ajmo ajmo jos pola sata sta ste stali
Točak ne forsiraj i ovako ljudi već dišu na škrge od mahanja vilama i sjekirama...
ajmo ajmo jos pola sata sta ste stali
Točak ne forsiraj i ovako ljudi već dišu na škrge od mahanja vilama i sjekirama...
Ja ne vjerujem da cijela rasprava prolazi bez ljepljenja ijedne slike ili video isječka ovog tipa.
edit: Ne vjeruem da lik prije mene stavi,,,,,a neeeeeee :(
pripreme za 1 maj
O hvala Bogu dragom da je netko malo ukljucio mozak i skontao o cemu se ovdje zapravo radi. Ma ljudi,nije toliko Corona ni bitan.. Postoji jos uvijek jedan tweak za BF3 koji PB ne moze i mislim da ga nikad nece skontati i banati ljude za koristenje istog. To moze samo neki programer da skonta o cemu se radi i nitko vise. E sad,dal ce taj programmer koji je skontao "rupu u BF3" igri podijeliti tu informaciju sa drugim igracima,to je sad upitno. Tweak je undetectable,zato sto je home made jednog programera iz Amerike. Moras biti member jednog foruma za hakere koji ima hidden topic u vezi najaktuelnijih igrica i tweakova za njih. Naravno,to se placa oko 10$ mjesecno. Znaci ne placas cit,jer ga nema.Placas informaciju hakera kako tweakati igru da budes u prednosti spram ostalih igraca a da je sve legalno. Znam da se radi o net codu i material stvarima. Necu vise o tome,previse sam i rekao. Znam da je par ljudi iz Hrvatske i Srbije registrirano na njemu. Dal neki pojedinac ili udruzena skupina ljudi to koristi,necu da optuzujem i ulazim u to. Ali kazem,jako je tesko doci do tog foruma i te informacije. Ali naravno,danas je sve moguce.
I onda veliš da ti nisi neno. Ti si neno i točka
Hey everbody, neno se vratio, stručnjak neno.
Mozda bi ti to volio,ali nisi u pravu.
Najveci loool na ovom forumu mi je sto najviše kukaju oni koji uopce ne igraju ESl i INF. Traže izvinjenja i slične pi.zdarije. Taj isti čiter Korona i PIS ih je ubio manje njego moju susjedu koja uopce nema BF3.
JA: Ej baka... jel Corona čiter sad kad ga je PB stavio na listu?
Baka: Nije! Corona je jako dobar ESL igrač. Dečko zna igrat.
JA: Jedva čekam da i ovih drugih 69(^^)sa skraćene liste sumnjivih padne.hihihihihihi
Baka: Ma nema šanse Antrakše to su sve Pr0 ESL igrači, dečki stvarno znaju igrati.
Neki nikad neće naučit... ni nakon 1000 sati igre odnosno 10000000000 killeva sa M16 - fakin pro!!!
edit: hvala, ispravljeno
Najveci loool na ovom forumu mi je sto najviše kukaju oni koji uopce ne igraju ESl i INF. Traže izvinjenja i slične pi.zdarije. Taj isti čiter Korona i PIS ih je ubio manje njego moju susjedu koja uopce nema BF3.
JA: Ej baka... jel Corona čiter sad kad ga je PB stavio na listu?
Baka: Nije! Corona je jako dobar ESL igrač. Dečko zna igrat.
JA: Jedva čekam da i ovih drugih 69(^^)sa skraĆene liste sumNJivih padne.hihihihihihi
Baka: Ma nema šanse Antrakše to su sve Pr0 ESL igrači, dečki stvarno znaju igrati.
Neki nikad neće naučit... ni nakon 1000 sati igre odnosno 10000000000 killeva sa M16 - fakin pro!!!
Baka, aj upucavat M16 - trebat će ti za ESL i dobre igrače koji tamo igraju.
BTW kod Gricula je upraženjeno jedno mjesto... čujem da Mystikov dobavljač daje popust za nove članove 6 mjeseci only 50% od pune cijene.
BTW kod Gricula je upraženjeno jedno mjesto... čujem da Mystikov dobavljač daje popust za nove članove 6 mjeseci only 50% od pune cijene.
Pa raspisan je natječaj za novog igrača gricula. Trebamo napravit glupost i svi se prijavit tako da imaju posla sa prijavama :)
Pa raspisan je natječaj za novog igrača gricula. Trebamo napravit glupost i svi se prijavit tako da imaju posla sa prijavama :)
Da li u tom natjecaju stoji negdje da se trazi da igrac mora imati izrazito dobar,ali stvarno dobar aim? Tipa ono,da za vrijeme wara igra jednom rukom a drugom jede kokice,jer umire od dosade mlaceci noobove?
nije mi jasno zasto se ljudi uopce cude da se ovakve stvari dogadjaju - kada uzimas ljude za klan s iskljucivim ciljem da gazite sve zivo, citeri su neizbjezni. jos mi je smjesnije da neki zive u uvjerenju da zaista postoje toliko iber pro igraci da ubijaju ostale kao da ovi nemaju ruke i barem par stotina sati igre. Tu se ne mora uvijek raditi o hacku, moze biti rijec o nedovoljno jednakim uvjetima. U svakom slucaju, prica o iber skillu je smijesna, jedino ako se pod skill racuna broj fps-a, hercaza monitora, makroi za stakora, te na kraju i jbeni hack.
Ne znam zasto sam tebe citirao, al na mobu sam i nemam snage opet ovo pisati :P
PINELIKE_JIka je zakon, Corona sucks !!!
ŽUJA je zakon, Corona sucks !!!
karlovačko ftw
ŽUJA je zakon, Corona sucks !!!
karlovačko ftw
Apatinsko!
K-plus!
JELEN!
Ajd dobro, uporan si
Ako ćemo već pit nešto od naših komšija...
1. MB
2. Apatinsko
3. Jelen
4. Lav (znatno se popravio u zadnje vrijeme)
JELEN!
Ajd dobro, uporan si
1. MB
2. Apatinsko
3. Jelen
Pao si mi u očima
JELEN!
Ajd dobro, uporan si
1. MB
2. Apatinsko
3. Jelen
Pao si mi u očima
Držim se Karlovačke,Hirtera,Vukovarskog i Velebitskog,ostalo je sve za malu dicu i amatere
JELEN!
Ajd dobro, uporan si
1. MB
2. Apatinsko
3. Jelen
Pao si mi u očima
Držim se Karlovačke,Hirtera,Vukovarskog i Velebitskog,ostalo je sve za malu dicu i amatere
Evo ti prilika :P
http://www.53team.org/forum/battlefield-3/21-time-to-say-good-bye-diabolic-natjecanje#131
http://battlelog.battlefield.com/bf3/servers/show/f1c07a53-2231-4f4e-857f-fda32c35e5dc/Croatian-53Team-End-Game-Noob-Party-Learn-to-Play/
To se ne prikljuci citer, ima GGC, PbBans, PB, PBscreen, EB Beta...
Ajde ga onda i na Gametracker prijavi da možemo gledati slikice
Pao si mi u očima
Treba biti više ili niže?
A union grejp? :blush:
A union grejp? :blush:
Proseruša,ne piva!!
Pao si mi u očima
1.
A MB si stavio prvu......
Dobro koji vam je????
Pao je čiter, nešto što smo čekali kao gladni sunce, ili ozebli kruha, i vi pričate o pivi?
Ne vjerujem na što je ova tema počela ličiti, sramota jedna.
:(
http://battlelog.battlefield.com/bf3/servers/show/f1c07a53-2231-4f4e-857f-fda32c35e5dc/Croatian-53Team-End-Game-Noob-Party-Learn-to-Play/
To se ne prikljuci citer, ima GGC, PbBans, PB, PBscreen, EB Beta...
Ajde ga onda i na Gametracker prijavi da možemo gledati slikice
Game tracker pokriva samo njihove servere
Imas tu i jos preglednije, jos da mozes spremiti ako hoces nekoga pratiti. http://pbscreens.com/?cp-screens-1200------2-
Dobro koji vam je????
Pao je čiter, nešto što smo čekali kao gladni sunce, ili ozebli kruha, i vi pričate o pivi?
Piva je lijek za bijes većine i razočarenje nekih
Pao si mi u očima
1.
A MB si stavio prvu......
Čisto sumnjam da u temi postoji itko da je popio više srbijanskog piva od mene. Iz mene govori iskustvo...
Dobro koji vam je????
Ti stvarno misliš da je smrdljivi čiter vrijedniji od pive???
Fila,pao si mi niže u očima nego Petko u Daminim dubokim i zanosnim....