daj makni taj avatar,pregadan je
Odi u varaždin pa reci cyberu u lice da je gadan...
(poziv u hitnu se od sada naplaćuje, be advised)
koji cyber,gdje si našao taj avatar
daj makni taj avatar,pregadan je
Odi u varaždin pa reci cyberu u lice da je gadan...
(poziv u hitnu se od sada naplaćuje, be advised)
koji cyber,gdje si našao taj avatar
ultra, uzivaj u igri, nemoj bit ko vecina ovdje "fps whores" koji misle da imaju veci skill s vecim fps-om
svasta sam cuo ali ovo je vrh
Imam problem,
skinuo sam instaler i instalirao sam igru, idem na battlelog, prijavim se, nađem server, kliknem Join i ništa. Isto tako je kad otvorim Origin i idem Play opet ništa, prebacim se u offline mode onda mogu, ali samo Campagain :/
Može help?
ultra, uzivaj u igri, nemoj bit ko vecina ovdje "fps whores" koji misle da imaju veci skill s vecim fps-om
to mu je opravdanje sto je los.
ja bar nisam m16 njub
ja bar nisam m16 njub
pa kako si pogodio, ja ti iskreno nemam pojma ihrati niti sa jednom puskom osim sa m16. svaka ti dala kako si me prokuzio.
Opet buga na Battlelog-u.
Nakon update-a Battlelog stranice ili redovnog održavanje te stranice svaki put je problem sa logiranjem wrong password
Nakon update-a Battlelog stranice ili redovnog održavanje te stranice svaki put je problem sa logiranjem wrong password
Drago mi je da nisam jedini.Hoće se to samo razriješiti?
Drago mi je da nisam jedini.Hoće se to samo razriješiti?
Da nakon nekog vremena
Bilo je prije istih problema
Meni trenutno kaže "Battlelog: Update in progress".
Hoće biti novih nedužno resetiranih, ili koliko će ih biti???
Battlelog login is currently disabled, please try again in a while
Da nisi opet neki ban dobio?
Pa novi acc moraš kupiti.
i meni ne šljaka
a bas sam stavil decu na spavanje...
Da nisi opet neki ban dobio?
Pa novi acc moraš kupiti.
Ima 7-8 accaunta pa s time nemam više problema,ti?
i meni ne šljaka
a bas sam stavil decu na spavanje...
Blago se tebi,moje zvijeri upravo štemaju plafon ili neš sli!!
Cheatzortweakhaxerzubar. Najs, 4-in-1. XD
u mene isto,koji kua više drkeljaju svako malo a nikakvog efekta
Ima na Battlelogu rasprava o tome.
Upss, ne radi
Meni radi
Ti i tako ne igraš što se buniš :p
Nisam duze vrijeme pratio ponašanje cpu-a i gpu-a u Bf3 i sad odem vidit mapa Epicentar 64p cpu i gpu stalno na 100%, jel to normalno?, čini mi se da prije Cpu nikad nije prelazio 70% s istom grafičkom, ko tu koga hebe, u pitanju je 2500K na 4.2ghz i hd7850
želim lockati fps na 60.
u notepadu napišem gametime.maxvariablefps 60 i renameam ga user.cfg i spremim ga u folder gdje je bf3.exe i ništa,probao sam i GameTime.MaxVariableFps 60 i opet ništa dok u konzoli radi.
ništa nisam mijenjao u catalystu pod settingsima i vsync je naravno off.
može pomoć?
evo SS,nijedan ne radi a upisao ova dva da vidite.ovaj gore bi trebala biti prava komanda.
ajmo tvikeri?
želim lockati fps na 60.
u notepadu napišem gametime.maxvariablefps 60 i renameam ga user.cfg i spremim ga u folder gdje je bf3.exe i ništa,probao sam i GameTime.MaxVariableFps 60 i opet ništa dok u konzoli radi.
ništa nisam mijenjao u catalystu pod settingsima i vsync je naravno off.
može pomoć?
evo SS,nijedan ne radi a upisao ova dva da vidite.ovaj gore bi trebala biti prava komanda.
ajmo tvikeri?
Skini BF3 Settings Editor http://bf3.realmware.co.uk/settings-editor/ , tamo ti je malo jednostavnije. Inače upišeš GameTime.MaxVariableFps , trebalo bi ti raditi. Al ni meni jednom nije htjelo, neznam zašto, al sa BF3 editorom će ti raditi.
Skini BF3 Settings Editor http://bf3.realmware.co.uk/settings-editor/ , tamo ti je malo jednostavnije. Inače upišeš GameTime.MaxVariableFps , trebalo bi ti raditi. Al ni meni jednom nije htjelo, neznam zašto, al sa BF3 editorom će ti raditi.
na 50 sam stavio i saveam i to je to?
radi !
na 50 sam stavio i saveam i to je to?
I to je to.