Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.085.181
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: Battlefield 3
SimoK kaže...

Koliki je minimalni ping za online BF3?

69 (if you know what I mean {#})

LoL-scarface797(EU-West)
13 godina
Battlefield 3

pa tom scorpionu je svaki lik chiter,lik je iskompleksiran,a ti x3m su noobovi mi svi iz PiS-a imamo ban tamo jer smo svi chiteri samo su oni cisti.{#}

Moj PC  
7 1 hvala 0
17 godina
odjavljen
Doca15 kaže...

pa tom scorpionu je svaki lik chiter,lik je iskompleksiran,a ti x3m su noobovi mi svi iz PiS-a imamo ban tamo jer smo svi chiteri samo su oni cisti.{#}

Ja sam bio dogovorio neki friendly war sa ekipom iz x3m-a (viking im je glavni valjda). Međutim ispostavilo se da je dogovoren već neki war bio u to vrijeme (naši esl-aši) i ja mu javim da neće ništa od toga biti. I lik se naljuti. Ono baš - digao nos ko curica.

Freak Show Inc.
13 godina
protjeran
ZeNGe_CRO-mt kaže...

evo drito sad sam popio ban na ovom serveru http://battlelog.battlefield.com/bf3/servers/show/09830275-9e25-497f-92ad-054e08399962/X3M-Server/

bio je i kolega sa foruma 191x7 ali on je bio sasvim korektan.{#}

ukratko , njuberi ....{#}{#}

ps sad vidim da je na serveru bila i ladykatrin iz PiS-a ??

- samo pogledajte sta mi ovaj pacijent scorpion piše {#}

Mene su optuzili da citam kad sam s avionom igro na tom serveru, od njih niko nezna s avionom i onda mene optuze da sam citer zato sto iz ubijam dok trce dolje ili sta ja znam, nepada im napamet da ih jednostavno spotam i onda mi se crvene, rocked pods i deri, a o pokusajima da me s avionom skinu da nepricam. {#}

Malo sam skratio citat.

MOJ YOU TUBE CHANNEL: http://www.youtube.com/user/Megatr0nHR BATTLELOG: Megatr0n_HR
Poruka je uređivana zadnji put pet 5.4.2013 10:28 (MARKOcVp).
13 godina
Faggot Meister kaže...

E, kupio sam monitor od 15" ...i sad, kad spustim rezu na 800x600 i kalibriram na cmyk gube mi se statistike. Jel netko imao vec ovakav problem? Inache, ne primamo nove chlanove u klan ali ako je netko zainteresiran nek se javi Deniju, ostavio sam mu oib i sve...

Zajebo si, ne u CMYK!

Kalibriraj na monochrome i još malo spusti rezu.

Idealna je 640x480.

Ne zaboravi fix staviti jer bez toga ni ovo gore ti neće pomoći.

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
0 2 hvala 0
17 godina
Battlefield 3

Ja kad igram s x3m fino mis u lijevu a tipkovnicu pod desnu ruku i deri. Jbga ne zelim da me klan u kojem sam optuzi za cheat. XD

Twitter: @191x7
Moj PC  
4 1 hvala 0
17 godina
odjavljen
191x7 kaže...

Ja kad igram s x3m fino mis u lijevu a tipkovnicu pod desnu ruku i deri. Jbga ne zelim da me klan u kojem sam optuzi za cheat. XD

Tako i Rupy igra - cijelo vrijeme!

Freak Show Inc.
12 godina
Battlefield 3

zasto je u svim filmicima kaj gledam na youtube ona lista killova ili cega vec zute boje a kod mene zelene

kako da ja promjenim to?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
b00 kaže...

zasto je u svim filmicima kaj gledam na youtube ona lista killova ili cega vec zute boje a kod mene zelene

kako da ja promjenim to?

Pa samo ti igraj sa ljudinom, ostat ćeš ti bez ikakve liste...

Freak Show Inc.
13 godina
Friday kaže...
191x7 kaže...

Tako i Rupy igra - cijelo vrijeme!

Ali Rupy može jer mu i matična čak radi wireless s komponentama

Xtream_Dama Youtube: http://www.youtube.com/user/DamaTheCrow?feature=mhee
15 godina
b00 kaže...

kako da ja promjenim to?

Uključi super pro mode ili tkz. colorblind mode.

Ako me pitaš kako se to radi, insant ban ćeš dobit, tako da razmisli malo di bi to moglo bit.

Što se tiče XEM klana, u kontaktu sam sa ghostriderom i ok je dečko, za ostale ne znam. VIdio sam te ekipe škorpione i ostale džigi baje kako kampaju po serverima i plaču da su svi cheateri.

To je takva ekipa i šta ćeš, stariji ljudi, igrali bi se, i nen mogu podnijeti da mlađa ekipa igra brže, bolje i jače, pa piz.de. Zato nisam nikad ni otišao na njihov server jer znamm što će bit, super velik flame war sa kulimacijom bana na kraju za mene, koji bi morao ovdje onda ljepit da se sprdamo.

Pusti te xem u rac, ekipa fura svoj neki svijet i stil i svi koj igraju malo više su za njih cheat.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
Poruka je uređivana zadnji put pet 5.4.2013 11:18 (fila2208).
16 godina
b00 kaže...

kako da ja promjenim to?

Da ne živiš u neznanju, to je colorblind mod koji dosta ljudi koji nisu daltonisti koristi ;)

Uglavnom, u video opcijama (ako se dobro sjećam) možeš upaliti.

BF3 nick: mrxa [CROG]
17 godina
Battlefield 3

U BF3 je Colorblind mode napravljen za one koji dobro raspoznaju boje dok je obični mode dizajniran za blage daltoniste (npr one koji failaju u raspoznavanju nekih nijansa crvene od nijansi zelene).

Twitter: @191x7
Moj PC  
3 0 hvala 2
15 godina
191x7 kaže...

U BF3 je Colorblind mode napravljen za one koji dobro raspoznaju boje dok je obični mode dizajniran za blage daltoniste (npr one koji failaju u raspoznavanju nekih nijansa crvene od nijansi zelene).

Prilično nepotreban post, ali hej, ti si inžinjer, tko će s tobom sad!

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
14 godina
fila2208 kaže...
191x7 kaže...

Bilo bi zanimljivo vidjeti koliko je ovdje uopće potrebnih postova. Valjda 90% je spam i off {#}

You should never underestimate the predictability of stupidity
15 godina
Zero2 kaže...
fila2208 kaže...
191x7 kaže...

Bilo bi zanimljivo vidjeti koliko je ovdje uopće potrebnih postova. Valjda 90% je spam i off {#}

Općenito spam i troll su potrebni u nekoj količini tako da budu vezivno tkivo između kvalitetnih i bitnihpostova, da dižu čitanost i zabavljaju čitatelja.

SAmo u ovoj temi je to otišlo 90/10 u korist spama.

17 godina
Battlefield 3

Igram ti ja tak diablo...cooliram se ubijam mobove, mlatim demone i umjesto da odem ko "čoek" lijepo i mirno zaspat..

neeee mene neki k.urac tjera da odem na AnR i tam zgubim "žifce" {#}

::: peace 0n earth :::
Moj PC  
7 0 hvala 0
17 godina
wiz4rd kaže...

Igram ti ja tak diablo...cooliram se ubijam mobove, mlatim demone i umjesto da odem ko "čoek" lijepo i mirno zaspat..

Misliš, gubio si virtualne živote i psovao ko kočijaš? {#}

14 godina
wiz4rd kaže...

A bogme te i moj P90 jučer naudarao k**c*m po čelu {#}

Edit: nadobivao sam se neme-SISA na tvoj račun..hehe

You should never underestimate the predictability of stupidity
Poruka je uređivana zadnji put pet 5.4.2013 11:41 (Zero2).
17 godina
Zero2 kaže...
wiz4rd kaže...

A bogme te i moj P90 jučer naudarao k**c*m po čelu {#}

Edit: nadobivao sam se neme-SISA na tvoj račun..hehe

Jbt...sve dok i ja tu prdilicu nisam uzeo i prekinuo "začarani krug" al najbolje je bilo lovimo se oko onih kutija i dobim bombom u "čelo" pa riknul sam hahahha

::: peace 0n earth :::
12 godina
neaktivan
Battlefield 3

Ništa ja vas nisam skonto šta ste rekli, jednostavno sam pitao koji minimalni ping ne stvara probleme u BF3, konkretno ako mi na nekom serveru pokazuje ping 40, mogul ja to igrat?Ili ako na nekom serveru pokazuje ping 170 moze li se to pikat?

Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
Sve do otprilike 100 je okej.
Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR
17 godina
SimoK kaže...

Ništa ja vas nisam skonto šta ste rekli, jednostavno sam pitao koji minimalni ping ne stvara probleme u BF3, konkretno ako mi na nekom serveru pokazuje ping 40, mogul ja to igrat?Ili ako na nekom serveru pokazuje ping 170 moze li se to pikat?

BF3 ti je jako specifična igra što se tiče pinga. Najbolje bi bilo da si na serveru gdje svi imate ping ispod 100; ali to ne vidiš dok ne uđeš na server.

Recimo do 60-70 puing za tebe je pristojno, pokušaj naći ove do 40ms. Problem je što igra radi čudne interpolacije (ekstrapolacije, whatever Friday) ako ima netko sa velikim pingom - tako da redovito ćeš imati "čudan osjećaj" ako igraš na serveru gdje netko ima preko 300 ping, npr.

Ponekad se pogodi magični ping da ti svi meci sjedaju, a ponekad dobivaš hitmarkere a ekipa te ubije i ostane na 100% (i to je najčešće do igre).

Shvatit ćeš i sam vremenom, sretno.

Npr. ponekad odem na US server s pingom 100-150 i može se pristojno igrat.

Probaj fore radi na neki japanski server sa 300+ pingom, da vidiš taj osjećaj (kako drugačije igraju, lol, Metro Conquest je bio pun SOFLAM-a u tunelu - tamo negdje početkom 2012 probao)

Poruka je uređivana zadnji put pet 5.4.2013 11:58 (TomoR).
17 godina
odjavljen
TomoR kaže...
 Problem je što igra radi čudne interpolacije (ekstrapolacije, whatever Friday)

Miš već krenuo gore desno na "Citiraj" {#}

Freak Show Inc.
17 godina
Friday kaže...
TomoR kaže...
 Problem je što igra radi čudne interpolacije (ekstrapolacije, whatever Friday)

Miš već krenuo gore desno na "Citiraj" {#}

Da, moram i na tebe mislit dok pišem odgovore ovdje {#}

17 godina
odjavljen
TomoR kaže...

Da, moram i na tebe mislit dok pišem odgovore ovdje {#}

Svi misle na mene prije nego postaju. {#}

Ne znam točno tko, ali netko od iksića mi je pri ulasku u klan napisao "A ti si onaj na bug forumu zbog kojeg sve 2 puta pročitam prije nego kliknem na pošalji?" {#}

Freak Show Inc.
16 godina
moderator
Danny_HR kaže...

Probao sam da vidim mogu li ko Pirat. Očito ne mogu. :-/

Kak uopće možeš pomisliti da si na istoj razini ko ja?Vrijeđaš me s tim izjavama,mogao bi ti dati karton ubuduće.

Cijeli tjedan se budim u 6 i idem spavatu u 1h(navečer:)),e al jučer me ubilo,ono  kad sam vas odje8ao na ts sam se odmah bacio na krevet i evo sad se probudio .{#}

سمندری ڈاکو
17 godina
odjavljen
pirat kaže...
Danny_HR kaže...

Probao sam da vidim mogu li ko Pirat. Očito ne mogu. :-/

Kak uopće možeš pomisliti da si na istoj razini ko ja?Vrijeđaš me s tim izjavama,mogao bi ti dati karton ubuduće.

Cijeli tjedan se budim u 6 i idem spavatu u 1h(navečer:)),e al jučer me ubilo,ono  kad sam vas odje8ao na ts sam se odmah bacio na krevet i evo sad se probudio .{#}

A kreteni neka trolaju po forumu, jel? Pa nema danny sto ruku za djeliti kartone!

Freak Show Inc.
16 godina
moderator
Friday kaže...

A kreteni neka trolaju po forumu, jel? Pa nema danny sto ruku za djeliti kartone!

Oprosti,od sad više neću ni noću spavati.

سمندری ڈاکو
17 godina
odjavljen
pirat kaže...
Friday kaže...

Oprosti,od sad više neću ni noću spavati.

Ispričaj se danny-ju. Ne pamtim kad mi je zadnji puta dao karton - čovjek je izgubio pojam za prostor i vrijeme!

Freak Show Inc.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice