Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.078.966
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: Battlefield 3
MARKOcVp kaže...

Kao da je bitno ko pobjedi, bitno je pobiti ih sto vise. Ti to nazivas jacim igracima? Pa to su njubovi koji igraju m16 edition/cod ili sto vec, cast izuzetcima. Jedino sto su mogli napraviti je rejmati se, lockati nas s iglom i ganjati sa aa po mapi.

Svaka čast, odličan si bio sinoć u heliju. Ali nemoj samo sebi uzimati zasluge, Ripper odlično vozi, i tko god mu je gunner često napravi tako dobar rezultat.

A ovi njubovi o kojima pričaš kad si na zemlji s tobom metu pod tako da ne vidim razlog za k..čenje. Ponavljam, dobar si u heliju ali to ti ne daje razlog da druge omalovažavaš, 

i zapamti, tko visoko leti taj nisko pada....{#}

13 godina
MARKOcVp kaže...

Kao da je bitno ko pobjedi, bitno je pobiti ih sto vise.

Imas srece da tvoj pilot to ne misli {#}

I vecina igraca... jer bi onda bilo jos duplo vise snajpera i kempera...

Battlefield 3: [G] CyberDemonVZ
13 godina
Battlefield 3

Moj Megatrone ti brzo pređe put od simpatičnog dječačića do najomraženijeg tipa na forumu {#}

Ne valja to tako.

Ali ima i od Ramba ona jedna pametna koja kaže: "Ko visoko leti, visočije padne." {#}

Xtream_Dama Youtube: http://www.youtube.com/user/DamaTheCrow?feature=mhee
Moj PC  
12 0 hvala 0
15 godina
berto kaže...

kako ljepo kad dijete koje prije par mjeseci nije znalo napisat jednu jednostavnu neprosirenu recenicu na engleskom u svojim "video montazama{#}", pa mu je ekipa pomagala da barem to ispravo napise da ne ispadne nepismeni id*ot, odjednom misli da je ulovio boga za muda jer su mu pocele rasti dlacice na jajcima pa te iste ljude naziva jadnicima {#}

Tako to ide maus, kad se danas klinci odgajaju sa računalima i mobitelima. Samo mu kupiš što jači i nemaš brige na njega.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
13 godina
neaktivan
ZeNGe_CRO-mt kaže...

svaka čast zdenku na jučerašnjim partijama.

stvarno ali stvarno taj tip nije normalan. {#}

Thx. Ali switch onaj je bio epski. Sam ti reko, bolji bit rejpan, nego rejpat. Dosadno za poludit. 

13 godina
zdenko1991 kaže...
ZeNGe_CRO-mt kaže...

svaka čast zdenku na jučerašnjim partijama.

stvarno ali stvarno taj tip nije normalan. {#}

Thx. Ali switch onaj je bio epski. Sam ti reko, bolji bit rejpan, nego rejpat. Dosadno za poludit. 

.......netko nam je mazohistički nastrojen ;)

13 godina
neaktivan
MARKOcVp kaže...

.

Ma daj covijece. Ja sam mislio da sam ja lud. Pa daj stvarno pa sta mislis sta si ti napravio? Napravis 100kilova sa avinom sa svojima na tsu, pa kaj mislis da je to tesko nekome ko vozi avion? Shinox je sam napravio 135, bez ikoga iz klana. To je posao. Slusaj ako stvarno mislis da nisi noob, kakav ustvari jesi izadi fino na esl. Izazovi 10-og, i zaljepi battlereport. Isto i sa helijem. Imas kupove 2v2 heli i udri. 2stvar. Hvalis se ovnanjem forumovaca a ne uzimas u obzir koliko oni igraju a koliko ti.  To su ljudi koji igraju iz zabave. Ti igras iz dosade kad nemas skolu. Briga nijh buraz za tvoj skill. Oces se dokazat, oces pokazat mali penis, esl te ceka. Jedino ako napravis 200 kilova sam, onda mi daj battlerport. Sa svojim deckima rejpat bundle likove, sry nublek ne zanima me, pa da si igrao sa magnumom. zz

14 godina
neaktivan
Battlefield 3

ima ko viska kod da mi pokloni

Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
niko10 kaže...

Imam ja kod od vip bona od 15kn, pošaljem ti na emajliranu poštu.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
Poruka je uređivana zadnji put pon 21.10.2013 18:09 (fila2208).
13 godina
niko10 kaže...

Vjerojatno ima, al ga je kostao pa ne poklanja samo tako. {#}

12 godina

...obrisano {#}

BF3 nick : jabooka_KAOS (singing Derp Derp Derpidy)
Poruka je uređivana zadnji put pon 21.10.2013 18:17 (jabooka).
12 godina

@CyberDemonVZ

...ma već mi se Q tipka izlizala kolko ju istiskah, al nema to učina...odo opet ostat bez municije {#}

BF3 nick : jabooka_KAOS (singing Derp Derp Derpidy)
14 godina
neaktivan

ma znam,al neko kupi samo zbog single playera,vrijedi pokusat {#}

15 godina
niko10 kaže...

ma znam,al neko kupi samo zbog single playera,vrijedi pokusat {#}

Mislim da ne postoji osoba koja je bf kupila samo radi single playera....{#}

14 godina
neaktivan

jel znas mozda di se moze jeftino nabavit kod?

13 godina
jabooka kaže...

@CyberDemonVZ

...ma već mi se Q tipka izlizala kolko ju istiskah, al nema to učina...odo opet ostat bez municije {#}

E, od mene bi dobio {#}

niko10 kaže...

jel znas mozda di se moze jeftino nabavit kod?

Zacudo ne!!

Mozda preko Meksiko Proxya na sluzbenim stranicama? (pogledaj sto je to na temi Battlefield 4 kupovina)

Bilo je prije koji tjedan na Humble bundleu za 5$.

Poruka je uređivana zadnji put pon 21.10.2013 18:24 (CyberDemonVZ).
16 godina
neaktivan
zdenko1991 kaže...
MARKOcVp kaže...

.

Ma daj covijece. Ja sam mislio da sam ja lud. Pa daj stvarno pa sta mislis sta si ti napravio? Napravis 100kilova sa avinom sa svojima na tsu, pa kaj mislis da je to tesko nekome ko vozi avion? Shinox je sam napravio 135, bez ikoga iz klana. To je posao. Slusaj ako stvarno mislis da nisi noob, kakav ustvari jesi izadi fino na esl. Izazovi 10-og, i zaljepi battlereport. Isto i sa helijem. Imas kupove 2v2 heli i udri. 2stvar. Hvalis se ovnanjem forumovaca a ne uzimas u obzir koliko oni igraju a koliko ti.  To su ljudi koji igraju iz zabave. Ti igras iz dosade kad nemas skolu. Briga nijh buraz za tvoj skill. Oces se dokazat, oces pokazat mali penis, esl te ceka. Jedino ako napravis 200 kilova sam, onda mi daj battlerport. Sa svojim deckima rejpat bundle likove, sry nublek ne zanima me, pa da si igrao sa magnumom. zz

Btw, Shinox je nedavno napravio 249:6 ili 7
 Nisam primjetio da se igdje hvastao time {#}

15 godina
Arabarran kaže...

Btw, Shinox je nedavno napravio 249:6 ili 7
 Nisam primjetio da se igdje hvastao time {#}

Nego šta, ne kaže se džabe hvalite me usta moja. Dobrog majstora drugi hvale a on uživa skromno u toj pozornosti. Ovakvi klinci nisu vrijedni pažnje....mogao bi komotno kod stormića u klan megatorne, imate ista razmišljanja i stavove.

14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Fila frende ne zovi vraga. 

Moj PC  
1 0 hvala 1
13 godina
Battlefield 3

7 Pizza
21 Ćevapi
22 Čokolino
3 Fiš
2 Kobase sa senfom
Moj PC  
0 1 hvala 0
12 godina
protjeran
CyberDemonVZ kaže...

cevapi sa lukom i ajvarom i jos jelen ili ozujsko.

15 godina
CyberDemonVZ kaže...

Šiš čevapi i Karlovačko {#}

Xfire: lxexo // Battlefield 3: leo_DOR3
16 godina
Battlefield 3
Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina

Izgleda da je promijenio ime:

http://www.team-des-fra.fr/CoM/bf3.php?p=n4nnteM1ch1tzich

http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/1/70853877/298402048/

Zavidiš mu na skillu, je'l {#} Mislim, 99% posto njegovih metaka koji pogađaju, ubijaju, zašto bi morao biti još i precizan?

Još mu je to bila loša runda, trebao je 76 pogodaka za 70 killova:

http://bf3stats.com/report/pc/70853877#n4nnteM1ch1tzich

No, na M16 ne koristi Damage boost, valjda smatra da nije potrebno:

http://bf3stats.com/report/pc/70819693#n4nnteM1ch1tzich

Tko mi da TD, mora da je fulao HVALA.
Poruka je uređivana zadnji put uto 22.10.2013 8:49 (TomoR).
16 godina
neaktivan
CyberDemonVZ kaže...

trebao si još staviti i mlijeko iz cice.

[M|C] jokaCRO ingame
17 godina
Battlefield 3

Valjda zadnji Anderz el-ov Buttman u BF3, jako dugo nije bilo ni jednog:

{#}

Tko mi da TD, mora da je fulao HVALA.
Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina

Ma izašao, predosadno bilo a preko vi rejpate sa lavom.

Šta je bio neki smrad kasnije?

15 godina
Battlefield 3

ajde da pitam ovdje posto na procjenama nitko ne odgovara, posto mi se vise ne da igrati BF3, napravio sam novi mail i sve to i prebacio origin acc na njega, zanima me za koliko bi ga mogao prodati? imam BF3 premium edition i one igre sa EA humble budlea

hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
JuXo kaže...

ajde da pitam ovdje posto na procjenama nitko ne odgovara, posto mi se vise ne da igrati BF3, napravio sam novi mail i sve to i prebacio origin acc na njega, zanima me za koliko bi ga mogao prodati? imam BF3 premium edition i one igre sa EA humble budlea

hvala

Možda 50 kn a možda ni tolko, i to samo zbog premiuma jer si ostale igre dobio praktički badava  {#}

Xfire: lxexo // Battlefield 3: leo_DOR3
Poruka je uređivana zadnji put uto 22.10.2013 21:39 (Nisam Ja,Nisi Ti).
15 godina
Battlefield 3

e pa ako to vrijedi manje od 50 kn onda stvarno

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice