Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.061.119
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Battlefield 3

Pozdrav imam jedno pitanje stavio sam skidat BF3 orginal key zauzima 20 gb , s njime sam kupio i premium da li on meni sad skida i premium ili moram naknadno skinut premium kad se skine ovih 20 gb ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Re: Battlefield 3
MGloc kaže...

Pozdrav imam jedno pitanje stavio sam skidat BF3 orginal key zauzima 20 gb , s njime sam kupio i premium da li on meni sad skida i premium ili moram naknadno skinut premium kad se skine ovih 20 gb ?

Igra s premiumom ima 35-36 GB. Mislim da ti je to odgovor. XD

Twitter: @191x7
13 godina
neaktivan
MGloc kaže...

prvo ti se skine ovih 20gb..pa ide bf3 update od nekoliko gb i ovi dlcovi iz premiuma.. (koliko se sjecam)

14 godina
Battlefield 3

Hvala na odgovoru , sad kuzim. {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Evo ga momci napokon je se ugasio i server na kojem je ekipa tu sa foruma provela jedno dulje vrijeme sa BF 3. Po meni je najbolje vrijeme bilo kad je se igrao End Game DLC , jer su mape i sam gameplay bile odlicni. Jos jednom hvala svoj ekipi koja je sudjelovala u serveru od samih pocetaka, Danny , Maco, Maxon, Dado i jos dosta ekipe koju ne mogu nabrojati preko mobitela. I posebno hvala ekipi CHC , G, i xXx , HR squadu koji su uvijek uskakali za pomoc oko punjenja. Tako da je server uvijek bio popunjen. Tako da ako se popravi situacija sa BF 4 mozda opet dignemo nesto za okupljanje domace ekipe. ;) Jos jednom svima hvala. http://www.gametracker.com/server_info/176.57.144.222:25200/

http://g.bf3stats.com/pc/xcpZmxzk/53COP-ceco.png
Moj PC  
14 1 hvala 16
17 godina
Battlefield 3

imam sljedeći problem s igrom, nakon nekih 15-ak minuta MP-a igra mi kompletno freeza komp i mogu ga samo na tipku restartat, formatirao sam komp prije nekih mjesec-dva, a prije toga igrao također BF i sve normalno radilo bez ikakih problema...grafa testirana u Furmarku, proc još prije u Primeu tako da mislim da bi sve trebalo biti stabilno, probao mijenjati drivere i ne pomaže, sa drugim igrama nikakvih problema nema. Ima li itko pojma o čemu je riječ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
lobotomac90 kaže...

imam sljedeći problem s igrom, nakon nekih 15-ak minuta MP-a igra mi kompletno freeza komp i mogu ga samo na tipku restartat, formatirao sam komp prije nekih mjesec-dva, a prije toga igrao također BF i sve normalno radilo bez ikakih problema...grafa testirana u Furmarku, proc još prije u Primeu tako da mislim da bi sve trebalo biti stabilno, probao mijenjati drivere i ne pomaže, sa drugim igrama nikakvih problema nema. Ima li itko pojma o čemu je riječ?

vidim da koristis 64-bitne windowse..ja na 64-bitnim nemogu igrat niti jednu igru normalno..nakon par min igranja komp se smrzavo..stavio sam 32 bitne i radi normalno..probaj pa javi

17 godina
SuperDox kaže...

vidim da koristis 64-bitne windowse..ja na 64-bitnim nemogu igrat niti jednu igru normalno..nakon par min igranja komp se smrzavo..stavio sam 32 bitne i radi normalno..probaj pa javi

Ovo ima smisla ko i sandale eskimima.

Twitter: @191x7
13 godina
neaktivan
191x7 kaže...

Ovo ima smisla ko i sandale eskimima.

so funny

17 godina
SuperDox kaže...
lobotomac90 kaže...

ma imam 64 bitne otkad sam instaliro sedmicu i nikakvih problema, već sam igrao BF 3 na 64 bitnoj sedmici i sve radilo fino, a ostale igre i sad rade bez problema, samo BF 3 freeza komp nakon 15 min kao što sam i rekao...

14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Jesi klokao šta?

Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
Battlefield 3

proc digao an 3.0 ali tako mi radi već par godina i sve 5 bilo,jedno vrijeme mi je bio i na 3.2 ali sam vratio na 3.0,a grafa je pod laganim OC-om ali skoro i nezamjetnim, prolazio sam testove stabilnosti u primeu i furmarku i nikakvih problema...a najjače od svega što prije koji mjesec kada sam igrao nije bilo problema a clockovi, postavke itd. je sve isto, ništa nisam mijenjao.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Battlefield 3

Evo malo isprobavvam streamat,pa mi javite kak izgleda.

http://www.twitch.tv/paradoxcro1

{#}

EDIT:gotovo je,jedana runda i to je to.

Prestanite stavljati zarez,tamo gdje je odavno trebala biti tocka!
Poruka je uređivana zadnji put sub 9.11.2013 22:40 (Paradox1).
Moj PC  
1 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Lobotomac otvori cmd kao admin i upiši: bcdedit /set increaseuserva 3072 i lupi enter, trebalo bi pisat da je naredba izvršena. Nakon tog restartaj komp i probaj igrat.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
ARazer kaže...

Lobotomac otvori cmd kao admin i upiši: bcdedit /set increaseuserva 3072 i lupi enter, trebalo bi pisat da je naredba izvršena. Nakon tog restartaj komp i probaj igrat.

kakve su to pro fix spike?

{#}

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
17 godina
Battlefield 3

probao, i dalje freeza, mislim da je to riješenje kod 32- bitnih windwosa( moji su 64) zbog nedostatka memorije ako se ne varam.

Poruka je uređivana zadnji put ned 10.11.2013 12:38 (lobotomac90).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 3
jep, ali meni je pomoglo i kod 64bitnih. Jesi probao maknuti TM iz naziva? u registriu ?
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Battlefield 3

ma obriso sam igru, nemam živaca više {#}

Moj PC  
2 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Battlefield 3

Pozzzzz....evo ovak stoje stvari...

Prvo kupio b4 nije mi dobro radio,uvijek stop working na kraju...ok,reko to je do igre...dok budem čeko pach kupio b3...

Reko valjda će b3 ić bez problema...nemog završit niti jednu rundu do kraja da neizbaci ko i u četvorci ...isključi upnp(jesam) isključio i SSDP Discovery...

poslije toga resetiro komp al mi se to opet događa...

Šta bi još trebo...

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
bushido002 kaže...
Prvo kupio b4 nije mi dobro radio,uvijek stop working na kraju...ok,reko to je do igre...dok budem čeko pach kupio b3...

Reko valjda će b3 ić bez problema...nemog završit niti jednu rundu do kraja da neizbaci ko i u četvorci ...isključi upnp(jesam) isključio i SSDP Discovery...

poslije toga resetiro komp al mi se to opet događa...

Šta bi još trebo...

BF3 i 4 zacudo dijele malo zajednickih gresaka kod spajanja, pa jedno rjesenje obicno ne rjesava drugo.

Tak da bi ovo moglo biti jako komplicirano i neka nestandardna greska.

Za pocetak, samo za probu, ugasi antiviruse, firewalle, softver za kontrolu brzine, ak imas nesto od maticne za "ubrzanje veze"....

Pa polako onda otkrivas sto nije.. :)

Battlelog: [G] CyberDemonVZ
13 godina

Dakle imam problema, svaku rundu, ama baš svaku me disconnecta sa servera :

Game disconnected: your connection to the server timed out.
Zbog toga mi je igra postala podosta neprivlačna iako uživam u njoj, kako riješiti ovaj problem
13 godina
dafaq kaže...

Dakle imam problema, svaku rundu, ama baš svaku me disconnecta sa servera :

Game disconnected: your connection to the server timed out.
Zbog toga mi je igra postala podosta neprivlačna iako uživam u njoj, kako riješiti ovaj problem

Logiraj se na router, pronadji Upnp i ugasi ga.

13 godina

E sad pitanje je kako da se ulogiram na router

13 godina
dafaq kaže...

E sad pitanje je kako da se ulogiram na router

To je pitanje za neku drugu temu. I pise ti u uputstvima od routera.

Ovako na brzinu:

Odes u svoj internet browser.

Gore pod adresu (tamo gdje pise npr. www.google.hr) upises: 192.168.1.1

Username i sifra npr admin i admin

I onda pod advanced opcijama pronades upnp i stavis na off ili ugasis kvacicu.

13 godina
neaktivan
Battlefield 3

Da li je moguce ikako promijeniti nick ( username ) na BF3 ? 
Jer imam par ponuda da kupim ali su regani... pa me zanima :)  

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neeero kaže...

Da li je moguce ikako promijeniti nick ( username ) na BF3 ? 
Jer imam par ponuda da kupim ali su regani... pa me zanima :)  

Originalni vlasnik uz nekoliko podataka si uvijek moze vratiti Account, tak da uzimaj od provjerenih {#}

http://www.origin.com/ie/change-id

13 godina
neaktivan

Ma frend iz razreda, znaci moze.. ne moram nist cekat i tak to? 

13 godina
neeero kaže...

Kolko ja znam, mozes odma. Al vo je onak iz glave, nikad to nisam radio :)

A sto je s mailom? Na Origin se prijavljujes preko e-maila.

Ostaje ti njegov?

https://help.ea.com/article/how-to-change-your-origin-account-s-email-address

13 godina
neaktivan
CyberDemonVZ kaže...
neeero kaže...

Kolko ja znam, mozes odma. Al vo je onak iz glave, nikad to nisam radio :)

A sto je s mailom? Na Origin se prijavljujes preko e-maila.

Ostaje ti njegov?

https://help.ea.com/article/how-to-change-your-origin-account-s-email-address

Ne naravno, mijenjam i mail i pw...i procitaj pp , ali budem jos googlao ;) {#}

14 godina

Ima li tko problema sa CO-OP? Upnp je ugasen. Kolega moze igrati s drugima, a samnom ne. Dok npr ja sa nekim random likovima mogu igrat.

Ja primim zahtjev za igru, upali mi igru, malo se ucitava i onda nam samo kaze game cancelled (tako nesto)

Zna li tko u cemu je problem?

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice