Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.083.888
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: Battlefield 3
AmDCluB kaže...
ZeNGe_CRO-mt kaže...

A gle, neki jedu govna, a ja jedem kolače...

ali ozbiljn ode pogldeaj ove bjesne nastavke, nekuzim kako to ikome moze lezati u ruci. i kako sa palcem drzis mis a da nestisnes neku od tih silnih tipaka. za fps je sasvim dovoljno 2 bocen tipke, meni je jedna za pistolj drugi za pusku a ovo ostalo sve na tipkovnici i milina. dok sam imao i g700 isto sam koristio samo 2 bocne.

ovo je išlo opčenito kad kažu od pojedinca do pojedinca je {#}

što se tiče nage moj nije takav kao na slici šta si stavio jer to je valjda novi model sa tim nekim dodacima i taj na slici je nekak ravan s desne strane-nekak čudno.

meni ovaj perfektno stoji u ruci zato sam i isprobavao različite miševe prije kupnje i taj mi je najbolje pasao u ruci.

što se tiče tih tipki sa strane to nekad ljude buni i svi se pitaju kako uspiješ ne stisnut jednu od tih svih silnih tipki,ali one su dosta tvrde i fakat kad držiš ruku na njima nekad pobijegne kad upreš fuul jako ali inače nema boga da ih stisneš ako normalno držiš ruku na njima plus na svaku tipku si staviš šta god želiš šta je ogroman plus barem meni.

što se tiče tih svjetlećih dodataka ja sam ih isključio u postavkama jer mi to ničemu ne služi niti sam birao miš na temelju svjetlećih gluposti.

uzeo sam ga jer mi perfektno stoji u ruci,lijep mi je i ima te dodatne tipke.

zato kažem sljedeći koji ću uzet bit će ili g600,g700 ili sensei.

od pojedinca do pojedinca je-netko jede govna, ja jedem cookies {#}

Battlelog CRO_ZeNGe
14 godina
neaktivan
fila2208 kaže...
ZeNGe_CRO-mt kaže...

. Bolje jedi šnicle, pileće.

pileće šnicle ? {#}

Battlelog CRO_ZeNGe
12 godina
protjeran
Battlefield 3

neznam, kazem za fps je dvije sasvim dovoljne. i te 2 tipke mi ometaju, najbolje sto svise na tipkovnici da ti desna ruka bude slobodna za ciljanje.

Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
ZeNGe_CRO-mt kaže...
fila2208 kaže...
ZeNGe_CRO-mt kaže...

. Bolje jedi šnicle, pileće.

pileće šnicle ? {#}

A zašto ne zengica, pa to ti je okejić. Bolje nego kalorični kolači :(

Onda rađe govna jedi :)

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
Poruka je uređivana zadnji put pon 27.5.2013 12:14 (fila2208).
14 godina
neaktivan
fila2208 kaže...

pileće šnicle ? {#}

A zašto ne zengica, pa to ti je okejić. Bolje nego kalorčni kolači :(

Onda rađe govna jedi :)

wtf

Battlelog CRO_ZeNGe
15 godina
ZeNGe_CRO-mt kaže...

wtf

A šta si mi neki takav čudan danas. evo meni je tvoj mišić lijepi. Sviđa mi se jer možeš tipkama dodjeliti note i onda svirati sintisajzer na njemu :)

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
12 godina
neaktivan
Battlefield 3
Oprosti, Fila, mozes uslikati pilece 'snicle' sljedeci put kad ti ih mama/maceha/cura/decko pripremi?
Cisto me zanima kako izgledaju pilece snicle.
http://soundclick.com/alph4dawg
Moj PC  
3 0 hvala 1
17 godina
odjavljen
AmDCluB kaže...

neznam, kazem za fps je dvije sasvim dovoljne. i te 2 tipke mi ometaju, najbolje sto svise na tipkovnici da ti desna ruka bude slobodna za ciljanje.

Po meni je osim dvije uobičajene (pucanje, ADS) vrlo praktično imati još 6:

DPI +/- (dvije tipke)

Defib/repair tool/C4

Medpack/RPG/Ammo

Bombe

Primarno/sekundarno toggle

(nož nije na mišu)

A te tipke svakako ne koristiš dok pucaš, ne? A svaka od tih spada u kategoriju onoga što ti treba brzo osim DPI +/-. Imam G700 i trebalo mi je dosta vremena dok sam se navikao na ovu kombinaciju ali kad se navikneš onda puno bolje reagiraš u masi situacija (pogotovo kad treba izvaditi pištolj ili npr RPG ako se neprijateljski heli ukazao neposredno ispred tebe).

Naravno da se može igrati i sa puno manje tipki ali ako sa lijevom rukom kontroliraš 5-6 tipki zašto bi desna bila zadužena za samo 2 tipke, ne?

Freak Show Inc.
15 godina
TehDawg kaže...
Oprosti, Fila, mozes uslikati pilece 'snicle' sljedeci put kad ti ih mama/maceha/cura/decko pripremi?
Cisto me zanima kako izgledaju pilece snicle.

The Schnitzel is a boneless meat, thinned with a hammer (meat tenderizer), coated with flour, mashed eggs andbread crumbs, and then fried. It is a popular food in many countries and is made from veal, chicken, beef, turkey or pork.

https://www.google.hr/search?q=pile%C4%87e+%C5%A1nicle&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=HDOjUafhJdGO4gTq3oCoCg&ved=0CAoQ_AUoAQ&biw=1366&bih=681

evo brate pa vidi kako ih se sve da pripremiti :)

sa sirom, u raznim umacima...sve je to finoooo!

sad mod obriši sve offtopic postove i daj mi žuti {#}

što se tiče ontopica:

dvije dodatne tipke na mišu imam i ne koristim niti te dvije. Tipkovnica majka za sve :)

Poruka je uređivana zadnji put pon 27.5.2013 12:37 (fila2208).
16 godina
moderator
fila2208 kaže...

Crveni ili ništa.Razmisli pa mi javi.

سمندری ڈاکو
15 godina
pirat kaže...
fila2208 kaže...

Crveni ili ništa.Razmisli pa mi javi.

Na koliko dugo crveni ide?

16 godina
moderator
fila2208 kaže...

Na koliko dugo crveni ide?

Dogovorimo se,ljudi smo.

سمندری ڈاکو
12 godina
neaktivan
Battlefield 3
Ja recimo koristim melee putem misa (MMB) ili 'F' na tipkovnici. A 'F' mi je ujedno i za bacanje granata, kroz sve ove godine intenzivnog gejminga jednostavno mi je x puta lakse bacati granatu ili koristiti melee sa 'F' nego default 'G'.
Govorim ovo jer je bas sve stvar osobnog ukusa, tko sto preferira i sto mu/joj bolje odgovara.
Znas ono, napravis si sam user friendly postavke.
Isto tako je i kod odabira misa, tipkovnice...stvar je u tome sto ima puno, cak i previse, brandova.
A da stvar bude gora, sluzbeni slogani tih istih + mediji su stvorili ovaj kaos (znas, uzmi ovo jer je ono govno).
Odi brate u shop, uzmi par miseva u ruku i vidi koji ti mis najbolje lezi u ruci.
Naravno, uzmes neki brandirani radi provjerene kvalitete (nebitno; logitech, razer, roccat, sharkoon, etc) i to je sve.
Vratis se doma i izgines 30ak puta dok se ne priviknes na novog glodavca, poslijr se vratis na forum kao heroj i slusas Filu kako pametuje o nekakvim pilecim sniclama za koje cisto sumnjam da jedu i u Bosni.
Moj PC  
3 3 hvala 0
15 godina
TehDawg kaže...
....poslijr se vratis na forum kao heroj i slusas Filu kako pametuje o nekakvim pilecim sniclama za koje cisto sumnjam da jedu i u Bosni.

Ti stvarno nikad nisi jeo pileće šnicle?

http://www.food.com/recipe/chicken-schnitzel-100005

A i btw. šta imaš protiv Bosanaca?

Poruka je uređivana zadnji put pon 27.5.2013 12:42 (fila2208).
17 godina
odjavljen
TehDawg kaže...

Vratis se doma i izgines 30ak puta dok se ne priviknes na novog glodavca...

Sad kad si već spomenuo. Izdrkavamo sinoć na kanalima i dolazi dama. Ide isprobati novi miš. "Uh, teško je, ne mogu se naviknuti...". Ja pogledam skor a ono nešto tipa 120-25... Isto kao kad ljudina napravi takav skor i žali se da "gubi pakete"! {#}

Dobro, dama je čiterčina, samo povlačim paralelu...

Freak Show Inc.
16 godina
neaktivan
Baš je zanimljivo bilo sinoć igrati na jedno oko da izbjegnem dvosliku ;)
12 godina
neaktivan
Battlefield 3
Ispricavam se unaprijed, ali tipkam sa phone-a. Stoga, BUG forum mi je jedini problematican jerbo kad quote-am nekoga ne mogu pisati nista ispod citata. Jednostavno mi ne dozvoljava forum.

Anyway, Fila, nemam nista protiv Bosanaca. Spomenuo sam Bosnu u kontekstu jer tamo jedu sigurno vise piletine nego mi, stoga je logicno da bi oni trebali znati za famozne pilece snicle kada vec ja ne znam. :P

Friday, haha. Kuzim poantu. Ali tako je meni bilo kada sam se nakon dvijr i pol godine prebacio sa FireGlider-a na Kone [+].
Ono, upao na server i pocnem p****t kako mi ne ide, vratit cu si FireGlider-a, j**** ti Roccat, igru...uglavnom, znas pricu.
Poslije san shvatio da mi je performans solidan kao sto je bio i do promjene glodavca, da radim jednak broj killova, ali da zapravo postoji psihicka kocnica.
Znaci, shvatio sam da sam zapravo zabrijao da mi mis ne odgovara jer jos nisam prebolio cinjenicu da se rastajem od FireGlider-a.
Nakon 48. sati apsolutno druga prica. Nema psihicke blokade, naviknes se na novi mis dok stati skuplja prasinu u ladici i sto je dodatni plus, dobijes neki dodatni naboj i sigurnost u sebe.
Barem je to kod mene bio slucaj, preporodio sam se sa kupnjom novog glodavca.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Arabarran kaže...
Baš je zanimljivo bilo sinoć igrati na jedno oko da izbjegnem dvosliku ;)

Ti si sinoć toliko bio pijan da je preko TS-a smrdilo sve po pivu {#}

Nadam se da se ne sjećaš šta ti je sve gjurki govorio jer bi mu iščupao ruke iz koljena da znaš...

Freak Show Inc.
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

ja kad odem na skijanje naručim si wine šnicl i dobijem ogroman pohanac.

dok kod nas u BILO KOJEM RESTORANU kad naručim šnicle dobijem ili teleće ili goveđe šnicle u vinskom umaku.

a ono kaj stavljaš na google i te slike, to je pileći file.

i za to ti treba google? rofl

sve ćemo naučit u ovoj temi {#}

evo ti moja najbolja "šnicla" {#}

Battlelog CRO_ZeNGe
Poruka je uređivana zadnji put pon 27.5.2013 13:00 (ZeNGe_CRO-mt).
Moj PC  
3 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
TehDawg kaže...
.....
Nakon 48. sati apsolutno druga prica. Nema psihicke blokade, naviknes se na novi mis dok stati skuplja prasinu u ladici i sto je dodatni plus, dobijes neki dodatni naboj i sigurnost u sebe.

{#} si ti siguran da pises o misu???{#}

Battlelog: just_mau5
17 godina
odjavljen
ZeNGe_CRO-mt kaže...

Čekaj, radiš na takvom radnom mjestu gdje ne možeš ići na fejs a zarađuješ dovoljno da bi išao na skijanje...

Ajd da vidimo šta ljudi misle o tome...

26 Laže ko pseto
2 Radi kao astronaut
Freak Show Inc.
14 godina
berto kaže...
TehDawg kaže...
.....

Jedva cekam komentar od Špelca! 

17 godina
ZeNGe_CRO-mt kaže...
evo ti moja najbolja "šnicla" {#}

Kad jaganjci utihnu a ganga raspali ^^

13 godina
Friday kaže...
ZeNGe_CRO-mt kaže...

Čekaj, radiš na takvom radnom mjestu gdje ne možeš ići na fejs a zarađuješ dovoljno da bi išao na skijanje...

Ajd da vidimo šta ljudi misle o tome...

3. Bio je na sindikalnom skijanju (3 dana na Platku u domu) prije 20 godina s mamom i tatom

[19xx] 4ntraks
17 godina
odjavljen
drahic kaže...
berto kaže...
TehDawg kaže...
.....

Radim, nemam vremena za zajebanciju na forumu...

Freak Show Inc.
14 godina
Friday kaže...
drahic kaže...
berto kaže...
TehDawg kaže...
.....

Radim, nemam vremena za zajebanciju na forumu...

? ;) 

16 godina
neaktivan
Snimao sam razgovor,čekiram kad stignem sa posla i onda čupam ekstremitete po potrebi ;)
Ja prčkam cijeli dan po fejsu i idem svake godine na skijanje,nekad i dvaput :) Jesam li dobra osoba?? ;)
12 godina
neaktivan
Battlefield 3
Oprosti, berto, ali meni moj glodavac ulijeva maksimalno povjerenje i da, dajr mi dodatni naboj.
Znas zasto? Jer mi mis savrseno lezi u ruci ima fantasticnu ergonomiju.
Maksimalno ga mogu kontrolirati i daje mi odlicnu preciznost.
Pa se ti ismijavaj, ili sto vec...meni je apsolutno svejedno s obzirom na cinjenicu da ovdje svi sve znaju o netcode-u, hitreg-u, na koji nacin multiplayer funkcionira...a opet placu jer ih jedan ljudina, monk ili risk owna na random serveru ili, ne daj Boze, versusu. Odmah nastane kaos i svi su cheateri.
Potrebna daljnja rasprava?
Moj PC  
3 5 hvala 0
14 godina
TehDawg kaže...
Oprosti, berto, ali meni moj glodavac ulijeva maksimalno povjerenje i da, dajr mi dodatni naboj.
Znas zasto? Jer mi mis savrseno lezi u ruci ima fantasticnu ergonomiju.
Maksimalno ga mogu kontrolirati i daje mi odlicnu preciznost.
Pa se ti ismijavaj, ili sto vec...meni je apsolutno svejedno s obzirom na cinjenicu da ovdje svi sve znaju o netcode-u, hitreg-u, na koji nacin multiplayer funkcionira...a opet placu jer ih jedan ljudina, monk ili risk owna na random serveru ili, ne daj Boze, versusu. Odmah nastane kaos i svi su cheateri.
Potrebna daljnja rasprava?

Nije.Čiteri su i past ce i oni ubrzo. 

Nema rasprave. Slazem se. 

17 godina
odjavljen
TehDawg kaže...

Maksimalno ga mogu kontrolirati

Problem sa jeftinijim miševima je što su totalno van kontrole. Frend ima nekog antikrista od miša. Šta mu taj radi... te neke odvratne statuse piše po fejsu, te zajebava tipkovnicu svako malo (pali joj caps lock i svašta), mama mu ne smije u sobu ući po prljave čarape jer ovaj prijeti da će upaliti 2 girls one cup... ma grozota. Sad će i on uzeti neki malo skuplji koji se da kontrolirati jer mu je već ozbiljno počeo i ljubavni život patiti (ne smijem napisati šta njegovoj curi miš radi jer ću dobiti karton).

Ja imam G700 jer me strah djecu ostaviti kod kuće kad odem na posao sa nekim jeftinijim mišem..

Freak Show Inc.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice