Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.202.768
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: Battlefield 3
nooir kaže...
Hrca1981 kaže...
Prepirete se stvarno oko gluposti....ali stvarno i meni digne tlak kad sniper udje u jet samo kako bi iskocio na 2000 metara nadmorske visine i za pola sata napravi 3 killa....a takvih je na klasiku more...das 100 eura za igru i pitaj boga koliko za hardver da bi čubio na nekoj anteni...strašno

Znači svi bi trebali igrati igru kako si ti i tvoja pr0 ekipa zamislili, jer je to po vašim standardima prihvatljivo? Inače su ljudi debili i ne shvaćaš/te ih?

da

14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Tom za knife glitch, ti je potrebna bilo kakva animacija, dok drzis noz. Moze eod, mortar, spawn becon, itd.

http://g.bf3stats.com/pc/xcpZmxzk/53COP-ceco.png
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Battlefield 3

Vidim da se naslo par pametnih. 2. Koju govorite da je najgluplja stvar, evo objasnjenje kad neshvacate. Classic je takav shit da to nisu istine. Vise pameti ima skoljka nego igraci classica. Jel sad kuzite? Tenk koji snajpa avione? 5 recona u bazi snajpa protivnicki spawn? Niti jedan da bi repairo? Igrat sam publi je cisto trosenje zivaca.

Ako ce u bf4 biti komandant, biti ce super classic. (nadam se) U ovom stanju kojem je to je neigrivo. Ste sad skuzili?

Moj PC  
4 15 hvala 1
13 godina
neaktivan
nooir kaže...
Hrca1981 kaže...
Prepirete se stvarno oko gluposti....ali stvarno i meni digne tlak kad sniper udje u jet samo kako bi iskocio na 2000 metara nadmorske visine i za pola sata napravi 3 killa....a takvih je na klasiku more...das 100 eura za igru i pitaj boga koliko za hardver da bi čubio na nekoj anteni...strašno

Znači svi bi trebali igrati igru kako si ti i tvoja pr0 ekipa zamislili, jer je to po vašim standardima prihvatljivo? Inače su ljudi debili i ne shvaćaš/te ih?

Ne. Sry mi smo glupi. Ajmo svi sniper campet na spawnu i omamit neprijatelja sa lecama moze? Fuckas flagove.

17 godina
Hedrick kaže...

2. Nešto gluplje u životu nisan čua.

Frenki boy jel to onaj vic...jesi kupija auto?...jesan....koji?....nisan....pa jesi kupio auto?...pa jesam!!!...koji?....nisan!!! {#}

::: peace 0n earth :::
17 godina
neaktivan
Battlefield 3

zdenko, tvoje statistike pokazuju da si one trick pony i zato nemas pravo omalovazavati ostale BF3 igrace ovakvim izjavama

Battlelog: LateralusX
Poruka je uređivana zadnji put uto 23.4.2013 17:19 (Lateralus).

7 8 hvala 0
13 godina
zdenko1991 kaže...

Vidim da se naslo par pametnih. 2. Koju govorite da je najgluplja stvar, evo objasnjenje kad neshvacate. Classic je takav shit da to nisu istine. Vise pameti ima skoljka nego igraci classica. Jel sad kuzite? Tenk koji snajpa avione? 5 recona u bazi snajpa protivnicki spawn? Niti jedan da bi repairo? Igrat sam publi je cisto trosenje zivaca.

Ako ce u bf4 biti komandant, biti ce super classic. (nadam se) U ovom stanju kojem je to je neigrivo. Ste sad skuzili?

ja ne kužim, izgleda da sam pun kamenca.

Tread softly because you tread on my dreams.
13 godina
neaktivan
Lateralus kaže...

zdenko, tvoje statistike pokazuju da si one trick pony i zato nemas pravo omalovazavati ostale BF3 igrace ovakvim izjavama

Istina boli.

16 godina
wiz4rd kaže...
Hedrick kaže...

2. Nešto gluplje u životu nisan čua.

Frenki boy jel to onaj vic...jesi kupija auto?...jesan....koji?....nisan....pa jesi kupio auto?...pa jesam!!!...koji?....nisan!!! {#}

Koje boje? bež. ma,bež ti u p.m. {#}

13 godina
ElektričnaOvca kaže...

ja ne kužim, izgleda da sam pun kamenca.

Ako počneš pišat krv odmah se javi doktoru.

Ne Basti nego doktoru!

[19xx] 4ntraks
15 godina
zdenko1991 kaže...

Jedna opaska, ne vrijeđaj classic iz dva razloga:

1. Classic je isto naziv za halanje 8v8, 12v12 ili više, čak ima i conquest cup 12v12 na eslu.

2. Tamo ljude koje sam sreo su doslovno bogovi ESL-a, dečki koji voze tenkove i avione a u isto vrijeme se igraju na bazaaru sa kostima od one janjetine što visi tamo.

Iako poštujem tebe, tvoj klan i Vaša dostignuća na 5v5, ono što smo mi doživjeli na 12v12 kupu nebi nikom poželio da iskusi, tako da nhf, ne obraćam ti se sa visoka, ali smatram da imam možda trunkicu više iskustva u baš classic fajtovima i clan base spike.

PUBLIC je jedno, CLASSIC je drugo. Igrači classica, vrhunski su  i najbolji igrači Battlefielda i to nitko ne može osporiti jer nisam vjerovao za što su ljudi sposobni, i onda neke od njih sretnem na ESLU i dobijem opet po njonji i onda slijedi ono, ah pa on je bog, bilo je užitak bar probati ga ubiti.

Ugl. to sum up.

Po meni ovo su vrste igrača.

Competitive igrači, ESL 5v5, 4v4 skvad rusheri (često na inf only serverima, city mape)

Classic igrači sa ozbiljnim ekipama i halanje 8v8 12v12 (često na public serverima, rejpaju sa vozilima i timskom igrom)

Public obični igrači tkz. pub heroji (leži sa sniperom i igra jednom rukom, zašto, zato što može)

Skupljači medalja (mad tom i ostali completition igrači)

Trolleri (mali marko i ostali birgirpallovi itd)

Bonus: Bašta, canals feget njub i lowbob naablet.

Svak ima svoj stil način i želju za igranjem. Najjači je igrač koji igra sve što mu igra pruža i uživa u tome. Svako je igru platio, ako želi igrat mav speed race aposlutno nitko od nas mu na to ne može ništa srati.

Igrajte ljudi, ne zamarajte se glupostima.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
Poruka je uređivana zadnji put uto 23.4.2013 17:29 (fila2208).
13 godina
Battlefield 3

Ovaj uspoređuje igrače sa školjkama, a ovaj radi čitavu taksonomiju bf3 špilera - pa jbt, odite tražiti lijek za neki od karcinoma, šteta je što se tu trošite.

Moj PC  
3 0 hvala 2
17 godina
neaktivan
zdenko1991 kaže...
Lateralus kaže...

Istina boli.

o cemu ti? {#}

istina je da BF3 ima 29 mapa i 15 game modova, preko 80 oruzja i preko 40 vozila

netko tko nije skupio vise od 5 SS s nijednim vozilom, a ima 775 SS s M16A3  na 3-4 mape max, nema pravo nista reci o klasiku ni igracima klasika  (btw. to nije klasik ako cemo biti precizni) {#}

Poruka je uređivana zadnji put uto 23.4.2013 17:36 (Lateralus).
13 godina
Battlefield 3

Zdenko je papak, živio Lateralus!!!

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
19 1 hvala 2
16 godina
zdenko1991 kaže...

Ja igram Klasik Jel ti to mene vrijeđaš?

[M|C] jokaCRO ingame
15 godina
Lateralus kaže...

o cemu ti? {#}

istina je da BF3 ima 29 mapa i 15 game modova, preko 80 oruzja i preko 40 vozila

netko tko nije skupio vise od 5 SS s nijednim vozilom, a ima 775 SS s M16A3  na 3-4 mape max, nema pravo nista reci o klasiku ni igracima klasika  (btw. to nije klasik ako cemo biti precizni) {#}

A svak ima svoje zdenko igra 3-4 mape protiv drugih igrača koji su većinom 100lvl i yebeno pucački rapoloženi.

Ti sa druge strane stackaš timove i prebacuješ se da ne izgubiš. WL Ratio od 8 je yebena brojka i good job na tome, mislim da si top u Hr po WL zar ne?

Tako da, svatko ima svoje i igra šta hoće, yebga.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
13 godina
neaktivan
Battlefield 3

Šta je to classic ako smijem pitata?:)

gjurki
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Battlefield 3

Jednostavno:

Infantry:

1. Budi dobar u jednoj klasi

2. Budi dobar sa max 5 različitih vrsta oružja te iste klase

3. Nauči 4 mape napamet 

4. Koordiniraj tim od 5 ljudi na max 4 zastave

Calssic:

1. Budi dobar u svim klasama - JER NEMA ZABRANA

2. Budi dobar u svim oružjima/gadgetima/vozilima

3. Nauči sve mape

4. Koordiniraj tim od 8-32 igrača na do 7 zastava

Do the math!

You should never underestimate the predictability of stupidity
Poruka je uređivana zadnji put uto 23.4.2013 17:49 (Zero2).
Moj PC  
18 0 hvala 8
14 godina
.
You should never underestimate the predictability of stupidity
Poruka je uređivana zadnji put uto 23.4.2013 17:48 (Zero2).
17 godina
Battlefield 3

Pssst, W/L se lako može namjestiti. I uopće se ne moraš switchati.

Ali Latex ima prijatelje na TS-u s kojima najčešće pobjeđuje, pa mu ni nije potrebno namještanje W/L.

Poruka je uređivana zadnji put uto 23.4.2013 17:50 (TomoR).
Moj PC  
3 1 hvala 2
13 godina
Battlefield 3

Jebo vas Zdenko, ajmo nešto igrat.

Kasnije je Liga prvaka pa nema do 23:00 ;P

Barcelona je papak, živio Bayern!!!

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
12 2 hvala 0
17 godina
Skilledžija kaže...

Jebo vas Zdenko, ajmo nešto igrat.

Kasnije je Liga prvaka pa nema do 23:00 ;P

Barcelona je papak, živio Bayern!!!

Super Mariooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

13 godina
neaktivan
Faggot Meister kaže...
zdenko1991 kaže...

Dragi Zdenko,

jako si prgav i proporcionalno brain challenged mladac. Dok su neki ovdje igrali igre ti si bio debelo u tatinim moshnjama. Nemash kulture, pristojnosti, a pamet ti je poznata ko antraksu trcanje na kanalima. Ocigledno si sa svojim vrshnjacima igrao na public-u i na takvim usranim serverima jer odishesh cijeli time. Odi i prosipaj pamet 14ogodishnjacima jer ispadash samo retardiran sa svojim postovima. Najgora stvar je to shto me necesh poslushati i dokazat cesh moju poantu. Dajem drugima dva, tri posta prije nego se u tebi probudi pravi internet ratnik. I ne zaboravi ispalit neku foru kad mi budesh vracao udarac (imperija style). Vidim da si i prorok. Zato bih te zamolio da ne kupish Battlefield 4 (tj uzicash pare za njega) i poshtedish nas ovakvih prosipanja s.anja. Evo, ja sam se oskliznuo na jedno takvo pa ti odgovaram. 

Tvoj zauvijek,

Retardirani Public Player

Osim da ne kupim bf4, sta ti tocno hoces reci?

Moj PC  
4 3 hvala 0
17 godina
neaktivan
fila2208 kaže...

A svak ima svoje zdenko igra 3-4 mape protiv drugih igrača koji su većinom 100lvl i yebeno pucački rapoloženi.

Ti sa druge strane stackaš timove i prebacuješ se da ne izgubiš. WL Ratio od 8 je yebena brojka i good job na tome, mislim da si top u Hr po WL zar ne?

Tako da, svatko ima svoje i igra šta hoće, yebga.

to i govorim

jako rijetko se prebacujem radi pobjede, samo kvitam ako me tim zivcira (onda se Tom ljuti)

mogu i ja napisati svi ste vi tus kabina jer nemate 100 scout heli SS, ali ne uzimam si to za pravo.

13 godina
TomoR kaže...

Super Mariooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Misliš na Gomeza pošto je ovaj drugi suspendiran :P

[19xx] 4ntraks
15 godina
Faggot Meister kaže...
zdenko1991 kaže...

Dragi Zdenko,

jako si prgav i proporcionalno brain challenged mladac. Dok su neki ovdje igrali igre ti si bio debelo u tatinim mošnjama. Nemaš kulture, pristojnosti, a pamet ti je poznata ko antraksu trčanje na kanalima. Očigledno si sa svojim vršnjacima igrao na public-u i na takvim usranim serverima jer odišeš cijeli time. Odi i prosipaj pamet 14ogodišnjacima jer ispadaš samo retardiran sa svojim postovima. Najgora stvar je to što me nećeš poslušati i dokazat ćeš moju poantu. Dajem drugima dva, tri posta prije nego se u tebi probudi pravi internet ratnik. I ne zaboravi ispalit neku foru kad mi budeš vracao udarac (imperija style). Vidim da si i prorok. Zato bih te zamolio da ne kupiš Battlefield 4 (tj užicaš pare za njega) i poštediš nas ovakvih prosipanja s.anja. Evo, ja sam se okliznuo na jedno takvo pa ti odgovaram. 

Tvoj zauvijek,

Retardirani Public Player

Sry ali morao sam da mogu normalno pročitat, carry on, dont mind me.

Poruka je uređivana zadnji put uto 23.4.2013 17:54 (fila2208).
Moj PC  
6 0 hvala 4
17 godina
Skilledžija kaže...
TomoR kaže...

Misliš na Gomeza pošto je ovaj drugi suspendiran :P

Oba su super {#}

Ali "naš" je naš {#} (osim kad je loš, onda ga ne poznamo {#})

17 godina
odjavljen
Lateralus kaže...

o cemu ti? {#}

Arhiva...

S obzirom na težinu posta, nadam se da je presuđeno svim budućim classic vs inf only postovima!

Freak Show Inc.
13 godina
Battlefield 3

Prijavljujem antraksa za karton jer je učestalo tematski kontraproduktivan i jer navija za bayern.

Moj PC  
7 2 hvala 1
13 godina
neaktivan
Zero2 kaže...

Jednostavno:

Infantry:

1. Budi dobar u jednoj klasi

2. Budi dobar sa max 5 različitih vrsta oružja te iste klase

3. Nauči 4 mape napamet 

4. Koordiniraj tim od 5 ljudi na max 4 zastave

Calssic:

1. Budi dobar u svim klasama - JER NEMA ZABRANA

2. Budi dobar u svim oružjima/gadgetima/vozilima

3. Nauči sve mape

4. Koordiniraj tim od 8-32 igrača na do 7 zastava

Do the math!

Ne. 

Infantry

1. Budi dobar

2. Budi pametniji

3. Budi vjestiji

Classic

igraj kak ti kita puca, tak i tak je svjedno, igraj magnumom nevidim tu neku dozu pameti i dalje.

Fila 12 na 12 i 8 na 8. Postujem uzasno tu decke, ali tu nepricas sa takvima. Pricas sa likovima koji misle da na classicu ima mozga. Da evo od megatronovog templaya me jeza lovi. Uzme viper stavi c4 i ceka da netko dode po njega. Stvarno jako koristi timu. Bas sam glup pa taj classic je super...

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice