Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.201.854
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: Battlefield 3
luka_cro kaže...

Pozdrav ekipa, novi sam u BF3 zanima me zasto mi neke puske nestaju jel to bug ili sto?
ponekad imam onaj ak74u nekad ne, isto je sa m4 ili m16a3, nekad ih imam, a nekad ne?
jel to bug ili ovisi o mapi, klasi? 

Ovisi o strani s kojom igraš. Određena oružja moraš otključati (igranjem) da bi ih mogao koristiti na obje strane.

Twitter: @191x7
12 godina
neaktivan
Battlefield 3

@luka ne brini to mi isto bilo dok mi bio aimbot upaljen, samo zagasi i opet upali i sve ok.{#}

1 1 hvala 1
14 godina
Battlefield 3

Ekipa jel igrate na nekom serveru Hrvatskom ?

Pridružio bi se i ja, samo mi dajte ime servera. :)

7 Times World Champion - 155 Podiums - 68 Pole Positions - 91 Wins | Goodbye and thank you for everything Michael

2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Tomek.Klc kaže...

Ekipa jel igrate na nekom serveru Hrvatskom ?

Pridružio bi se i ja, samo mi dajte ime servera. :)

Evo ga:
http://battlelog.battlefield.com/bf3/servers/show/pc/5dacef34-44b6-4155-ad8a-f25577c50f31/Croatian-53Team-Bug-hr-Best-Klasik-Maps/ 

14 godina
Battlefield 3

Hvala, naletit ću malo kasnije. {#}

7 Times World Champion - 155 Podiums - 68 Pole Positions - 91 Wins | Goodbye and thank you for everything Michael

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Battlefield 3

Evo nakon 5 sati igre mali rezime.

Znaci svaki put kad krenem igrati iz igre izadem sav sfrustriran i zivcan i najrade bi komp bacio kroz prozor...

1. Nitko me drugi ne ubije nego neko ko je fakin LVL 100 sa M16A3, te lvl 100 sve treba banati, ili su cheateri ili stvarno su tako dobri al u to sumnjam, mi ostali puk na kraju runde imamo 20killa ovi lvl 100 imaju 50

2. Svaki put kad me revivaju me odma neki ubi nedaj boze netko ko nije lvl 100

3. lvl 100 sa m16a3 dojde i ubije cijeli squad i pola ostalih igraca na spawn pointu

4. nema sanse da idem 1vs1 sa lvl 100 jer sam zgorel

5. na pocetku igre svi uzmu sva vozila, camce, tenkove, avione i onda ja siroce moram plivati 5min do ratnog polja i nakon 5min me ubije sniper za 0.5 sec

6. najjace mi je dok dojdem na neko raskrizje pogledam lijevo pogledam desno krenem i neko me ubije sa desne strane a prije 0.005sec ga nije bilo

7. jos bolje mi je kad sam iza nekog zida i izadem van pucam i neko puca mene i vratim se opet iza zida i onda umrem iza zida

8.  lvl 100 je superioran sa m16a3 i on je car i bog na svakom serveru

grrrrrrrrrrrrr srdit sam  

Mjera čovjekova stvarna karaktera je ono što bi učinio kada za to nitko ne bi saznao...
Moj PC  
3 18 hvala 1
13 godina
neaktivan
luka_cro kaže...

Znaci svaki put kad krenem igrati iz igre izadem sav sfrustriran i zivcan i najrade bi komp bacio kroz prozor...

1. Nitko me drugi ne ubije nego neko ko je fakin LVL 100 sa M16A3, te lvl 100 sve treba banati, ili su cheateri ili stvarno su tako dobri al u to sumnjam, mi ostali puk na kraju runde imamo 20killa ovi lvl 100 imaju 50...

...............

Ti stvarno misliš da si nakon 5h igre imalo kompetentan procijenit tko je cheater ili uostalom bilo što u vezi ove igre? Igra je vani skoro 2 godine i jako puno nas je odigralo preko 1000h, neki  i 2000. Pa mislim da bi bilo jako čudno da ti nakon 5h možeš parirat nekome tko je odigrao 1000.

16 godina
neaktivan
luka_cro kaže...

1. Nitko me drugi ne ubije nego neko ko je fakin LVL 100 sa M16A3, te lvl 100 sve treba banati, ili su cheateri ili stvarno su tako dobri al u to sumnjam, mi ostali puk na kraju runde imamo 20killa ovi lvl 100 imaju 50

3. lvl 100 sa m16a3 dojde i ubije cijeli squad i pola ostalih igraca na spawn pointu

5. na pocetku igre svi uzmu sva vozila, camce, tenkove, avione i onda ja siroce moram plivati 5min do ratnog polja i nakon 5min me ubije sniper za 0.5 sec

6. najjace mi je dok dojdem na neko raskrizje pogledam lijevo pogledam desno krenem i neko me ubije sa desne strane a prije 0.005sec ga nije bilo

7. jos bolje mi je kad sam iza nekog zida i izadem van pucam i neko puca mene i vratim se opet iza zida i onda umrem iza zida

grrrrrrrrrrrrr srdit sam  

Ima tu puno više gospodine od toga što i kako ti vidiš. Po tvojoj priči, izgleda da nije do tebe u potpunosti, nego do tima (ali gle čuda, i ti si dio njega).

Glavni problem je naviknuti se na igrin brzi gameplay, gdje ne smije biti praznog hoda, jer te on košta glave na kraju. I za početak, igraj TDM, jako puno ćeš naučiti ono što je u osnovi bitno, znati cijeniti tim u kojem imaš ljude koji će tu biti za tebe.

Kreni igrati sa onom klasom sa kojom ćeš biti najkorisniji timu, dakle Assault vjerojatno, zbog defibrilatora kojeg ćeš vrlo brzo otključati. Ono što je bitno, a ja njubara sam shvatio da to ne smijem raditi, je reviveanje svakog živog na mapi, nekad to ne završi dobro i samo nanovo svi izginete, a i ti sam. Bacaj medi-kitove tamo gdje je trenutno gnijezdo metaka i frontline kako bi tim stalno imao hp regen, etc etc.

Btw. ljudi ja koliko sam shvatio, svaka puška naravno ima svoje čari, namjenu i sve, ali AEK 9xx nešto među close to mid combat puškama je najbolja sa upgrade-ima, a među sniperima M39 i L96. To mi mrvicu stvori feeling imbalanced svega, ali ok.

Poruka je uređivana zadnji put uto 27.8.2013 16:22 (4ucker).
14 godina
neaktivan
luka_cro kaže...

1. Nego? Misliš da je lako doći do colonela 100 bez cheata? Nije lako i zato imamo čiteve.

2. To je tako u svijetu battlefielda, svi dobivaju osim tebe. Medic koji te oživio dobije 100 bodova, onaj koji te ubio dobije 100 bodova, u get nothing!

3. Čit. Znamo gdje i kad će se neko spawnat.

4. true dat.

5. To je jedan od načina trollanja (pitaj marka). Snajper je čekao da ti preplivaš od nosača aviona do kopna, pa te tek onda headshotao. to je tako.

6. slično kao pod 5, radi se o trolanju.

7. to je jedan od većih problema. developeri su to tako namjerno napravili jer su sadisti (a mi koji igramo smo mazohisti).

8. deal with it.

da, zaboravio sam, dobro došao.

Steam = animosity_frenzy; Origin = reverend_frenzy;
14 godina
neaktivan
luka_cro kaže...

Haha ako ti sa 5h imas 20 killova a lv100 ima 50 slab je taj lv100 haha.Ma naucit ces i ti tako samo igraj.Btw lv100 nije jednako skill

Želim paranormalnu ženu(da ima para i da je normalna):)
15 godina
Battlefield 3

Najgore je što će hrpa takvih igrača doći u bf4, i plakat kad ih netko razguzi tko je imao staža +1000 sati u bf3 i dobro poznaje mehanike i cake.

Bit će plakanja cheater ovaj cheater onaj...

Frende samo igraj, nakon 500 sati ćeš drukčije pričati.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
Poruka je uređivana zadnji put uto 27.8.2013 16:43 (fila2208).
Moj PC  
7 2 hvala 1
16 godina
luka_cro kaže...
bla bla bla bla, ja sam mali njubek i jako sam ljut i sad cu sa svima podjeliti svoju ljutnju

zbog ovakvih kao ti više ni ne igram jer je bf3 propao i svaka bud4la ga moze igrat i odma nakon par sati igranja izvaljivat ovakve gluposti... al nekad se cak i spojim na server, vidim pola ekipe je novo, nabijem si recimo 64-5 score i postane mi dosadno pa se pokupim van

http://www.youtube.com/heat4HD
16 godina
neaktivan
Battlefield 3

Ah da zaboravio sam da su ovdje svi lvl 200...

Ja sam nabrao BC2 preko 500sati ali sad ovo kao da igram prvi put bf...

A i moram priznati da mi je BC2 bio bolji... 

Mjera čovjekova stvarna karaktera je ono što bi učinio kada za to nitko ne bi saznao...
Moj PC  
1 10 hvala 0
13 godina
Battlefield 3

Čovječe ovo je kao da je igra tek izašla sve puno nekih lvl1,2,15,20 svi nakupovali igru kad je bila ova akcija,i samo plaču u chat kako ovo kako ono.

Btw,bile su dobre runde jučer na cecinom serveru samo što sam i ja morao quitati na omanu.{#}

Moj PC  
7 1 hvala 0
15 godina
luka_cro kaže...

Pa jesmo, većina je level 100, jer su kupili igru na izlasku. Ti si jedan od humble bundle igrača kojem su svi chetaeri nakon 5 sati.

Velim igraj i uživaj, kasnije ćeš shvaititi da si pričao gluposti i smijati se sam sebi. Uživaj, i počni bf4 od početka a ne čekat neki humble bundle :)

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
16 godina
Scrappy kaže...
luka_cro kaže...
bla bla bla bla, ja sam mali njubek i jako sam ljut i sad cu sa svima podjeliti svoju ljutnju

zbog ovakvih kao ti više ni ne igram jer je bf3 propao i svaka bud4la ga moze igrat i odma nakon par sati igranja izvaljivat ovakve gluposti... al nekad se cak i spojim na server, vidim pola ekipe je novo, nabijem si recimo 64-5 score i postane mi dosadno pa se pokupim van

A tko si ti, molim te, da određuješ tko smije a tko ne kupiti i zaigrati igru. Ti si odmah, pretpostavljam, znao sve čim si kupio igru. Ohladi malo i uživaj u igri, ako ne možeš nitko te ne sili da je igraš.

16 godina
iprodano kaže...
Scrappy kaže...
luka_cro kaže...

A tko si ti, molim te, da određuješ tko smije a tko ne kupiti i zaigrati igru. Ti si odmah, pretpostavljam, znao sve čim si kupio igru. Ohladi malo i uživaj u igri, ako ne možeš nitko te ne sili da je igraš.

ja sam pr0

http://www.youtube.com/heat4HD
16 godina
neaktivan
fila2208 kaže...
luka_cro kaže...

Pa jesmo, većina je level 100, jer su kupili igru na izlasku. Ti si jedan od humble bundle igrača kojem su svi chetaeri nakon 5 sati.

Velim igraj i uživaj, kasnije ćeš shvaititi da si pričao gluposti i smijati se sam sebi. Uživaj, i počni bf4 od početka a ne čekat neki humble bundle :)

Ah da zaboravio sam da su ovdje i noliferi

EDIT. makar mi nije jasno ja namjerno napisem u onaj serach za servere NOOB servers i igram samo na "noob" serverima i upravo tamo me ubijaji ti lvl 100 znaci da ste skrbjaki sto idete igrati na takve servere i nevupate igrati na "pro" serverima

Poruka je uređivana zadnji put uto 27.8.2013 17:59 (luka_cro).
15 godina
luka_cro kaže...

EDIT. makar mi nije jasno ja namjerno napisem u onaj serach za servere NOOB servers i igram samo na "noob" serverima i upravo tamo me ubijaji ti lvl 100 znaci da ste skrbjaki sto idete igrati na takve servere i nevupate igrati na "pro" serverima

Vidim da imaš 10 godina pa ću te na ignore stavit čim ti ovo napišem.

Ne nismo no liferi, većina ekipe ovdje je oženjena, ima sređene živote i ono malo slobodnog vrmeena što imaju, odigraju par partija. U dve godine koje će izać u 11.mj. mislim da nitko tko ima od 500-1000 sati uopće nije no lifer, već je igrao aktivno igru i uživao u njoj. Kao što rekoh, nov si i misliš i da su svi cheateri...a za tu ekipu što je level 100 i ide i gazi takve kao ti, (ima ih i u domaćem communityu) to su zbilja jadnici i probaj si naći server koji ima level limiter ili votekick da se uklone takvi jadnici.

Uživaj u igri, ali nemoj je pljuvati jer si tek počeo i svi su ti drugi krivi.

Have fun! :)

Poruka je uređivana zadnji put uto 27.8.2013 18:10 (fila2208).
16 godina
neaktivan
fila2208 kaže...
luka_cro kaže...

Vidim da imaš 10 godina pa ću te na ignore stavit čim ti ovo napišem.

Ne nismo no liferi, većina ekipe ovdje je oženjena, ima sređene živote i ono malo slobodnog vrmeena što imaju, odigraju par partija. U dve godine koje će izać u 11.mj. mislim da nitko tko ima od 500-1000 sati uopće nije no lifer, već je igrao aktivno igru i uživao u njoj. Kao što rekoh, nov si i misliš i da su svi cheateri...a za tu ekipu što je level 100 i ide i gazi takve kao ti, (ima ih i u domaćem communityu) to su zbilja jadnici i probaj si naći server koji ima level limiter ili votekick da se uklone takvi jadnici.

Uživaj u igri, ali nemoj je pljuvati jer si tek počeo i svi su ti drugi krivi.

Have fun! :)

Okey oženjeni idi čuvaj dicu...
Ja odoh igrat cod ovo nije igra za mene... 

13 godina
Battlefield 3

Glavno da si bio dosadan i spamao.{#}

Moj PC  
12 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Just like someone said a 10 year old playin CoD...

Moj PC  
10 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Sutra stavljam noob only server max level 45 ili poznato prvi orlic. Hebes BF 4.

http://g.bf3stats.com/pc/xcpZmxzk/53COP-ceco.png
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
Rodić kaže...

(najstariji bf igrač sa preko 8000 sati igre i cijele 74 godine)

Meanwhile in cod, najstariji igrač je napunio 12 punih godina.

Poruka je uređivana zadnji put uto 27.8.2013 19:17 (fila2208).
13 godina
odjavljen
fila2208 kaže...
Rodić kaže...

(najstariji bf igrač sa preko 8000 sati igre i cijele 74 godine)

Meanwhile in cod, najstariji igrač je napunio 12 punih godina.

I zavrsio 5 razred {#}

16 godina
moderator
Battlefield 3
@fila
i taj sigurno igra samo promod jer je ostalo za djecu :)
سمندری ڈاکو
Moj PC  
8 0 hvala 1
17 godina
Di ste noliferi :)
13 godina
Basta kaže...
Di ste noliferi :)

Di si ti? Niko me ne ubija sa slugom u zadnje vrijeme.

(Slug kao vrsta municije, ne kao poslusnik koji izvrsava tvoja ubojstva)

Battlefield 3: [G] CyberDemonVZ
13 godina
Battlefield 3

Runda od malo prije.

http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/1/67896366/349418125/

Candyman i Exile. Kako je moguce da pilot leti na najvecoj mogucoj visini u kutu mape, a oni sa svakim rafalom pokose 2-3 vojnika?

Ja sam to isprobao, pa likovi se uopce ne vide (da, ni sa zoomom) nego su samo kvadratici od spotanja.

Svaki "spread", il kako se zove ona tresnja ciljnika na helicu, je meni pomkanuo ciljnik bar za dvadesetak metara (gledano prema meti na koju pucam).

Kad god ga pocnem ciljati s iglom, odma zna kud se treba okrenuti i samo sam jednom prezivio rafal. (Ali onda mi je poslao TV, pa me s njom rjesio)

To mozda i kuzim jer valjda kad igras 1000 sati istu mapu znas svo kamenje s kojeg te obicno ciljaju pa samo kliknes Q.

Ali ovo s ciljanjem preko cijele mape mi nikako nije jasno.

Heli gunneri? Stvarno ti iskustvo moze toliko pomoci u ciljanju dalekih meta?

P.S. Tko je eXcite_CRO? :)

Svaku rundu je prvi ili drugi.

Battlefield 3: [G] CyberDemonVZ
Poruka je uređivana zadnji put uto 27.8.2013 19:46 (CyberDemonVZ).
Moj PC  
8 1 hvala 2
16 godina
neaktivan
CyberDemonVZ kaže...

Runda od malo prije.

http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/1/67896366/349418125/

Candyman i Exile. Kako je moguce da pilot leti na najvecoj mogucoj visini u kutu mape, a oni sa svakim rafalom pokose 2-3 vojnika?

Ja sam to isprobao, pa likovi se uopce ne vide (da, ni sa zoomom) nego su samo kvadratici od spotanja.

Svaki "spread", il kako se zove ona tresnja ciljnika na helicu, je meni pomkanuo ciljnik bar za dvadesetak metara (gledano prema meti na koju pucam).

Kad god ga pocnem ciljati s iglom, odma zna kud se treba okrenuti i samo sam jednom prezivio rafal. (Ali onda mi je poslao TV, pa me s njom rjesio)

To mozda i kuzim jer valjda kad igras 1000 sati istu mapu znas svo kamenje s kojeg te obicno ciljaju pa samo kliknes Q.

Ali ovo s ciljanjem preko cijele mape mi nikako nije jasno.

Heli gunneri? Stvarno ti iskustvo moze toliko pomoci u ciljanju dalekih meta?

Pa to ti ja govorim....a ti u helicu su ti sigurno bili lvl 100..

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice