Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.195.778
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Re: Battlefield 3
TomoR kaže...

CyberDemonVZ kaže...
Zero2 kaže...

EDIT: a ako smatraju da su tako jako dobri nek skupe 12 rvata i nek nam se nacrtaju na Caspian u classic setupu pa da ih testiramo 

Tenkic je nauljen i sperman za akciju :)

Je'l imaš i gumicu ili si sperman riskirati da se porode mali tenkići?

Mali BTR-ici

{#}

TomoR kaže...

In a nutshell:

On igra RTS sa avatarima živih ljudi. {#}

Novi Command and conquer je radjen na Frostbyte engineu, sad je sve jasno! :)

Battlefield 3: [G] CyberDemonVZ
17 godina
Battlefield 3

Apropo, šta se desi kada "križaš" tenk i BTR/LAV?

Dobiješ Tank Destroyer! {#}

Moj PC  
1 4 hvala 0
17 godina
Friday kaže...

Squad leaderi su mogli tražiti artiljerijske udare na točno određena mjesta (ako npr negdje leži snajper), džipove i crateove. Commander je mogao tako detaljno koordinirati da je čak mogao označiti na mapi gdje se mine trebaju postaviti i što gdje treba popraviti (npr neki most). I bilo je izvrsno to što je commander lako mogao navoditi avione (pogotovo bombardere) na neprijateljske jedinice. Prefora stvar i totalno mi je nejasno zašto toga nema u BF3...

Pogotovo na 64pl mapama! Definitivno nedostaje!

BTW da li  ste se ikada zapitali kako je DICEovac zamislio da se koristi smoke mortar, tj kako mortar operater da dropa smoke di treba!

Poruka je uređivana zadnji put uto 16.4.2013 11:42 (mrfloyd).
15 godina
mrfloyd kaže...
Friday kaže...

Squad leaderi su mogli tražiti artiljerijske udare na točno određena mjesta (ako npr negdje leži snajper), džipove i crateove. Commander je mogao tako detaljno koordinirati da je čak mogao označiti na mapi gdje se mine trebaju postaviti i što gdje treba popraviti (npr neki most). I bilo je izvrsno to što je commander lako mogao navoditi avione (pogotovo bombardere) na neprijateljske jedinice. Prefora stvar i totalno mi je nejasno zašto toga nema u BF3...

Pogotovo na 64pl mapama! Definitvino nedostaje!

BTW da li  ste se ikada zapitali kako je DICEovac zamislio da se koristi smoke mortar, tj kako mortar operater da dropa smoke di treba!

Izvadi mortar, sitsni broj 2 i pucaj smoke granate.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
17 godina
fila2208 kaže...
mrfloyd kaže...
Friday kaže...

Pogotovo na 64pl mapama! Definitvino nedostaje!

Izvadi mortar, sitsni broj 2 i pucaj smoke granate.

LOL Fila!

onak po rvacki, udri pa di padne!

14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Pritisnes m, dobijes veliku mapu i udaras di se tvoji krecu.

http://g.bf3stats.com/pc/xcpZmxzk/53COP-ceco.png
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
mrfloyd kaže...

LOL Fila!

onak po rvacki, udri pa di padne!

A nego šta drugo. Jednom smo iz šale igrali tako damavand i ja smokeao. Vidiš cijelu mapu i di su tvoji, bacaš uvijek malo ispred svojih i to je to, zasmokeaš pomalo, fala Bogu pa ih imaš unlimited pa možeš smokeati cijeli dan, ali ne vjeruem da ima itko kome to nebi bilo dosadno ili bi to igrao iz gušta...

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
17 godina
Battlefield 3

Komander je znaci debelo govno koje sjedi u ukopanom bunkeru i naviga te na juriš na neprijateljsku čuku koju brani šmajser :)

Pff... ko u pravom ratu :p

Moj PC  
7 0 hvala 0
14 godina
fila2208 kaže...
mrfloyd kaže...

A nego šta drugo. Jednom smo iz šale igrali tako damavand i ja smokeao. Vidiš cijelu mapu i di su tvoji, bacaš uvijek malo ispred svojih i to je to, zasmokeaš pomalo, fala Bogu pa ih imaš unlimited pa možeš smokeati cijeli dan, ali ne vjeruem da ima itko kome to nebi bilo dosadno ili bi to igrao iz gušta...

Evo ovaj ima fetiš na mortar:

http://battlelog.battlefield.com/bf3/soldier/NINRHODE/iteminfo/m224-mortar/186585575/pc/

You should never underestimate the predictability of stupidity
13 godina
neaktivan
Zero2 kaže...
fila2208 kaže...
mrfloyd kaže...

http://battlelog.battlefield.com/bf3/soldier/NINRHODE/iteminfo/m224-mortar/186585575/pc/

Kakav debus nevjerujem.

15 godina
Zero2 kaže...
fila2208 kaže...
mrfloyd kaže...

Dečko zna znanje.

17 godina

Jezuš!

Koju količinu flejma taj lik guta {#}

17 godina
odjavljen
mrfloyd kaže...

Jezuš!

Koju količinu flejma taj lik guta {#}

Možda je žensko {#}

Freak Show Inc.
14 godina
Battlefield 3

Evo jučerašnja partija na CRO ladderu protiv ESL-Pr0 ekipe....prvu partiju sam imao problema, te je zato oko osme minute crni ekran (timeout), a kraj isto tako nisam dočekao....sve je to naravno rezultat što je PB bio OFF....druga partija sa PB ON je bila puno bolja.... {#}

uglavnom hvala dečkima iz ESL-Pr0 ekipe na ugodnom druženju....{#}

R1:

R2:

My BF3 Battlelog: Xtream_MasterCh, my YouTube channel: http://www.youtube.com/user/MasterChurner
Moj PC  
13 0 hvala 5
15 godina
Battlefield 3

U isčekivanju njihove snimke, zanimaju me neke situacije. Hitreg mi je bio frula, ali srećom nisam puno psovao nikog od esl proa.

Hvala dečkima na fer playu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Battlefield 3

prva uploadana...

p.s. naravno zaboravio snimati od pocetka

Pvt_Baka
Poruka je uređivana zadnji put uto 16.4.2013 15:04 (BDS).

6 0 hvala 5
13 godina
BDS kaže...

prva uploadana..

p.s. naravno zaboravio snimati od pocetka

Stvarno je odlično ovako, iz raznih kuteva (POV-ova {#}), pogledati isti meč.

edit: moje ide ubrzo, imao sam nekih problema sa zvukom pa ponovo uploadiram.

Xtream_Dama Youtube: http://www.youtube.com/user/DamaTheCrow?feature=mhee
Poruka je uređivana zadnji put uto 16.4.2013 15:15 (Soldier977).
13 godina
Battlefield 3

Evo ga: 

Imam dva dijela prve runde jer mi je igra nekako sama od sebe otišla u window mode i mirillis prestao snimati pa su Runda 1 part 1 i 2 i još Runda 2 cijela:

Round 1 Pt I:

Round 1 Pt II:

Round 2:

Xtream_Dama Youtube: http://www.youtube.com/user/DamaTheCrow?feature=mhee
Poruka je uređivana zadnji put uto 16.4.2013 15:28 (Soldier977).
Moj PC  
8 0 hvala 2
16 godina
neaktivan
Friday kaže...

Prefora stvar i totalno mi je nejasno zašto toga nema u BF3...

vjerojatno jer kao komander nisi mogao imati K/D veći od 0, pa se neko žalio.

;)

Origin: F4stReload ----- | ----- Nema na čemu! ----- | ----- Google is your friend ----- | -----
15 godina
neaktivan
zdenko1991 kaže...

Neznam. Evo moje glediste svega. Danny nema pb, sta niste izasli van?

Crogovci mec kad se dogovori se dogovori neznam zasto se vas mora cekat.

Sta se wire tice. Ovako znaci crogovci su supa. Igrati bez wire i bez pba i rapeati ekipu, normalnom umu moze naslutiti da je netko chetao. Sad mozete vi pisat 2 godine gle skor gle ovo, igrali ste bez pba i bez wire decki. Realno gledano chetave korist jako losi igraci, iako je moguce da ste napredovali, vise je moguce da je milly chetao. Ostali, i clanovi foruma nemorate me komentirat samo kazem da je moguce. Cheateli ili ne? To samo crog zna. Nista vidjet cemo kad istekne ban, pa kad cete igrat na pb serveru ;)

zdenkec legendo osjecam se ponosno sto me smatras cheaterom... ugl sve ok, shvacam sta si htio rec samo bi se nadodo da smo igrali na nasem serveru i da nam je PB iskljuce, i dalje ga neznamo ukljucit tj. mistik nam je reko poslat neki klinac kojim se ukljucuje na unrankedu... isto tako sam ti htio rec da smo uredno imali Wire ovaj match protiv Bugovaca, jedno 100 put smo provjeravali da se nebi zeznili ko prosli put al eto opet se nadje nest da nas smete... ugl ja cu dobit dodatnih -6 penala jer sam igro pod tim nekim barageom, a nisam znao da s tim nesmijem igrat posto su rekli da smijemo igrat samo ugovorene matcheve... cisto me strah upalit ESL da vidim kolko godina jos nesmijem igrat, a moji Smradovi idu dalje... znam da im nece bit lako bez mene neko vrijeme al smo se sve dogovorili... jos jednom hvala na prozivki, ja tebe smatram odlicnim igracom i jednim od najboljih, pa sam ponosan kad me tako neko prozove... bolje i to neg neko sa k/d -600.. pozz

Battlelog: Mily_Vanily
17 godina
neaktivan
Battlefield 3

Jebat ga nisam stavio upload jutros. Stavim sutra. :)

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
avast4000 kaže...
zdenko1991 kaže...

Sta se wire tice. Ovako znaci crogovci su supa. Igrati bez wire i bez pba i rapeati ekipu, normalnom umu moze naslutiti da je netko chetao. Sad mozete vi pisat 2 godine gle skor gle ovo, igrali ste bez pba i bez wire decki. Realno gledano chetave korist jako losi igraci, iako je moguce da ste napredovali, vise je moguce da je milly chetao. Ostali, i clanovi foruma nemorate me komentirat samo kazem da je moguce. Cheateli ili ne? To samo crog zna. Nista vidjet cemo kad istekne ban, pa kad cete igrat na pb serveru ;)

zdenkec legendo osjecam se ponosno sto me smatras cheaterom... ugl sve ok, shvacam sta si htio rec samo bi se nadodo da smo igrali na nasem serveru i da nam je PB iskljuce, i dalje ga neznamo ukljucit tj. mistik nam je reko poslat neki klinac kojim se ukljucuje na unrankedu... isto tako sam ti htio rec da smo uredno imali Wire ovaj match protiv Bugovaca, jedno 100 put smo provjeravali da se nebi zeznili ko prosli put al eto opet se nadje nest da nas smete... ugl ja cu dobit dodatnih -6 penala jer sam igro pod tim nekim barageom, a nisam znao da s tim nesmijem igrat posto su rekli da smijemo igrat samo ugovorene matcheve... cisto me strah upalit ESL da vidim kolko godina jos nesmijem igrat, a moji Smradovi idu dalje... znam da im nece bit lako bez mene neko vrijeme al smo se sve dogovorili... jos jednom hvala na prozivki, ja tebe smatram odlicnim igracom i jednim od najboljih, pa sam ponosan kad me tako neko prozove... bolje i to neg neko sa k/d -600.. pozz

To samo ti znas. Kako reci da jesi ili nisi kad nisi imao wire, niti je bio pb. Nije bit u tebi nego jel me kuzis sta pricam. Aj si ti zamisli da tako izgubis kak bi ti bilo? Decki postujte pravila i budite prijateljski nastrojeni prema ostalim klanovima i bit ce vam ta liga puno ugodnija. ;) meni nisi cheater ;), ali da postoji mogucnost da si chetao postoji, isto kao sto postoji da nisi chetao :D

12 godina
neaktivan
Battlefield 3
bf3: [G]carapa_junior
Moj PC  
6 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
Monitor dolazi s ugrađenim aimbotom?
HAX!
Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR
12 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...
Monitor dolazi s ugrađenim aimbotom?
HAX!

ma naravno hahahahah

bf3: [G]carapa_junior
15 godina
neaktivan
zdenko1991 kaže...
avast4000 kaže...
zdenko1991 kaže...

To samo ti znas. Kako reci da jesi ili nisi kad nisi imao wire, niti je bio pb. Nije bit u tebi nego jel me kuzis sta pricam. Aj si ti zamisli da tako izgubis kak bi ti bilo? Decki postujte pravila i budite prijateljski nastrojeni prema ostalim klanovima i bit ce vam ta liga puno ugodnija. ;) meni nisi cheater ;), ali da postoji mogucnost da si chetao postoji, isto kao sto postoji da nisi chetao :D

ma kuzim, bio cinilo mi se da mislis da smo oboje imali iskljucene... PB je bio off i dalje je isto, a wire smo imali.... sto se tice tog da sam cheater nema sanse inace bi bio jako los cheater... ugl reko sam, ako neko oce gledat live nek vas se skupi vise imam kraj kuce staru kucu od babe onako old skull sa finim vrtom dofurajte piva i mesa i sve rijesimo...  budem i ja stavio runde pati me sto mi se vegas rusi dok rendam na pola jer ima puno, a u ostalom nicem neznam radit jer bi trebo rendat video koji je snimit na 4:3 monitoru jer igram na 17'' lcd al budem s Mrxom rijesio on se u to kuzi... vjerovatno veceras stavim bar jednu rundu...

Battlelog: Mily_Vanily
17 godina
Zura kaže...
Friday kaže...

;)

Kako nisi?

Pa pošalješ artiljeriju i pobiješ nekad jednog nekad 4,5,6 ljudi, zavisi.

A najviše sam volio kad otkrijem snajpera kako leži negdje u pripixdini i kampira deplojam iznad njega džip na padobranu i on ga poklopi {#}

Neprocjenjivo

17 godina
odjavljen
crozoki kaže...
Zura kaže...
Friday kaže...

;)

Kako nisi?

A najviše sam volio kad otkrijem snajpera kako leži negdje u pripixdini i kampira deplojam iznad njega džip na padobranu i on ga poklopi {#}

Neprocjenjivo

Na karkandu na prvoj zastavi je znalo pasti njih 10 od jednog plotuna jer je tamo bio kaos neopisivi (i nije se moglo ulaziti u zgrade)

Freak Show Inc.
12 godina
protjeran
crozoki kaže...
Zura kaže...
Friday kaže...

;)

Kako nisi?

Neprocjenjivo

Kakve su to gluposti, pa jel igramo strategiju ili fps, bas mi se da slusati naredbe od tamo nekoga specijalca. Igras sam za sebe i uzivas.

Poruka je uređivana zadnji put uto 16.4.2013 18:13 (AmDCluB).
17 godina
Battlefield 3

a cuj uvijek je bilo njubara koji igraju sami za sebe i uvijek ce biti{#}

Poruka je uređivana zadnji put uto 16.4.2013 18:26 (crozoki).
Moj PC  
22 5 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice