Ja ne idem na lanove, još će me netko kraj dannya posjest pa ću morati trpiti njegovo gay šlatanje pod stolom. Ili još gore, basta će mi gledati u zube svaki put kada se namrštim. Grozno.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
ma super vojnik
Ima tenkova? Na mobu sam pa ne mogu provjeriti.
Da odem malo s carapama, pa da napravimo kaos.
Tanks, tanks everywhere :)))))))))))))
Uf bio sam tamo maloprije i ovaj darth bajo ima anti-tenk prsluk sa 200 džepova u kojima ima 5000000000000 rpg-ova
Šteta što sam ovaj tjedan jutarnja pa ne mogu do kasno igrati, ali morati ću juniora malo aktivirati ako oće nove sluške pa se nađemo tamo???? :D
Ili još gore, basta će mi gledati u zube svaki put kada se namrštim. Grozno.
Bejbi pa ne vozi basta bembaru zato jer gleda zube bilo kome. Plati pa se klati
Ko ne ide na LAN nije Betlfilda FAN
em 16 em 17
Ili još gore, basta će mi gledati u zube svaki put kada se namrštim. Grozno.
Bejbi pa ne vozi basta bembaru zato jer gleda zube bilo kome. Plati pa se klati
Ma pusti ti to, škicnut će par puta mučki i poslat mi ponudu sa ''popustom'' - poduzetan je on
LAN i BF3 =
Kad je lan, gdje , kako?
Sada trenutno nigdje, ali negdje ce biti da mu kazem u facu sta mislim o njemu posto ovdje nesmijem da nedobijem ban a i nije lijepo preko interneta.
Kako ćeš mi reći u facu kad si mutav?
Napisat ćeš na papir, tj. pokušat napisat ili ćeš povest mamu da mi prevodi znakovni jezik?
Ili je Zdenek do sada naučio osnove pa možda on dođe?
Kad je lan, gdje , kako?
Sada trenutno nigdje, ali negdje ce biti da mu kazem u facu sta mislim o njemu posto ovdje nesmijem da nedobijem ban a i nije lijepo preko interneta.
Kako ćeš mi reći u facu kad si mutav?
Napisat ćeš na papir, tj. pokušat napisat ili ćeš povest mamu da mi prevodi znakovni jezik?
Ili je Zdenek do sada naučio osnove pa možda on dođe?
Ko da je bitno. Bitan si ko i moj jutarnji prdac. Ti njega napadas preko foruma. Meni izgleda da nije on mutav. Sretno.
Ko da je bitno. Bitan si ko i moj jutarnji prdac. Ti njega napadas preko foruma. Meni izgleda da nije on mutav. Sretno.
Meni je jutarnji prdac vrlo bitan.
Znaš onu narodnu: po jutarnjem prcu se dan poznaje.
aaa lan
Umjesto lana, nađemo se svi na izložbi Picassa ko ljudi i džentlmeni, evo može kod ove slike
Na mene ne računaj.
Čuo sam da ljudina diže na benč 120 kg.
Zamisli da me ufati ovako nejakog... napravio bi od mene djelo poput Picassovog.
aaa lan
Ma vozi se sam
Umjesto lana, nađemo se svi na izložbi Picassa ko ljudi i džentlmeni, evo može kod ove slike
Na mene ne računaj.
Čuo sam da ljudina diže na benč 120 kg.
Zamisli da me ufati ovako nejakog... napravio bi od mene djelo poput Picassovog.
Čekaj, ne bi se žrtvovao za umjetnost? Pih.
bf3 je sranje, cod 4 life
bf3 je sranje, cod 4 life
Ako misliš na cod 2 onda ajde, još bi se i složio s tobom (osim ovog djela da je bf3 sranje), ali pretpostavljam da si dijete od 12 godina i vrhunac igranja ti je cod black ops 2, a fora ti je jer imaš perkove
Na brzinu to rijesimo :)
Nego, pitam zenu kak da nazovem novu ordinaciju, a ona ko iz topa "Dr.Basta", hahahaha :)
Cemo napravit LAN u ordinaciji - kontam da jos nitko nema taj achievement :p
Cemo napravit LAN u ordinaciji - kontam da jos nitko nema taj achievement :p
Tom ima sigurno. On je odradio već dobar dio iz BF4...
Voodoo 2
A teško je reći, ovisi i o procesoru dosta. Nekakva 4870 bi za početak valjda bila dovoljna za low igranje ja mislim. Ali totalka low...
Plan grada Zagreba
Kad je lan, gdje , kako?
Ja i Antraks:
On je ovaj bijeli.