- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
FAKJEA !!!
Večeras ako ne povećam killstreak izbacujem te iz klana!
može,hover cijelu večer,killstreak 500-0
CX430 morao bi gurati takav komp i to bez ikakvih problema. Možda si, ako je prva generacija CX430 (onaj što nije revizija 2.nešto ili bronze), dobio defektan primjerak. Kada si kupio to napajanje? Što piše na njemu točno?
Prva generacija je toga napajanja čim je izašao sam ga kupio, a ono gura 5 HDD, proc,grafa,matična i 5 ventova na kučištu i dok onda još upogonim grafičku možda mu je stvarno teško
FAKJEA !!!
nista vidim da i ja svoju kantu moram goniti na pazar, pa se obnoviti. Tako da vas mogu opet glicati u bf 4, jer ove fore iz bf 3 su vec dosadile.
CX430 morao bi gurati takav komp i to bez ikakvih problema. Možda si, ako je prva generacija CX430 (onaj što nije revizija 2.nešto ili bronze), dobio defektan primjerak. Kada si kupio to napajanje? Što piše na njemu točno?
Prva generacija je toga napajanja čim je izašao sam ga kupio, a ono gura 5 HDD, proc,grafa,matična i 5 ventova na kučištu i dok onda još upogonim grafičku možda mu je stvarno teško
Onda ti je jedini pravi način da isprobaš s nekim boljim napajanjem, npr posudiš od kolege/prijatelja/rođaka neko jače/bolje (pa makar CX430 Bronze) pa ćeš znati.
U svakom slučaju, možda ti komp treba čišćenje i zamjenu paste (na procesoru i na grafičkoj ako grafa više nije pod jamstvom).
Ono što nužno treba je overclock procesora jer taj procesor neclockan jednu HD 6870 nema šanse da gura preko 50-60% dok igraš multiplayer.
Kažeš da je hladan? Digni mu sabirnicu na barem 334 (da bude na 3 GHz, ali preporučeno je još i više) poštujući principe pravilnog overclockinga i igra će ti puno, puno bolje raditi.
Ma Nex je mit....lik uopće ne postoji.
Nex ludi! Nit ga vidis, nit ga cujes i samo se legnes mrtav dolje.
Isto vrijedi i za tenk. Mir i tisina.... i onda BOOM!! :)
Ali je izašao iz sjene kada je otišao na spoj s mojom M16A3.
Ajde, lvl 30, oprošteno ti je. Pobogu, imaš igru od 4.9.2012. i odigrao si manje od 23 sata???
Nemoj vrijeđati. To bi bilo strašno. Uzeo sam je kad je izašla, igrao 120 sati i onda prodao account jer mi je prisjeo loš balans oružja. Taj datum je dan kada sam otvorio novi acc da mogu igrati ME3 i sada sam uzeo BF3 u Humble Bundleu pa je zato napredak takav. I sada su ostala oružja osim M16 konačno upotrebljiva. :)
znima me dali zna netko ... prereinstaliral sam operativni sistem i tako sad instaliram origin i stavim kod koji sam imao za bf3 i govorim mi cijelo vrijeme da je taj kod iskorišten a nedaje mi da skinem igru i instaliram , dali je tko upoznat s tim problemom, nisam dugo igrao a htio bi bacit koju partiju bf3..hvala !
znima me dali zna netko ... prereinstaliral sam operativni sistem i tako sad instaliram origin i stavim kod koji sam imao za bf3 i govorim mi cijelo vrijeme da je taj kod iskorišten a nedaje mi da skinem igru i instaliram , dali je tko upoznat s tim problemom, nisam dugo igrao a htio bi bacit koju partiju bf3..hvala !
Pa, trebao bi se ulogirati sa Origin podacima koje si i prije koristio - trebale bi ti se onda sve igre pojaviti na popisu pod "My Games".
A ako ideš sa novim accountom, naravno da ne možeš sa novim login podacima iskoristiti isti ključ.
U Originu vec imas igru, ne moras ponovo nista upisivati.
Cim se prijavis na Origin s istim podacima, trebalo bi ti odma prikazati sve igre koje si do sad kupio.
Ako si se ulogirao na origin sa istoim mail-om i paswordom mora ti biti vidljiva igra pod my games, ne treba ukucavati kod, eventualno ponovno skinuti igru ako si izbrisao staru.
U jebo.. što ste brzi
Hehe, kak smo mi uvijek spremni pomoci, vidis ti to :D

jesam se ulogirao al sam prije promjenio pw jer se nisam mogel zmislit stari pw i sad mi je samo bf bad comany gore koji nisam ni imao i bf3 beta .. za pooludit
jesam se ulogirao al sam prije promjenio pw jer se nisam mogel zmislit stari pw i sad mi je samo bf bad comany gore koji nisam ni imao i bf3 beta .. za pooludit
A ništa, onda se javi na Origin support, pa pitaj u čemu je problem.
A ništa, onda se javi na Origin support, pa pitaj u čemu je problem.
ma nema veze odustajem definitivno od Bf3 neda se meni s nijma zezat , dal budem klincu sve mail i novi pw neka se on s tim zabavlja ..hvala !!
Pozdrav, imam ovaj komp pod moj pc, i skuzio sam da kad ulazim u bf3 s ekipom, meni treba najduze da loada, a oni vec igraju, isprve sam mislio da je to do rama pošto imam 1 keks od 4gb, ali nejde mi bas u glavu frend igra sa 3gb rama, neki dual core proc, i udje mu dosta brzo. ja nađem server stisnem join, invajtam njih, i oni svejedno prije mene igraju.. Oni znaju igrat nekih minutu a meni jos loada. Ne znam do cega bi to bilo?
Pozdrav, imam ovaj komp pod moj pc, i skuzio sam da kad ulazim u bf3 s ekipom, meni treba najduze da loada, a oni vec igraju, isprve sam mislio da je to do rama pošto imam 1 keks od 4gb, ali nejde mi bas u glavu frend igra sa 3gb rama, neki dual core proc, i udje mu dosta brzo. ja nađem server stisnem join, invajtam njih, i oni svejedno prije mene igraju.. Oni znaju igrat nekih minutu a meni jos loada. Ne znam do cega bi to bilo?
Najvjerojatnije to - HDD: Seagate barracuda 1TB .
Meni je RAM najviše pomogao, kad sam bio ubacio još 4GB. Malo je i do diska, ali puno sam manje dobio sa SSDom nego sa RAMom

ja imam taj disk (točnije dva) i imam 8 gb rama i uvijek među prvima ulazim u server.
Samo da kazem da mi ram i dalje radi na 1333 mhz, posto nikad u zivotu nisam nikakav overclock radio (inace ram je 1600mhz) , nisam imao potrebe, a i ne znam, pa da nije do toga?
ja imam taj disk (točnije dva) i imam 8 gb rama i uvijek među prvima ulazim u server.
Onda neka doda RAM u pa ce vidjet
Brzina diska, količina memorije, fragmentacija diska, kombinacija procesor-memorija - sve to igra ulogu.
to momcovi, imate best of klasik 600 tiketa. Pa udri ;)
to momcovi, imate best of klasik 600 tiketa. Pa udri ;)
kad prebacujete ponovno na conquest ?
prebacim ga kad bude pun.

Ne zeli mi uci u bf, samo se pokrene u procesima i nakon par sec ugasi... trazio sam po netu,ali nisam naso nikakvo rjesenje. Komp je prilicno los, ali zadovoljava minimalne system requirements.
Ima li ovdje netko iskustva sa koristenjem "bf3 free camera v2."?
Hvala!
Pokusavam doci u bilo koji server, ali stalno An error was reported from EA Onlina. Zasto?
ako ti ulazis nekome u igru ili si pozvan nemoj quit-at iz igre(ak si vec u igri naravno) nego samo alt+tab na desktop tj u browser i tamo se u njemu "jointas" u igru a on ce te automatski prebaciti u izabranu/pozvanu igru 3x brze...LP probaj pa javi