- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
-. .- .--. ..- ... .. - . / -- .. / ... . / -.- ..- .-. -.-. .-
Nije ovo loša fora za prostačiti bez da -. .- .--- . -... . ...
Al Danny, sram te bilo :P
hahaha kaze lik: Sun light still so fuc.... bright
.... ...- .- .-.. .- / -. . / -... .. .... --..-- / -. .. ... .. / --. .- / --- .--. .-. .- ---
.... ...- .- .-.. .- / -. . / -... .. .... --..-- / -. .. ... .. / --. .- / --- .--. .-. .- ---
Iskreno se nadam da je ovo pretpostavka jer kako možeš znati nešto takvo...osim ako nisi.....
Iskreno se nadam da je ovo pretpostavka jer kako možeš znati nešto takvo...osim ako nisi.....
Ma samo živim
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
na rubu da dobijem karton
Zadnji assignment?
Sory,nisam znao da postoji tema o BF-u 4.

Sory,nisam znao da postoji tema o BF-u 4.
Niti ja kad si mi brisao postove za bf4 u ovoj temi par puta.
Zadnji assignment?
Bio sam dobio već jedan, neopravdano (druga tema, moji skoro prvi dani na forumu)...
Trenutni assignment je totalno udovoljiti ženi...
Potajno 10 SS na scoutu i 25 SS na reconu (nema direktne veze s ženom)
Zadnji assignment?
Bio sam dobio već jedan, neopravdano (druga tema, moji skoro prvi dani na forumu)...
Trenutni assignment je totalno udovoljiti ženi...
Potajno 10 SS na scoutu i 25 SS na reconu (nema direktne veze s ženom)
Da, zatvori su puni nevinih ljudi!
Javi mi ako otkriješ kako a da ne podrazumjeva milijun eura na računu.
10 SS na scoutu i nije baš neki pothvat. Ovo na reconu je...
ei pipl trebam pomoc,vec tjedan dana pokusavam igrati bf 3 al nemoguce,bar 5 put sam formatiral disk,nanovo windowse, i stalno me izbacuje iz igre s porukom "display driver stopped responding and has recovered" i takodjer dok sam recimo na youtubu istu poruku dobijem,monitor se zagasi i upali s cista mira, komp je star tjedan dana, i5,gtx 660 ti,8gb rama,win7 64bit, helppppp :(
Za početak odi na prvu stranicu ove teme i vidi jel ti tamo ima šta korisno.
U zadnje vrijeme se ekipa žali na drivere,probaj sa starijima ili onima šta su ti došli na cd-u sa grafičkom.
History veli da nisi. Eventualno ako ti je obrisan.
Ceco se umješao...
neznam za vas ali meni je u zadnje vrijeme hitreg PERFEKTAN.
Koja hrpa njubara.
Nek mi se javi tko ima tri crna kartona, a ne žuti neki kartončić i onda ga na kraju izmislio :P
Valjda naknadno obrisan.
Bio sam u temi o Witcheru 2, nakon hrpe postova koji su govorili o *khm* kopiji, napisao točno upute kako instalirati legalnu verziju jer je i s njom bilo problema.
Sad vidim obrisan (bješe crveni), kaže "jedan od moderatora" u odgovoru na moj PP 20.5.2011:
Istina, posve legitimna poruka. Netko te valjda prijavio, a nepažljivim čitanjem tvoje poruke učinilo mi se da se radi o piratstvu. Izbrisan karton.
Saćeš dobit karton zbog objave privatnih poruka.
DafuQ, I'm doomed.
danny koliko sam ja crvenih dosada pobrao ?
brat bratu desetak
danny koliko sam ja crvenih dosada pobrao ?
brat bratu desetak
Na kojem accountu?
I još uvijek ima volje pisati a vi još uvijek imate živaca dijeliti kartone...
1 bijeli (neopravdano) i 1 žuti zbog izravnih kršenja pravila foruma (zanese se čovjek u ovoj temi,jbg)
znači uporan, al' nikako da nauči :P
Ma nemaš cheat nego imaš vestu od titanoidno-kevlaroidno-kompozitne anti-materije kroz koju ne prolazi mass
Ma ne, Cyber ima toliko loš net da ni kad vidiš da ga pogodilo to njemu ne broji ko damage
Da bar :)
Jucer sam nekoliko sati igrao na ANR-u i uvjerio sam se da nije tako :)
Uh, koji profil igraca igra tamo. Al svejedno, bar sam uvijek Best Support. Ocito Nex nije igrao
I obavezno oko 10-20 resupply ribona :)
Nego, obicno tamo igraju odlicni igraci, SPM preko 1000, pa i 2000, preko 20.000 killova s M16.
I onda se nadje lik koji je dva-tri puta bolji od svih.
Evo, po jedan takav na svakoj strani. Legit, ili?
http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/1/59663286/349418125/