Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.081.464
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Battlefield 3

i ja bi se zalio na hitreg kad bi pado ko kruska :D

mojim je radio hitreg super dok meni nije, svakom je drukcije inace na tom slovackom hostingu mi je inace najbolji hitreg

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Re: Battlefield 3
Trnjan kaže...

mojim je radio hitreg super dok meni nije, svakom je drukcije inace na tom slovackom hostingu mi je inace najbolji hitreg

Frende, sad smo probali, nas osam, svih osam je imalo loš hitreg...a što se tiče padanja ko kruška? to neću komentirat, netko je previše padao pa se latio ban botuna i zato je sranje i nastalo, zar ne?

Server vam je smeće, hitreg nepostojeći. Kupite si normalan server.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
14 godina
neaktivan
fila2208 kaže...
ceco22 kaže...

Vidim Scorpion da je ovo tebi prvi forum?

Javi se ovom korisniku u PP. Da ti on kratki info kako se rezu citati.

Što ja, kad sam ja imao problema sa citatima, ceco ne provociraj, nek se javi zdenku on ne zna kvotat.

Pa moram tebe ili Spelca. Ipak ste vi ovdje vise od moderatora, jos one tvoje poruke koje ruse forum {#}.

Moram se sloziti sa Dzukelom, da je ovaj server sa obzirom da je samo 16 ljudi jedan od gorih. 

http://g.bf3stats.com/pc/xcpZmxzk/53COP-ceco.png
14 godina
neaktivan
fila2208 kaže...

http://battlelog.battlefield.com/bf3/soldier/Xtream_DZuKeLA/stats/349195466/

Evo izvoli, u moju obranu mogu samo reći da igram na 15.6'' laptopu na 30fps.

Sve je to super i sve 5 (samo je reno 4) ali brate ako još jedan put spomenes taj laptop i 30 fps (sto i nije loše) pokenjat ću se od muke... Al stvarno, zaštopat ću sve, taj laptop i 30 fpesova pa gori si od mene i situacije u dražavi, i to 100 puta. Who cares za tvoj laptop i 30 fpsova... Nemoj se vriđat ali to ponavljanje sa lapon kad pročitan je ko šaka, ne u oko, nego u štumak...

6 fila i laptop od 30 fpsova
0 laptop od 30 fpsova
15 Ju mast trast mi! 30 FPS!!!!
1 Kao snijeg u proljeće
0 Ipak Igor Stimac i Sammir
[M|C] 7emper_fi
Poruka je uređivana zadnji put sub 6.4.2013 14:45 (nooir).
13 godina
neaktivan
CyberDemonVZ kaže...

Evo, provjereno. Izgleda da Zenge JE cheater. Vjerojatno od prije 4-5 tjedana ima cheat.

Malo sam zaigrao na X3M serveru i mogu reci da je Skorpion kemper i u 1:1 uvijek gubi, vjerojatno zbog lose kontrole recoila, metki samo lete okolo.

Ljudina je klasu ili dvije bolji od Zdenka. Ljudinu nemozes ni taknut, a Zdenku se skidaju tagovi i od naprijed.

Ja sam R1SK. Kad si ti to meni tagove skinuo?

14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Ahahahhahahahahah Cyber XD

http://g.bf3stats.com/pc/xcpZmxzk/53COP-ceco.png
Moj PC  
4 0 hvala 1
12 godina
neaktivan
fila2208 kaže...
Trnjan kaže...

Frende, sad smo probali, nas osam, svih osam je imalo loš hitreg...a što se tiče padanja ko kruška? to neću komentirat, netko je previše padao pa se latio ban botuna i zato je sranje i nastalo, zar ne?

Server vam je smeće, hitreg nepostojeći. Kupite si normalan server.

kažem ti ponovo da su serveri u Slovačkoj inače najbolji što se hitrega tiče. Evo Zadnja runda sa slovačkog servera od jučer(isti provajder kao i za x3m server):

http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/1/59337296/297992299/

15 godina
nooir kaže...
fila2208 kaže...

http://battlelog.battlefield.com/bf3/soldier/Xtream_DZuKeLA/stats/349195466/

Evo izvoli, u moju obranu mogu samo reći da igram na 15.6'' laptopu na 30fps.

Sve je to super i sve 5 (samo je reno 4) ali brate ako još jedan put spomenes taj laptop i 30 fps (sto i nije loše) pokenjat ću se od muke... Al stvarno, zaštopat ću sve, taj laptop i 30 fpesova pa gori si od mene i situacije u dražavi, i to 100 puta. Who cares za tvoj laptop i 30 fpsova... Nemoj se vriđat ali to ponavljanje sa lapon kad pročitan je ko šaka, ne u oko, nego u štumak...

Ispričavam se predsjedniče!

Odsad ću svaki post tebi slati na pregled i dozvolu. Uostalom koliko sam puta to spmenuo?

3, jednom kad sam se pokefao sa co7, drugi put kad sam snimio, i treći put sad.

Ne znam što te tu vrijeđa?

skoro sam zaboravio, ne sviđa mi se situacija u državi, gledam to na svojih 30fps i mislim si kako mi treba netko da mi to objasni malo,ajde semper reci nam.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
Poruka je uređivana zadnji put sub 6.4.2013 14:59 (fila2208).
12 godina
protjeran
SC0RPl0N kaže...

Ping nema veze sa kvalitetom neta

Ja nisam ni rekao da ping ima neke veze, sam si mogao zakljuciti ako znas tko je EYE i ako zivi u Svedskoj i ima ping 1 onda bi trebao znati da ima internet kakav ti neces imati dok si ziv. 

A svi znamo da je svedska jedna od naprednijih zemalja, barem se nadam da toliko znas. i glupo je uopce usporedivati Hrvatsku i Svedsku u bilo kojem smilsu(osim Jadransko more)

Poruka je uređivana zadnji put sub 6.4.2013 15:01 (AmDCluB).
12 godina
neaktivan
AmDCluB kaže...
SC0RPl0N kaže...

Ja nisam ni rekao da ping ima neke veze, sam si mogao zakljuciti ako znas tko je EYE i ako zivi u Svedskoj i ima ping 1 onda bi trebao znati da ima internet kakav ti neces imati dok si ziv. 

http://battlelog.battlefield.com/bf3/forum/threadview/2832654625030083827/

pročitaj post korisnika Msgt_Gerbil pa će ti bit jasnije da internet konecija na fiberu i extra niski ping ne daje nikakvu prednost u ovoj igri. Igra je loše kodirana i nekome radi dobro a nekome ne. Najčešće je slučaj da ljudi da boljom konekcijom imaju više problema

14 godina
neaktivan
Battlefield 3

pogledajte killove od scorpiona kad god me ubio je ležao.

kamper.

njub kamper.

Battlelog CRO_ZeNGe
Poruka je uređivana zadnji put sub 6.4.2013 15:23 (ZeNGe_CRO-mt).
Moj PC  
6 1 hvala 4
17 godina
odjavljen
SC0RPl0N kaže...
 Najčešće je slučaj da ljudi da boljom konekcijom imaju više problema

Na kolikom uzorku je to analizirano?

Freak Show Inc.
15 godina
neaktivan
Battlefield 3
A to je tocno jer je to netko na forumu napisao?!? Daj me nemoj nasmijavat... Znaci sad da se neko nade i na battlelog forum napise da je najbolje igrat na 56k modemu ti bi to tako prihvatio... A sta se tice "desinkronizacije" pa ja stvarno ne razumijem sta ocekujete, mislim ono kako mozes uopce ocekivat da ces istovremeno na 2 kompa vidit iste dogadaje ako podaci sa jednog moraju proputovat kroz par tisuca km kablova, mrezne opreme, server ih obradit i vratit do drugog kompa... U cemu sve ljudi nece nac opravdanje za to sta su losi....
Battlelog: xXxtream_mau5
Moj PC  
4 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
Battlefield 3

Pa ja imam 20 mbita od Bneta i uglavnom ping na serverima od 38-50 pa opet i mene rokaju.

Btw. onaj hitreg fix mi je cak i pogorsao stvari. Skinuo ga i opet na optimal postavke i sve 5.

Jedina zeza mi je sto igram preko wirelessa. Daleko router od kompe.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
protjeran
SC0RPl0N kaže...
AmDCluB kaže...
SC0RPl0N kaže...

pročitaj post korisnika Msgt_Gerbil pa će ti bit jasnije da internet konecija na fiberu i extra niski ping ne daje nikakvu prednost u ovoj igri. Igra je loše kodirana i nekome radi dobro a nekome ne. Najčešće je slučaj da ljudi da boljom konekcijom imaju više problema

Pa da bas se vidi da svi Francuzi i Skandinavci imaju jako puno problema sa ovom igrom. Bas jako cudno. Zao mi je sto je taj video sa groswallom nesto sjeban neda se otvoriti pa da vidis kako se pada. igrao sam i prije protiv Jagerdaniela i njih ali ovako padati kao taj dan, da necujes metka kada tebe puca i kada ubije mog protivnika to jos nisam dozivio u ove 2godine, kao da te ubije admin. Pa ti bi dobio zivcani slom da igras protiv tih francuza i Skandinavaca.

Logika ti je malo strani pojam. Eto bas slucajno skoro svi francuzi i Skandinavci su ocito extra talenti za ovu igru da nema niti jednog hebenog igraca na zadrtom balkanu da im moze parirati.

alo jesi ti naivan.  ti vjerujes Msgt_Gerbil. lik ima strasno los accuracy a ima super vezu 25/25 optika, prije bih rekao da nezna igrati.

I shvati jedno nece ti nikakava hardwer niti internet pomoci da budes bolji igrac ako neznas igrati ili neznas ciljati.

ako neznas igrati, neces znati ni da imas najaci komjuter,najbolju periferiju, najbolji monitor i najbolji internet- to ti je valjda jasno? 

Jedino ako mislis biti bolji igrac najvaznije od svega sto sam nabrojao Podloga za mis na prvom mjestu i sami mis na 2. mjestu. jer nebi vjerovao kiloko to malo tkanine znaci za FPS gaming.

Poruka je uređivana zadnji put sub 6.4.2013 15:30 (AmDCluB).
13 godina
neaktivan
zdenko1991 kaže...
CyberDemonVZ kaže...

Evo, provjereno. Izgleda da Zenge JE cheater. Vjerojatno od prije 4-5 tjedana ima cheat.

Malo sam zaigrao na X3M serveru i mogu reci da je Skorpion kemper i u 1:1 uvijek gubi, vjerojatno zbog lose kontrole recoila, metki samo lete okolo.

Ljudina je klasu ili dvije bolji od Zdenka. Ljudinu nemozes ni taknut, a Zdenku se skidaju tagovi i od naprijed.

No cyber prosvijetli me.

17 godina
ZeNGe_CRO-mt kaže...
SC0RPl0N kaže...

Kretao sam se od zaklona do zaklona i zadržao sekund dvije prije nego provirim. U istom djeliću sekunde kad bi provirio pao bi mrtav a to nije onda do desinhronizacije. Konačan ban je dobio jer je oživljavajući svog igrača istovremeno ubio i mog iako mu defibrilator nije bio uperen direktno u njega. I u tom slučaju desinhronizacija nije igrala ulogu ako ti to možeš shvatit.

gle ,ja sad stavljam filmić kojeg sa izrezao di imaju neki od mojih killova na ladykartin,thomsponu,jessyu,191x7 i tebi.

Nemoj mene miješati u to, ja se nisam žalio na tvoju igru.

Twitter: @191x7
17 godina
odjavljen
ZeNGe_CRO-mt kaže...

kamper.

njub kamper.

LOL, 191x7 kao da je igrao sa kokošjom nogom umjesto puške... Pa toliko nemesisa {#}

BTW, čiter si i na ovaj način te zajednica osuđuje!

Freak Show Inc.
15 godina
neaktivan
zdenko1991 kaže...
zdenko1991 kaže...
CyberDemonVZ kaže...

No cyber prosvijetli me.

Jucer na AnR u ti je 2 puta skinuo tagove ko zadnjoj pici, ja vidio na spawn screenu bas smo u squadu bili, sta se sad lud pravis...?!? :D
Battlelog: xXxtream_mau5
12 godina
neaktivan
AmDCluB kaže...
SC0RPl0N kaže...
AmDCluB kaže...
SC0RPl0N kaže...

Pa da bas se vidi da svi Francuzi i Skandinavci imaju jako puno problema sa ovom igrom. Bas jako cudno. Zao mi je sto je taj video sa groswallom nesto sjeban neda se otvoriti pa da vidis kako se pada. igrao sam i prije protiv Jagerdaniela i njih ali ovako padati kao taj dan, da necujes metka kada tebe puca i kada ubije mog protivnika to jos nisam dozivio u ove 2godine, kao da te ubije admin. Pa ti bi dobio zivcani slom da igras protiv tih francuza i Skandinavaca.

Logika ti je malo strani pojam. Eto bas slucajno skoro svi francuzi i Skandinavci su ocito extra talenti za ovu igru da nema niti jednog hebenog igraca na zadrtom balkanu da im moze parirati.

Koji svi??? ajde malo pročešljaj po battlelog forumu i otvori random profile skandinavskih igrača pa ćeš vidjet da nije to baš tako kako ti pišeš. Ti pričaš o likovima koji igraju esl? Već sam ti napisao da esl igra gomila egotripova kojima korištenje svakih vrsta cheatova nije strana stvar. Pogledaj bf2 ggc količinu banova koja je bazirana na demo snimkama iz battlerecordera pa ćeš primjetit da ima na tisuće baniranih idiota koji nikad nisu popili pbban a hakirali su. Među njima je bilo masa igrača koja je igrala ESL i kur.ila se kako su pro igrači.

Poruka je uređivana zadnji put sub 6.4.2013 15:29 (SC0RPl0N).
14 godina
neaktivan
Friday kaže...
ZeNGe_CRO-mt kaže...

kamper.

njub kamper.

LOL, 191x7 kao da je igrao sa kokošjom nogom umjesto puške... Pa toliko nemesisa {#}

BTW, čiter si i na ovaj način te zajednica osuđuje!

a pogledaj pu chat scorpiona

"da,da 15 ljudi nema reflexe ,a ti si superman"{#}

Battlelog CRO_ZeNGe
13 godina
neaktivan
berto kaže...
zdenko1991 kaže...
zdenko1991 kaže...
CyberDemonVZ kaže...

No cyber prosvijetli me.

Jucer na AnR u ti je 2 puta skinuo tagove ko zadnjoj pici, ja vidio na spawn screenu bas smo u squadu bili, sta se sad lud pravis...?!? :D

Jucer nisam ni igrao, radio cijeli dan. Zato i pitam, vidim da me se kolje sve u 16, makar battlereport.

14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Zenge, nemoj se uvrijediti, ali imas srece sto ubijes nekog s ovakvim pucanjem ^^ 

Moj PC  
1 5 hvala 1
12 godina
protjeran
SC0RPl0N kaže...

Koji svi??? ajde malo pročešljaj po battlelog forumu i otvori random profile skandinavskih igrača pa ćeš vidjet da nije to baš tako kako ti pišeš. Ti pričaš o likovima koji igraju esl? Već sam ti napisao da esl igra gomila egotripova kojima korištenje svakih vrsta cheatova nije strana stvar. Pogledaj bf2 ggc količinu banova koja je bazirana na demo snimkama iz battlerecordera pa ćeš primjetit da ima na tisuće baniranih idiota koji nikad nisu popili pbban a hakirali su. Među njima je bilo masa igrača koja je igrala ESL i kur.ila se kako su pro igrači.

Procitaj gore post malo sam ga editirao.

Kao sto sam gore napisao. ako ti neznas igrati nece ti pomoci ni najbolji hardwer na svijetu, periferija ili internet. a ako netko zna igrati i ima super hardwer i uz to super konekciju pa taj ce te jesti za dorucak da ces mu nonstop vikati da je citer. Samo pricitaj gore sta sam napisao. 

13 godina
Battlefield 3

Dosadni ste, ja bi vas sve banir'o

Tread softly because you tread on my dreams.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
xyan kaže...

Zenge, nemoj se uvrijediti, ali imas srece sto ubijes nekog s ovakvim pucanjem ^^ 

hehe pa jesam reko da sam se non stop zaletavao/rušao na njih i svejedno mi je acc bio 23% u toj rundi šta je sasvim ok.

Battlelog CRO_ZeNGe
13 godina
neaktivan
SC0RPl0N kaže...
AmDCluB kaže...
SC0RPl0N kaže...
AmDCluB kaže...
SC0RPl0N 

Joj boze dragi. Na eslu imas najmanje cheatera samo ima previse prvoklasnih igrac (znam to jer me redovno gaze tamo). Tvoja igra ima samo jedan problem, a to je osoba koja ju igra, ostalo je sve u redu. Kad prihvatis cinjenicu da si los, i da su ti statsi kojima se dicis bijedni, onda ces tek moc dalje. Ovako se samo blamiras i trazis izlike. Zakljucak, zenge nije cheater a ti brate mili pojma nemas sta je fps.

12 godina
neaktivan
ZeNGe_CRO-mt kaže...
xyan kaže...

hehe pa jesam reko da sam se non stop zaletavao/rušao na njih i svejedno mi je acc bio 23% u toj rundi šta je sasvim ok.

dobro ti je napisao. Pa kad bi ja tako rasipao metke accuracy bi mi bio ispod 10%. Nemam pojma čime se ti kur.iš. Jebote meni shckpaddles zablokaju i neće da ožive lika ponekad iz dva puta a ti ih ni ne izvadiš tipovi ustaju. Čovječe da imam ovakav hitreg pa stobom bi brisao guzicu zatvorenih očiju.

12 godina
protjeran
SC0RPl0N kaže...
ZeNGe_CRO-mt kaže...
xyan kaže...

dobro ti je napisao. Pa kad bi ja tako rasipao metke accuracy bi mi bio ispod 10%. Nemam pojma čime se ti kur.iš. Jebote meni shckpaddles zablokaju i neće da ožive lika ponekad iz dva puta a ti ih ni ne izvadiš tipovi ustaju. Čovječe da imam ovakav hitreg pa stobom bi brisao guzicu zatvorenih očiju.

pa de ti uplodaj neki video, kladim se u 100kn da neznas niti gadati pa ti je za to kriv internet.

12 godina
neaktivan
zdenko1991 kaže...

Joj boze dragi. Na eslu imas najmanje cheatera samo ima previse prvoklasnih igrac (znam to jer me redovno gaze tamo). Tvoja igra ima samo jedan problem, a to je osoba koja ju igra, ostalo je sve u redu. Kad prihvatis cinjenicu da si los, i da su ti statsi kojima se dicis bijedni, onda ces tek moc dalje. Ovako se samo blamiras i trazis izlike. Zakljucak, zenge nije cheater a ti brate mili pojma nemas sta je fps.

To što te redovno gaze tamo ne garantira da igraju pošteno al ti si preglup da to shvatiš. Moji statsi ovakvi kakvi jesu u okolnostima u kojima sam ih napravio su više nego dobri to što gluperda poput tebe nema pojma o čemu pišem nije moj problem.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice