Meni ovo i je problem sa BF 3, jer jos nisu popravili glavne nedostatke igre. Zbog toga BF 3 dodje do toga da je skoro ne igriv. BF 3 je tu vec 2 godine i jos ne radi kako spada te je ostao BF sa najvise gresaka u finalnoj verziji. E ako se to dogodi isto sa BF 4, sa ovim balansom pjesadija>vozila igra ce se prebaciti na onaj domination i to ce nam biti BF 4.
Bf3 je neigriv, šta smo onda mi radili po tisuće sati, sjedali na metrou i čekali vlak?
Daj ceco, pa ima rupa kao i svaka igra, a ovo je još i ogromna igra koja drži do 64 igrača. Nadajmo se da su naučili iz bf3 i da će četvorka biti još poliranija.
Ali uvijek je tako..izađe bc2 plaču svi jer se puno toga promjenilo, onda izađe bf3, pa svi plaču kako su bf2 i bc2 bili bolji. nakon par mjeseci sviu svršavaju na bf3.
Battlefield je ko vino, što stariji to bolji.
Meni je beta odlična, iako na neke stvari nikako da se naviknem, ginem bezveze jer rusham ali se i ludo zabavljam. Bugova ima, i budimo realni bit će ih i kada izađe finalna verzija.
Tako je bilo i u trojci, ali sa svakim patchem to se ispravljalo, oružja i vozila su se balansirali, igra je postajala sve bolja i za čas je proletilo 1500 sati! Uopče ne sumnjam da će tako biti i sa četvorkom.