Otisao je radit u Pakistan. Neke fore sa UN-om i to. Javi se svaki dan na FB i viber. Jos 4 mjesca je tam.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Otisao je radit u Pakistan. Neke fore sa UN-om i to. Javi se svaki dan na FB i viber. Jos 4 mjesca je tam.
Izgleda da ovi update-ovi i izbacivanja fino utječu na broj igrača, pa više ni serveri ne zbrajaju dobro.
BTW, Butcher još živ?
Pa tko bi mu šta napravio s tim brkovima?
Veli da mu je AnR prearkadan, pa je otišao tamo.
Pakiji se šoraju sa pravim toljagama :)
Pakiji se šoraju sa pravim toljagama :)
Supression lvl 9000
Ceco, odličan server
Upravo srušio rupyicu i jos nekog iz xxx klana koji su biil u heliju sa onim ručno navodećim sranjetom iz lava, a najžešće je to što sam samo naciljao u njih i malo povukao gore i onda još i izašao iz lava
šta serete tu omeni mislite da nevidin a ja sve vidin najbolji su mi ovi šta misle da mogu iza leđa olajavat jer ja isto ko uigri iman oći i naprijed inazad a bogami i dole. i uobće je smiješno me mećete utu temu o staroj igri kada sam ja več na BF4 prešo
šta serete tu omeni mislite da nevidin a ja sve vidin najbolji su mi ovi šta misle da mogu iza leđa olajavat jer ja isto ko uigri iman oći i naprijed inazad a bogami i dole. i uobće je smiješno me mećete utu temu o staroj igri kada sam ja več na BF4 prešo
koji si pravopis koristio prilikom pisanja ovog posta?
Butch koristi pravorijek.
Rvacki.
Butch koristi pravorijek.
Morao je koristit neki njub pravopis kad ima ovoliko grešaka, ne možeš ti namjerno napisat ovoliko grešaka, a da nisi koristio pogrešan pravopis.
Daj uslikaj brkove u pakistanu!!!
moja najbolja partija do sad :)
http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/1/61609957/187710799/
@Kuky! Jel mogu ja u platoon ako nisam na ignore listi?
Server radi ko zmaj Ceco. :)
I tako, nadjem se ja u tenku.....
Pozdrav Veki, dobre borbe
Pozdrav Veki, dobre borbe
Nikako ti van it tenka .
Nikako ti van it tenka .
Velis, ni C4 me nemoze istjerat van
LOL, kao da Zdenko napiše "igrao sam tu rundu sa m16". A svi skoče "MA DA????"
Ima tenkova? Na mobu sam pa ne mogu provjeriti.
Da odem malo s carapama, pa da napravimo kaos.
Tanks, tanks everywhere :)))))))))))))
Uf bio sam tamo maloprije i ovaj darth bajo ima anti-tenk prsluk sa 200 džepova u kojima ima 5000000000000 rpg-ova
Ma vi i vasi tenkovi....... Carapa da si dosao 1vs1 sigurno bi ja izgubio nego tamo se sakrivas po nekim tenkovima di moram cijeli arsenal rpg-a potrosio..... Ma znas da te ja volim ali ne volim onog tvog juniora .... iz njega ne prsti ljubav vec mrznja...
@Ceco server je brutalan...... bolesno dobro :)
Server vlasnici žele organizirati Blackout servera, po mogućnosti kada bude DoubleXP:
http://battlelog.battlefield.com/bf3/forum/threadview/2832654348520437633/
Da budem iskren, razumijem server admine da je to veliki problem, ali teško da će balckoutom nešto postići, no navodno ih je DICE počeo kontaktirati. Također imam sumnju, da ni zadnji server build nije najstabilniji (tj. da nisu samo napadi krivi za sve probleme).

Jbt ara, pijana_carapa je bio s nama u squadu cijelo vrijeme, a carapa_junior je bio taj koji je ljepio c4 u protivnickom tesmu :)

Jbt ara, pijana_carapa je bio s nama u squadu cijelo vrijeme, a carapa_junior je bio taj koji je ljepio c4 u protivnickom tesmu :)
Čarapa je čarapa, ne kompliciraj

Ceco radni dan je yebemu... Mi veliki radimo a mali idu u školu! Dakle ne stvaraj zazubice
Kad probaš jednu čarapu,koda si probao obje