Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.158.039
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
odjavljen
Re: Battlefield 3
fila2208 kaže...

Pozivam sve trollove i one koji se tako osjećaju da krenu polako u bf4 temu, tamo moramo do izlaska bf3 imati 1000stranica smeća, da bi do izlaska svih dlcova srušili i 3k.

Hvala.

Ja sam već počeo. Astra na jedan moj idiotski post napiše "Ne razumijem te. Jel ti to nešto trollaš?" {#}

Freak Show Inc.
15 godina
Friday kaže...
fila2208 kaže...

Pozivam sve trollove i one koji se tako osjećaju da krenu polako u bf4 temu, tamo moramo do izlaska bf3 imati 1000stranica smeća, da bi do izlaska svih dlcova srušili i 3k.

Hvala.

Ja sam već počeo. Astra na jedan moj idiotski post napiše "Ne razumijem te. Jel ti to nešto trollaš?" {#}

vidio sam. Ma treba polako početi, jer zamisli materijala sad kad ekipa počne orederat pa onda plakat na support kad ne dobije ovo ono.

Bf3 je ionako isušen skoro do kraja, ako se ljudina ne vrati ova tema je rip.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
16 godina
neaktivan
Zvijer za koju moram kupovati druge slušalice da bi mi igra uopće radila,nda…
U Mandušića Vuka svaka puška ubojita,velim ja;)
14 godina
Friday kaže...
fila2208 kaže...

Hvala.

Pa da,umjesto da napises neki konstruktivni post,treba odmah yebat po temi,od pocetka. 

16 godina
moderator
fila2208 kaže...

Hvala.

Neće se dogoditi,bar ne na početku.Vjeruj mi.{#}

سمندری ڈاکو
15 godina
pirat kaže...
fila2208 kaže...

Hvala.

Neće se dogoditi,bar ne na početku.Vjeruj mi.{#}

Daj pirat pa neće valjda sad postati ozbiljno?

Nakon toga svega što smo prošli ti se okrećeš light sideu?

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
17 godina
odjavljen
drahic kaže...

Pa da,umjesto da napises neki konstruktivni post,treba odmah yebat po temi,od pocetka. 

E baš to! Odmah od početka

Freak Show Inc.
17 godina
odjavljen
fila2208 kaže...

Bez trolanja tema će biti zanimljiva kao tema o odabiru napajanja... Izbor zapravo ni ne postoji - ili 3 posta dnevno i smrtno dosadna ekipa ili uber troling i zajebancija sa super ekipom.

Freak Show Inc.
15 godina
Friday kaže...
fila2208 kaže...

Bez trolanja tema će biti zanimljiva kao tema o odabiru napajanja... Izbor zapravo ni ne postoji - ili 3 posta dnevno i smrtno dosadna ekipa ili uber troling i zajebancija sa super ekipom.

Lol pa da. Ova tema je bila nešto posebno, skupljala se razna svita, trolalo se prcalo se zezalo se. tko nije vidio mcdonalds aferu, neno aferu i ostale afere nije vidio ništra i njegov život teče dalke bez smisla. Bf4 ide naprijed i nudi mogućnosti hza nove afere, nove živčane slomove nekih igrača koje je potrebno dokumentirati i pratiti.

Svakako špelac idemo na trollbite 3.0 ha?

17 godina
odjavljen
fila2208 kaže...

Lol pa da. Ova tema je bila nešto posebno, skupljala se razna svita, trolalo se prcalo se zezalo se. tko nije vidio mcdonalds aferu, neno aferu i ostale afere nije vidio ništra i njegov život teče dalke bez smisla. Bf4 ide naprijed i nudi mogućnosti hza nove afere, nove živčane slomove nekih igrača koje je potrebno dokumentirati i pratiti.

Iskreno - ne znam. Pomalo sam razočaran činjenicom da je BF3 u neku ruku već napušten. Da izdaju još koji DLC ja bih kupio bez razmišljanja. Nisam se još izdovoljio te igre. Ima još pušaka iz kojih nisam ni metka ispalio. BF4 me neće vidjeti barem još godinu-godinu i pol bez obzira kad se pojavi. A cijenu neću komentirati jer ću dobiti crveni odmah... (ne mogu na lijep način)

Freak Show Inc.
17 godina
neaktivan
Battlefield 3

BF3 je mrtav, zivio BF4.

Ajmo lock i uninstall....

Moj PC  
6 0 hvala 1
12 godina
neaktivan
Friday kaže...

Iskreno - ne znam. Pomalo sam razočaran činjenicom da je BF3 u neku ruku već napušten. Da izdaju još koji DLC ja bih kupio bez razmišljanja. Nisam se još izdovoljio te igre. Ima još pušaka iz kojih nisam ni metka ispalio. BF4 me neće vidjeti barem još godinu-godinu i pol bez obzira kad se pojavi. A cijenu neću komentirati jer ću dobiti crveni odmah... (ne mogu na lijep način)

RIP hahaha {#}

ma bf3 će se još godinama igrat....

čekaj malo,iz nekih puški nisi još ispucao metka?? ROFL

pa kaj nije zanimljivo isprobat svaku pušku?

17 godina
odjavljen
kakosamzgodan kaže...
Friday kaže...

RIP hahaha {#}

ma bf3 će se još godinama igrat....

čekaj malo,iz nekih puški nisi još ispucao metka?? ROFL

pa kaj nije zanimljivo isprobat svaku pušku?

Pa neke nisam još ni unlockao yebote!!! Imam 300 sati tek na kontu. 14 pušaka/pištolja uopće nisam koristio. Još dok naučim voziti avion i heli... Neka njima BF4, dobar je meni BF3 {#}

Freak Show Inc.
12 godina
neaktivan
Friday kaže...

Pa neke nisam još ni unlockao yebote!!! Imam 300 sati tek na kontu. 14 pušaka/pištolja uopće nisam koristio. Još dok naučim voziti avion i heli... Neka njima BF4, dobar je meni BF3 {#}

ovisi koje nisi isprobao ,jer neku su žešće sranje i ja sam ludio na nekima...

ma bf3 je majka

16 godina
neaktivan
Arabarran kaže...
Maxy,to sam i napravio :P
Jožica,dal me primaš za gunnera? Da budemo pravi heli noobovi :!

Primam danek, ali pod uvjetom da ne piješ dok vozimo {#}

[M|C] jokaCRO ingame
17 godina
odjavljen
kakosamzgodan kaže...

ovisi koje nisi isprobao ,jer neku su žešće sranje i ja sam ludio na nekima...

ma bf3 je majka

Jučer sam tek prvi puta nekoga ubio sa defibom. LOL, umro sam od smijeha {#}

Freak Show Inc.
12 godina
neaktivan
Friday kaže...

e vidiš ,prekjučer sam se toga sjetio i reko ajde idem ubijat okolo sa defibom ,i nikog nisam uspio ubit!!

na koji način?di točno trebam lupit?

došuljam se kamperu iza leđa,stojim pola minute i lupam ga ,a ono ništa {#}

17 godina
kakosamzgodan kaže...
Friday kaže...

e vidiš ,prekjučer sam se toga sjetio i reko ajde idem ubijat okolo sa defibom ,i nikog nisam uspio ubit!!

na koji način?di točno trebam lupit?

došuljam se kamperu iza leđa,stojim pola minute i lupam ga ,a ono ništa {#}

Najbolje je potkoso iza lijevo, ideš prema ramenu, i samo držiš lijevi klik. Ne "burstati" s defibom.

BTW, dizao mortar do 5-e medalje na TDM-u, naubijali me defibom...

Poruka je uređivana zadnji put sri 27.3.2013 12:33 (TomoR).
12 godina
neaktivan
fila2208 kaže...

Hvala.

vec sam odjutros tamo i igram alphu BF 4

https://www.youtube.com/user/crnijoker?feature=mhee
12 godina
neaktivan
TomoR kaže...

Najbolje je potkoso iza lijevo, ideš prema ramenu, i samo držiš lijevi klik. Ne "burstati" s defibom.

a ja ga lupam i po glavi,po tijelu ,ma nema di ga nisam čak i po guzi malo {#} a njubara nezna kaj mu je i stoji na mjestu lol

kad sam vidim da ništa ,morao sam ga zaklat ko svinju {#}

15 godina
Friday kaže...
fila2208 kaže...

Ma nije napušten, pa igrat će se, evo liga je živnula od mistika, igra se to i igrat će se. Nama iz klana će super doći da napravimo timove i uigramo se pa u bf4 od početka krenuti odmah sa svim djelovima igre jednako. Nije bf3 mrtav, samo je malo troll materijala ostalo ovdje.

16 godina
neaktivan
Ne pijem dok vozim…sam leti! :D
17 godina
odjavljen
Battlefield 3

Da se pojavi BF3 novi DLC sa 4 mape, par novih vozila i pušaka biste li ga kupili unatoč tome što ste kupili premium?

9 Ne
22 Da ako je do 10 €
10 Da ako je 10 - 20€
1 Ne zbog BF4
Freak Show Inc.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Friday kaže...

Da se pojavi BF3 novi DLC sa 4 mape, par novih vozila i pušaka biste li ga kupili unatoč tome što ste kupili premium?

...moras skupit sve...

17 godina
neaktivan
Poznavajuci EA ne bih se zacudio da za koji mjesec izbace DLC sa 4 nova oruzja od kojih bi jedno bilo bolje i od M16.
Taman za izvuc jos nesto para iz 3 prije neg sto izadje 4 :)
14 godina
neaktivan
Basta kaže...
Poznavajuci EA ne bih se zacudio da za koji mjesec izbace DLC sa 4 nova oruzja od kojih bi jedno bilo bolje i od M16.

ja bi platio... :P

edit: dobra fora im je iz F2P BF-a, ako imas Master oruzje (koje ili kupis ili dobis kroz XP) onda si nesto precizniji, manji recoil i te shemice :=

Poruka je uređivana zadnji put sri 27.3.2013 12:59 (xyan).
15 godina
xyan kaže...
Basta kaže...

edit: dobra fora im je iz F2P BF-a, ako imas Master oruzje (koje ili kupis ili dobis kroz XP) onda si nesto precizniji, manji recoil i te shemice :=

e pa to, bf4 master guns, m16, 50 dolara i boli ih nonja svi kupe za esl opet i bok :)

14 godina
fila2208 kaže...
xyan kaže...
Basta kaže...

e pa to, bf4 master guns, m16, 50 dolara i boli ih nonja svi kupe za esl opet i bok :)

Pa ako su pametni onda su mogli zaključiti da treba malo poraditi na kompetitivnom aspektu igre i odvojiti ga  od casual/public igranja. Nek jednostavno izdaju neki DLC koji će imati male inf mape i 4 slična oružja i to je to svi sretni i zadovoljni. 

You should never underestimate the predictability of stupidity
15 godina
Zero2 kaže...

Pa ako su pametni onda su mogli zaključiti da treba malo poraditi na kompetitivnom aspektu igre i odvojiti ga  od casual/public igranja. Nek jednostavno izdaju neki DLC koji će imati male inf mape i 4 slična oružja i to je to svi sretni i zadovoljni. 

Pa e, moraju napravit esports podršku to svakako, jer gle koliko je bf3 tako preloše napravlej za competative uspio, a onda bf4 moraju to napravit, odvojit ga i napravit od njega igru za svakoga.

vidjet ćemo kažu slijepci

13 godina
fila2208 kaže...

vidjet ćemo kažu slijepci

I padnu u grabu.

BF3: _P3rky_xXx
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice