A gle, neki jedu govna, a ja jedem kolače...
ali ozbiljn ode pogldeaj ove bjesne nastavke, nekuzim kako to ikome moze lezati u ruci. i kako sa palcem drzis mis a da nestisnes neku od tih silnih tipaka. za fps je sasvim dovoljno 2 bocen tipke, meni je jedna za pistolj drugi za pusku a ovo ostalo sve na tipkovnici i milina. dok sam imao i g700 isto sam koristio samo 2 bocne.
ovo je išlo opčenito kad kažu od pojedinca do pojedinca je
što se tiče nage moj nije takav kao na slici šta si stavio jer to je valjda novi model sa tim nekim dodacima i taj na slici je nekak ravan s desne strane-nekak čudno.
meni ovaj perfektno stoji u ruci zato sam i isprobavao različite miševe prije kupnje i taj mi je najbolje pasao u ruci.
što se tiče tih tipki sa strane to nekad ljude buni i svi se pitaju kako uspiješ ne stisnut jednu od tih svih silnih tipki,ali one su dosta tvrde i fakat kad držiš ruku na njima nekad pobijegne kad upreš fuul jako ali inače nema boga da ih stisneš ako normalno držiš ruku na njima plus na svaku tipku si staviš šta god želiš šta je ogroman plus barem meni.
što se tiče tih svjetlećih dodataka ja sam ih isključio u postavkama jer mi to ničemu ne služi niti sam birao miš na temelju svjetlećih gluposti.
uzeo sam ga jer mi perfektno stoji u ruci,lijep mi je i ima te dodatne tipke.
zato kažem sljedeći koji ću uzet bit će ili g600,g700 ili sensei.
od pojedinca do pojedinca je-netko jede govna, ja jedem cookies