Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.195.873
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: Battlefield 3
Minion78 kaže...

Dakle match se priznaje kako je unesen rezultat. 

Tu se radi o kulturi, ne o priznavanju mečeva.. {#}

battlelog: Xtream_Nick
12 godina
neaktivan
nick54312 kaže...
Minion78 kaže...

Dakle match se priznaje kako je unesen rezultat. 

Tu se radi o kulturi, ne o priznavanju mečeva.. {#}

Nisam bas procitao da je ulozio prituzbu na ponašanje.... Ali koga boli kita za kulturu? Cigani smo, sta da radimo, svejedno igramo fer i korektno ;)

14 godina
neaktivan
Minion78 kaže...

Nisam bas procitao da je ulozio prituzbu na ponašanje.... Ali koga boli kita za kulturu? Cigani smo, sta da radimo, svejedno igramo fer i korektno ;)

Ne, uložio ti je pritužbu na postavke servera zbog ponašanja.. isti k, ne?

battlelog: Xtream_Nick
12 godina
neaktivan
nick54312 kaže...
Minion78 kaže...

Ne, uložio ti je pritužbu na postavke servera zbog ponašanja.. isti k, ne?

Postavke servera zbog ponašanja? Šta ti spajas sve pa ono valjda ce biti oke? Ili je ulozio zbog ponašanja ili zbog postavki valjda

13 godina
neaktivan
avast4000 kaže...

cek ti nas zafrkavas jel?

sta nikad ti se nije desilo da ti odradi pocenti transmit i na kraju zabugira... mi smo radi tog redovito u podetku ESL-a dobivali negativne bodove dok nam Zdenko nije otkrio na koji nacin wire radi, i kako ga mozemo uredno odradit da radi njihovih propusta nedobijamo banove i minus bodove.. match smo uredno i pravedno odigrali bez obzira na te gluposti i zahtjeve koji moraju bit... mozemo to ponovit kad god hocete ili nam jednostavno dodjite kuci gledat kako igramo.. mi nismo cheateri, ne koristimo nikakve cudnovate programe i gluposti da bi bili bolji, a vi nam to mozete i nemorate vjerovat, tako nam svejedno, najmanje od svega u vezi ove igrice nam je stalo do vaseg misljenja i dok vas redovito gazimo drugo nam nista nije vazno... necemo vise nista postat na ovom forumu jer nam nema smisla svaku stvar crtat pa bih vas zamolio da isto postupite... 

Ne, ja vas ne zafrkavam, vi izgleda samo ne razumijete. Dakle vi ste krenuli s nekom pričom da njemu ne radi završni transmit. O tome uopće nije riječ, jer se kroz to progleda i na versusu i na ladderu baš zbog toga jer se to zna dogodit. Ono kroz što se ne progleda je početni transmit koji svatko jako lako može provjerit jel odrađen. Odnosno to je čak i dužnost team leadera da radi. Iskreno ja sam i prije našeg meča vidjela da to niste napravili i da ste imalo drukčiji rekla bih vam to i ispravili biste to prije meča. S obzirom da ste takvi kakvi jeste, rekla sam sebi boli me briga, nek dobiju penalty. Drugi timovi s kojima smo igrali ti mogu potvrdit da sam ih upozorila kad njihovim igračima nije bio pokrenut wire.

Meni je sasvim svejedno jeste li vi nas zadnji put pobijedili ili ne, igrali smo i prije, možda ćemo i opet igrat i bez obzira na ishod bilo kojeg od tih mečeva ostaje činjenica da ste vi jedini tim na tom ladderu na čiji spomen će svi zakolutat očima. Ne radi vaše dobre igre nego radi smrada koji se širi :)

12 godina
neaktivan
LudaVjestica kaže...
avast4000 kaže...

sta nikad ti se nije desilo da ti odradi pocenti transmit i na kraju zabugira... mi smo radi tog redovito u podetku ESL-a dobivali negativne bodove dok nam Zdenko nije otkrio na koji nacin wire radi, i kako ga mozemo uredno odradit da radi njihovih propusta nedobijamo banove i minus bodove.. match smo uredno i pravedno odigrali bez obzira na te gluposti i zahtjeve koji moraju bit... mozemo to ponovit kad god hocete ili nam jednostavno dodjite kuci gledat kako igramo.. mi nismo cheateri, ne koristimo nikakve cudnovate programe i gluposti da bi bili bolji, a vi nam to mozete i nemorate vjerovat, tako nam svejedno, najmanje od svega u vezi ove igrice nam je stalo do vaseg misljenja i dok vas redovito gazimo drugo nam nista nije vazno... necemo vise nista postat na ovom forumu jer nam nema smisla svaku stvar crtat pa bih vas zamolio da isto postupite... 

Ne, ja vas ne zafrkavam, vi izgleda samo ne razumijete. Dakle vi ste krenuli s nekom pričom da njemu ne radi završni transmit. O tome uopće nije riječ, jer se kroz to progleda i na versusu i na ladderu baš zbog toga jer se to zna dogodit. Ono kroz što se ne progleda je početni transmit koji svatko jako lako može provjerit jel odrađen. Odnosno to je čak i dužnost team leadera da radi. Iskreno ja sam i prije našeg meča vidjela da to niste napravili i da ste imalo drukčiji rekla bih vam to i ispravili biste to prije meča. S obzirom da ste takvi kakvi jeste, rekla sam sebi boli me briga, nek dobiju penalty. Drugi timovi s kojima smo igrali ti mogu potvrdit da sam ih upozorila kad njihovim igračima nije bio pokrenut wire.

Meni je sasvim svejedno jeste li vi nas zadnji put pobijedili ili ne, igrali smo i prije, možda ćemo i opet igrat i bez obzira na ishod bilo kojeg od tih mečeva ostaje činjenica da ste vi jedini tim na tom ladderu na čiji spomen će svi zakolutat očima. Ne radi vaše dobre igre nego radi smrada koji se širi :)

Tako je, otkad smo počeli pobjeđivat svi nas mrze, nisam ništa čitao protiv Smradova dok su gubili....

13 godina
Battlefield 3
Samo na koji ste nacin pobijedili ;)
Moj PC  
3 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Doca15 kaže...
Samo na koji ste nacin pobijedili ;)

Ma prevaranti smo svi od reda

12 godina
protjeran
Battlefield 3

Pa nitko vam nije napisao da ste citeri, nemojte si laskati. Nego su vam decki samo rekli da se niste drzali nekih pravila i to je sve. a vi od toga napravili cijelu Bibliju

Moj PC  
11 0 hvala 2
15 godina
Battlefield 3

JAO kako mi je draga osoba  koja je pokrenila ovu raspravu, ne znam jesam li to već napisao ;)

0 6 hvala 0
13 godina
neaktivan
Minion78 kaže...

Tako je, otkad smo počeli pobjeđivat svi nas mrze, nisam ništa čitao protiv Smradova dok su gubili....

Garantiram ti da smo mi imali jednako loše komentare za vas i nakon našeg prvog meča kad smo vas pobijedili.

15 godina
Battlefield 3

Svi CROG-ovci su dobri momci, samo im se treba dat prilika ;)
Ne može nas se razumjet sve iz 1. treba vremena :P

0 2 hvala 0
14 godina
neaktivan
Minion78 kaže...

A koga ste sve pobjedili?Koje ekipe?

EDIT-Nema veze nasao sam

Želim paranormalnu ženu(da ima para i da je normalna):)
Poruka je uređivana zadnji put pon 15.4.2013 23:21 (Blade Runner31).
15 godina
1.Lovac kaže...

Svi CROG-ovci su dobri momci, samo im se treba dat prilika ;)
Ne može nas se razumjet sve iz 1. treba vremena :P

Ma vjerujemo mi tebi da oni jesu...ali ne znam nekako..

avast4000 kaže...

... sto se tice naseg ponasanja nama nije u cilju biti dobar ni s jednim od platoona cisto iz tog jer smo si sami dovoljni, a ostali su nam ok za warove, za sto nije potrebno bit u dobrom odnosu, cak je i pozeljno nebit ...

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
14 godina
avast4000 kaže...

Tl;dr

Koliko sam ja shvatio,poanta je vrijeme kada je prvi put wire POKRENUT.

Primjer- 1.Pokrenes wire,transmita,zavrsis,nece transmitat. 2.Odes na prazni server,pokrenes,transmita,ugasis,transmita. I boli te tuki.

Ovdje je rijec da uopce nije bilo tog prvog dijela nego ste samo odradili 2. dio. Sto znaci da ste igrali bez wire-a.

Jer da je bio upaljen i pokrenut prvi puta,u onom logu bi vidjeli kada je bio pokrenut,medutim to se ne vidi. Vidi se samo onaj 2.dio di ste se spojili na prazan server ili koji god vec i odmah diskonekali.

Jesam ja jedini koji je to tako shvatio?

14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Da Astra pocetnog transmita nema prije meca nego poslje znaci koda ga nije ni bilo po Darkovoj slici,nego ostavi se zombija i vrati se bf da piknemo Alphu nazad na leader

Želim paranormalnu ženu(da ima para i da je normalna):)
Poruka je uređivana zadnji put uto 16.4.2013 5:34 (Blade Runner31).
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Battlefield 3

Neznam. Evo moje glediste svega. Danny nema pb, sta niste izasli van?

Crogovci mec kad se dogovori se dogovori neznam zasto se vas mora cekat.

Sta se wire tice. Ovako znaci crogovci su supa. Igrati bez wire i bez pba i rapeati ekipu, normalnom umu moze naslutiti da je netko chetao. Sad mozete vi pisat 2 godine gle skor gle ovo, igrali ste bez pba i bez wire decki. Realno gledano chetave korist jako losi igraci, iako je moguce da ste napredovali, vise je moguce da je milly chetao. Ostali, i clanovi foruma nemorate me komentirat samo kazem da je moguce. Cheateli ili ne? To samo crog zna. Nista vidjet cemo kad istekne ban, pa kad cete igrat na pb serveru ;)

Moj PC  
14 0 hvala 1
14 godina
zdenko1991 kaže...

Sta se wire tice. Ovako znaci crogovci su supa. Igrati bez wire i bez pba i rapeati ekipu, normalnom umu moze naslutiti da je netko chetao. Sad mozete vi pisat 2 godine gle skor gle ovo, igrali ste bez pba i bez wire decki. Realno gledano chetave korist jako losi igraci, iako je moguce da ste napredovali, vise je moguce da je milly chetao. Ostali, i clanovi foruma nemorate me komentirat samo kazem da je moguce. Cheateli ili ne? To samo crog zna. Nista vidjet cemo kad istekne ban, pa kad cete igrat na pb serveru ;)

Dečki igraju dobro a sad dali su čiteri ili nisu to će pokazati vrijeme. 

Evo jučer smo igrali protiv xxx bete i isto su nas nabili ali bilo je 100 puta bolje nego protiv CROG-a (iako smo sad puno više rejđali na TS-u).

Igramo sad protiv sveu16 i opet ćemo dobiti po pici i nema veze jer kako sam već napisao...nije u tome bit. 

Dečki su jednostavno tvrdi i boli ih ona stvar za sve osim za sebe. Da imaju  i malo respekta prema protivniku dolazili bi na vrijeme i sve bi proteklo u drugačijoj atmosferi.

Igra im je OK..ali pristup im je nula a da ga hebeš ako već moramo gubiti i učiti onda ćemo to napraviti protiv više "frendly" ekipa.

EDIT: a ako smatraju da su tako jako dobri nek skupe 12 rvata i nek nam se nacrtaju na Caspian u classic setupu pa da ih testiramo 

You should never underestimate the predictability of stupidity
Poruka je uređivana zadnji put uto 16.4.2013 7:55 (Zero2).
13 godina
neaktivan
zdenko1991 kaže...

Ma i nas su zadnju pobijedili, a igralo se na našem serveru s uključenim PBom i GGCom (inače i to je obavezno za ladder pa crogovci naučite kako uključit oboje) i nije bilo ničeg konkretno zbog čega bi trebalo posumnjat. A s wireom nisu igrali jer ne  znaju provjerit  jel im se pokrenuo i jer kasne po pol sata pa na brzinu ulijeću na server (bar je to moja pretpostavka). Iako od takve ekipe me ustvari ništa ne bi iznenadilo. 

14 godina
neaktivan
Battlefield 3

jel može tko objasnit šta je točno commander i koja je njegova uloga/zadaća ?

Battlelog CRO_ZeNGe
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Battlefield 3

Evo da se i ja uključim u zanimljivu sapunicu.

Igrali smo i mi protiv Smrad squada, i nisam primijetio ništa sumnjivo. Apsolutno nam nije bilo lako. Vidio sam da se momci vole dosta zajebavati, ali da baš i ne misle ozbiljno ono šta pišu po chatu. Nije da ih nešto branim, nego jednostavno sam stekao takav dojam.

Što se tiče tih challenge-a i odabira mapa, ja nekako kontam da onaj koji je izazvan ima privilegiju za postaviti koju mapu želi, ali naravno ne mora se ni to ostvariti. Kada smo se mi trebali naći oko onog Teherana ili ne znam koje drugo mape, stvarno smo tada bili u gužvi oko 4on4 SQRU laddera, A serije i privatnih obaveza tako da nam je u jednu ruku i dobro došlo što nismo odigrali.

Pravila bi se trebala poštivati kakva su da su. Nije to smislio neko od nas nego su standardna uhodana esl pravila kako bi se znao neki red i da se  niko ne osjeća prevarenim kada izgubi. Nije teško ni upaliti wire niti ga restartirati ako treba, a da zna zezati to stoji (iako i ja zaboravim dosta puta pa izlazim iz igre da ga pokrenem, i milion puta mi se ranije znalo desiti da mi ne transmita pri izlazu (to sve dok nisam reinstalirao drivere od zvučne i grafe, poslije sve za pet bez problema)), što sam rješavao ponovnim pokretanjem i ulaskom na random server.

Smatram da doza rivaliteta uvijek dobro dođe, ali bahatost je low.

{#}

Xtream_Dama Youtube: http://www.youtube.com/user/DamaTheCrow?feature=mhee
Moj PC  
4 0 hvala 2
17 godina
ZeNGe_CRO-mt kaže...

13 godina
Zero2 kaže...

EDIT: a ako smatraju da su tako jako dobri nek skupe 12 rvata i nek nam se nacrtaju na Caspian u classic setupu pa da ih testiramo 

Tenkic je nauljen i sperman za akciju :)

Battlefield 3: [G] CyberDemonVZ
14 godina
neaktivan
TomoR kaže...
ZeNGe_CRO-mt kaže...

joj mad tome na poslu sam i videa su mi filtrirana {#}

Battlelog CRO_ZeNGe
17 godina
ZeNGe_CRO-mt kaže...

Stavi drugi proxy, xD!

Ukratko (iz BF2 i BF2142):

• jedna osoba postane Commander (Apply za to mjesto, i ostali valjda moraju Acceptati)
  • i dalje si "živ" na terenu, dakle mogu te ubiti
  • upravljaš "radarima" - skeniraš cijelu mapu - pa spotaš gdje su protivnici
  • bacaš ekipi resupply boxeve (vozila su imala ograničenu municiju u to vrijeme)
  • možeš dobaciti koji džip svojoj ekipi
  • možeš narediti orbital/mortar strike (sve te stvari imaju cooldown, ne možeš neograničeno se zekat)
  • imaš VOIP sa squad leaderima pa lakše koordiniraš napad/obranu

itd.

CyberDemonVZ kaže...
Zero2 kaže...

Je'l imaš i gumicu ili si spreman riskirati da se porode mali tenkići?

Poruka je uređivana zadnji put uto 16.4.2013 11:02 (TomoR).
17 godina
odjavljen
ZeNGe_CRO-mt kaže...

S tobom su definitivno postigli željeni učinak jer definitivno ne visiš na netu dok radiš...

Freak Show Inc.
14 godina
TomoR kaže...

CyberDemonVZ kaže...

Je'l imaš i gumicu ili si spreman riskirati da se porode mali tenkići?

Hebeš tenkistu koji istinski ne voli svoje gvožđe {#}

You should never underestimate the predictability of stupidity
17 godina
odjavljen
TomoR kaže...

Ukratko (iz BF2 i BF2142):

• jedna osoba postane Commander (Apply za to mjesto, i ostali valjda moraju Acceptati)
  • i dalje si "živ" na terenu, dakle mogu te ubiti
  • upravljaš "radarima" - skeniraš cijelu mapu - pa spotaš gdje su protivnici
  • bacaš ekipi resupply boxeve (vozila su imala ograničenu municiju u to vrijeme)
  • možeš dobaciti koji džip svojoj ekipi
  • možeš narediti orbital/mortar strike (sve te stvari imaju cooldown, ne možeš neograničeno se zekat)
  • imaš VOIP sa squad leaderima pa lakše koordiniraš napad/obranu

Squad leaderi su mogli tražiti artiljerijske udare na točno određena mjesta (ako npr negdje leži snajper), džipove i crateove. Commander je mogao tako detaljno koordinirati da je čak mogao označiti na mapi gdje se mine trebaju postaviti i što gdje treba popraviti (npr neki most). I bilo je izvrsno to što je commander lako mogao navoditi avione (pogotovo bombardere) na neprijateljske jedinice. Prefora stvar i totalno mi je nejasno zašto toga nema u BF3...

Freak Show Inc.
17 godina
neaktivan
Battlefield 3

Ne mora nitko prihvatiti.

Prijave se otvaraju na početku runde i nakon određenog perioda (minuta cca) ulogu commandera dobije najviše rangirani prijavljeni igrač.

Commander ne igra na terenu nego se zbuksa u bazu i od tamo koordinira bojištem. Određuje gdje će koji squad ići, koju točku braniti ili napadati, ima direktnu komunikaciju sa squad leaderima, baca vozila iz zraka, dostavlja magične kutije (koje popravljaju vozila, liječe i daju municiju), određuje gdje će pasti artiljerija i aktivira UAV. Osim toga može spotati neprijatelje po cijeloj mapi budući da gleda na mapu kao iz satelita pa sve vidi.

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR

0 0 hvala 2
17 godina
Danny_HR kaže...

Ne mora nitko prihvatiti.

Prijave se otvaraju na početku runde i nakon određenog perioda (minuta cca) ulogu commandera dobije najviše rangirani prijavljeni igrač.

Commander ne igra na terenu nego se zbuksa u bazu i od tamo koordinira bojištem. Određuje gdje će koji squad ići, koju točku braniti ili napadati, ima direktnu komunikaciju sa squad leaderima, baca vozila iz zraka, dostavlja magične kutije (koje popravljaju vozila, liječe i daju municiju), određuje gdje će pasti artiljerija i aktivira UAV. Osim toga može spotati neprijatelje po cijeloj mapi budući da gleda na mapu kao iz satelita pa sve vidi.

In a nutshell:

On igra RTS sa avatarima živih ljudi. {#}

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice