Tetrijebe ti koristi Edius, ali možeš koristiti bilo koji kvalitetniji video editor (Vegas, Premiere, itd.). Al nije ti to "walk in the park". Zamisli photoshop pa pomnoži s nekoliko.
da, pa mogao sam i mislit da nije nikaj jednostavno ,
ali pošto je ovaj njegov uvod kratak ,jednostavan mislio sam da nebi to trebalo bit bed za napravit ,ali vidim da sam zabrijao :)
probat ćemo i u tome malo prčkat pa možda nekaj i ispadne
btw vidim ovaj dečko (valjda dama) iz najgornjeg posta kaže da je uzeo 120 hz monitor alineware,
mene zanima razlika između dell-ovih i tog alienware pošto su oboje dell koja je još razlika između ta dva modela osim imena .
jel dell isto 120hz?ili?
Ovaj alienware je 120Hz TN matrica, a ovi drugi dellovi što su spominjani imaju kvalitetniju IPS matricu (bolje boje, slika itd) ali je 60Hz osvjećavanje slike. Pošto je meni za komp primaran gaming, ja sam uzeo 120Hz + brži odziv TN matrice. Ko radi posao preko kompa tipa Autocad bla bla... ne treba previše razmišljati nego IPS uzeti.
Evo Max spominje ovaj Asusov što je Basta rekao da će uzeti. On je mislim za sada najjači Monitor sa TN matricom.
AW2316 je 23", ali to se baš i ne primijeti naspram mog starog monitora (24"), međutim je slika nevjerojatno dobra. Primarno je rađen za gaming i BlueRay filmove (znači multimedija) i stvarno kvalitetno radi posao. Mogu još zamislit kako je dobar taj Asus.
edit: sve je ovo super, ali ja jedva čekam OLED da malo jače počne se pojavljivati na tržištu monitora i sa prihvatljivijim cijenama. Tada bye bye sve ostale tehnologije.