Evo još jedan koji ne zna kako PB radi.
Da su koristili ono što je koristio Korona, već bi bili ulovljeni. Osim toga ne moraju se spajati na server da bi dobili ben ako ih je sistem već prije flegao, a ako ih sad flega dobit će ben za koji tjedan. Ništa nije real-time.
Sad baš gledam onu listu zadnjih banova i ima ih koji su dobili ban sad pred 20 minuta s istom onom šifrom 50785. Što to onda ne znači da su oni imali isto što i Corona i sad tek dobili ban? Ili je pod tom jednom šifrom obuhvaćeno više tih vrsta cheatova? Ne znam kako to funkcionira pa me zanima.
Što se tiče ESL laddera mislim da je glupo napadat mistika i njemu zamjerat išta jer pravila su određena od strane ESLa i ne znam jel uopće moguće "poništit" si pobjede. Ono što Gricule eventualno mogu napravit je izać s laddera i ponovno se prijavit i krenut od početka, što bi po meni bilo sasvim ok rješenje. Iako po meni su te pobjede neupitne jer bi ishod svih mečeva bio isti da je bilo tko igrao umjesto corone i mislim da to svi znamo. Naravno to se mijenja ako se ostvare bug prognoze i ispostavi se da još neki od njih nisu čisti.