Nemam iskusta sa bf serijalima jer igram cod serijale od 2001 mozda.. ugl jako puno coda no dosadio mi je a i glupi su ovi noviji.. a bf 3 mi je dobar pa sak ga kupio. Btw dosta gledam videe, mozda vec 2 godine na youtubu.. tj. Od kako je izasao bf3 sam pratio mp i sp gameplaye na channelu od imanderzel ako neko zna za njega. Pa znam neke stvari kao sto su npr spotanje i neke taktike i to. Al nisam upucen u npr kao sto je to kustomiziranje svojib stvari , za sto je.koji attachment i te stvari. :)
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Nemam iskusta sa bf serijalima jer igram cod serijale od 2001 mozda.. ugl jako puno coda no dosadio mi je a i glupi su ovi noviji.. a bf 3 mi je dobar pa sak ga kupio. Btw dosta gledam videe, mozda vec 2 godine na youtubu.. tj. Od kako je izasao bf3 sam pratio mp i sp gameplaye na channelu od imanderzel ako neko zna za njega. Pa znam neke stvari kao sto su npr spotanje i neke taktike i to. Al nisam upucen u npr kao sto je to kustomiziranje svojib stvari , za sto je.koji attachment i te stvari. :)
Džaba ti gledanje 2 godine filmića kad nisi probao igru.
Igra će te baciti u akciju sa još 63 igrača i ti ćeš rushati sa sprintom okolo i probati trisikstinoskopeati ekipu. past će mrtav i frustriran i rteći da je igra smeće.
Velim uguglaj lVLcap, jackfrags, matimio. Imaju super savjeta od atačmentima, mapama, vozilima, puškama.
Što se tiče atačmenta, najbolje ti je ići kobra/red dot, grip, te heavy barrel za veći dmg over range ili flash hider za manji recoil.
Igraj na početku medica sa m16a3 na mapama poput bazaara, siene i metroa, da uhvatiš gun mehaniku, naučiš i to malo recoila što m16 ima i naučiš revive i bacanje medkita.
kasnije se odvaži na veće mape sa engijem i nekim acw-r, m4a1 ili g36.
Support je odličan sa m27, rpk i mg36. Ostale su teže za svaldati. bacaj municiju/medkite di stigneš ekipi, spotaj, prati mapu i stišći q na vozilo ako želiš prijevoz.
Drži Q za commo rose di imaš hrpu naredbi koje možeš dati svojim suigračima.
Ugl. eto kad dobiješ igru kreni igrati pa ćeš vdijeti koliko se razlikuje gledanja drugih i igranja osobno te igre.
Sretno i nemoj odsutati. Jer nakon što savldaš bf, cod će ti biti kao ringe jaja za bf.
Imate li preporuku nekih conquest servera. Nedavno sam počeo igrati i većina partija završava potpunom dominacijom jedne ili druge strane.
jel itko zna kako promijeniti jezik s ruskog?
kad sam nabavio bf3, koristio sam metodu s cjs-keys, i kad je izašao bf4 reinstalirao sam windowse(sad imam win8) i cjs metoda ne radi.
jel itko zna kako promijeniti jezik s ruskog?
kad sam nabavio bf3, koristio sam metodu s cjs-keys, i kad je izašao bf4 reinstalirao sam windowse(sad imam win8) i cjs metoda ne radi.
Provjeri dal ti je registry tocan, pretrazi sve gdje pise ru_RU i zamjeni s en_US.
Onda moras skinuti sve one velike fajlove s CJS-keys.
Ako je to sve Ok, onda ti fali jos nekoliko fajlova koje tamo nisu stavili, a nalaze se u prvoj poruci na ovoj temi.
P.S. Provjereno radi, upravo sam tako napravio prije 5 minuta
Imam problem koji me jako zivcira.Sa svakog servera cim udem me odmah me izbaci.Sto napraviti hvala?
Ekipa imam problem sa ikonom, na desktopu i u folderu battlefield 3 ikona aplikacije mi je bjela kockica, skinuo sam neke ikone s interneta niti jednu ne mogu staviti uvjek stoji istia bjela kockica. Ima li itko kakvu ideju??????
Imam problem koji me jako zivcira.Sa svakog servera cim udem me odmah me izbaci.Sto napraviti hvala?
Origin: desni klik na battlefield: repair install ----- Probaj imam i ja neki problem sa ikonom ali to mi nije pomoglo. E da i pogledaj u gornjem desnom kutu na battelog dali su ti instalirani novi dodatci za preglednik sjećam se da je meni prije par dana došao novi dodatak.
Ugasi UPNP na routeru. Imas u prvoj poruci na temu najcesce greske i rjesenja.
Pozzzz, zanima me kako neko uspe da me skine sa helijem bez da cujem onaj zvuk upozorenja....znaci samo boooooooooooom...skinuo me covek sa velike udaljenosti , bez upozorenja, zvuka itd...znaci sakrije se na kraj mape sa helijem i svaki put me skine....kako to radi? uvek mislim da je to neki hack
Pozzzz, zanima me kako neko uspe da me skine sa helijem bez da cujem onaj zvuk upozorenja....znaci samo boooooooooooom...skinuo me covek sa velike udaljenosti , bez upozorenja, zvuka itd...znaci sakrije se na kraj mape sa helijem i svaki put me skine....kako to radi? uvek mislim da je to neki hack
Skinuo te gunner sa TV-om.
Skinuo te gunner sa TV-om.
Tako znaci...dobar pilot i gunner...znace bom booom booom :D....:) tnx na objasnjenju
Tako znaci...dobar pilot i gunner...znace bom booom booom :D....:) tnx na objasnjenju
Jel ti to mene pratiš :D
na heli ju sam dobio below radara.. dali je to automatski ukljuceno jer ga nemogu naci kad biram sta da mi bude aktivno na heliju
na heli ju sam dobio below radara.. dali je to automatski ukljuceno jer ga nemogu naci kad biram sta da mi bude aktivno na heliju
Da, samo leti jako nisko i neće te moći lockati nitko.
pozdrav. ne mogu nikako rijesit onaj problem sa connection time out... probao sam sve zivo, i ono iz prvog posta ove teme i jos dosta toga al jednostavno ne radi. a evo danas sam primjetio kad ugasim UPnP i kad me izbaci sa servera, u tom trenutku mi se ugase lampice DSL i Internet na ruteru na par sekundi i onda se ponovno upale, a nema prekida veze jer maxTV i internet normalno rade. neznam dal sam mozda portove krivo otvorio, ako neko moze stavit SS kako to treba izgledat da provjerim kako je kod vas. inace je prije sve normalno radilo iako je UPnP bio upaljen a portove nisam otvarao...
pozdrav. ne mogu nikako rijesit onaj problem sa connection time out... probao sam sve zivo, i ono iz prvog posta ove teme i jos dosta toga al jednostavno ne radi. a evo danas sam primjetio kad ugasim UPnP i kad me izbaci sa servera, u tom trenutku mi se ugase lampice DSL i Internet na ruteru na par sekundi i onda se ponovno upale, a nema prekida veze jer maxTV i internet normalno rade. neznam dal sam mozda portove krivo otvorio, ako neko moze stavit SS kako to treba izgledat da provjerim kako je kod vas. inace je prije sve normalno radilo iako je UPnP bio upaljen a portove nisam otvarao...
Ako kažeš da ti se ugase lampice na ruteru znači da to nema veze s igrom već sa tvojim indernetom.
Ako kažeš da ti se ugase lampice na ruteru znači da to nema veze s igrom već sa tvojim indernetom.
neznam na koju onda foru radi sve ostalo? sve ostrale igre? kako se moj internet ugasi bas kad me izbaci sa servera?? a i procitaj sto sam napisao, ugase se lampice, ali net i dalje radi...
neznam na koju onda foru radi sve ostalo? sve ostrale igre? kako se moj internet ugasi bas kad me izbaci sa servera?? a i procitaj sto sam napisao, ugase se lampice, ali net i dalje radi...
Pukne ti veza na par sec i zato te izbaci
Pukne ti veza na par sec i zato te izbaci
ok. ali zasto samo kad pokusam igrat battlefield? pa igram i fifu i jos mali milion igara i nikad mi bas tako veza ne puca? u cemu bi mogo bit problem? to je pitanje... ima to vec dosta kako mi se to desava. trazio sam po netu i vidim da nisam jedini. mali milion igraca je imalo ili ima taj problem. probam ugasit i firewall i avast sam probao i na igraci mod i skroz ugasit ali ne, nakon mozda minute izbaci van na battlelog i dobijem onaj error: Game disconnected: your connection to the server timed out.
ok. ali zasto samo kad pokusam igrat battlefield? pa igram i fifu i jos mali milion igara i nikad mi bas tako veza ne puca? u cemu bi mogo bit problem? to je pitanje... ima to vec dosta kako mi se to desava. trazio sam po netu i vidim da nisam jedini. mali milion igraca je imalo ili ima taj problem. probam ugasit i firewall i avast sam probao i na igraci mod i skroz ugasit ali ne, nakon mozda minute izbaci van na battlelog i dobijem onaj error: Game disconnected: your connection to the server timed out.
Meni se ta poruka pojavljuje na BF3 i BF4 samo kad imam upaljen upnp na ruteru. Vidim da si se vec zezao s time ali vecini s tim problemom je upnp problem ...
Evo, u BF4 temi smo prestali s off-topicom, pa je zakljucana.
Sto ima danas? Igra se BF3?
EDIT: Otkljucvali su BF4 temu, ne morate odgovarati, bas me briga dal ste igrali BF3.
Evo, u BF4 temi smo prestali s off-topicom, pa je zakljucana.
Sto ima danas? Igra se BF3?
EDIT: Otkljucvali su BF4 temu, ne morate odgovarati, bas me briga dal ste igrali BF3.
Meni se ta poruka pojavljuje na BF3 i BF4 samo kad imam upaljen upnp na ruteru. Vidim da si se vec zezao s time ali vecini s tim problemom je upnp problem ...
cudno... evo sad proradilo... neznam sta sam napravio, samo bi bilo dobro da potraje :)
edit: jako dugo je trajalo -.-
Pozdrav svima!
Klan Brokenrunners prima nove clanove :D
www.brokenrunners.com/joinus
Klan koristi engleski jezik i igra mnoge ostale igre, postoje i giveawayi.
Svi zainteresirani me dodajte na battlelogu =)
http://battlelog.battlefield.com/bf3/user/Fake_Alert/
http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/BKS_Achilles/
TS3:brokenrunners.ts.nfoservers.com
Hvala! See you on the battlefield ;)
Eto tako.
Jesi probao jednostavno resetirat komp? Jesi reinstalirao PB?