ekskjuz mi, Rambo konzola FTW
Otišli smo u off.
To je bilo nakon Nintenda.
ekskjuz mi, Rambo konzola FTW
Otišli smo u off.
To je bilo nakon Nintenda.
Nema ti vi pojma GOAL, GOAL 2 i GOAL 3 na NES-u. kada repić opali vatrenu loptu ili ribicu, pa kada ga strese grom nasred terena. to je bila igra.
Nema ti vi pojma GOAL, GOAL 2 i GOAL 3 na NES-u. kada repić opali vatrenu loptu ili ribicu, pa kada ga strese grom nasred terena. to je bila igra.
Nisi gubio pakete?
Dobro mozda vi mladi neznati, ali stariji mislim da svi znaju na sta mislim.
MI mladi???
Ma ne ti. Boze dragi, mladi sa foruma, ti bi trebao znati.
Ma igram ti ja oduvijek singeplayer. Top 1 igrica koji niko nebi smio propustiti mi je Metal gear solid 1. Ko to nije prosao nemoze se smatrati gamerom. Dobro mozda vi mladi neznati, ali stariji mislim da svi znaju na sta mislim.
Ko nije prošao Crash Bandicot i Spiro na ps1 ne može se smatrat gamerom, sve ostalo je plus! :D
Prosao :D
Ma igram ti ja oduvijek singeplayer. Top 1 igrica koji niko nebi smio propustiti mi je Metal gear solid 1. Ko to nije prosao nemoze se smatrati gamerom. Dobro mozda vi mladi neznati, ali stariji mislim da svi znaju na sta mislim.
Heh koja izjava, a di je Doom, Duke Nukem, C&C (onaj prvi), Fifa 94, Warcraft, Diablo, BG1, Fallout serijal?
Je prosao sam sve, osim bg1 to neznam sta je. Ali ni jedna od njib me nije zapanjila kao MGS 1. Dobro Duke nukem je isto tu negdje.
Jbg tih se nisan sitia, ali igralo se i to a da ni ne pričan još o Commodoreu, Amigi, Atariju i Nintendu. Super Mario FTW.
Super maria (jedinicu) sam prije mjesec-dva igrao na emulatoru. Naježio sam se kad sam čuo onu glazbu...
i ja
https://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=kcKurvm_0oE
Heh koja izjava, a di je Doom, Duke Nukem, C&C (onaj prvi), Fifa 94, Warcraft, Diablo, BG1, Fallout serijal?
Blood, hexen, heretic... I to preko serijskog kabela igranje tamo još devedeset i neke
To nisam igro, sam sam ostao paf
Noob.
Jbg tih se nisan sitia, ali igralo se i to a da ni ne pričan još o Commodoreu, Amigi, Atariju i Nintendu. Super Mario FTW.
Super maria (jedinicu) sam prije mjesec-dva igrao na emulatoru. Naježio sam se kad sam čuo onu glazbu...
Nemoj mi reći da nisi klincima nabavio Wii i sa njima haklao Maria, a imaju komp??? Pa kakav otac, tc tc tc! :)
Tko nije savladao Kick Off, i potrgao bar 5 joysticka na Decathlonu nije gamer (ili konjina ko ja...). 80-ih...
Decathlon se igrao na preko 30 stunpnjeva, puna kuća, smrde čarape (ili gole noge, nije bitno), mali crno-bijeli televizor!
EDIT:
Giana Sisters mi bolje od Maria...
Nemoj mi reći da nisi klincima nabavio Wii i sa njima haklao Maria, a imaju komp??? Pa kakav otac, tc tc tc! :)
LOL, šta će mi konzola kad imam komp spojen na LCD TV u dnevnoj i 2 gamepada... Cure igraju raymana i sonica a povremeno pustimo nešto sa emulatora.... Na svom kompu igraju one flash gluposti za djecu (i povremeno raymana)
EDIT:
Giana Sisters mi bolje od Maria...
Remix
devedestih sega mega, pa nintendo, pa super nintendo (donkey kong, mortal combat i superstar soccer ponajvise), pa onda ps1 gran turismo - nekoliko godina zivota provedenih s tom igrom, utrka 24 sata - ja igram 24 sata u komadu , samo stisnem pauzu kad idem u wc..
bilo pa proslo..
commodore64 sam razbio kad je poceo zvakat kazete..
a u zadnjih 7-8 godina jedino me bf3 uspio drzati toliko dugo.. i jos uvijek me drzi..
Kakav Super Mario... pravi fakeri su počeli na C64 sa Giana Sisters... Boulder Dash mi je bio zakon pa onda na PC-u 25 Mhz Wolfenstein... Doom... Alone in the Dark.. itd ;)
Kaj ste svi vi zabrijali, pa call of duty je najbolji od svih tih nintenta, amiga, cromodorca il kak vec. Black ops je najbolji i grafika i zvuk i imaju najbolju destrukciju prozora u ikad.
Kaj ste svi vi zabrijali, pa call of duty je najbolji od svih tih nintenta, amiga, cromodorca il kak vec. Black ops je najbolji i grafika i zvuk i imaju najbolju destrukciju prozora u ikad.
Razbija Windowse? Loš crack koristiš.
Ma zakon! Baš mi ih je žena sinoć pokazivala nakon onih tvojih poruka na fejsu smradu jedan
Ali,gospođo!!? hhahahah
Ma zakon! Baš mi ih je žena sinoć pokazivala nakon onih tvojih poruka na fejsu smradu jedan
Ali,gospođo!!? hhahahah
Kaže mi "Neću da me ti tvoji zovu GOSPOĐO, osjećam se staro"
Ali,gospođo!!? hhahahah
Kaže mi "Neću da me ti tvoji zovu GOSPOĐO, osjećam se staro"
Čarapica je za sve kriv,ja sam na biciklu...
Je ima ko problema sa EA online evo danas me jebe jucer nije updateo sam PunkBuster jos neke ideje?
Je ima ko problema sa EA online evo danas me jebe jucer nije updateo sam PunkBuster jos neke ideje?
Pitaja M4xa!
Nećemo ti reći jer nepotrebno vičeš na acronisa...
Nećemo ti reći jer nepotrebno vičeš na acronisa...
ahahahahhahaha
Moja prva igra koju sam igrao je bila školica
Pitaja M4xa!
uvijek prije nadogradi čit a onda obavezno manualno punkbuster i nemožeš imat problema