Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.088.658
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Re: Battlefield 3
fila2208 kaže...
Arabarran kaže...
fila2208 kaže...

Dobro koji vam je????

Pao je čiter, nešto što smo čekali kao gladni sunce, ili ozebli kruha, i vi pričate o pivi?

Ne vjerujem na što je ova tema počela ličiti, sramota jedna.

:(

Ti stvarno misliš da je smrdljivi čiter vrijedniji od pive???

Fila,pao si mi niže u očima nego Petko u Daminim dubokim i zanosnim....

Brate ja sam se pive odrekao i jedinu pivu koju želim imati je six pack :)

Cheateru!!! Imaj six pack uz pivu. {#}

Xtream_Dama Youtube: http://www.youtube.com/user/DamaTheCrow?feature=mhee
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Battlefield 3

Crni Tomislav..ovo sve ostalo je za kepece i "bobove" {#}

::: peace 0n earth :::
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Battlefield 3

.

Poruka je uređivana zadnji put čet 25.4.2013 16:46 (manipulator).
Moj PC  
2 4 hvala 0
15 godina
wiz4rd kaže...

Crni Tomislav..ovo sve ostalo je za kepece i "bobove" {#}

Slažem se, pivo bogova, još kad ga dobiješ u onoj finoj velikoj čaši :)

Soldier977 kaže...

Cheateru!!! Imaj six pack uz pivu. {#}

Ma brinem ja tu i tamo neki tomislav kad me nitko ne gleda :)

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
16 godina
moderator
Battlefield 3

Jao alkići pa uopće nije bitno koja je piva,jučer sam se urokao ko svinja sa nekom no-name pivom i nikom ništa.baš ste amateri

سمندری ڈاکو
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
pirat kaže...

Jao alkići pa uopće nije bitno koja je piva,jučer sam se urokao ko svinja sa nekom no-name pivom i nikom ništa.baš ste amateri

PR0

15 godina
neaktivan
Faggot Meister kaže...
berto kaže...

A tebi je mozda tuda nesreca humor, ali stvarno izbacuje crveno-zelene kockice... Predao ju na servis jucer... A danas mi taman stigo ssd :D valjda budu brzo to rijesili, mada sumnjam posto je links u pitanju :/

Šta bacaš bedaru, ima se para!

pare nisu problem, para se nema, potrosio sve na ssd i neke pretplate sugave od 150$+nenine konzultantske usluge   {#}{#}

Battlelog: just_mau5
Poruka je uređivana zadnji put čet 25.4.2013 16:03 (berto).
Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
berto kaže...
Faggot Meister kaže...
berto kaže...

A tebi je mozda tuda nesreca humor, ali stvarno izbacuje crveno-zelene kockice... Predao ju na servis jucer... A danas mi taman stigo ssd :D valjda budu brzo to rijesili, mada sumnjam posto je links u pitanju :/

Šta bacaš bedaru, ima se para!

pare nisu problem, para se nema, potrosio sve na ssd i neke pretplate sugave od 150$ {#}{#}

Pa rekli smo ti da kupuješ jeftinije cheatove. Sad bi imao para!

14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Eto prijavite se pa da vidimo tko ce biti sretnik ;) Bilo bi dobro kad bi vise ekipa bilo .... Zasad Abaraan ima sigurno pivo ;)

http://g.bf3stats.com/pc/xcpZmxzk/53COP-ceco.png
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
berto kaže...
F

pare nisu problem, para se nema, potrosio sve na ssd i neke pretplate sugave od 150$+nenine konzultantske usluge  {#}{#}

NOOB!

CHeat se radi ručno i programira i onda testira na nekom serveru da te ne uhvate...a ne kupuje pa te onda uhvate kao neke :)

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
13 godina
Arabarran kaže...
ElektričnaOvca kaže...

A union grejp? :blush:

Proseruša,ne piva!! {#}

pa malo mi je bed priznati da ja baš i ne volim pivo, al ovi sokići su mi ok {#}

Tread softly because you tread on my dreams.
13 godina
Battlefield 3

Vi ste svi hrpa šmokljana i papaka... Erdinger je vrh vrhova - recomended by Basta!!!

Jedini problem s Erdingerom je što to nije pivo za sirotinju.. zato ga i pijemo samo nas dvojica ;D

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
moderator
ceco22 kaže...

Eto prijavite se pa da vidimo tko ce biti sretnik ;) Bilo bi dobro kad bi vise ekipa bilo .... Zasad Abaraan ima sigurno pivo ;)

Mogao bi kao nagrade staviti čiteve...1 dobiva čit za 150$ s kojim dobije sve,2. 100$ wht i svi su mu spotani,3. aimbot i teleport ...itd.

Bio bi puno veći odaziv.

سمندری ڈاکو
16 godina
neaktivan
Battlefield 3

SOMERSBY!

BRUN0_CRO ||| ''Work less, play more.'' \o/
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Skilledžija kaže...

Vi ste svi hrpa šmokljana i papaka... Erdinger je vrh vrhova - recomended by Basta!!!

Jedini problem s Erdingerom je što to nije pivo za sirotinju.. zato ga i pijemo samo nas dvojica ;D

Uh Erdinger... pio sam ga dok nisam digao kredit.

15 godina
neaktivan
fila2208 kaže...
berto kaže...
F

pare nisu problem, para se nema, potrosio sve na ssd i neke pretplate sugave od 150$+nenine konzultantske usluge   {#}{#}

NOOB!

CHeat se radi ručno i programira i onda testira na nekom serveru da te ne uhvate...a ne kupuje pa te onda uhvate kao neke :)

ti si NJUBINA, jer da nisi toliko trolao po proslim stranicana vidio bi da sam napisao da me nemogu ulovit jer imam sistem  {#}{#}

a i ne placam konzultantske usluge neni citeru bezveze, on se brine o svemu  {#}

Poruka je uređivana zadnji put čet 25.4.2013 16:10 (berto).
13 godina
pirat kaže...

odvratan si.

16 godina
moderator
ElektričnaOvca kaže...

odvratan si.

{#}

سمندری ڈاکو
13 godina
Skilledžija kaže...

ovo samo pokazuje koliko nam je s*ebana zemlja, erdinger kao statusni simbol :D

15 godina
berto kaže...

ti si NJUBINA, jer da nisi toliko trolao po proslim stranicana vidio bi da sam napisao da me nemogu ulovit jer imam sistem {#}{#}

a i ne placam konzultantske usluge neni citeru bezveze, on se brine o svemu {#}

Stari moj, miš na kraju uvijek nayebe, bilo od mačke ili mišolovke, tako da se ne blesiraj. Te cake sa pokvarenom grafičkom baš sad kad je ban wave su prelol kako bi zengać rekao.

A za konzultanske usluge se slažem, ipak si se osigurao kod najjačega.

:)

13 godina
fila2208 kaže...

Stari moj, miš na kraju uvijek nayebe, bilo od mačke ili mišolovke, tako da se ne blesiraj. Te cake sa pokvarenom grafičkom baš sad kad je ban wave su prelol kako bi zengać rekao.

Ja ga samo čekam... još od onog dana kad me na Teheranu pohaxaso sa G3A3 - zna on o čemu pričam :P

Neće ga ni Neno spasit kad mu s Maggotom i dildom dođem na vrata :D

[19xx] 4ntraks
13 godina
pirat kaže...
ElektričnaOvca kaže...

odvratan si.

{#}

svejedno si mi draži od prljavo bogatog antraksa

15 godina
Skilledžija kaže...
fila2208 kaže...

Ja ga samo čekam... još od onog dana kad me na Teheranu pohaxaso sa G3A3 - zna on o čemu pričam :P

On to zna zato i evadea puno, uvijek kao nema ga i ili ne može igrat sa nama kad idemo na neki punkbuster on server, jedino igra kod croga jer oni nemaju pb server.

Kad padne ne brini, ja ću vam ga držat vi ga haksajte.

16 godina
SC0RPl0N kaže...

Nažalost nepostoji mogućnost odlaska u neki lan centar da se skupimo mi iz Hrvatske pa da vidimo kako ti "pro" igrači igraju pred našim očima.

Možda bude sa ovim BF3 server emulatorom, prijavite se za betu!

Možda se ipak ljudi sa ovog foruma skupe prije dolaska BF4, uz pilo i žderilo! {#}

13 godina
fila2208 kaže...

On to zna zato i evadea puno, uvijek kao nema ga i ili ne može igrat sa nama kad idemo na neki punkbuster on server, jedino igra kod croga jer oni nemaju pb server.

Kad padne ne brini, ja ću vam ga držat vi ga haksajte.

kakvo haksanje, pure legit karanje :P

17 godina
neaktivan
Skilledžija kaže...

Upravo tako, bravo bojovniče!

Erdinger Weissbier je pivo samo za creme de la creme ekipu, koja je vis-a-vis toga jos uber i Pr0!

Ze best one!

Jedno za tebe, jedno za mene i jedno za Coronu (a ne onaj njegov razvodnjeni drlog od piva)

15 godina
neaktivan
Basta kaže...
Skilledžija kaže...

Upravo tako, bravo bojovniče!

Erdinger Weissbier je pivo samo za creme de la creme ekipu, koja je vis-a-vis toga jos uber i Pr0!

Ze best one!

Jedno za tebe, jedno za mene i jedno za Coronu (a ne onaj njegov razvodnjeni drlog od piva)

daj prvo osobne da vidimo el smijete pit... :/

Battlelog: Mily_Vanily
15 godina
neaktivan
Skilledžija kaže...
fila2208 kaže...

A sta ce vam dildo, ja mislio da ste vi muskarci a ne curice...  {#}

btw. cij dildo nosite, tvoj plavi ili maggotov rozi ?!?{#}

13 godina
avast4000 kaže...

daj prvo osobne da vidimo el smijete pit... :/

ne osobne, već zdravstveni karton :P

13 godina
berto kaže...

A sta ce vam dildo, ja mislio da ste vi muskarci a ne curice... {#}

btw. cij dildo nosite, tvoj plavi ili maggotov rozi ?!?{#}

Za tu priliku ću posudit od Zeroa aka Dade5841 crveni debeli ;D

[19xx] 4ntraks
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice