Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.083.738
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Re: Battlefield 3
SC0RPl0N kaže...
Hrca1981 kaže...
Doca15 kaže...

pa tom scorpionu je svaki lik chiter,lik je iskompleksiran,a ti x3m su noobovi mi svi iz PiS-a imamo ban tamo jer smo svi chiteri samo su oni cisti.{#}

joj taj Skorpion da  sad obrise bf3 bilo bi mu kasno....lik se vise orjentira na chat i kako ce koga vrjedjat i vikat da je cheater nego na mini mapu...zato prijatelju obrisi bf3 i nadji si drugi hobi...nije ovo za tebe vjeruj mi!

jesi ti onaj što vrijeđa članove svoga klana jer ga ne oživljavaju svakih pet sekundi kad pogine?? Ako me dobro memorija služi jesi. Vidim da si ti isključivo fokusiran na minimapu

17 godina
odjavljen
tode86 kaže...
Friday kaže...
tode86 kaže...

vi neki ste ljubomorni na neke ljude. nemate pametnijeg posla pa pisete gluposti. prvo pogledaj sebe pa onda komentiraj nekog drugog.

Pogledao sam se... Sve je OK! Scorpion je pipica...

necu nis komentirat jer se necu spustat na tvoju granicu petogodisnjaka.... pozdrav... uzivaj....

Vjeruj mi da hoćeš ako ja to budem htio. I ne samo to...

Freak Show Inc.
16 godina
neaktivan
Hrca1981 kaže...
tode86 kaže...
Friday kaže...
tode86 kaže...

vi neki ste ljubomorni na neke ljude. nemate pametnijeg posla pa pisete gluposti. prvo pogledaj sebe pa onda komentiraj nekog drugog.

necu nis komentirat jer se necu spustat na tvoju granicu petogodisnjaka.... pozdrav... uzivaj....

joj tode pa jedini ko se spusta na granicu 5-ogodisnjaka je Skorpion....covjek od svojih 40 godina sve vrijedja u chat i svi su mu cheateri...daj nek se pomiri da je bob i nek prestane laprdat gluposti

nemojte uplitat sve ljude i govorit cjeli x3m jer to je cista laz. ako nekog nesto ide to onda ide pojedinca. a pojedinac nije cjeli x3m

13 godina
neaktivan

daj skorpion oladi i primi se pametnijeg posla...ne znam ko ti je nalaprdo guposti da ja nekoga vrijedjam sto me neko nije ozivio!?Jako mi je kod tebe sto mislis da znas igrati ovu igru a los si za popi.diti...pa mislis da su sve cheateri oko tebe...razumio bi to da si neki balonja od 15 godina ali imas 4 banke.....LOOOOOOOOOOOOOOOOOL

13 godina
Battlefield 3

nije cijeli vec pola klana.Onih 12 sto vas je bilo na serveru svi ste plakali.{#}

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Doca15 kaže...

mislim da ste vi iz x3m ponasate kao mala djeca,sve banirate sa servera a server vam zjapi prazan.Jedini koji igraju ste vi 4 ili 5 i tako se napucavate cijeli dan na kanalima sve dok ne nađete na mapi neko bolje mjesto za skampirat se sa bipodom i m240b sa 200metaka.{#}

kao prvo ja uopce neigram s m240 (jedva da imam 250 killova s tom puskom) a niti za ostale neznam bas da igraju stoga nepricaj nesto sto nije istina

16 godina
neaktivan
Friday kaže...
tode86 kaže...
Friday kaže...
tode86 kaže...

Vjeruj mi da hoćeš ako ja to budem htio. I ne samo to...

ti si svasta umisljas

13 godina
Battlefield 3

to sam naveo samo kao prijmer.LooL{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Hrca1981 kaže...

daj skorpion oladi i primi se pametnijeg posla...ne znam ko ti je nalaprdo guposti da ja nekoga vrijedjam sto me neko nije ozivio!?Jako mi je kod tebe sto mislis da znas igrati ovu igru a los si za popi.diti...pa mislis da su sve cheateri oko tebe...razumio bi to da si neki balonja od 15 godina ali imas 4 banke.....LOOOOOOOOOOOOOOOOOL

loš za popi.dit? da ti nema medic traina iz tvog klana imao bi negativan k/d iako si duplo mlađi od mene. kad dođeš u moje godine nećeš moć ni tetris 2 minute uspješno odigrat. pokrij se ušima L4P4NE

13 godina
Battlefield 3

vec sam ti rekao ako mislis da si pro odi esl igrat,da vidimo kakav si pro.{#}

Moj PC  
5 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
tode86 kaže...

ti si svasta umisljas

Da provjerimo?

Freak Show Inc.
16 godina
neaktivan
Friday kaže...
tode86 kaže...

ti si svasta umisljas

Da provjerimo?

to je cinjenica nema se kaj provjeravat...papa

16 godina
neaktivan
pirat kaže...

Morao sam ustati iz svojeg lijepog žutog kauča i upaliti svoj gej kompjuterić jer moj mali ružičasti mobitel nije mogao podnijeti toliko gluposti.

ZeNGe_CRO-mt kaže...
 i ovo oko dannya , kojeg ne volim ga i niti ga branim - baš kao što i on mene jer on samo voli svojeg pro pirata{#}

Zenge pa ti si ljubomoran?

Trnjan kaže...
a danny ovo da ces doc na server zaboravi dok sam ja tamo jer generalno za mene si debos a necemo debose na serveru ;)

Na svojem serveru nas možeš vrijeđati,al ovdje je to zabranjeno.

pripomeni to i dannyu onda

a esl je zasad ajmo rec zak... dok ne stave posteni anti cheat ko za counter strike

13 godina
neaktivan
SC0RPl0N kaže...
Hrca1981 kaže...

loš za popi.dit? da ti nema medic traina iz tvog klana imao bi negativan k/d iako si duplo mlađi od mene. kad dođeš u moje godine nećeš moć ni tetris 2 minute uspješno odigrat. pokrij se ušima L4P4NE

haha...Zamislite koliko moras biti ocajan....covjek je trazio od jednog clana PiSa ime i prezime od naseg prijatelja kojemu je nick u igri Don_Zubo kao on je cheater on ce ga naci i prebiti....zamisli covjek od 4 banke...daj gubi se sa foruma jel te nije sramota?

17 godina
odjavljen
tode86 kaže...
Friday kaže...
tode86 kaže...

ti si svasta umisljas

Da provjerimo?

to je cinjenica nema se kaj provjeravat...papa

Argumenti su ti super - "glup si, šuti"... Trebaš malo poraditi na pismenoj komunikaciji. To ti na forumu treba.

Freak Show Inc.
12 godina
neaktivan
Doca15 kaže...

vec sam ti rekao ako mislis da si pro odi esl igrat,da vidimo kakav si pro.{#}

a ko to misli da je pro?? I što sa tim esl-om?? Pa nije li famozni epsylon klan uhvaćen sa makroima? ESL je gomila nadobudnih idiota,egotripova. Žao mi je što nema battlerecordera u bf3 pa da se vidi koliko je od tih "pro" esl igrača zapravo papaka koji koriste neku vrstu cheata/hacka. Pogledaj bf2 esl profile i koliko ih ima linkane banane acounte sve će ti bit jasno. A ponavljam ti, za razliku od bf2 ova igra ne favorizira skill i reflexe jer zbog desinhronizacije te neko vidi 2 sekunde prije nego ti njega. Igra je bazirana na sreći kako će te server tretirat a uspjeh puno manje ovisi o reflexima pojedinca. Zato kad čujem da se neko hvali da je igračina aludirajući na svoje bf3 statse dođe mi da se okrećem po podu od smijeha.

13 godina
Battlefield 3

savjetujem ti posto je sad macro allowed da si to skines da nebudeš vise takav  noob  nakon 1700h sati igre.{#}

Poruka je uređivana zadnji put pet 5.4.2013 20:05 (Doca15).
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Da ja malo uletim s off topicom :P

Jel ovako samo kod mene ili i drugima tako prikazuje? {#}

Jer kada drugima gledam profil, sve normalno prikazuje. 

Battlelog: D-Ki11a
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Doca15 kaže...

savjetujem ti posto je sad macro allowed da si to skines da nebudeš vise takav  noob  nakon 1700h sati igre.{#}

nemoj ti savjetovat ništa jer ja neigram sa medic trainom iza sebe i u jednoj od deset rundi sam serveru prioritet gdje mi hitreg konačno radi kako treba i opet pored toga imam pristojnu statistiku. A koliko sam vidio na nekim od videa koja su postali niki članovi tvoga klana vidim da vam makroi nisu nepoznanica. AEK sa red dotom na full auto a red dot miruje ko bubica, ni pixel da se pomakne. Opravdanje tog istog je bilo da je on naučio kontrolirat recoil. Ko je onda tu njub kad idiot napiše da je naučio kontrolirat recoil koji je totalno random??

12 godina
Legendic1911 kaže...

i mene zahebaje..

No contact with EA Online. Please try again later.

za stranicu od servera kaze
Sorry, that page doesn't exist

14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Cisti ontopic

http://www.ea.com/servers/battlefield3

EA servers Down!!!!

Moj PC  
4 1 hvala 0
13 godina

sta nisi znao,mi gricule ti svi imamo no recoil scripte i bog zna sto sve nemamo,samo se revivamo nista drugo.{#}

17 godina
Legendic1911 kaže...

Je, i mi te tako vidimo.

I meni je tako, mora da opet nešto po bazi prčkaju.

Tj. serveri su down, ko što reče iznad...

Poruka je uređivana zadnji put pet 5.4.2013 20:17 (TomoR).
13 godina
SC0RPl0N kaže...

isto kao i kod prvog sexa sa tvojim dečkom?

imam osjećaj da želiš širiti netoleranciju na ovom ognjištu muške ljubavi

Tread softly because you tread on my dreams.
15 godina
neaktivan
Blade Runner31 kaže...

Meni nema servera ni pod favoritima ni nigdje

Ja sam baš sad htio priupitati što se događa?I pogledaj pod filters imas samo 3 zemlje ponuđene?

Ne mogu naći niti jedan server,mora da nešto opet servisiraju.

The only thing I feel when I kill is the recoil from my rifle
Moj PC  
1 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
NFSPredator0010 kaže...
Blade Runner31 kaže...

Meni nema servera ni pod favoritima ni nigdje

Ja sam baš sad htio priupitati što se događa?I pogledaj pod filters imas samo 3 zemlje ponuđene?

Ne mogu naći niti jedan server,mora da nešto opet servisiraju.

A je vidim i na battlelogu da se zale,bit ce srusilo se nesto.A nis pricekat cemo{#}

Želim paranormalnu ženu(da ima para i da je normalna):)
12 godina
Faggot Meister kaže...

Ko misli da je M16 op? Pa samo njubare igraju s M16!!!!

kaj ti znaci op?

AEK-971 rulz

Moj PC  
0 3 hvala 0
13 godina
TomoR kaže...

Je, i mi te tako vidimo.

I meni je tako, mora da opet nešto po bazi prčkaju.

Tj. serveri su down, ko što reče iznad...

Aha, a gle ovo :)

Battlefield 3: [G] CyberDemonVZ
16 godina
neaktivan
Battlefield 3

Kako prijaviti cheatera, tocnije ovog http://battlelog.battlefield.com/bf3/user/xFEARx3/ ?

Poruka je uređivana zadnji put pet 5.4.2013 20:35 (milanji).
Moj PC  
0 3 hvala 0
12 godina
milanji kaže...

Kako prijaviti cheatera, tocnije ovog http://battlelog.battlefield.com/bf3/user/xFEARx3/ ?

stisnes trokutic kraj nicka

nije cheater

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice