također PB sam reinstalirao komplet... sve moguce sto se moze nac o punkbusteru.
u services sam stopirao skoro sve procese, ukljucujuci i UPnP i SSDP (tako nekako). iskljucio network discovery, printer sharing... sve sto sam naso na netu da su ljudi spomenuli probao sam iskljucit/ukljucit...
na zalost nemam drugu mreznu, probat cu potrazit da mi netko posudi, mozda bude vise srece. morat cu se jos probat spojit na tuđu mrezu, odnet komp kod frenda pa se kod njega spojit... stvarno neznam vise sta bi reko... ako je nesto do moje veze, cudno da ostale igre rade, a plus toga puno mi se veza popravila u odnosu na prije godinu dana dok sam bez problema igro BF... vece brzine dobivam nego prije (bio sam tad ogranicen brzinama jer sam daleko od centrale pa sam cak ispocetka imao probleme da adsl nije uopce mogo radit u mom kraju, sreca pa mi stari radio u t-comu pa su nam na sve moguce nacine probali to osposobit.) recimo prije mi je brzina downloada bila oko 140 kilobajta u sekundi kad je upaljen maxtv a oko 400 kad je ugasen. sad ide 500 sa maxom pa cak do 900 kad je ugasen max... znaci oslo je na bolje, ping je bolji, bar tako kaze onaj speedtest... neznam, nisam rođen pod sretnom zvijezdom izgleda... kako ono kazu, tko ne zna sto je muka, na kraju se ne zna ni radovati :) tako nekako :) ja sam sad sazno sto je muka, pa da vidimo jel ovaj drugi dio istina :)
uglavnom hvala vam na pomoci, probat cu sve sto napisete da bi vrijedilo probati.

.