Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.082.798
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan
Battlefield 3

Pozdrav ekipa.

e ovako mene bi zanimalo nesto iz bf3 jer se bas i nekuzima  u to. Znaci u trgovin BATTLEFIELD 3 dode 250 kuna za PS3,  a ima jos i BATTLEFIELD 3 PREMIUm. E sad me zanima da li ja trebam prvo kupit ovaj standardan BF3 pa onda premium ili mogu si kupit premium odmah pa s njim igrat?<Hvala

KarloCROberam

0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
Re: Battlefield 3
KarloCRO2 kaže...

Pozdrav ekipa.

e ovako mene bi zanimalo nesto iz bf3 jer se bas i nekuzima  u to. Znaci u trgovin BATTLEFIELD 3 dode 250 kuna za PS3,  a ima jos i BATTLEFIELD 3 PREMIUm. E sad me zanima da li ja trebam prvo kupit ovaj standardan BF3 pa onda premium ili mogu si kupit premium odmah pa s njim igrat?<Hvala

Prvo trebas kupiti Bf 3 a premium su ti dodatne mape.

A i ove cijene su mi nekako prevelike , zar nema jeftinije ?

11 godina
protjeran
Battlefield 3

pomagajte ljudi :D 

ovako kupio sam Battlefield 3 Premium Edition. Dosta dugo sam ja njega igrao, naravno preko ORIGIN-a imam ACC i sve to. 

S vremenom kako sam kupio neke nove djelove i kako sam rusio windows, origin nece vise da mi primi moj product key or Battlefield-a. 

pise kao code je vec unesen. ali tu je jos jedan veci problem, ja sam uradio acc na staru email adressu. ne znam joj vise password, a u originu ne znam sigurnosno pitanje. 

moze li se nekako to srediti ? ili jednostavno bacit igru ? :S

mpetr01
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

key nemožeš prenesti na drugi account...probaj sa ea supportom, pa kada ti postave sigurnosno pitanje valjda ćeš se sjetit...pa nisi valjda postavio neko random pitanje i bezveze odgovor

11 godina
protjeran
Mahjongg kaže...

key nemožeš prenesti na drugi account...probaj sa ea supportom, pa kada ti postave sigurnosno pitanje valjda ćeš se sjetit...pa nisi valjda postavio neko random pitanje i bezveze odgovor

jednostavno ne kuzim, ulogirao sam se u moj Origin acc. i dao sam code od igre i kao vec je unesen, pa u mom acc-u je unesen i zas sad nece ne znam-.-  i potvrdio sam acc sjetio sam se passworda od email-a al ne znam sig. pitanje 

mpetr01
Poruka je uređivana zadnji put pon 21.4.2014 22:19 (mpetr01).
13 godina
mpetr01 kaže...
Mahjongg kaže...

jednostavno ne kuzim, ulogirao sam se u moj Origin acc. i dao sam code od igre i kao vec je unesen, pa u mom acc-u je unesen i zas sad nece ne znam-.-  i potvrdio sam acc sjetio sam se passworda od email-a al ne znam sig. pitanje 

Pa onda ti je igra medju tvojim igrama. I trebas imati konu i samo ju skines.

Za uvijek ti je igra povezana za tvoj Origin account. Gdje god ga instaliras moci ces igrati BF3. (ne istovremeno)

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
Poruka je uređivana zadnji put pon 21.4.2014 23:52 (CyberDemonVZ).
11 godina
protjeran
CyberDemonVZ kaže...
mpetr01 kaže...
Mahjongg kaže...

Pa onda ti je igra medju tvojim igrama. I trebas imati konu i samo ju skines.

Za uvijek ti je igra povezana za tvoj Origin account. Gdje god ga instaliras moci ces igrati BF3. (ne istovremeno)

rusio sam windowse i nisam je imao inst. sredio sam problem isao sam na live chat support i sredili mi, cak mi je jedna fina zena dala jedan code for free :P ne znam jos uvjek o kojoj je igri rjec jer moram cekati 24h da njihov server meni posalje tu igru na moj origin acc. :D

mpetr01
13 godina

Dead space

11 godina
neaktivan
Battlefield 3

Da li se isplati uzimati jos premium?Hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
grungepunkfreak kaže...

S mojeg gledista ne. Od svih 100 frendova na Originu samo sam 5-6 put u zadnjih pola godine vidio da netko igra BF3. Svi su presli na cetvorku.

E sad, ako nemas drustvo i volis igrati solo, onda si sam provjeri preko browsera koliko ima aktivnih servera s novim mapama.

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
14 godina
Battlefield 3

Rupy i ja smo nedavno igrali Bf3 prije Navala. Dobro dode vratit se u stare dane gdje padaju ko ludi i gdje nema onih debilnih bugova i glitcheva. {#}

Moj PC  
5 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
CyberDemonVZ kaže...
grungepunkfreak kaže...

S mojeg gledista ne. Od svih 100 frendova na Originu samo sam 5-6 put u zadnjih pola godine vidio da netko igra BF3. Svi su presli na cetvorku.

E sad, ako nemas drustvo i volis igrati solo, onda si sam provjeri preko browsera koliko ima aktivnih servera s novim mapama.

samo treba nac ekipu,kod mene uvijek barem pola njih igra trojku ;)

battlelog:KICKASS_HR
11 godina
protjeran
kurt kaže...
CyberDemonVZ kaže...
grungepunkfreak kaže...

samo treba nac ekipu,kod mene uvijek barem pola njih igra trojku ;)

ja imam trojku i to premium :)

mpetr01
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Jel netko ima nekakav acc za prodaju, brat dobio zelju da proba BF3. Potencijalni selleri>pm

Best countries in LoL: Poland, Brazil, Russia, Serbia, Turkey
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Komp bi mi po svim minimalnim zahtjevima u teoriji trebao vrtit igru bar na medium. E sad meni je fps jos relativno ok(~35 fpsa) al imam ogromne dropove, kad ciljam i u malo zescoj akciji, pa ako netko zna kako bi to mogao srediti. Dropovi se javljaju i na low postavkama. Imam zadnje graficke drivere.

Poruka je uređivana zadnji put ned 4.5.2014 0:43 (Bado).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Bado kaže...

Komp bi mi po svim minimalnim zahtjevima u teoriji trebao vrtit igru bar na medium. E sad meni je fps jos relativno ok(~35 fpsa) al imam ogromne dropove, kad ciljam i u malo zescoj akciji, pa ako netko zna kako bi to mogao srediti. Dropovi se javljaju i na low postavkama. Imam zadnje graficke drivere.

Ni blizu ti nisi mediuma. Stavi na low i uživaj.

Xfire: lxexo // Steam: leozjeee // BF4: http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/leo_ZJEEEh/
Poruka je uređivana zadnji put ned 4.5.2014 0:47 (Nisam Ja,Nisi Ti).
15 godina
neaktivan
Nisam Ja,Nisi Ti kaže...
Bado kaže...

Ni blizu ti nisi mediuma. Stavi na low i uživaj.

ni na low na ovoj konfi nema uzivancije

12 godina
Battlefield 3

Takodjer imam slican princip racunala kao ti ali tu ne pomaze nista. Dual Core CPU fakticki ne dolazi u obzir kod Battlefield a. Tako da dok se ne promjene racunalne komponente nista od neke uzivancije u play u cak ni na low. Ispod 30-35 konstantnih fps a ne vrijedi igrati jer tu skill ne pomaze.

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
Battlefield 3

Pa eto moj racunar haman slican, samo sto ja imam 4 jezgre, s overclockom sa 2,4 na 3 GHz igram na sasvim zadovoljavajucih 35-50 fps, na nekim medium detaljima uz AF8X i AA2X, srecom nemam dropove, tj jako jako rijetko. Igram na 1440x900 rezoluciji.

You better run, you better take cover!
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Ljudi, jel bi mi mogao tko pomoći? Znači Battlefield 3 je kod mene doma radio perfektno i od kad sam se doselio na drugi stan nakon 10-15 min igranja baci van i piše "server connection timed out". Čovjek bi pomislio da je do rutera nešto ali cimer ga igra normalno na svojem računalu. Probao sam isključiti tamo u control panelu upnp i onaj SoftAP ali ne pomaže.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
fic1994 kaže...

Ljudi, jel bi mi mogao tko pomoći? Znači Battlefield 3 je kod mene doma radio perfektno i od kad sam se doselio na drugi stan nakon 10-15 min igranja baci van i piše "server connection timed out". Čovjek bi pomislio da je do rutera nešto ali cimer ga igra normalno na svojem računalu. Probao sam isključiti tamo u control panelu upnp i onaj SoftAP ali ne pomaže.

Mozda i je do routera, al si je on pravilno podesio postavke mreze?

Prva stranica teme, imas linkove, pronadji onaj o dva kompa na istom routeru (istovremeno igrate?)

13 godina
Smucek kaže...

Pa eto moj racunar haman slican, samo sto ja imam 4 jezgre, s overclockom sa 2,4 na 3 GHz igram na sasvim zadovoljavajucih 35-50 fps, na nekim medium detaljima uz AF8X i AA2X, srecom nemam dropove, tj jako jako rijetko. Igram na 1440x900 rezoluciji.

On ima duplo manje jezgri koje mogu racunati podatke, nije bas slicno.

Nego jesi probao sve na low? bez AA i slicnog? Ja jesam i toliko je lijepse igrati da me nije smetala malo manja kvaliteta prikaza.

15 godina
neaktivan

Ne igramo istovremeno. Di se te postavke podešavaju?

15 godina
CyberDemonVZ kaže...
Smucek kaže...

On ima duplo manje jezgri koje mogu racunati podatke, nije bas slicno.

Nego jesi probao sve na low? bez AA i slicnog? Ja jesam i toliko je lijepse igrati da me nije smetala malo manja kvaliteta prikaza.

Pa dobro, mislio sam na ostale komponente.

A nisam probao, ovako sam stavio kad sam instalirao i nisam mijenjao, nisam ja bas neki vau igrac, pokrenem povremeno igru (i jos par njih) da se malo razonodim, tako da ne ganjam ni visoke fpsove nit ista, ako vec radi, ne diram :)

You better run, you better take cover!
13 godina
fic1994 kaže...

Ma nisam ja to podesavao pa nemam pojma.

Cini mi se samo da trebas nesto dodati pod Properities od BF4 ikone na desktopu.

Ako imas volje odi na prvu stranicu teme i pronadji linkove do podesavanja igre.

Ako nemas volje, onda ti na zalost ne mogu pomoci :(

Smucek kaže...
A nisam probao, ovako sam stavio kad sam instalirao i nisam mijenjao, nisam ja bas neki vau igrac, pokrenem povremeno igru (i jos par njih) da se malo razonodim, tako da ne ganjam ni visoke fpsove nit ista, ako vec radi, ne diram :)

A daj, samo za probu :)

Mozda ce ti se dopasti :D

13 godina
fic1994 kaže...

P.S. Sad mi je palo na pamet.

Mozda on ima podeseno forwardiranje portova, ali upaljen UPNP na routeru!

Tko ima vise znanja nek se spoji na router pa pronadje tu opciju.

14 godina
neaktivan
Battlefield 3

jel postoji negdje nekakav tutorial in game kako vozit vozila i invozila controlsi? ili postoji mogucnost da startas svoj server pa da se igras helikopterom npr?? juce downloado bf3 na novi komp (imam orginal na originu) pa sam dosta igro al nazalost van vozila :) 

Error 404 Not Found

0 0 hvala 0
13 godina
Cojek kaže...

jel postoji negdje nekakav tutorial in game kako vozit vozila i invozila controlsi? ili postoji mogucnost da startas svoj server pa da se igras helikopterom npr?? juce downloado bf3 na novi komp (imam orginal na originu) pa sam dosta igro al nazalost van vozila :) 

Tek od BF4 postoji "Test range" za isprobavanje oruzja i vozila.

Tenkovi i IFV-i ne bi smjeli biti teski za nauciti.

Vozis na WASD, a okreces cijev s misem.

Kad igras ces otkljucavati dodatke koje odma stavljaj gore da naucis sto rade.

Reacitve armor - "upije" prvi pogodak i ne izgubis energiju. Moze se popraviti

IR Smoke - makne te s njihovih radara, zbuni navodece rakete

Imas obicne i navodece rakete

Leteca vozila - to je vec malo teze. Mozes letjeti na gamepad, joystick, tipkovnicu.

Preporucam ti da se naucis letjeti na tipkovnicu i misa jer se lakse prebacis kad iskocis ili kad ulazis.

Na Youtube upisi jet tutorial Battlefield 3.

Ili helicopter... uglavnom, kuzis poantu :D

Ima nekoliko fora, na kojoj brzini je najbolje skretati, kako se obraniti od navodecih raketa, i tak neke forice.

Al ako hoces postati dobar se ti trebati puno volje i mozda mjeseci treninga ;) Pa se pripremi

14 godina
neaktivan
CyberDemonVZ kaže...
Cojek kaže...

Tek od BF4 postoji "Test range" za isprobavanje oruzja i vozila.

Tenkovi i IFV-i ne bi smjeli biti teski za nauciti.

Vozis na WASD, a okreces cijev s misem.

Kad igras ces otkljucavati dodatke koje odma stavljaj gore da naucis sto rade.

Reacitve armor - "upije" prvi pogodak i ne izgubis energiju. Moze se popraviti

IR Smoke - makne te s njihovih radara, zbuni navodece rakete

Imas obicne i navodece rakete

Leteca vozila - to je vec malo teze. Mozes letjeti na gamepad, joystick, tipkovnicu.

Preporucam ti da se naucis letjeti na tipkovnicu i misa jer se lakse prebacis kad iskocis ili kad ulazis.

Na Youtube upisi jet tutorial Battlefield 3.

Ili helicopter... uglavnom, kuzis poantu :D

Ima nekoliko fora, na kojoj brzini je najbolje skretati, kako se obraniti od navodecih raketa, i tak neke forice.

Al ako hoces postati dobar se ti trebati puno volje i mozda mjeseci treninga ;) Pa se pripremi

Posve sam nov u bf serijalu.. no ponesto znam.. vozit obicna vozila nije problem !! :) nego, neki nasi serveri ? Igra li iko?

Error 404 Not Found
13 godina
Cojek kaže...
Posve sam nov u bf serijalu.. no ponesto znam.. vozit obicna vozila nije problem !! :) nego, neki nasi serveri ? Igra li iko?

Ne znam. Moje drustvo igra BF4.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice