Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.085.929
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: Battlefield 3
Skilledžija kaže...
bozocv kaže...

hahahaha najbolja stvar je kad te obio javelin na spawnu :))))

Jbga, valjda to svatko mora jednom proći ;)

Toliko peha u jednoj rundi + lik u avionu koji nas je gazio k'o zečeve = katastrofa ;)

Znas sto se meni tu najvise svidja od svega?

Cinjenica da ti ipak nijesi izasao sa servera!

14 godina
neaktivan
Doca15 kaže...

koji je taj pokemon.

http://www.pbbans.com/mbi-viewban-0de424ec-vb298895.html

prije pola sata baniran.

od frendića ti frendić {#}

Battlelog CRO_ZeNGe
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Ne kuzim cemu hejt sa TD? pa fala bogu da cu vas obraditi Mamich style, ono....

Moj PC  
1 1 hvala 0
17 godina
Doca15 kaže...

koji je taj pokemon.

http://www.pbbans.com/mbi-viewban-0de424ec-vb298895.html

prije pola sata baniran.

Već smo ga "obradili", doduše ggc ban.

http://www.bug.hr/forum/post/pc-igre/battlefield-3/3611085.aspx

Ne voli ga ni CHC:

http://www.bug.hr/forum/post/pc-igre/battlefield-3/3611095.aspx

a ni ekstremna Dama nije bila impresionirana:

http://www.bug.hr/forum/post/pc-igre/battlefield-3/3611103.aspx

Neki bi ga i u razredu mogli malo "vaspitat":

http://www.bug.hr/forum/post/pc-igre/battlefield-3/3611131.aspx

14 godina
Battlefield 3

ajd odmorite malo od cheat hunta.

Pazite ovo, kada se možebitni epic win pretvori u epic fail.

Keep flashing! || Samsung Galaxy SII crew. || ↓ Stisni Hvala ako sam ti pomogao. ||
Poruka je uređivana zadnji put čet 25.4.2013 18:30 (sudy_freak).
Moj PC  
8 0 hvala 2
12 godina
Basta kaže...

Ti mater.... krdo ekipe pobire taj Aimbot #50785 ban...

Sad ce EA napravit akciju BF3 za 5 eura i da vidis kako ce se prodavat igra.

Fino i mucki su to odigrali, cista 5 iz marketinga i prodaje! {#}

{#} {#}

Action sale up to 50% off ENDS APRIL 29

http://store.origin.com/store/eaemea/en_IE/html/pbPage.action_sale_2013_en_IE/

13 godina
neaktivan
manipulator kaže...
SC0RPl0N kaže...
Hrca1981 kaže...
Joj covjece pa te 2 igre nemaju nikakvih slicnosti osim u imenu....a da ne pricam kakav sam drlog od hardvera imao....

u pravu si, te dvije igre nisu slične nimalo. bf2 je za razliku od bf3 kompetitivna igra. Što se tiče tvog hardwera i ja sam imao u to vrijeme celeron 2000 i radeon 9550 i igrao na low detaljima. Ponavljam prestani se hvalit sa postignućima u igri koja ima jako loš net kod i veliku desinhronizaciju. Moguće je da ste vi u pisu našli neki tweak koji vas stavlja u prioritet serveru jer da igra nekome UVIJEK radi ok prosto je nemoguće bez varanja.

O hvala Bogu dragom da je netko malo ukljucio mozak i skontao o cemu se ovdje zapravo radi. Ma ljudi,nije toliko Corona ni bitan.. Postoji jos uvijek jedan tweak za BF3 koji PB ne moze i mislim da ga nikad nece skontati i banati ljude za koristenje istog. To moze samo neki programer da skonta o cemu se radi i nitko vise. E sad,dal ce taj programmer koji je skontao "rupu u BF3" igri podijeliti tu informaciju sa drugim igracima,to je sad upitno. Tweak je undetectable,zato sto je home made jednog programera iz Amerike. Moras biti member jednog foruma za hakere koji ima hidden topic u vezi najaktuelnijih igrica i tweakova za njih. Naravno,to se placa oko 10$ mjesecno. Znaci ne placas cit,jer ga nema.Placas informaciju hakera kako tweakati igru da budes u prednosti spram ostalih igraca a da je sve legalno. Znam da se radi o net codu i material stvarima. Necu vise o tome,previse sam i rekao. Znam da je par ljudi iz Hrvatske i Srbije registrirano na njemu. Dal neki pojedinac ili udruzena skupina ljudi to koristi,necu da optuzujem i ulazim u to. Ali kazem,jako je tesko doci do tog foruma i te informacije. Ali naravno,danas je sve moguce.

Pouzdano, ali pouzdano mogu rec da lupas gluposti.

15 godina
neaktivan
nooir kaže...
berto kaže...
Skilledžija kaže...
berto kaže...
Isuse kako su neki ljudi zabrijali da traze isprike, ocitovanja, moljenje za oprost...WTF?!?!?i to jos od mistika umjesto samog corone... Koj je vama ku*ac?!? Mislim i meni je zabavno citati pizd*rije i sprdancije, ali neki su stvarno falili ceo fudbal... Lik je haxao, dobio ban i bok...sta sad... Btw. Di je trenutno najjefiniji key za bf3?!?

Američka štafeta na OI - Marion Jones haxala - svi popušili zlatnu medalju - Marion Jones se ispričala - Američki OI komitet također.

PIS PRO 1337 haxorz team - Corona haxo - nikom ništa - tko smo mi da bi nam se PIS-ovci ispričavali?!?!?!?!?!?

A ti si stvarno pacijent, usporedujes OI i bombaske napade sa likom koji je varao u video igrici... Really?!?

Paralele se mogu povući zašto ne?!?!?!?

Ako netko utoši 1500 sati u godinu dana u igri, 500 na forumu, 1500 sa stvarima vezanim za bf3 (slike, youtube, bblog, čekanje na igru, pa ESL itd) i još cca 3000 generalno na kompu, to je više nego što marion jones trenira u 2 godine.... I zašto ne bi povuka paralelu??? Uvik moš reć ti i takvi kao da to nema veze jedno s drugin ali onda si ograničenog razmišljanja, i žao mi je što stvari ne gledaš  šire. Nije ni meni bf život, ali volin tu igru i često ga igran sa svojih "samo cca 800 sati" i zašto ne bi vuka paralele sa ljudima koji u svoje slobodno vrime rade nešto drugo, ili općenito se bave nečim drugim.... Paralele se uvik mogu povuć, a ako si ograničen uvik češ reć, e koji ti je k.... pa kakve veze imaju atletika i bf. Ok nemaju nikakve veze, sve ovo je bezveze i nebitno svi bi tribali brati šparoge u prirodi. Al da, i za njih se 50 lipa plaća po komadu, pa kakve veze ima porez državni i što ja beren šparoge u svojoj ogradi?!?!?! O bože sve je ne povezano aaaaaaaaaaaaaa

WTF bombaški napadi? 110 metara s preponama i dva random claymorea?? I am missing something...

Ti bas imas poterebu da nesto napises, pa sta god da bilo nema veze, ko da je bitno... samo da se lupeta...

Nemozes vuci paralele koje nemaju smisla, a ove sta si ti naveo nemaju apsolutno nikakvog....

Ako beres sparoge u svojoj ogradi ne placas porez, vec samo na one iz drzavne sume, livade....

Bombaske napade je antraks spomenuo u postu ranije kako su se roditelji klinaca koj su bacili bombu ispricali pa bi po tome trebao i mistik ispricat...

Battlelog: just_mau5
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

može link za kupone/popust 50% na čiteve?

hvala

u grupu se grupirat :) u grupu se grupirat :)
Battlelog CRO_ZeNGe
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
zdenko1991 kaže...
manipulator kaže...

O hvala Bogu dragom da je netko malo ukljucio mozak i skontao o cemu se ovdje zapravo radi. Ma ljudi,nije toliko Corona ni bitan.. Postoji jos uvijek jedan tweak za BF3 koji PB ne moze i mislim da ga nikad nece skontati i banati ljude za koristenje istog. To moze samo neki programer da skonta o cemu se radi i nitko vise. E sad,dal ce taj programmer koji je skontao "rupu u BF3" igri podijeliti tu informaciju sa drugim igracima,to je sad upitno. Tweak je undetectable,zato sto je home made jednog programera iz Amerike. Moras biti member jednog foruma za hakere koji ima hidden topic u vezi najaktuelnijih igrica i tweakova za njih. Naravno,to se placa oko 10$ mjesecno. Znaci ne placas cit,jer ga nema.Placas informaciju hakera kako tweakati igru da budes u prednosti spram ostalih igraca a da je sve legalno. Znam da se radi o net codu i material stvarima. Necu vise o tome,previse sam i rekao. Znam da je par ljudi iz Hrvatske i Srbije registrirano na njemu. Dal neki pojedinac ili udruzena skupina ljudi to koristi,necu da optuzujem i ulazim u to. Ali kazem,jako je tesko doci do tog foruma i te informacije. Ali naravno,danas je sve moguce.

Pouzdano, ali pouzdano mogu rec da lupas gluposti.

Kako to mozes rec?!?!! On zna da postoji "tajni" forum, i zna ljude koj su registrirani tamo, i zna za "tajne" tweakove... samo nesmije nista rec da ga CIA ne pocne trazit...

Zvuci logicno, tko si ti da sumnjas u te stvari?!?!!?  {#}

14 godina
neaktivan
berto kaže...
Faggot Meister kaže...

Šta bacaš bedaru, ima se para!

pare nisu problem, para se nema, potrosio sve na ssd i neke pretplate sugave od 150$+nenine konzultantske usluge  {#}{#}

Čuj kako laže {#}, kao potrošio sve na ssd, a još mi ga nije ni platio.. {#}

battlelog: Xtream_Nick
17 godina
nick54312 kaže...
berto kaže...
Faggot Meister kaže...

pare nisu problem, para se nema, potrosio sve na ssd i neke pretplate sugave od 150$+nenine konzultantske usluge  {#}{#}

Znači ti si taj koji preprodaje BF3 "preparirane" SSD-ove. Ptico jedna {#}

15 godina
neaktivan
TomoR kaže...
nick54312 kaže...
berto kaže...
Faggot Meister kaže...

pare nisu problem, para se nema, potrosio sve na ssd i neke pretplate sugave od 150$+nenine konzultantske usluge   {#}{#}

Čuj kako laže  {#}, kao potrošio sve na ssd, a još mi ga nije ni platio..  {#}

Znači ti si taj koji preprodaje BF3 "preparirane" SSD-ove. Ptico jedna  {#}

Yup, sa svim tweakovima i haxovima preinstalled  {#}

14 godina
neaktivan
berto kaže...

Yup, sa svim tweakovima i haxovima preinstalled {#}

Zaboravio si napomenut da sam ti i update napravio, da slučajno ne zaboraviš kao neki {#}.

battlelog: Xtream_Nick
12 godina
neaktivan
Battlefield 3

Evo samo da prijavim u slucaju da zaboravim...na cecinom je server se bio usuljao "one round-er" tj citer koji igra po rundu na server.. http://battlelog.battlefield.com/bf3/user/YouGotNoSkiLL/ ...tip je malo koristio aimbot dok nije presao no SV98..tad je poceo bas za svaki pucank koristit...
Puca iz svoje baze preko D u nasu bazu..  no eto ovo malo sto je umiro je sto smo mi imali naseg 50/0 tipa.. http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/1/60705075/352839021/

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Battlefield 3

Isusa ti koliko ste stranica napisali u dva dana...
Tko ce to sve procitati?

Ne znam da li se na nekoj od ovih 30ak stranica netko i ispricao u ime PiS-a ili nije, ili nesto drugo napisao ali samo da vam pojasnim stvari sa mog gledista.

Kada je neno pao, i sve sto se dogodilo nakon toga, nije zato sto je netko varao u igri, nego se ismijavao sa ostalim "prosjecnim" igracima i jos 100 drugih stvari.
Furyo je isto tako pisao svakakve budalastine zbog cega je dobio dodatno po nosu.

Ocekujete od PiSa da se odmah isprica, lincuje i izbaci Coronu?
To je svakao posteno, ali isto tako morate shvatiti da kad sa nekom osobom igrate mjesecima, godinama... jednostavno treba proci neko vrijeme da uopce mozete

pojmiti sta se desilo, pogotovo ako ta osoba to porice.
Nije lagano, ja znam jer sam mi to prosli.
Furyo je bio osoba na koju NIKAD nisam sumnjao, i trebalo mi je 2-3 dana da shvatim da zapravo je citer, da PB ne radi takve greske i da su mu price nategnute.
Tako da dopustite i vi Mystiqu/PiS-u odredjeno vrijeme da sve rijesi prvo unutar klana, pa ce te onda i vi znati vise.
Ja vjerujem/znam da je mystiq posten i da ce napraviti pravu stvar.

Da li je Corona nastetio klanu? Ligi? Vjerujem da je!
Nazalost, opet tu Mystiq ispasta zbog drugih i dosta njegovog truda pada u vodu.
Stvarno mi nije jasno kako je Corona to mogao napravit svom klanu? Da li je to bilo vrijedno?

[M|C] ex_Co7
Moj PC  
20 1 hvala 1
16 godina
Battlefield 3

Opet sapunice , Ljudi moji pa to je samo igrica, ohladite! Idemo dalje za iste pare za ko koga zahebe.

tarzan cheeta tarzan cheeta
Poruka je uređivana zadnji put čet 25.4.2013 19:54 (bik).
Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

dolje furyo, živio eksko!

Battlelog CRO_ZeNGe
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
moderator
bik kaže...

Opet sapunice , Ljudi moji pa to je samo igrica, ohladite! Idemo dalje za iste pare za ko koga zahebe.

Ma bitno da se piše.

سمندری ڈاکو
13 godina
pirat kaže...
bik kaže...

Ma bitno da se piše.

Ma ti si opet pijan!

Tread softly because you tread on my dreams.
17 godina
odjavljen
Battlefield 3

Dama, znam šta pričam...

Freak Show Inc.

1 0 hvala 0
16 godina
moderator
ElektričnaOvca kaže...

Ma ti si opet pijan!

Ja ne pijem kad vozim.

سمندری ڈاکو
13 godina
nick54312 kaže...
berto kaže...
Faggot Meister kaže...

{#}

Xtream_Dama Youtube: http://www.youtube.com/user/DamaTheCrow?feature=mhee
13 godina
pirat kaže...
ElektričnaOvca kaže...

Ma ti si opet pijan!

Ja ne pijem kad vozim.

a sve druge situacije su free game :P

13 godina
Friday kaže...

Dama, znam šta pričam...

ima ovdje i djece, treba im neki uzor jbt

parental rating parental rating
Poruka je uređivana zadnji put čet 25.4.2013 20:08 (ElektričnaOvca).
15 godina
Battlefield 3

Razočaran, samo jedna nova stranica, pripremio se na čitanje kad ono umrlo.

Nije ni linč čitera što je nekad bio.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
Poruka je uređivana zadnji put čet 25.4.2013 20:20 (fila2208).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
ElektričnaOvca kaže...
Friday kaže...

Dama, znam šta pričam...

Amateri...

Neće da mi upamti okretanje fotke,al kuži se tematika ;)

Poruka je uređivana zadnji put čet 25.4.2013 20:31 (Arabarran).
15 godina
Arabarran kaže...
ElektričnaOvca kaže...
Friday kaže...

Dama, znam šta pričam...

Amateri...

Dobro da si mi sad slomio vrat da neam brige više.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
16 godina
ElektričnaOvca kaže...
Friday kaže...

Dama, znam šta pričam...

Ma lol, slika u slici!

Malo podjeća na :

http://1.bp.blogspot.com/-Fs9li0qIzCc/Trm_w0ZCMfI/AAAAAAAAAX0/6auqGALwRRk/s1600/ummagumma.jpg{#}

16 godina
Arabarran kaže...
ElektričnaOvca kaže...
Friday kaže...

Dama, znam šta pričam...

Amateri...

15 jaja 15 jaja
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice