Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.080.175
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: Battlefield 3
lisnjic kaže...

pozdrav narucio sma GTX 470 api edition 1280GB zotac ima dva hladnjaka dali cu sa tom grafikom tjerati bettlefeild 3 na ultra procesor je quad q 9550 3.6Ghz imam 5 gb rama

Ne. Proc je slab, a i grafa nije baš nešto. Mislim za multiplayer s 50+ igrača. Ako za single-player, to s lakoćom ali NEBITNO.

Twitter: @191x7
13 godina
neaktivan

nemoj mi sad reci da necu moci ja je vec narucio kak sma igro sa hd 5770 na high zasto nebi mogo na ultra ova je jaca

30 35 fps OC je bila preko gigaherca

lisnjic
Poruka je uređivana zadnji put uto 11.6.2013 0:46 (lisnjic).
17 godina
lisnjic kaže...

nemoj mi sad reci da necu moci ja je vec narucio kak sma igro sa hd 5770 na high zasto nebi mogo na ultra ova je jaca

lol ja igranje BF3 na <50 fps u MP-u ni ne zovem igranje Battlefielda 3.

Zašto bi netko na HD 5770 držao high, pa s tim ne možeš normalno igrati.

17 godina
Battlefield 3

Novi Double XP

Novi dogtag za premiumce

CQ za one koji nemaju CQ ili Premium

http://blogs.battlefield.com/2013/06/bf3-e3-2013-fan-celebration/

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
191x7 kaže...
lisnjic kaže...

lol ja igranje BF3 na <50 fps u MP-u ni ne zovem igranje Battlefielda 3.

Zašto bi netko na HD 5770 držao high, pa s tim ne možeš normalno igrati.

zasto nebi mogo ja sma igro i snimo se cak 30 35 fps na high nikad mi nije spalo ispod 30FPS cak i sa 64 igraca u najvecoj guzvi a neko moze igrati i na 100fps a za njega je 50 nista kazem jel mogu igrati sa gtx 470 na ultra sa 30  ili 35 fps meni je to odlicno

lisnjic
17 godina
Battlefield 3

Možeš, al nema smisla jer s 35 naspram 60 a kamo li 75, 120 ili 144 imaš užasan hendikep.

Moj PC  
1 0 hvala 1
14 godina
Battlefield 3

moze li mi netko objasniti zasto mi kada zavrsi mapa i prebaci na sljedecu,uvijek zapne na crnom ekranu i loadingu?Kako to fix

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
191x7 kaže...

Možeš, al nema smisla jer s 35 naspram 60 a kamo li 75, 120 ili 144 imaš užasan hendikep.

znam ali opet sam medju prvim uvjek bez obzira sto imam 35 budem prvi drugi ili treci

lisnjic
17 godina
Chosenone1 kaže...

moze li mi netko objasniti zasto mi kada zavrsi mapa i prebaci na sljedecu,uvijek zapne na crnom ekranu i loadingu?Kako to fix

Repair_install igre + zadnji RUS to ENG fix http://boss-game.com/forum2/index.php?topic=686.0 jer ako se ne varam imaš rusku igru...

17 godina
lisnjic kaže...

pozdrav narucio sma GTX 470 api edition 1280GB zotac ima dva hladnjaka dali cu sa tom grafikom tjerati bettlefeild 3 na ultra procesor je quad q 9550 3.6Ghz imam 5 gb rama

Ne, kao prvo je 1280MB, a ne GB... Za izvođenje igre na Ultra (1920x1080, ne znamo na kojoj rezi igraš), treba ti više od 1,5GB RAM-a na grafi.

Taj quad je relativno slab, a i 5GB RAM, je em čudna količina em trunkicu premalo za glatko izvođenje ultra.

Na nekoj nižoj rezoluciji neće dolaziti do prepunjavanja RAM-a na grafi pa moguće da bi mogao držati ultra sa više od 30FPS.

16 godina
neaktivan
191x7 kaže...

A jest, baš je hendikep  {#}

http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/1/63397334/346247335/

BRUN0_CRO ||| ''Work less, play more.'' \o/
17 godina
Šef kaže...
191x7 kaže...

A jest, baš je hendikep {#}

http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/1/63397334/346247335/

To što je hendikep samo znači da bi bez njega još bolje igrao. Isto kao i kad imaš neki low miš što te ograničava ili ako imaš (kao npr ja) drastično narušen vid (pr da na jedno oko vidiš samo 30%).

17 godina
odjavljen
191x7 kaže...

To što je hendikep samo znači da bi bez njega još bolje igrao. Isto kao i kad imaš neki low miš što te ograničava ili ako imaš (kao npr ja) drastično narušen vid (pr da na jedno oko vidiš samo 30%).

Koje oko? Mislim, da znam s koje strane da ti dolazim s nožem {#}

BTW, taj proc (9550) nije baš slab. Ako se klokne dobro postane prava zvjerčica (ima 12 mb keša, što je 50% više nego što moj i7 ima)

Freak Show Inc.
12 godina
neaktivan
Iisnjic kaže...

Naravno da ces moci, neces imati bezbroj frameova no moci ces - evo benchmarci:

http://www.anandtech.com/bench/Product/549?vs=519

- pogledaj dio za Bf3

http://www.anandtech.com/bench/Product/88?vs=50

-taj proc je jak kao phenom 955 

1.e3 f6 2.f4 g5 3.Qh5
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Ma nek zaboravi na ultra igranje šta vam je...sve to super i lijepo izgleda na papiru ali na terenu je to sasvim druga priča još pogotovo na 64 igrača serveru.

Moja sljedeća kupnja je fx8350 i to prije izlaska bf4 da budem puna ratna "sprema(n)" ;)

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
protjeran
ZeNGe_CRO-mt kaže...

Ma nek zaboravi na ultra igranje šta vam je...sve to super i lijepo izgleda na papiru ali na terenu je to sasvim druga priča još pogotovo na 64 igrača serveru.

Moja sljedeća kupnja je fx8350 i to prije izlaska bf4 da budem puna ratna "sprema(n)" ;)

bolje da si kupi i5

MOJ YOU TUBE CHANNEL: http://www.youtube.com/user/Megatr0nHR BATTLELOG: Megatr0n_HR
15 godina
MARKOcVp kaže...
ZeNGe_CRO-mt kaže...

bolje da si kupi i5

Zašto? Zar ne misliš da će bf4 bit složen za 8 jezgri, jer ih toliko ima xbox i ps4, zar nije bolje uložit u proc koji će koristiti onda svih osam?

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
12 godina
neaktivan
Battlefield 3

Nece iskljucivo bf4 bit optimiziran za 8 jezgri - (karakteristike haswela su dobar pokazatelj da ce se optimizacije zadrzati na sadasnjoj razini (haswel se ne razlikuje od IB mnogo po performansama a cinjenica je da Intel drzi oko 80% trzista procesora) inace - cry engine se optimizira za multithread ali frostbyte bas i ne kako se cini - bf4 je prestavljen na intel i7 procesoru i hd 7990 x2 a to je po rijecima developera bila opcija koja je garantirala najbolje performanse (treba pricekati prve testove prije bilo kakvih kupnji komponenata)

1.e3 f6 2.f4 g5 3.Qh5
Poruka je uređivana zadnji put uto 11.6.2013 10:57 (Glavas).
Moj PC  
1 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
fila2208 kaže...
MARKOcVp kaže...
ZeNGe_CRO-mt kaže...

bolje da si kupi i5

Zašto? Zar ne misliš da će bf4 bit složen za 8 jezgri, jer ih toliko ima xbox i ps4, zar nije bolje uložit u proc koji će koristiti onda svih osam?

svatko tko je igrao BF3 moći će i BF4 (samo je pitanje na kojim postavkama i koliko ugodno na tim postavkama)

i ne vjerujem da će biti preee zahtjevan, BF3 je po izlasku bio kritiziran da je "jako" zahtjevan, a moglo ga se ugodno igrati na low i sa 8800GT

druga je stvar što nekima život ovisi o tome da igraju na najvišim postavkama

BTW. ja na visokim postavkama igram samo SP, a u MP gledam da dobijem što više FPS-a

17 godina
Battlefield 3

Ruku na srce, u početku sam i ja igrao MP na High sa nekih 30-40 FPS. Nažalost, shvatio sam da mi se RAM grafe prepuni i dođe do velikog lagg-a dok se djelomice isti ne isprazni od stvari koje mu u tom trenutku ne trebaju.

Tako da za 1GB grafu, ne bi trebalo ići preko Medium.

Sada, s obzirom na stroj, igram na kombinaciji Low/Medium, jedino mi je mesh na High. Na većini mapa imam 60 FPS (i lock na tome), s time da na određenim mapama padam na oko 40 (Sharqi, Gulf of Oman...) i baš osjetim tu razliku.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Ja od kad sam kupio ivy bridge procesor sam se preporodio. Takoder igram sve na low osim mesh na ultra. Fps mi ne ide ispod 80, a najcesce se drzi izmedu 90-110.  Nadam se da bf4 nece biti puno tezi sto se tice performansi. A i da bude ne mislim mijenjat ista slijedecih 2 godine.

Mozda imam Alzheimerovu.......ali barem nemam Alzheimerovu xD
16 godina
neaktivan
lollik91 kaže...

Ja od kad sam kupio ivy bridge procesor sam se preporodio. Takoder igram sve na low osim mesh na ultra. Fps mi ne ide ispod 80, a najcesce se drzi izmedu 90-110.   Nadam se da bf4 nece biti puno tezi sto se tice performansi. A i da bude ne mislim mijenjat ista slijedecih 2 godine.

Ali si još uvijek noob.  {#}

BRUN0_CRO ||| ''Work less, play more.'' \o/
13 godina
Battlefield 3

Cek, samo malo!

Ovaj kod za Close Quarters vrijedi do kraja E3, ili se cijeli DLC vise nece moci igrat poslije E3??

Podjelio sam ljudima kodove, pa da ne bi bilo da ce moci igrat samo 2-3 dana :)

Battlefield 3: [G] CyberDemonVZ
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
CyberDemonVZ kaže...

Cek, samo malo!

Ovaj kod za Close Quarters vrijedi do kraja E3, ili se cijeli DLC vise nece moci igrat poslije E3??

Podjelio sam ljudima kodove, pa da ne bi bilo da ce moci igrat samo 2-3 dana :)

ako sam dobro shvatio može se aktivirati do kraja E3, al DLC ostaje i nakon E3

Poruka je uređivana zadnji put uto 11.6.2013 12:44 (TheMrCro123).
15 godina
Battlefield 3

A eto, ipak je EA i poklonio neki dlc, jer nekad davno je rečeno we will never charge for our dlc :)

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
Poruka je uređivana zadnji put uto 11.6.2013 12:48 (fila2208).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Battlefield 3

A jesi ga poklonili, kad su svi kupili premium, a ovi sto nemaju nisu nista ni mislili kupit, pa sad da ispadnu fini.

MOJ YOU TUBE CHANNEL: http://www.youtube.com/user/Megatr0nHR BATTLELOG: Megatr0n_HR
Moj PC  
0 1 hvala 0
12 godina
protjeran
Battlefield 3

da a mi koji smo krvavo platiti sa svojim rupijima nas tko sljivi, nama nema nista na poklon.

Moj PC  
4 6 hvala 0
15 godina
MARKOcVp kaže...

A jesi ga poklonili, kad su svi kupili premium, a ovi sto nemaju nisu nista ni mislili kupit, pa sad da ispadnu fini.

To se tako radi. Kad odrasteš to ćeš prihvatiti kao normalno.

12 godina
neaktivan
Battlefield 3

hahahaha pa ja nevjerujemmmm!!!!!!

[xDx] carapa_junior
Moj PC  
10 0 hvala 5
17 godina
Battlefield 3

Sudjeluj!

***** Maxxy *****
Moj PC