Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.081.263
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
protjeran
Re: Battlefield 3
alen4430 kaže...

Pozdrav svima.. Skinuo sam BF3 i sve normalno radi, samo što mi ponekad zaštuca i uspori se slika na 4-5 fps-a. Grafička je R7 250A, a mislim da je procesor problem. Uvijek radi na 100%, a on je X2 260 (3.4 GHZ).. Koja su rješenja? Unaprijed hvala {#}

nabavka nekog quad procesora!

Intel Core™ i7 ----- Battlelog: SoldierStippy, Xfire; 2fu2L :)LP
13 godina
alen4430 kaže...

Pozdrav svima.. Skinuo sam BF3 i sve normalno radi, samo što mi ponekad zaštuca i uspori se slika na 4-5 fps-a. Grafička je R7 250A, a mislim da je procesor problem. Uvijek radi na 100%, a on je X2 260 (3.4 GHZ).. Koja su rješenja? Unaprijed hvala {#}

Ako sve radi koliko toliko OK, i onda odjednom uspori, obično je u pitanju premalo memorije (RAM ili GPU) koja se ispuni. Vidim da imaš dosta RAM-a, tako da je vjerojatno riječ o memoriji na graf. kartici.

Ali, za normalno igranje se preporuča bar 4 jezgreni procesor.

Pokušaj skupiti malo love pa upikni novi (rabljeni) proc i grafu.

Gremlin144 kaže...

meni je najgore ono skupim 4000 bodova i onda me izbaci iz igre i normlano sve zgubim

Ne brini, ako tebi crkne igra, a ne server, svi bodovi ostanu zapisani (poslije kako runda završi na serveru).

Da ti se igra ne bi rušila obično pomaže gašenje UPNP-a na routeru (prva poruka u temi).

Ili opiši rušenje pa da probamo pomoći.

EDIT: Kasnim, gore su vam sve rekli {#}

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
Poruka je uređivana zadnji put ned 1.6.2014 10:16 (CyberDemonVZ).
15 godina
Jack Sparrow kaže...
Gremlin144 kaže...

meni je najgore ono skupim 4000 bodova i onda me izbaci iz igre i normlano sve zgubim

Igubiš samo ako se sruši server, ako tebi pukne igra onda ne gubiš ništa.

E hvala, sad sam vidio da su došli bodovi, izgleda da treba završiti runda :)

http://www.youtube.com/user/Brzi559
14 godina
neaktivan

Dali ikoga od vas izbacuje iz igre? Meni sve ljepo ide samo me od jednom izbaci, i piše mi da ne mogu nači igru s mojim postavkama. (Misli se na ono gdje odaberete koje mape želite, koliko igrača u serveru itd...) Nađe mi igru igram neko vrijeme i izbaci me, ili mi se dogodi da mi uopče ne nađe igru.

http://informacijsketehnologije.blogspot.com/
15 godina
77ari kaže...

Dali ikoga od vas izbacuje iz igre? Meni sve ljepo ide samo me od jednom izbaci, i piše mi da ne mogu nači igru s mojim postavkama. (Misli se na ono gdje odaberete koje mape želite, koliko igrača u serveru itd...) Nađe mi igru igram neko vrijeme i izbaci me, ili mi se dogodi da mi uopče ne nađe igru.

Meni se dosta događa to, time out svako malo

13 godina
Battlefield 3

A zašto to ne riješite? {#}

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
CyberDemonVZ kaže...

kak da rješim?

14 godina

JEL MOGUĆE da nema NIJEDNOG MJESTA na serverima? Čak i queue bude pun, a praznih servera uopće nema!

16 godina
neaktivan
Gremlin144 kaže...
CyberDemonVZ kaže...

kak da rješim?

Majku mu milu više!!!
 100 puta je napisano da se pogleda prvi post ove teme di je većina fixeva, a prva i osnovna stvar je isključiti UPNP u ruteru {#}

13 godina
Gremlin144 kaže...
CyberDemonVZ kaže...

kak da rješim?

U svakoj drugoj poruci je rijesenje.

Cak sam i pitao da li je pomoglo, ili idemo dalje traziti problem.

I nitko nista. 

I tako vise puta.

Ne kuzim zasto :/

14 godina
neaktivan

Kako ugasiti UPNP?

13 godina
77ari kaže...

Kako ugasiti UPNP?

{#}

{#}

Jesi ti dobro? {#}

14 godina
neaktivan
CyberDemonVZ kaže...
77ari kaže...

Kako ugasiti UPNP?

{#}

{#}

Jesi ti dobro? {#}

Hočeš reći da je to sprdacina i da se ne treba ugasiti? Ili me ismijavas jer sam pitao kako se gasi? I uspio sam izgasiti to.

14 godina
neaktivan
77ari kaže...

Kako ugasiti UPNP?

koji ruter imas?

i na prvoj stranici ove teme imas fixeve, a tamo se i nalazi sve za upnp

14 godina
neaktivan
SuperDox kaže...
77ari kaže...

Kako ugasiti UPNP?

koji ruter imas?

i na prvoj stranici ove teme imas fixeve, a tamo se i nalazi sve za upnp

thomson tg782i  I uspio sam ugasiti upnp.

I evo slika što mi piše kada mi ne nalazi igru.

error error
14 godina
neaktivan
77ari kaže...

jesi provjerio kako su ti postavljeni filteri na battlelogu? jesi probo s drugim browserom?

14 godina
neaktivan
SuperDox kaže...
77ari kaže...

jesi provjerio kako su ti postavljeni filteri na battlelogu? jesi probo s drugim browserom?

filrere sam i mjenjao, sada mi je uslo u igru. Budem vidio sada oce me izbaciti, s drugim browserom nisam probao.

14 godina
77ari kaže...
CyberDemonVZ kaže...
77ari kaže...

Kako ugasiti UPNP?

{#}

{#}

Jesi ti dobro? {#}

Hočeš reći da je to sprdacina i da se ne treba ugasiti? Ili me ismijavas jer sam pitao kako se gasi? I uspio sam izgasiti to.

Smije ti se on kao i ostatak foruma što si nesposoban pogledati 2 posta iznad, a da ne zaboravimo tražilicu na forumu kojom možeš pretražiti temu sa bilo kojm pojmom, a tu ti je i 1. post ove teme ;)

http://www.youtube.com/user/MsDome007 <---Battlefiled Series Videos
Poruka je uređivana zadnji put ned 1.6.2014 20:31 (Komunist Izet).
12 godina
Battlefield 3

imam veliki problem. jednostavno me izbaci iz igrice s porukom: Game disconnected: your connection to the server timed out. i uzasno me zivcira sto ovih dana imam odlicne scoreve.npr. maloprije sam imo 65:21 i izbaci me van.zna netko rjesenje?
unpn i ssdp discovery iskljuceni {#}

GamingOnline
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
suspendiran
Battlefield 3

petak, subota, tu i tam diskonekt, ali danas, izbacuje sa servera sam tak.

Što se tiče crashanja, spustio sam core clock i memory clock, za 35-50 mhz, i sad se crasha samo ako udjem u helikopter ili avion.

Poruka je uređivana zadnji put ned 1.6.2014 19:27 (Cryogenic).
Moj PC  
0 0 hvala 1
12 godina
Battlefield 3

probat cu.hvala

GamingOnline
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Opet isti problem upnp iskljucen, rijesio sam problem izbacivanja ali jos imam problem s filterom.

EDIT: cuo sam da se treba iskljuciti i ssdp, ali nemam pojma di je to i di da trazim. Moze netko reci sto je to uopce?

Poruka je uređivana zadnji put ned 1.6.2014 19:36 (77ari).
12 godina
77ari kaže...

Opet isti problem upnp iskljucen, rijesio sam problem izbacivanja ali jos imam problem s filterom.

EDIT: cuo sam da se treba iskljuciti i ssdp, ali nemam pojma di je to i di da trazim. Moze netko reci sto je to uopce?

to ti je tamo isto gdje i unpn. pod services.msc. samo moras nac dole {#}

GamingOnline
13 godina
77ari kaže...

Ismijavam te zato jer si pitao kako se gasi.

Zašto sam tako bezobrazan?

Jer je to isto pitanje bilo pitano i odgovoreno u zadnjih 24 sata:

Tu, tu, tu i tu.

Na zadnje 2-3 stranice je još desetak puta.

I nitko od njih nije odgovorio da li je uspjelo to riješenje ili nije.

I onda opet svako malo isto pitanje.

I što da radim? Moram se smijati jer bi inače poludio što pokušavam pomoći ljudima.

Vidim da nekolicini NE pomaže ponuđeno riješenje.

Dobro da su javili :)

Nešto ne štima s vezom s serverima.

Pošto je UPNP ugašen, idemo dalje.

Za probu kompletno maknite antivirus i firewall. (SAMO PRIVREMENO)

Onda pokrenite igru i igrajte.

Ako će biti sve u redu, onda znate u kojim je programima problem.

77ari ima drugačiji problem.

Ja bi na njegovom mjestu potpuno maknuo Origin plugin i stavio Repair game (desni klik na BF3 u Originu).

Ako ni to ne pomogne, probaj s drugim browserom (Firefox, Chrome...) da i njega izbacimo iz računice.

Poruka je uređivana zadnji put ned 1.6.2014 21:04 (CyberDemonVZ).
14 godina
neaktivan
CyberDemonVZ kaže...

Ja bi na njegovom mjestu potpuno maknuo Origin plugin i stavio Repair game (desni klik na BF3 u Originu).

Ako ni to ne pomogne, probaj s drugim browserom (Firefox, Chrome...) da i njega izbacimo iz računice.

Što če biti kada maknem origin plugin? Jer nemam nigdje zapisan key od igrice pa da je nebi možda izgubio ako reinstaliram pc ili neš slično...

15 godina
77ari kaže...
CyberDemonVZ kaže...

Što če biti kada maknem origin plugin? Jer nemam nigdje zapisan key od igrice pa da je nebi možda izgubio ako reinstaliram pc ili neš slično...

Taj key je u Originu nutra u tvojem računu. Ne trebaš se bojati uvjek bude ti dostupan

13 godina
Gremlin144 kaže...
77ari kaže...

Taj key je u Originu nutra u tvojem računu. Ne trebaš se bojati uvjek bude ti dostupan

Tako je. Tvoj ključ je zauvijek zapisan u tvoj  Origin account (kojeg možeš instalirati i igrati bilo kad, bilo gdje na svijetu, ali samo na jednom kompu u isto vrijeme).

Jedino što ne smije izgubiti je origin Password i zapamti koji ti je Origin email, ako imaš više mailova  :)

A što se tiče Plugina, kad ga makneš, probaj i  isprazniti cache cookiese, history i slično u browseru.

Kad ponovo pokreneš BF i dođes u browser, ponovo ćeš ga morati instalirati.

Nadajmo se da će raditi (Napravi i repair ako još nisi)

Poruka je uređivana zadnji put ned 1.6.2014 22:50 (CyberDemonVZ).
16 godina
Battlefield 3

Čestitam EA što je uništio BF3.

Sposral bum ti se na gelender i vkral kobasice. Gotovo je konju zmuzgani. // 4820K@4.6GHz // 6GB DDR3 // R9 280X // Ereboss // Silencio 652
Moj PC  
7 4 hvala 0
14 godina
odjavljen
Battlefield 3

Danas pričam s frendovima, reko ajmo malo BF3 nabacit, da se maknemo od četvorke. A kad ono... Nevjerojatno koliko sad čitera ima u BF3. Likovi imaju 115-7 kao ASSAULT-i na velikoj mapi s vozilima dok svi ostali jedva 40 killeva. Bez obzira s koje udaljenosti te vidi, padaš od jednog kratkog bursta.  To je samo jedan od primjera. Doživjeli smo ih danas mnogo više. Ali čak i uz 2-3 čitera u protivničkom timu, uspjeli smo se donekle zabavit. Osnobno sam im skinuo 1 Jet-a i 4 helija RPG-om i slične ludorije izvodio. {#}

Battlelog: [XCT] Xtream_Pato

7 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
patoHD kaže...

Osnobno sam im skinuo 1 Jet-a i 4 helija RPG-om. 

1971- ∞
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice