Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.109.154
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Battlefield 3
Opet kazem nisam nikoga vrijeđao kao neki vamo....nadam se da denny snima situaciju i da treba sankcionirati par osoba...a nije me briga za tvoje misljenje ko si ti????
Moj PC  
0 5 hvala 0
17 godina
odjavljen
Re: Battlefield 3
C3c1l kaže...
Šef kaže...

JA sam najbolji, samo vi to još ne znate.

to ti mislis, JA sam najbolji od svih i broj jedan u svemu.

Imaš killova sa M16 kao maus sa jednim reloadom... {#}

Freak Show Inc.
17 godina
neaktivan
Battlefield 3

Evo mojih epskih BF2 statsa. :)

http://www.bf2stats.net/player/98266636/

To mi je treći acc.

A ovo prvi s kojim sam zapravo "ozbiljnije" ušao u BF svijet:

http://www.bf2stats.net/player/90223474/

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR
Poruka je uređivana zadnji put čet 25.4.2013 13:57 (Danny_HR).

0 0 hvala 0
15 godina
Battlefield 3
Ima dobrih pilota kod nas,treba gledati vehicle disabled i destroyed.
Ja bi imao preko 200 starova dosad sve skupa,nego svaki patch je heli bio razheban i stalno privikavanje na countermeasurese i stingere.ali tu je čar kad pratiš jetove,armore,pješadiju i razne lockove i svaka partija je drukčija i nove taktike primjenjivati.komunikacija sa gunnerom,nema ništa lijepše kad jeta skine tv s obzirom da je zbugiran.
Vidjet ćemo kakve novine nam Dice sprema,nove fičure na vozilima u BF4.

Ontopic,klansko prepucavanje ne vodi ničemu sad.hladne glave i suhih jaja treba pristupiti situaciji tj biti below radar i imati air radar.
Moj PC  
3 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Battlefield 3
Bez obzira na sve, cinjenica jest da HR ladder i je zanimljiv kao i prva HNL. Dominacija jednog teama, dok svi drugi su generali poslije bitke.
Stvar je u mentalitetu, na nasim prostorima svi misle da su geniji i najinteligentnija bica na planeti Zemlji.
http://soundclick.com/alph4dawg
Moj PC  
1 3 hvala 0
17 godina
Battlefield 3

Najveći loool na ovom forumu mi je što najviše kukaju oni koji uopće ne igraju ESl i INF. Traže izvinjenja i slične pi.zdarije. Taj isti čiter Korona i PIS ih je ubio manje njego moju susjedu koja uopče nema BF3.

Pvt_Baka
Poruka je uređivana zadnji put čet 25.4.2013 14:01 (BDS).

8 3 hvala 0
13 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...
C3c1l kaže...

to ti mislis, JA sam najbolji od svih i broj jedan u svemu.

Osim u fifi{#}

i TAMO sam bog i batina

[19xx] C3c1l
17 godina
neaktivan
BDS kaže...

Najveci loool na ovom forumu mi je sto najviše kukaju oni koji uopce ne igraju ESl i INF. Traže izvinjenja i slične pi.zdarije. Taj isti čiter Korona i PIS ih je ubio manje njego moju susjedu koja uopce nema BF3.

Nešto često spominješ tu WOW susjedu... prčiš li to baka?

Baaakaaa...

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR
13 godina
BDS kaže...

Najveci loool na ovom forumu mi je sto najviše kukaju oni koji uopce ne igraju ESl i INF. Traže izvinjenja i slične pi.zdarije. Taj isti čiter Korona i PIS ih je ubio manje njego moju susjedu koja uopce nema BF3.

JA: Ej baka... jel Corona čiter sad kad ga je PB stavio na listu?

Baka: Nije! Corona je jako dobar ESL igrač. Dečko zna igrat.

Neki nikad neće naučit... ni nakon 1000 sati igre odnosno 10000000000 killeva sa M16 - fakin pro!!!

[19xx] 4ntraks
14 godina
neaktivan
Battlefield 3
http://g.bf3stats.com/pc/xcpZmxzk/53COP-ceco.png
Moj PC  
3 0 hvala 3
15 godina
TehDawg kaže...
Bez obzira na sve, cinjenica jest da HR ladder i je zanimljiv kao i prva HNL. Dominacija jednog teama, dok svi drugi su generali poslije bitke.
Stvar je u mentalitetu, na nasim prostorima svi misle da su geniji i najinteligentnija bica na planeti Zemlji.

Ne radi se o dominaciji jednog teama niti o genralima protiv bitke. Bahato je bezobzirno srati kako su mečevi dosadni, kao ono nitko nije ni blizu skill, a zaboraviti kako su tebe istog gazili tada uigrani dečki. To je preseravanje najnižeg nivoa. Kako jedan ESL pro(bez uvrede, vi ste najsvježiji pa zato velim) ili neki team može uopće parirati griculama koje imaju više sati unranked nego ovi ranked? Nikako, ali onda nećeš bit feget i reć kako ti je dosadno jer si super pro, već čovjek i to zadržati za sebe i svoj teamspeak.

Skromnost je ipak vrlina na kraju dana, bar su mene tako učili.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
13 godina
BDS kaže...

Najveći loool na ovom forumu mi je što najviše kukaju oni koji uopće ne igraju ESl i INF. Traže izvinjenja i slične pi.zdarije. Taj isti čiter Korona i PIS ih je ubio manje njego moju susjedu koja uopče nema BF3.

Drugi put kad ideš ispravljat napisano makar ispravi kako treba.

Možda bi trebao potražit od maggota kakvu staru engl. tipkovnicu radije?

[19xx] 4ntraks
17 godina
neaktivan
Battlefield 3

Korona je leđit.

Smrt pankbasteru!

9 0 hvala 0
16 godina
moderator
BDS kaže...

Daj sliku susjede....

سمندری ڈاکو
16 godina
Battlefield 3

Gole po mogučnosti

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
Faggot Meister kaže...
BDS kaže...

Sreli smo se svi s njim Baka, a ti otkad si pr0 1337 isto malo si digao nos? ajde neka, da znam ;)

Znaš ti dobro Megoče što ja mislim o ufuranim Pr0 1337 i kao ležernim classsic igračima.

Pvt_Baka

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Faggot Meister kaže...
berto kaže...
Faggot Meister kaže...

Cekam mausa da rokne ... hihihih

Nemogu me uloviti, ja imam sistem ;) A tebe ako boli kad te netko ubije mozda bolje da igras teteis xD

malo smo nervozni, a? dolaziš danas opet kempat s g3a3 na kanale na rubu mape? you pr0 1337, you

Noup, pokvarila mi se graficka jucer, sve neke kockice izbacuje po ekranu :/ kad stigne nova dodem ;)
Battlelog: just_mau5
Moj PC  
0 0 hvala 1
12 godina
neaktivan
berto kaže...
Faggot Meister kaže...
berto kaže...
Faggot Meister kaže...

Nemogu me uloviti, ja imam sistem ;) A tebe ako boli kad te netko ubije mozda bolje da igras teteis xD

malo smo nervozni, a? dolaziš danas opet kempat s g3a3 na kanale na rubu mape? you pr0 1337, you

Noup, pokvarila mi se graficka jucer, sve neke kockice izbacuje po ekranu :/ kad stigne nova dodem ;)

hardware ban?

16 godina
Battlefield 3

Samo se pitam kakve su te kockice, se možda pojavljuju samo oko igrača?{#}{#}

Moj PC  
4 0 hvala 1
16 godina
odjavljen
berto kaže...

Meni ovo izgleda ko pravkutnik, ne kockica...

A prisoner of war is a man who tries to kill you and fails, and then asks you not to kill him. ~ Winston Churchill ~
13 godina
neaktivan
Friday kaže...

Imaš killova sa M16 kao maus sa jednim reloadom... {#}

ti ne kuzis, igram sa prvom puskom koju uhvatim, ajfiniti na 3x15 inca crt monitorima, ulazim u borbu i ubijam samo kad je situacija kriticna.

naravno da se taj moj dolazak naplacuje, nema za djabe. moram isplatiti ulozene pare u monitore.

ps. to mi je 6 akaunt, pao sam prije par tjedana opet pas mater, niti chiteve vise nemogu sloziti kako treba, sve zbagirano.

[19xx] C3c1l
12 godina
SC0RPl0N kaže...
Hrca1981 kaže...
Joj covjece pa te 2 igre nemaju nikakvih slicnosti osim u imenu....a da ne pricam kakav sam drlog od hardvera imao....

u pravu si, te dvije igre nisu slične nimalo. bf2 je za razliku od bf3 kompetitivna igra. Što se tiče tvog hardwera i ja sam imao u to vrijeme celeron 2000 i radeon 9550 i igrao na low detaljima. Ponavljam prestani se hvalit sa postignućima u igri koja ima jako loš net kod i veliku desinhronizaciju. Moguće je da ste vi u pisu našli neki tweak koji vas stavlja u prioritet serveru jer da igra nekome UVIJEK radi ok prosto je nemoguće bez varanja.

O hvala Bogu dragom da je netko malo ukljucio mozak i skontao o cemu se ovdje zapravo radi. Ma ljudi,nije toliko Corona ni bitan.. Postoji jos uvijek jedan tweak za BF3 koji PB ne moze i mislim da ga nikad nece skontati i banati ljude za koristenje istog. To moze samo neki programer da skonta o cemu se radi i nitko vise. E sad,dal ce taj programmer koji je skontao "rupu u BF3" igri podijeliti tu informaciju sa drugim igracima,to je sad upitno. Tweak je undetectable,zato sto je home made jednog programera iz Amerike. Moras biti member jednog foruma za hakere koji ima hidden topic u vezi najaktuelnijih igrica i tweakova za njih. Naravno,to se placa oko 10$ mjesecno. Znaci ne placas cit,jer ga nema.Placas informaciju hakera kako tweakati igru da budes u prednosti spram ostalih igraca a da je sve legalno. Znam da se radi o net codu i material stvarima. Necu vise o tome,previse sam i rekao. Znam da je par ljudi iz Hrvatske i Srbije registrirano na njemu. Dal neki pojedinac ili udruzena skupina ljudi to koristi,necu da optuzujem i ulazim u to. Ali kazem,jako je tesko doci do tog foruma i te informacije. Ali naravno,danas je sve moguce.
12 godina
neaktivan
Battlefield 3
A sto kada bi se npr. u ligu uveo nesluzbeni, probni 'loan' system?
Mislim, po jedan 'ESL VS hero uber pr0 1337' igrac na svaki domaci team.
Znaci, igrac bi domacu ligu igrao za neki drugi team, dok bi naravno bio clan svog originalnog klana, bio clan svog regularnog teama u stranim natjecanjima.
Mislim da bi to uvelo veliku ravnopravnost u ligu, te puno vise zanimljivosti. A i misljenja sam da bi to puno vise ljudi pratilo.
Ako se 'pro' igraci ne bi dijelili po svim teamovima u ligi, ili ako ih nema dovoljno, onda bi sistem bio da prva cetiri teama ispod prvoplasiranoga dobiju 'pro' igraca na posudbu, cisto kao nagrada za trud i da daljnje natjecanje bude napetije, zanimljivije, dinamicnije.
Taj isti igrac im moze pomoci pri takticko-strateskim pripremama i dati heads up tipove kako i sto odraditi na najbolji nacin.
Evo ja kao slobodan igrac se nudim prvi, celicio sam se vani otkako sam napustio GR1CUL4 team, presao u frostbite, osnovao Team Ascensia, te trenutno konkuriram za PuRe eSports na poziv P3netralie i Predatora.
Vjerujte mi, celicenje vani, sa stranim teamovima je cudo. Sa njubare sam dospio tu na mid-high + skill trenutno.
http://soundclick.com/alph4dawg
Moj PC  
1 5 hvala 0
16 godina
odjavljen
Jack Sparrow kaže...

Samo se pitam kakve su te kockice, se možda pojavljuju samo oko igrača?{#}{#}

Hhahahahha, ti si još bolji {#}

A prisoner of war is a man who tries to kill you and fails, and then asks you not to kill him. ~ Winston Churchill ~
15 godina
neaktivan
Faggot Meister kaže...
berto kaže...
Faggot Meister kaže...
berto kaže...
Faggot Meister kaže...

Odličan pokušaj humora, skoro pa je prošlo, al ništa.... uvijek si dobrodošao na kanale, čeka te onaj zid ispod vlaka :)

A tebi je mozda tuda nesreca humor, ali stvarno izbacuje crveno-zelene kockice... Predao ju na servis jucer... A danas mi taman stigo ssd :D valjda budu brzo to rijesili, mada sumnjam posto je links u pitanju :/
Battlelog: just_mau5
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
manipulator kaže...

O hvala Bogu dragom da je netko malo ukljucio mozak i skontao o cemu se ovdje zapravo radi. Ma ljudi,nije toliko Corona ni bitan.. Postoji jos uvijek jedan tweak za BF3 koji PB ne moze i mislim da ga nikad nece skontati i banati ljude za koristenje istog. To moze samo neki programer da skonta o cemu se radi i nitko vise. E sad,dal ce taj programmer koji je skontao "rupu u BF3" igri podijeliti tu informaciju sa drugim igracima,to je sad upitno. Tweak je undetectable,zato sto je home made jednog programera iz Amerike. Moras biti member jednog foruma za hakere koji ima hidden topic u vezi najaktuelnijih igrica i tweakova za njih. Naravno,to se placa oko 10$ mjesecno. Znaci ne placas cit,jer ga nema.Placas informaciju hakera kako tweakati igru da budes u prednosti spram ostalih igraca a da je sve legalno. Znam da se radi o net codu i material stvarima. Necu vise o tome,previse sam i rekao. Znam da je par ljudi iz Hrvatske i Srbije registrirano na njemu. Dal neki pojedinac ili udruzena skupina ljudi to koristi,necu da optuzujem i ulazim u to. Ali kazem,jako je tesko doci do tog foruma i te informacije. Ali naravno,danas je sve moguce.

I onda veliš da ti nisi neno. Ti si neno i točka

Hey everbody, neno se vratio, stručnjak neno.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
17 godina
odjavljen
berto kaže...
valjda budu brzo to rijesili, mada sumnjam posto je links u pitanju :/

Good luck with that... meni vratili neispravno napajanje i rekli da je ispravno {#}

Freak Show Inc.
17 godina
Danny_HR kaže...
BDS kaže...

Nešto često spominješ tu WOW susjedu... prčiš li to baka?

Baaakaaa...

Da, virtualno

Pvt_Baka
17 godina
neaktivan
Battlefield 3

ajmo ajmo jos pola sata sta ste stali

mamiću odlazi
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan