Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.082.739
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: Battlefield 3
ZeNGe_CRO-mt kaže...

ekskjuz mi, Rambo konzola FTW {#}

Otišli smo u off.

To je bilo nakon Nintenda.

Fr4nk_Horrig4n
12 godina
protjeran
Battlefield 3

Nema ti vi pojma GOAL, GOAL 2 i GOAL 3 na NES-u. kada repić opali vatrenu loptu ili ribicu, pa kada ga strese grom nasred terena. to je bila igra.

Poruka je uređivana zadnji put uto 28.5.2013 10:59 (AmDCluB).
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
AmDCluB kaže...

Nema ti vi pojma GOAL, GOAL 2 i GOAL 3 na NES-u. kada repić opali vatrenu loptu ili ribicu, pa kada ga strese grom nasred terena. to je bila igra.

Nisi gubio pakete?

Freak Show Inc.
15 godina
neaktivan
AmDCluB kaže...

To još iman doma pokazat ću ti sliku kad se vratin sa posla.

Fr4nk_Horrig4n
17 godina
Lol uber gameri ja poceo s BF2 a prije toga s Anom,Marijom,Ninom,Ivanom pa njenom mamom♡ itd
E koja je to igra bila. I gubili se paketi bolje nego danas.
http://www.pis-klan.com http://www.youtube.com/user/CroMystiq/videos?view=0
13 godina
neaktivan
Friday kaže...
zdenko1991 kaže...

Dobro mozda vi mladi neznati, ali stariji mislim da svi znaju na sta mislim.

MI mladi???

Ma ne ti. Boze dragi, mladi sa foruma, ti bi trebao znati.

13 godina
neaktivan
Volvox kaže...
zdenko1991 kaže...

Ma igram ti ja oduvijek singeplayer. Top 1 igrica koji niko nebi smio propustiti mi je Metal gear solid 1. Ko to nije prosao nemoze se smatrati gamerom. Dobro mozda vi mladi neznati, ali stariji mislim da svi znaju na sta mislim.

Ko nije prošao Crash Bandicot i Spiro na ps1 ne može se smatrat gamerom, sve ostalo je plus! :D

Prosao :D

13 godina
neaktivan
Hedrick kaže...
zdenko1991 kaže...

Ma igram ti ja oduvijek singeplayer. Top 1 igrica koji niko nebi smio propustiti mi je Metal gear solid 1. Ko to nije prosao nemoze se smatrati gamerom. Dobro mozda vi mladi neznati, ali stariji mislim da svi znaju na sta mislim.

Heh koja izjava, a di je Doom, Duke Nukem, C&C (onaj prvi), Fifa 94, Warcraft, Diablo, BG1, Fallout serijal?

Je prosao sam sve, osim bg1 to neznam sta je. Ali ni jedna od njib me nije zapanjila kao MGS 1. Dobro Duke nukem je isto tu negdje.

13 godina
protjeran
Friday kaže...
Hedrick kaže...

Jbg tih se nisan sitia, ali igralo se i to a da ni ne pričan još o Commodoreu, Amigi, Atariju i Nintendu. Super Mario FTW.

Super maria (jedinicu) sam prije mjesec-dva igrao na emulatoru. Naježio sam se kad sam čuo onu glazbu...

i ja

https://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=kcKurvm_0oE

13 godina
neaktivan
Friday kaže...
Hedrick kaže...
zdenko1991 kaže...

Heh koja izjava, a di je Doom, Duke Nukem, C&C (onaj prvi), Fifa 94, Warcraft, Diablo, BG1, Fallout serijal?

Blood, hexen, heretic... I to preko serijskog kabela igranje tamo još devedeset i neke {#}

To nisam igro, sam sam ostao paf

13 godina
neaktivan
CroMystiq kaže...
Lol uber gameri ja poceo s BF2 a prije toga s Anom,Marijom,Ninom,Ivanom pa njenom mamom♡ itd
E koja je to igra bila. I gubili se paketi bolje nego danas.

Noob. {#}

16 godina
Friday kaže...
Hedrick kaže...

Jbg tih se nisan sitia, ali igralo se i to a da ni ne pričan još o Commodoreu, Amigi, Atariju i Nintendu. Super Mario FTW.

Super maria (jedinicu) sam prije mjesec-dva igrao na emulatoru. Naježio sam se kad sam čuo onu glazbu...

Nemoj mi reći da nisi klincima nabavio Wii i sa njima haklao Maria, a imaju komp??? Pa kakav otac, tc tc tc! :)
17 godina
Battlefield 3

Tko nije savladao Kick Off, i potrgao bar 5 joysticka na Decathlonu nije gamer (ili konjina ko ja...). 80-ih...

Decathlon se igrao na preko 30 stunpnjeva, puna kuća, smrde čarape (ili gole noge, nije bitno), mali crno-bijeli televizor!

EDIT:

Giana Sisters mi bolje od Maria...

Poruka je uređivana zadnji put uto 28.5.2013 11:15 (TomoR).
Moj PC  
6 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
mrfloyd kaže...
Friday kaže...
Hedrick kaže...

Nemoj mi reći da nisi klincima nabavio Wii i sa njima haklao Maria, a imaju komp??? Pa kakav otac, tc tc tc! :)

LOL, šta će mi konzola kad imam komp spojen na LCD TV u dnevnoj i 2 gamepada... Cure igraju raymana i sonica a povremeno pustimo nešto sa emulatora.... Na svom kompu igraju one flash gluposti za djecu (i povremeno raymana)

Freak Show Inc.
Poruka je uređivana zadnji put uto 28.5.2013 11:18 (Friday).
17 godina
odjavljen
TomoR kaže...

EDIT:

Giana Sisters mi bolje od Maria...

Remix {#}

Freak Show Inc.
13 godina
protjeran
Battlefield 3

devedestih sega mega, pa nintendo, pa super nintendo (donkey kong, mortal combat i superstar soccer ponajvise), pa onda ps1 gran turismo - nekoliko godina zivota provedenih s tom igrom, utrka 24 sata - ja igram 24 sata u komadu {#}, samo stisnem pauzu kad idem u wc..

bilo pa proslo..

commodore64 sam razbio kad je poceo zvakat kazete..

a u zadnjih 7-8 godina jedino me bf3 uspio drzati toliko dugo.. i jos uvijek me drzi.. {#}

Poruka je uređivana zadnji put uto 28.5.2013 11:23 (digitall1982).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Battlefield 3

Kakav Super Mario... pravi fakeri su počeli na C64 sa Giana Sisters... Boulder Dash mi je bio zakon pa onda na PC-u 25 Mhz Wolfenstein... Doom... Alone in the Dark.. itd ;)

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Battlefield 3

Kaj ste svi vi zabrijali, pa call of duty je najbolji od svih tih nintenta, amiga, cromodorca il kak vec. Black ops je najbolji i grafika i zvuk i imaju najbolju destrukciju prozora u ikad.

Mozda imam Alzheimerovu.......ali barem nemam Alzheimerovu xD
Moj PC  
6 1 hvala 0
17 godina
lollik91 kaže...

Kaj ste svi vi zabrijali, pa call of duty je najbolji od svih tih nintenta, amiga, cromodorca il kak vec. Black ops je najbolji i grafika i zvuk i imaju najbolju destrukciju prozora u ikad.

Razbija Windowse? Loš crack koristiš.

16 godina
neaktivan
Friday kaže...
Arabarran kaže...
Friday kaže...
Hedrick kaže...

Ma zakon! Baš mi ih je žena sinoć pokazivala nakon onih tvojih poruka na fejsu smradu jedan {#}

Ali,gospođo!!? hhahahah

17 godina
odjavljen
Arabarran kaže...
Friday kaže...

Ma zakon! Baš mi ih je žena sinoć pokazivala nakon onih tvojih poruka na fejsu smradu jedan {#}

Ali,gospođo!!? hhahahah

Kaže mi "Neću da me ti tvoji zovu GOSPOĐO, osjećam se staro" {#}

Freak Show Inc.
16 godina
neaktivan
Friday kaže...
Arabarran kaže...
Friday kaže...

Ali,gospođo!!? hhahahah

Kaže mi "Neću da me ti tvoji zovu GOSPOĐO, osjećam se staro" {#}

Čarapica je za sve kriv,ja sam na biciklu... {#}

12 godina
neaktivan
Battlefield 3

Je ima ko problema sa EA online evo danas me jebe jucer nije updateo sam PunkBuster jos neke ideje?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
puhiii kaže...

Je ima ko problema sa EA online evo danas me jebe jucer nije updateo sam PunkBuster jos neke ideje?

Pitaja M4xa! {#}

17 godina
odjavljen
puhiii kaže...

Nećemo ti reći jer nepotrebno vičeš na acronisa...

Freak Show Inc.
12 godina
neaktivan
Friday kaže...
puhiii kaže...

Nećemo ti reći jer nepotrebno vičeš na acronisa...

ahahahahhahaha

16 godina
Battlefield 3

Moja prva igra koju sam igrao je bila školica{#}

Moj PC  
4 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Jack Sparrow kaže...

Moja prva igra koju sam igrao je bila školica{#}

Freak Show Inc.
16 godina
neaktivan
TehDawg kaže...
Vidis kako ti znas.

Nego...please remind me, ti si? Oh, wait. Jos jedna nebitna njubara.
Vrucina kad je Kris u blizini, (s)crappy? :3

http://www.youtube.com/heat4HD
17 godina
odjavljen
Arabarran kaže...
puhiii kaže...

Pitaja M4xa! {#}

uvijek prije nadogradi čit a onda obavezno manualno punkbuster i nemožeš imat problema

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice