Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.201.989
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
protjeran
Re: Battlefield 3
mrxa1 kaže...

CRT ne zna za input lag, kontrast i te "gluposti". Ali detalji su nula u usporedbi sa bilo kojim lcd-om. 

Imam ja katodni 21,5" Sony (nabavljen iz firme koja se bavi tv produkcijom) na tavanu od 40kg koji daje boju kao nijedan vaš mrljavi CRT...pa možeš gornji dio ekrana imat u skroz hladnoj boji, srednji topli a donji "vreo".

Ili negativ, kako ti srce poželi...a sve to na nevjerovatnih 1024X768 pri 85Hz...A sa ovim kabelom se svaka boja (RGB) spaja u VGA adapter.

Pa ja sam sa svojim "mrljavim" crt-om na 1024x768 ima 100hz, baci taj monitor u potok.

13 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...
LudaVjestica kaže...

Ma njega žena stalno tješi da veličina nije važna pa je čovjek u zabludi.

E kad smo već kod toga. Jel onda stvarno bitna ili ne?{#}

Za pravi odgovor na to pitanje ćeš se morat obratit ekspertima kao danny i pirat.

12 godina
protjeran
LudaVjestica kaže...
power_user kaže...
AmDCluB kaže...

A jel ti razumijes da njemu slika bolje izgleda na 800x600 na 17" monitoru nego na tvome mrljavome monitoru za 900kn. njegov crt je bolji u svemu nego tvoj lcd osim sto je tvoj lcd veci.

Veće=bolje IMHO

Ma njega žena stalno tješi da veličina nije važna pa je čovjek u zabludi.

A pameti moja!{#}

14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Dođem s posla čitam Crt ovo ono i gas u podrum po stari jedan..jbt 2 min i glava mi puca koliko je loša slika, ali radi 300 puta bolje i fluidnije nego lcd definitivno. 

Moj PC  
2 0 hvala 1
16 godina
AmDCluB kaže...

Pa ja sam sa svojim "mrljavim" crt-om na 1024x768 ima 100hz, baci taj monitor u potok.

Neću dizat jer bi dobio bruh...al imam par glava na pameti na koje bih volio da padne :) 

Možeš imat i 500Hz kad ti je slika izgleda odvratno (detalji, to smo valjda veću utvrdili) pa spolno opći sa tim svojim katodcem ako hoćeš, nek te živa (Hg) iz njega pojede i nek ti srkne zadnji amper iz osigurača.

Sretno :D

BF3 nick: mrxa [CROG]
12 godina
protjeran
mrxa1 kaže...
AmDCluB kaže...

Neću dizat jer bi dobio bruh...al imam par glava na pameti na koje bih volio da padne :) 

Možeš imat i 500Hz kad ti je slika izgleda odvratno (detalji, to smo valjda veću utvrdili) pa spolno opći sa tim svojim katodcem ako hoćeš, nek te živa (Hg) iz njega pojede i nek ti srkne zadnji amper iz osigurača.

Sretno :D

pa jesam ja rekao da igram na CRT-u?

14 godina
protjeran
berto kaže...
Scrappy kaže...
MARKOcVp kaže...

BTW - Troll moments 4, nisam tu shero, pa ajd

koji dio videa je tu trollanje?

Ti si pogledao video?!? Hahaha pa samim time sta si ga iso pogledat te strollao xD

Nemate vi ukusa, vi ste samo neki ozbiljni igrači, nije vam ni malo do zezancije i šprdanja.

MOJ YOU TUBE CHANNEL: http://www.youtube.com/user/Megatr0nHR BATTLELOG: Megatr0n_HR
12 godina
protjeran
MARKOcVp kaže...

Nemate vi ukusa, vi ste samo neki ozbiljni igrači, nije vam ni malo do zezancije i šprdanja.

Imamo mi ukusa, ali nesvacam kako nagovaras ekipu da ti stoje na brdu pa da ih ti gadas. to nikako nerazumijem, nezna se ko je ludi ti ili taj lik.

14 godina
protjeran
AmDCluB kaže...
MARKOcVp kaže...

Imamo mi ukusa, ali nesvacam kako nagovaras ekipu da ti stoje na brdu pa da ih ti gadas. to nikako nerazumijem, nezna se ko je ludi ti ili taj lik.

Odakle ti to da ja nagovaram ekipu da stoji na brdu?

MOJ YOU TUBE CHANNEL: http://www.youtube.com/user/Megatr0nHR BATTLELOG: Megatr0n_HR
16 godina
Battlefield 3

Joj pa pusti ga vidiš da već dugo nije igrao neku veću mapu, pa je zaboravio da još uvijek postoji klasa recon s kojom obično ljudi leže po brdima.

Moj PC  
8 0 hvala 0
13 godina
Battlefield 3

gle,ti trolling moments na youbitu vec ima mali milijon i sta onda ti radis,uzimas jet svojeg tima da bi ti stavio c4  i zakempao se negdje na brdo i cekas da neko uđe pol sata u taj jet da bi ga ti ubio.To su sve vec stare fore daj onda rađe nesto novo napravi li uopce nemoj raditi.{#}

Moj PC  
10 2 hvala 0
12 godina
protjeran
Jack Sparrow kaže...

Joj pa pusti ga vidiš da već dugo nije igrao neku veću mapu, pa je zaboravio da još uvijek postoji klasa recon s kojom obično ljudi leže po brdima.

Pa bas zato ni negram taj debilni mod gdje 80 posto ljudi radi sve ono sto netreba, evo ti primjer megatrona unistava svoja vozila, i ja sada da igram sa takvim specijalcima na serveru, pa prije bi si mis zapalio. classic jedino u obzir ako se igra 12 vs 12

16 godina
AmDCluB kaže...

Možda tu? Iz čeg se da zaključit da ne igraš? A i ako ne igraš, sjećamo se svi fotke sa CRT-om od prije pol godine maks.

Tak da se može reć da si lcd noob ;)

14 godina
protjeran
Battlefield 3

Kolko ja vidim, nemam nekih prigovora na vide-e osim npr. vas tu sa foruma,

Pogledate li komentare, vidjet cete da se ljudima svida sto radim i kako to radim, tako da me nije briga što vi mislite.

To što vi mislite da ste nekakvi pro-ovi ili nesto slicno je glupost, ili npr. da vam smeta to što se neko voli zabavit ili zezat u igri, a ne samo nekakve pro, KDr, score spike...

Ja neigram da tu glumim nekog pro-a ili da se hvalim scorom, kdr-om, esl glupostima i slicno. Igram da se zabavim, to je samo igra i svatko ju igra kako želi.

Vama je izgleda najzabavnije gledat nekoga na metrou ili bazzaru sa 4 "pro" suigraca kako se svi skupa kempaju po kutovima i rivajvaju, naravno da je M16A3 jedino poznato oružje.

LP

Poruka je uređivana zadnji put pon 22.4.2013 20:29 (MARKOcVp).
Moj PC  
7 18 hvala 0
16 godina
MARKOcVp kaže...

...

Pogledate li komentare, vidjet cete da se ljudima svida sto radim i kako to radim, tako da me nije briga sta vi mislite.

Šta si onda stavio tu video ako te nije briga? Nek te puše 15-godišnjaci, meni je ovo retardirano..

13 godina
Battlefield 3

Tebi da ovi na youtube kazu da se bacis s mosta ti bi se bacio jer ti je zabavno.Pola njih nikad nije ni igralo Bf3.{#}

Moj PC  
6 3 hvala 0
14 godina
neaktivan
AmDCluB kaže...

Pa bas zato ni negram taj debilni mod gdje 80 posto ljudi radi sve ono sto netreba, evo ti primjer megatrona unistava svoja vozila, i ja sada da igram sa takvim specijalcima na serveru, pa prije bi si mis zapalio. classic jedino u obzir ako se igra 12 vs 12

Ovo potpisujem do zadnje rijeci.Stvarno se cesto desava da na serveru ima 32 igraca i njih 20 igra da bi pobjedilo i igra kako treba igrat a ostatak se napucava po bazi,gleda nebo i divi se krajoliku.Neki dan sam trcao za svojim iz squada pa sigurno 5min,vicem da mi baci municiju,skacem isprad njega pisem u chat i na kraju je nisam ni dobio nego mene ubiju jer sam skakutao oko njega ko kokos.

Želim paranormalnu ženu(da ima para i da je normalna):)
12 godina
protjeran
Doca15 kaže...

Tebi da ovi na youtube kazu da se bacis s mosta ti bi se bacio jer ti je zabavno.Pola njih nikad nije ni igralo Bf3.{#}

upravo to , prvi komentar ispod videa od nekoga lika, kako je vec zaboravio kako bf3 izgleda. mislim ono.

14 godina
protjeran
AmDCluB kaže...
Doca15 kaže...

upravo to , prvi komentar ispod videa od nekoga lika, kako je vec zaboravio kako bf3 izgleda. mislim ono.

Za vas je BF3 m16, 5vs5, kempanje po kutovima i rivajvanje {#}

Poruka je uređivana zadnji put pon 22.4.2013 20:31 (MARKOcVp).
16 godina
Battlefield 3

Evo samo za pro igrače koji nemaju vremena ručati za stolom.

btw jeste napali jadnog dečka, a samo zato što nije PRO nego se zabavlja drugačije{#}

Moj PC  
14 0 hvala 0
12 godina
protjeran
MARKOcVp kaže...
AmDCluB kaže...
Doca15 kaže...

Za vas je BF3 m16, 5vs5, kempanje po kutovima i rivajvanje

sta ti mislis da mi svi koji igramo igramom 5vs5 zanmo samo igrati sa m16? odi lupi se lopatom ili odi tamo trolaj njubove.

14 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...

btw jeste napali jadnog dečka, a samo zato što nije PRO nego se zabavlja drugačije{#}

Ovo je za mene napravljeno :D

http://g.bf3stats.com/pc/xcpZmxzk/53COP-ceco.png
14 godina
protjeran
AmDCluB kaže...
MARKOcVp kaže...
AmDCluB kaže...
Doca15 kaže...

Za vas je BF3 m16, 5vs5, kempanje po kutovima i rivajvanje

sta ti mislis da mi svi koji igramo igramom 5vs5 zanmo samo igrati sa m16? odi lupi se lopatom ili odi tamo trolaj njubove.

Ja ne mislim, ja znam {#}

Poruka je uređivana zadnji put pon 22.4.2013 20:37 (MARKOcVp).
16 godina
Jack Sparrow kaže...

Baš tak. Da ovi CRT, injektor i fix PrO-evi malo pogase te idiotarije i malo izvuku glave iz guzice, možda bi se i zabavili u b3.

Marko tvoji videi su mi fora i samo tako nastavi{#}

[M|C] jokaCRO ingame
17 godina
Battlefield 3

- stigao Asus VG248QE prije par dana

- mraq je igrati na 144hz; sve klizi k'o beba (CRT feeling skoro); BF3 ide kao putar

- boje i slika su losiji od starog Della U2412M (poznata stvar, jeli)

- icc profil i malo tvikanja su poboljsali stvar

- isprobao lightboost; nisam bas lud od odusevljenja (mora u 120hz i lock na 120fps za "puni potencijal", boje su jos vise u banani, potamni i ispere sliku, gnjavaza sa CTRL+I switchanjem u BF3)

- zaliven sa kulenom i medicom; delegati (neke BF3 njubare ustvari) su digli palac gore :)

- zakljucak: gejmanje = apsolutno Asus; sve ostalo = Dell

Poruka je uređivana zadnji put pon 22.4.2013 21:11 (Basta).
Moj PC  
9 0 hvala 3
12 godina
neaktivan
Basta kaže...

- stigao Asus VG248QE prije par dana

- mraq je igrati na 144hz; sve klizi k'o beba (CRT feeling skoro); BF3 ide kao putar

- boje i slika su losiji od starog Della U2412M (poznata stvar, jeli)

- icc profil i malo tvikanja su poboljsali stvar

- isprobao lightboost; nisam bas lud od odusevljenja (mora u 120hz i lock na 120fps za "puni potencijal", boje su jos vise u banani, potamni i ispere sliku, gnjavaza sa CTRL+I switchanjem u BF3)

- zaliven sa kulenom i medicom; delegati (neke BF3 njubare ustvari) su digli palac gore :)

- zakljucak: gejmanje = apsolutno Asus; sve ostalo = Dell

hmm..ode ja nagovorit buraza da kup jedan taki da i ja to probam :P

bf3: [G]carapa_junior
13 godina
carapa_junior kaže...

{#}

Nek uzme dva kad je vec u ducanu...

Battlefield 3: [G] CyberDemonVZ
14 godina
carapa_junior kaže...

A da ja tebe "nagovorim" na višemjesečni rad na baušteli... {#}

CyberDemonVZ kaže...

{#}

Nek uzme dva kad je vec u ducanu...

A šta će on tebi kad ionako za njega nema mjesta u tenkiću {#}

BF3 Battlelog: pijana_carapa
16 godina
Battlefield 3

Moj PC  
8 0 hvala 1
15 godina
Battlefield 3

Ljudina polako ali sigurno vozi prema novom crvendaću.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
Moj PC  
4 3 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice