Evo, po jedan takav na svakoj strani. Legit, ili?
A šta ti misliš?
K/D 7
KPM 4,7
Znači taj lik svakih 20 sekundi nekog ubije.
Naravno, ESL-ovac je.
A šta ti misliš?
K/D 7
KPM 4,7
Naravno, ESL-ovac je.
A šta ti misliš?
K/D 7
KPM 4,7
Naravno, ESL-ovac je.
Nije te matematika nikada voljela, ha?
Ja zuti jer nisam znao kratit citate i crveni radi vrjeđanja Virusa haha nema veze.Btw zanima me koj pistolj furate na bojiste?Ja sam na rexu ali nekad iz hipa koda ne registrira nekad bar mi se cini tako
FNI je jedan te isti citer koji ima viska para pa stalno kupuje novu igru kada ga baniraju. izgleda da mu je dosadno u zivotu!
FNI je jedan te isti citer koji ima viska para pa stalno kupuje novu igru kada ga baniraju. izgleda da mu je dosadno u zivotu!
Da stvarno je cudan covjeculjak.Nego gledam taj video i kontam si di je tu gust igrat ali stvarno nevidim sta mu je tu fora hodat i pucat samo.
Ja zuti jer nisam znao kratit citate i crveni radi vrjeđanja Virusa haha nema veze.Btw zanima me koj pistolj furate na bojiste?Ja sam na rexu ali nekad iz hipa koda ne registrira nekad bar mi se cini tako
ja preferiram m1911 dok sad gonim magnum scope do 500. Kako je to uzasan pistolj.
Da bar :)
Jucer sam nekoliko sati igrao na ANR-u i uvjerio sam se da nije tako :)
Uh, koji profil igraca igra tamo. Al svejedno, bar sam uvijek Best Support. Ocito Nex nije igrao
I obavezno oko 10-20 resupply ribona :)
Nego, obicno tamo igraju odlicni igraci, SPM preko 1000, pa i 2000, preko 20.000 killova s M16.
I onda se nadje lik koji je dva-tri puta bolji od svih.
http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/1/59663286/349418125/
Često se za dobar dio tih iber igračina s vremenom ispostavi da su žalosni čiteri, a onda se zapitaš s kim si trošio vrijeme po ''pr0'' serverima. Ne mora biti riječ ni o klasičnom hacku, dovoljan je specifičan miš i specifičan macro - to je, naravno, dozvoljeno i to je, naravno, skill.
I onda se nadje lik koji je dva-tri puta bolji od svih.
http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/1/59663286/349418125/
Pa to je Chuck Norris,znas ti ko je on covjece,on vodu iz špine na ex popije ejjj.Ma salim se nego stvarno sto Ovca kaze nemozes vise znat ko ima neki macro,cit ili slicno ili je samo dobar.Dosta da igra dobro i ima neki macro za nesto i eto ti cuda.Nezz prestao sam se nervirat ako vidim nesto tako izadjem i nema druge
Često se za dobar dio tih iber igračina s vremenom ispostavi da su žalosni čiteri, a onda se zapitaš s kim si trošio vrijeme po ''pr0'' serverima. Ne mora biti riječ ni o klasičnom hacku, dovoljan je specifičan miš i specifičan macro - to je, naravno, dozvoljeno i to je, naravno, skill.
Slažem se da govana uvijek ima, ali kad pogledaš neke igrače i neke od njih sretneš na polju, pa vidiš koliko si sporiji, koliko lošije gađaš, koliko se lošije postavljaš od njih samo shvatiš koliko još moraš učiti.
Velim istina da ih ima, jednostavno osjetiš one fore kad skoči za 360 i no scopea te iza gliča, ali neka ekipa što to lijepo gađa. Ono padneš i veliš n1 kako te baš ubrao.
I onda kad na kraju runde ne napravi nemisis na tebi već ga i uspiješ koji put, osjećaš se kul. :)
Dajte mi neke dobre makroe, odmah, sada, odmah.
Valjalo bi iskoristit mogućnosti periferije, kad sam je već platio.
eto i kaj sad on točno koristi ?
aimbot ??
to osjetiš nekad po sebi kada se svaki metak lijepi za tebe i u sekundi ,
a opet nemožeš niti tako biti 100% siguran jer mi se tak nešto zna desit u xy situacija.
pa ti budi pametan.....
ok je bilo prije vidiš aimbot /osjetiš aimbot da tip ne fulava, ili ti stisne klasično hs i bok
a današnji ovaj bf3 je kao stvoren za čitere,
to je u biti meka za čitere.
niti kill cama ,niti spectators mode-a ,pa namještavaju aimbot da te pogodi u određene dijelove tijela ,a ti si onak briješ gle tipa kako lijepo gađa.
da gađa moj qurac,
isto tako u rundi od 30 minuta fuul je teško odigrat praktički savršenu partiju,
ok shvatim fulaš, nekad isprazniš šaržer u daljinu ne pogodiš nikog ,rasipavaju se meci, pa ga nisi uspio skinut,ideš dalje
ali ne kužim kako netko može odigrati naprosto perfektnu partiju bez fulanja, nema rasipavanja metaka, nema recoila ,ma brate mili to je nemoguće.
i da svejedno staviš na 300 dpi miš ,0 u igri , ti moraš radit takve luđačke pokrete tokom cijele partije da je praktički nemoguće ne failat u pojedinim situacijama.
kako netko eto može skinut sa m16a3 na 100 metara nekoga tko stoji u headglitchu ???(pričam u intervalu od sekunde!)
kako kod nekih nema tog rasipavanja metaka na daljinu??
i da brzo burstaš nemoguće je u niti sekundi stisnut najmanje 5-7 puta tipku da bi ti u točno toj sekundi pao mrtav. to znaci ništa drugo nego macro.
ma ovaj bf3 je dosje x hebo me pas.
Da Zenge bas tako.Ja govorim za jednog da ga ne spominjem sad da mora imat macro jer nemoze da mu puska ne pobjegne u ni jednom videu koji sam gledao i onda mi kazu pa koda je tesko kontrolirat m16.Ma ne nije tasko ali je nemoguce da ga svaki ali bas svaki put iskontroliras,mora ti pobjec koj put da si neznam tko ali eto ovom ne bjezi
Nije te matematika nikada voljela, ha?
To sam bio vidno iznerviran nakon što sam mu vidio statse - oprostit ćeš.
Nego, sad kad hladne glave idem računat još gore - svakih 10-tak sekundi taj nekog ubije.
Fakat je lik dobar igrač.
Igračina!
Izgleda da su svi ovi s X7 miševima haxori.
https://www.youtube.com/watch?NR=1&v=XkOqCcP7S7A&feature=endscreen
Moram si kupit jedan. Leđit, PB ga ne lovi. Navalite.
Nisu nešto niti skupi:
To ti nije makro, već tipka za tripplefire/trifire/threefire/troklik - jednom stisneš 3 metka ispuca doslovno u istu točku.
To imaju i jeftiniji A4Tech X7, al vidiš mene - ja se nisam sjetio isprobati to u BF3 iako takav miš imam kao sekundarni već godinama.
kakva glupost
jos samo neka puste u prodaju monitore sa walhekom
10 SS na scoutu i nije baš neki pothvat. Ovo na reconu je...
nije, ali opet malo se zapitas kad vidis da u HR samo dvojica imaju 10 scout heli SS i da ih u svijetu ima manje od 1500...
Ma daj to sje*em u 3 runde.
10 SS na scoutu i nije baš neki pothvat. Ovo na reconu je...
nije, ali opet malo se zapitas kad vidis da u HR samo dvojica imaju 10 scout heli SS i da ih u svijetu ima manje od 1500...
Da, ali čudno je to, ne? Frend i ja smo uzeli malo te helije (nismo ih prije vozili). On je u jednom danu unlockao sve i uzeo prvi SS.
Upravo pogledao na Youtube, postoji i no recoil za G700 za BF3! Mislim da je video star tjedan dana.
Ne mogu kopirat link, na mobu sam. Ak netko nadje, nek stavi video.
Sva sreca, ne postoji link za download skripte :))
Sva sreca, ne postoji link za download skripte :))
Čekaj, znaš da ti je u tenku svejedno?
Davaj!
Ima da odmah idem pohaxat ekipu na AnR pa da se vidi a čija majka crnu k**u stišće. :)
pa djes bio, mi smo zvakali tu temu ima vec nesto mjeseci - antraks je sebi uzeo dva takva, zlu ne trebalo.
Eh, kako ću juniora izdevetati kada se vrati iz škole
Vratio se ja doma s posla i vidim poruku na njegovom stolu: NE GASI KOMP!!!!
Mislim si ja ok nekaj opet kemija i naravno kasnije ovdje ja pročitam da lik uploda neki video i rekoh ajde da vidimo napredak kad ono nemre uplodat jer nije verificirao račun na googlu
E sad, u meni se rodila jedna dilema, naime da li da budem dobar buraz i da mu složim upload i stavim neki stvarno bolesno sramotni naziv i deskripciju tog videa ili da se jednostavno pravim blentav i okrenem na drugi kraj
POMAGAJTE
Ja sam za to da budes dobar buraz A i mislio sam da nije to napravio kad ima limit
Ako budeš dobar buraz za mene si mrtav!
Je, ali na forumu se ne može napisati kita... forum engine taj pokušaj sreže u startu!