Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.213.582
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: Battlefield 3
RedRocco kaže...

Hahaha pa nije valjda da ste tek sad skužili tko je rocco?...pice{#}

@Cyber banao me još prošle godine jedan određeni bucko i tek sam sada imao potrebu da praznim svoje komplekse na bug face forumu.{#}

Premalo pises 'pico' pa te nisam skuzil :)

Vec te nema pola godine na forumu?? Onda smo se samo preko Battleloga dopisivali..? A uvjeren sam da si ovdje pisao... :)

Stavi si bar neki pakleni avatar.

Na kojoj temi su te banali? Psujes Admine? :)

Battlefield 3: [G] CyberDemonVZ
17 godina
Battlefield 3

Hell, pico jedna...vidim liječiš komplekse malog piše...pa si stavio gospodina Rocco-a, a i igraš na AnR-u. {#}

::: peace 0n earth :::
Moj PC  
2 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Battlefield 3

@Cyber Nisam ti ja bio tu još od prošle godine, ali bez brige čitam redovito jer samo ovdje ima najvećeg smijeha i bob family tree epizoda. Usput tema u kojoj sam bio banan je mislim bila "Srušila se Cessna na Krku zbog 400 kilaša koji je popio i pokušao sletjeti pri buri".{#} Mislim čak da ću možda biti opet banan ako nisu ip range logove brisali, tako da uživaj u maženju samnom dok me ima.{#}

@Deda Pišo mi ok, ali zato liječim kompleks bob države i bobi građana rvatcke.{#}

Poruka je uređivana zadnji put čet 20.6.2013 22:41 (RedRocco).

3 0 hvala 1
12 godina
protjeran
Battlefield 3

Igrao sam battlefield 3 prije malo manje od godinu dana i imam samo btk dlc. Sad sam opet razmisljao pocet malo igrat pa me zanima dal mi se isplati uzet premium da imam i ostale dlc-ove tj. dal se je nes bitno promijenilo? Hvala

0 0 hvala 0
14 godina
Daska12 kaže...

Igrao sam battlefield 3 prije malo manje od godinu dana i imam samo btk dlc. Sad sam opet razmisljao pocet malo igrat pa me zanima dal mi se isplati uzet premium da imam i ostale dlc-ove tj. dal se je nes bitno promijenilo? Hvala

Zadnja dva DLC-a su odlicna. Puno ljudi ih igra.

Al ima i onih kojima se ne svidja.

Pogledaj gameplay na Youtube pa odluci.

Battlefield 3: [G] CyberDemonVZ
14 godina
odjavljen
Battlefield 3

Ziba tower FTW!!

3 1 hvala 0
13 godina
Battlefield 3

Ordijancija upravo otvorene... primam pacijente do 13:00h!

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
4 3 hvala 0
16 godina
CyberDemonVZ kaže...

Prelazak s AMD X4 (pod Moj PC) na Intel i5370k. Da ili ne? Gledano iz perspektive igraca.

Ako da, koji hladnjak, al da odradi posel kak spada!

P.S. Wiz je zakon! I toliko rastura na velikim Conquest mapama da mu je bilo zao nepiratelja pa je preso na ANR.

Naravno da da.

Frend sa ts-a je bio na amd-u 1090t, tada je imao cfx 6950, prešao na 3570k, boost u fps-ima je bio povelik, sad ima 7950, sve radi kao podmazano, vrhunski.

Preslab je amd u bf-u po pitanju 'filanja' grafi podacima, a da ne spominjem random droppanje fps-a ničim izazvano...

17 godina
odjavljen
jopis kaže...
CyberDemonVZ kaže...

Prelazak s AMD X4 (pod Moj PC) na Intel i5370k. Da ili ne? Gledano iz perspektive igraca.

Ako da, koji hladnjak, al da odradi posel kak spada!

P.S. Wiz je zakon! I toliko rastura na velikim Conquest mapama da mu je bilo zao nepiratelja pa je preso na ANR.

Naravno da da.

Frend sa ts-a je bio na amd-u 1090t, tada je imao cfx 6950, prešao na 3570k, boost u fps-ima je bio povelik, sad ima 7950, sve radi kao podmazano, vrhunski.

Preslab je amd u bf-u po pitanju 'filanja' grafi podacima, a da ne spominjem random droppanje fps-a ničim izazvano...

Bratić je prešao sa 965 na i5 (3570 ili tako nešto). Iako sam bio poprilično siguran da se ne isplati iznenadio sam se kad je pokrenuo BF3 odmah nakon sastavljanja kompa. Ima 6950-ku sa 2 GB i FPS mu se digao za minimalno 30%. Od onda sam oprezan kod procjena...

Freak Show Inc.
17 godina
Battlefield 3

pa dobro jutro da je tolki boost kad se radi o boljoj jacoj ahitektruri od amd i brzem fsb boost clocku od doticnog.. Da je uzo i7 jos bi mu skocilo za 10ak radi ht a koji je enejblan kak spada u b3ci...

Moj PC  
1 1 hvala 0
17 godina
odjavljen
4mal kaže...

pa dobro jutro da je tolki boost kad se radi o boljoj jacoj ahitektruri od amd i brzem fsb boost clocku od doticnog.. Da je uzo i7 jos bi mu skocilo za 10ak radi ht a koji je enejblan kak spada u b3ci...

Ma enejblan je kak spada moj qurac. Ja imam i7 pa nije baš da se znoje jezgre bez obzira koje postavke stavio...

Freak Show Inc.
Poruka je uređivana zadnji put pet 21.6.2013 11:29 (Friday).
15 godina
neaktivan
Skilledžija kaže...

Jel mogu ja dobiti jedan termin?

Ali pod uvjetom da budeš nježan, ko da mi je prvi put..

[19xx] Pr0d1gyyy ---- http://battlelog.battlefield.com/bf3/user/Pr0d1gyyy/
13 godina
thesekiman kaže...
Skilledžija kaže...

Jel mogu ja dobiti jedan termin?

Ali pod uvjetom da budeš nježan, ko da mi je prvi put..

Tebe ću odraditi kad dođem vozit formulu na tvojoj sjedalici ;P

Nježno, naravno ;P

[19xx] 4ntraks
16 godina
Daska, reedemaj BF3E3 u Originu i dobit ces CQ. AK rijetko tko igra, a preporucam da samo kupis endgame
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
17 godina
odjavljen
Mitch kaže...
Daska, reedemaj BF3E3 u Originu i dobit ces CQ. AK rijetko tko igra, a preporucam da samo kupis endgame

Aftermath je isto vrlo dobar DLC. Možda bih ga uzeo i prije nego end game da moram birati...

Freak Show Inc.
14 godina
neaktivan
Friday kaže...
Mitch kaže...

Aftermath je isto vrlo dobar DLC. Možda bih ga uzeo i prije nego end game da moram birati...

i meni je isto aftermath bolji.....

a što se tiče DLC CQ brijem da je to vrijedilo do 19.06. ili ??

14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Pozz kupio bi cd key za BF3 i sad me zanima koji da uzmem?! 

jer ih ima više i zanima me koja je razlika između njih(limited,aftermath,back to Karkand...). Inače samo za mp mi treba! :D

0 0 hvala 0
17 godina
schwarz3108 kaže...

Pozz kupio bi cd key za BF3 i sad me zanima koji da uzmem?! 

jer ih ima više i zanima me koja je razlika između njih(limited,aftermath,back to Karkand...). Inače samo za mp mi treba! :D

Uzmi Battlefield 3 Premium Edition, on ti sadrži sve.

Battlefield 3 Limited Edition sadrži igru i Back To Karkand DLC.

Battlefield 3 sadrži samo igru (single player i osnovne MP mape).

Aftermath, End Game, Closed Quarters, ... - to su samo DLC-ovi, ne možeš aktivirati ako nemaš igru.

Battlefield 3 Premium - to je samo premium, da bi mogao aktivirati moraš imati barem osnovnu igru.

Twitter: @191x7
14 godina
neaktivan

Osnovne mape za mp  + DLC ?

17 godina
schwarz3108 kaže...

Osnovne mape za mp  + DLC ?

Da, osnovne mape za mp + mape iz DLC-a.

Premium sadrži pak sve mape i modove igre, oružja i ostalo iz svih DLC-ova.

Twitter: @191x7
12 godina
neaktivan
Battlefield 3

kakav threatty fazoni i kondomi

inferno

https://www.youtube.com/user/crnijoker?feature=mhee
Moj PC  
10 0 hvala 4
14 godina
odjavljen
Friday kaže...
4mal kaže...

Ma enejblan je kak spada moj qurac. Ja imam i7 pa nije baš da se znoje jezgre bez obzira koje postavke stavio...

Zato jer imas stari i7, a ne Sandy/Ivy/Sandy-E bridge.

Mitch kaže...

To ti vise ne vrijedi.

Meno je osobno CQ najdrazi DLC, pogotovo Ziba Tower gdje rasturam.

16 godina
HAM7A2 kaže...

kakav threatty fazoni i kondomi

inferno

Kad vidim kako dečki lijepo skidaju snajperom dođe mi želja da zaigram s njim....onda skužim kako je klasa njesra {#}

14 godina
neaktivan
Arabarran kaže...

dođe mi želja da zaigram s njim....onda skužim kako je klasa njesra {#}

kako za koga {#}

17 godina
odjavljen
Deawood kaže...
Friday kaže...
4mal kaže...

Zato jer imas stari i7, a ne Sandy/Ivy/Sandy-E bridge.

Vidi, igra je svjesna da postoji 8 logičkih procesora. Kad bi se radilo o instrukcijama koje moj proc hardverski ne podržava a BF3 ih koristi na novijim procesorima teza bi ti bila nategnuta do besvijesti. Ovako nemaš ni tezu...

Freak Show Inc.
14 godina
odjavljen
Battlefield 3

Ma znam, ali da imas naprimjer Haswell pokraj ovog onda bi se osjetila razlika.

0 2 hvala 0
17 godina
odjavljen
Deawood kaže...

Osjetila bi se razlika u performansama općenito jer je efikasnija arhitektura a ne radi bolje iskorištenosti HT-a (paralelizacije općenito). O tome uglavnom odlučuje programer koji izrađuje engine a ne procesor koji kaže "Aha, imaš pun K podataka za obraditi - to ću ja sada paralelno obraditi na svojih n jezgri". Kad bi to tako bilo to bi bila pjesma za programere...

Freak Show Inc.
16 godina
Friday kaže...
Deawood kaže...

Osjetila bi se razlika u performansama općenito jer je efikasnija arhitektura a ne radi bolje iskorištenosti HT-a (paralelizacije općenito). O tome uglavnom odlučuje programer koji izrađuje engine a ne procesor koji kaže "Aha, imaš pun K podataka za obraditi - to ću ja sada paralelno obraditi na svojih n jezgri". Kad bi to tako bilo to bi bila pjesma za programere...

Teško je tim programerima....

17 godina
odjavljen
Arabarran kaže...
Friday kaže...
Deawood kaže...

Teško je tim programerima....

Prestani mi gledati fejsbuk {#}

Freak Show Inc.
16 godina
Battlefield 3

Evo da upotpunimo sliku {#}

Moj PC  
31 0 hvala 2
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice