Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.100.630
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: Battlefield 3
Danny_HR kaže...

Evo još jedan koji ne zna kako PB radi.

Da su koristili ono što je koristio Korona, već bi bili ulovljeni. Osim toga ne moraju se spajati na server da bi dobili ben ako ih je sistem već prije flegao, a ako ih sad flega dobit će ben za koji tjedan. Ništa nije real-time.

Sad baš gledam onu listu zadnjih banova i ima ih koji su dobili ban sad pred 20 minuta s istom onom šifrom 50785. Što to onda ne znači da su oni imali isto što i Corona i sad tek dobili ban? Ili je pod tom jednom šifrom obuhvaćeno više tih vrsta cheatova? Ne znam kako to funkcionira pa me zanima.

Što se tiče ESL laddera mislim da je glupo napadat mistika i njemu zamjerat išta jer pravila su određena od strane ESLa i ne znam jel uopće moguće "poništit" si pobjede. Ono što Gricule eventualno mogu napravit je izać s laddera i ponovno se prijavit i krenut od početka, što bi po meni bilo sasvim ok rješenje. Iako po meni su te pobjede neupitne jer bi ishod svih mečeva bio isti da je bilo tko igrao umjesto corone i mislim da to svi znamo. Naravno to se mijenja ako se ostvare bug prognoze i ispostavi se da još neki od njih nisu čisti. 

17 godina
Battlefield 3

Gle, ovog nisam ni skužio (nije "poznat"):

http://www.ggc-stream.net/search/server/guid/gid/abcab5b26399a1964c9d5f200de424ec

http://battlelog.battlefield.com/bf3/user/Zlimi4life/

Što se tiče PB MBi liste, ako sam dobro shvatio ona radi ovako:

• netko igra sa čitom i prati ga se
  • vidi se više njih s istim čitom, čeka se da se skupi hrpa
  • ako nije 100% potvrđen čit još nema ban
  • PB napravi update i čak i iz starih zapisa izvuče one koji su koristili određeni čit
  • ban-a se sve koji su koristili određeni čit
  • ako je igrač ban-an, tek kada se idući put spoji na PB enabled server će se pojaviti na PBBans listi
  • znači, moguće da je netko uhvaćen (pa dobio koji PB kick na 20 minuta ili slično), prestane igrati i uopće se ne pojavi na ban listi

EDIT: ispravite me ako griješim s tim razmišljanjem

Poruka je uređivana zadnji put čet 25.4.2013 9:58 (TomoR).
Moj PC  
7 0 hvala 3
17 godina
neaktivan
Battlefield 3

Ma sigurno da se ne bi promijenilo, al stvar je principa. Gricule rulaju s Koronom il bez njega, samo eto, potrefilo im se.

Što se bena tiče, svi oni su bili zabilježeni već od prije, a ne mora to bit baš aimbot već čit koji spada u tu kategoriju s tim kodom. Ne zna se točan opis svakog koda, al znaju se rejnđovi za određene kategorije.

Ja Mistiku ništa ne zamjeram, mislim da je ljudina i da se trudi napraviti nešto dobro što mu konstantno sjebavaju ostali. Ako išta, žao mi je što mu trud redovito propada zbog takvih.

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR
Poruka je uređivana zadnji put čet 25.4.2013 9:57 (Danny_HR).

17 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
LudaVjestica kaže...

Što se tiče ESL laddera mislim da je glupo napadat mistika i njemu zamjerat išta jer pravila su određena od strane ESLa i ne znam jel uopće moguće "poništit" si pobjede. Ono što Gricule eventualno mogu napravit je izać s laddera i ponovno se prijavit i krenut od početka, što bi po meni bilo sasvim ok rješenje. Iako po meni su te pobjede neupitne jer bi ishod svih mečeva bio isti da je bilo tko igrao umjesto corone i mislim da to svi znamo. Naravno to se mijenja ako se ostvare bug prognoze i ispostavi se da još neki od njih nisu čisti. 

ja isto onak ko kuky nit me boli nit me briga niti sudjelujem ALI

vodite se molim vas zdravim razumom i onda mi reci kako i na koji način su iz njegovog klana bili bolji od njega samog koji je koristio čit ?

čisti nisu ,koriste oni svakave pi*darije sad je samo pitanje jel to plaćeni čit ili nešto drugo tipa no recoil ili šta je po meni najvjerovatnije no spread metka.

gledam jučer ljudinu i javlja mu pb neku pi*dariju pa kako meni nije ništa javljalo, a odigrao sam 5-6 partija ?

zašto se mali monk neće spojat na pb servere?čega ga je strah ako nema ništa? mega lol su/ste

spika za djecu iz 6 b razreda ,pa pobogu ovdje ima stariji i pametnih ljudi ,pa nije valjda da su svi naivni kako neki misle.

Battlelog CRO_ZeNGe
16 godina
moderator
Danny_HR kaže...

samo eto, potrefilo im se.

Može se potrefiti da ja nekoga poseksam kad izađem van na neku žurku,a ovom se sigurno nije potrefilo da kupi i pali to sranje prije nego pokrene bf.

سمندری ڈاکو
17 godina
neaktivan
Nisam rekao da se potrefilo njemu nego Pisovcima, odn Griculama.

Pod uvjetom da su ostali čisti.
Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR
17 godina
Lol vidim da me se ovdje proziva i zove papkom :) a prjetnje obozavam. Ovako preko neta svi hrabri za p...... Molio bi admine da za osobne uvrede malo vade te kartone:) . Sto se tice gr1cul4 oni vise nece biti u HR lederu . Bodove im ne mogu uzeti zbog samog sustava natjecanja a corona ima ban na ESL do 10 mj. Ostatak gricula ce vjerojatno i dalje se moci natjecati jer namaju banove ( premda bi neki to voljeli) ali nece biti tima. PB trenutno i nedvosmisleno tvrdi da corona nije bio posten i toga se drzimo.
http://www.pis-klan.com http://www.youtube.com/user/CroMystiq/videos?view=0
13 godina
neaktivan

Hvala na informaciji. Ja ovog imam na frend listi, pred koji tjedan smo igrali na nekom serveru skupa i  čak ga pozvali na TS, ali nije mogao tad. Bio je kao zainteresiran za klan, ali sva sreća to se nije ostvarilo. Bili su mi malo sumnjivi njegovi predobri statsi za tako malo igre pa sam ga pitala to i rekao je da mu je to drugi account, a prvi na kojem je došao do 100og colonela je navodno prodao nekom liku za više para. Pitala sam ga da mi da link na taj account, ali kao nije znao koji nick sad koristi taj lik. Poslije se više nije javio :)

13 godina
Danny_HR kaže...

Ma sigurno da se ne bi promijenilo, al stvar je principa. Gricule rulaju s Koronom il bez njega, samo eto, potrefilo im se.

Što se bena tiče, svi oni su bili zabilježeni već od prije, a ne mora to bit baš aimbot već čit koji spada u tu kategoriju s tim kodom. Ne zna se točan opis svakog koda, al znaju se rejnđovi za određene kategorije.

Ja Mistiku ništa ne zamjeram, mislim da je ljudina i da se trudi napraviti nešto dobro što mu konstantno sjebavaju ostali. Ako išta, žao mi je što mu trud redovito propada zbog takvih.

Ma Mistiq je pošten čovjek kojeg su drugi sjebali i to najbliži. Kako ih nije stid. 

Ali niko ne osporava Griculama da su najjači u 5na5 od nas, ali treba im poništiti mečeve, i da opet igraju ponovo iste. Čisto iz principa.

Xtream_Dama Youtube: http://www.youtube.com/user/DamaTheCrow?feature=mhee
16 godina
moderator
CroMystiq kaže...
Lol vidim da me se ovdje proziva i zove papkom :)

Nitko nije rekao da si ti papak,pa***(čiter) je ovaj tvoj corona.

CroMystiq kaže...
PB trenutno i nedvosmisleno tvrdi da corona nije bio posten i toga se drzimo

Znači on još nije priznao da je koristio čit?

سمندری ڈاکو
Poruka je uređivana zadnji put čet 25.4.2013 10:07 (pirat).
17 godina
manipulator kaže...
Danny_HR kaže...
manipulator kaže...
Biti ce jos 2 komada.Najsmjesnije je to sto su koristili isto sranje kao i Corona. Sad znaju da kad upale igru i spoje se na bilo koji PB server sta ce se desiti. Samo pratite tko je koliko aktivan,sve ce vam biti jasno.

Evo još jedan koji ne zna kako PB radi.

Da su koristili ono što je koristio Korona, već bi bili ulovljeni. Osim toga ne moraju se spajati na server da bi dobili ben ako ih je sistem već prije flegao, a ako ih sad flega dobit će ben za koji tjedan. Ništa nije real-time.

Ne,nisi u pravu.Oni su vec ulovljen i to znaju po kodu cheata,ali se nece pojaviti na listi dok god se ne spoje na PB server. i btw,Corona nije koristio TM cheats. AIMBOT #50785 = nxHacks Vidis da im je BF3 cheat down... ;)

S obzirom da si toliko siguran da ih je još dvojica, jesi im možda savjetovao s kojih stranica da kupe? Kao, PB safe?

13 godina
LudaVjestica kaže...

Hvala na informaciji. Ja ovog imam na frend listi, pred koji tjedan smo igrali na nekom serveru skupa i  čak ga pozvali na TS, ali nije mogao tad. Bio je kao zainteresiran za klan, ali sva sreća to se nije ostvarilo. Bili su mi malo sumnjivi njegovi predobri statsi za tako malo igre pa sam ga pitala to i rekao je da mu je to drugi account, a prvi na kojem je došao do 100og colonela je navodno prodao nekom liku za više para. Pitala sam ga da mi da link na taj account, ali kao nije znao koji nick sad koristi taj lik. Poslije se više nije javio :)

Da. Momak je "rasturao" na TDMu i primijetio sam ga prije jedno mjesec dana, ali sam odmah čuo, od klanskog kolege, da je imao povijest cheatanja, tako da smo ga precrtali.

13 godina
CroMystiq kaže...
Lol vidim da me se ovdje proziva i zove papkom :) a prjetnje obozavam. Ovako preko neta svi hrabri za p...... Molio bi admine da za osobne uvrede malo vade te kartone:) . Sto se tice gr1cul4 oni vise nece biti u HR lederu . Bodove im ne mogu uzeti zbog samog sustava natjecanja a corona ima ban na ESL do 10 mj. Ostatak gricula ce vjerojatno i dalje se moci natjecati jer namaju banove ( premda bi neki to voljeli) ali nece biti tima. PB trenutno i nedvosmisleno tvrdi da corona nije bio posten i toga se drzimo.

Po meni Griculama (ili ako se primijeni ime) ne treba zabraniti da igraju na HRV ladderu. Izbaciti samo Coronu i to je to. Šta ostali imaju patiti zbog bahatosti nečije. Poene bi im trebalo oduzeti, čisto radi poštenja i respekta prema ostalim učesnicima, a znamo da ih oni neće teško vratiti nazad.

17 godina
neaktivan

Vec sam vam napisao da Corona nije jedini iz pis-a koji se cese iza uha. Pogledajte malo tko vise ne igra nigdje na pb ranked serverima osim na vlastitom.

Dama je jucer bio na serveru kad je taj doticni drugi isto dobio cestitku pa pitajte njega.

Nije da sam lijen - samo nevolim smetati
13 godina
CroMystiq kaže...

Kad nam pošalješ slike kako Coronu šamaraš kur.cem po zubima onda me Danny može i banirat s foruma.

Do tada imam pravo da te prozivam, čak i tužim za klevetu i lažno predstavljanje :P

Ova podcrtana rečenica mi ima čudan "ton"?

Nešto kao u stilu Ljudininom, Ivičinom... ono, corona je nevin, a jebe.ni PB je pokvaren?

Dal se to meni samo čini?

[19xx] 4ntraks
12 godina
CroMystiq kaže...

Kao prvo nigdje ne vidimo ispriku predstavnika tvog klana zbog varanja vaseg "najboljeg" igraca ovdje na forumu svim igracima koji su mjesecima bili "zlostavljani" od strane Corone i mislili da je on no.1 u Hrvatskoj a ustvari je bio jos jedna iskompleksirana osoba sa malom "pisom". Drugo,bilo bi lijepo,posto si admin na BCHR forumu da to tamo i objavis kao i za Furya,Nenu i ostale citere i da se i tamo izvinete. Trece ,opet se spominju neki bodovi,jer vama samo do toga stalo??? Cetvrto,nemoj jos braniti ostatak ekipe dok se ne spoje na PB server!! ;)
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

mislim da nitko nema šta zamjerit mystiqu jer tip je dao najviše bfhr komjunitiju i napravio je više dobrog po tom pitanju nego svi mi skupa.

kapa dolje što se mene tiče , nek ga nitko niti ne spominje po pitanju čitera i mutnjih radnji.

Battlelog CRO_ZeNGe
Moj PC  
18 0 hvala 0
14 godina
Danny_HR kaže...

Upravo to.

Mislim da ladder treba i dalje podržati jer ima super ekipa i ljudi s kojima je zabavno igrati.

Možda je samo pristup kriv...neki ljudi su malo previše nabrijani (i pro i contra) jer ipak je ovo na kraju krajeva igra koju bi trebalo igrati da se čovijek opusti i zabavi. 

Bila je rasprava da par stranica prije kako se ova igra treba igrati i zaključak je na kraju bio da ako platiš igru igraš ju kako želiš. E pa onda po toj logici možeš kupiti čit i opet si "za svoju lovu odigrao" kako si sam htio.

You should never underestimate the predictability of stupidity
Poruka je uređivana zadnji put čet 25.4.2013 10:17 (Zero2).
13 godina
CroL1k1n7 kaže...

Vec sam vam napisao da Corona nije jedini iz pis-a koji se cese iza uha. Pogledajte malo tko vise ne igra nigdje na pb ranked serverima osim na vlastitom.

Dama je jucer bio na serveru kad je taj doticni drugi isto dobio cestitku pa pitajte njega.

Ako misliš na ono sa Zdenkom, to je bila 1. aprilska šala Cece i ostalo mu upisano u plugin tako da to nije istina. Zdenko se kasnijie spojio na ANR i bilo je OK.

14 godina
neaktivan
Battlefield 3

evo da ja pitam u vezi laddera nevezano za sve sto se ovih dana dogadjala

mogu li ja na ladder prijaviti team koji se sastoji od nas 3 4 iz hrvatske i 1 2 stranca?

0 1 hvala 0
14 godina
Battlefield 3

Ja stvarno ne kužim zbog čega bi se čovIJek sad trebao ispričavati. Odigrao je svoje..napravio si sam sramotu..i

zaboravit ćemo ga isto kao i nenu i fury-a za 10 dana i čekati da se pojavi novi val da možemo pljeskati i pričati kako smo za "novo iznenađenje n a PB listi" oduvijek znali da je čiter.

P.S. cijeli post je napisan zbog boldanih slova

You should never underestimate the predictability of stupidity
Moj PC  
7 0 hvala 1
17 godina

Taj lik je meni poznat... Ide samnom u razred, imao je prije jedan acc koji mu je također bio banniran. Lik je patološki lažljivac i muljator, malo i iskompleksiran i traži nešto u čemu bi se dokazao.

Koristite blage riječi i jake argumente BF3 nick: Dorjan_CRO
15 godina
neaktivan
Zero2 kaže...

As ti Iruda!

"asti" molim lijepo :D

Fr4nk_Horrig4n
13 godina
Zero2 kaže...

Ja stvarno ne kužim zbog čega bi se čovIJek sad trebao ispričavati. Odigrao je svoje..napravio si sam sramotu..i

zaboravit ćemo ga isto kao i nenu i fury-a za 10 dana i čekati da se pojavi novi val da možemo pljeskati i pričati kako smo za "novo iznenađenje n a PB listi" oduvijek znali da je čiter.

Pa recimo, roditelji one dvojice braće Tarmedov, ili kako već, što su bacili bombu su se ispričali zbog čina koji su njihovi sinovi počinili.

Tom logikom bi bilo zgodno kad bi se lider PiS-a ispričao svima nama što je njegov "sin" pobio toliko nedužnih i naivnih igrača varajući, odnosno na nepošten način.

A možda bi bilo zgodno da i sam Corona izda priopćenje za javnost?!

[19xx] 4ntraks
12 godina
neaktivan
manipulator kaže...
CroMystiq kaže...

Kao prvo nigdje ne vidimo ispriku predstavnika tvog klana zbog varanja vaseg "najboljeg" igraca ovdje na forumu svim igracima koji su mjesecima bili "zlostavljani" od strane Corone i mislili da je on no.1 u Hrvatskoj a ustvari je bio jos jedna iskompleksirana osoba sa malom "pisom". Drugo,bilo bi lijepo,posto si admin na BCHR forumu da to tamo i objavis kao i za Furya,Nenu i ostale citere i da se i tamo izvinete. Trece ,opet se spominju neki bodovi,jer vama samo do toga stalo??? Cetvrto,nemoj jos braniti ostatak ekipe dok se ne spoje na PB server!! ;)

Cekaj jel se ti fiksas necime? Ko si ti da drzis prodike PiS-u ili da ih napadas. Imaju  chitera i? Sta bi trebali napraviti kolektivno samuobojstvo skokom u Savu. Nek ti bude jasno da jedan covjek nije klan od 50 ljudi..I te tvoje prijetnje sa PB-om kao neki se nesmiju spojiti, jao koji neki?

12 godina
ZeNGe_CRO-mt kaže...

mislim da nitko nema šta zamjerit mystiqu jer tip je dao najviše bfhr komjunitiju i napravio je više dobrog po tom pitanju nego svi mi skupa.

kapa dolje što se mene tiče , nek ga nitko niti ne spominje po pitanju čitera i mutnjih radnji.

Sa ovom izjavom se i slazem i ne slazem.Zasto? Zato sto sutra se isto tako i Mystik moze pojaviti na toj listi kao i Corona. Mozda ima jos jedna cheat stranica koja nije jos uvijek otkrivena. Ne kazem da je Mystik citer,vjerujem da nije,ali sve je sad otvoreno i moguce. Tako su i kod Corone isli gledati kako igra uzivo,svi su padali koji su "odlicno" igrali i tu se busali na forumu a Corona je i dalje parao kao nikad.Zato su ljudi poceli polako vjerovati da je on stvarno no.1 u Hrvatskoj i da nije citer,kad ono...
12 godina
neaktivan
Skilledžija kaže...
Zero2 kaže...

Pa recimo, roditelji one dvojice braće Tarmedov, ili kako već, što su bacili bombu su se ispričali zbog čina koji su njihovi sinovi počinili.

Tom logikom bi bilo zgodno kad bi se lider PiS-a ispričao svima nama što je njegov "sin" pobio toliko nedužnih i naivnih igrača varajući, odnosno na nepošten način.

A možda bi bilo zgodno da i sam Corona izda priopćenje za javnost?!

Pa nek  corona dode i kaze chito sam decki nisu znali i to je to...

17 godina
odjavljen
Dodinho kaže...

Taj lik je meni poznat... Ide samnom u razred, imao je prije jedan acc koji mu je također bio banniran. Lik je patološki lažljivac i muljator, malo i iskompleksiran i traži nešto u čemu bi se dokazao.

Ide ti u razred i kažeš da ti je "poznat"? Dorjane, pa kakav to crack house ti imaš u razredu čovječe???

Freak Show Inc.
13 godina
neaktivan
Battlefield 3
Danas kad dodjem kuci povlacim ekipu sa laddera...vidit cemo jos ocemo prijaviti novu ili igrati samo A seriju...priznajem da nebi bilo fer da nam ostanu bodovi i da samo kikamo coronu iz tima,premda bi po pravilima ESL-a to mogli....a sto se tice ostalih gricula svi smo se jucer igrali na serverima sa pb i GGC streamom tako da vas moram razocarati :-)
Moj PC  
5 3 hvala 0
17 godina
neaktivan
Battlefield 3

Kako bi Baka rekao: "Doooođiii korona, dooođiii."

8 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice