Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.067.110
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: Battlefield 3
CptJackDaniels kaže...

jao nemoj da te zdenko i ostali esl proovi čuju, počet će 6 stranica flame wara. inače, slug je dvosjekli mač i treba 100 puta više skilla za ubit nekog. ako gađaš iz hipa, možeš fulat lika na 1 m, premda ti je cijeli krug unutar frajer. dok ti repetiraš opet, možda si i mrtav.Ali nekad, kad te use*e i zaredaš par killova za redom, imaš osjećaj kao da loviš patke.

Ozbiljno misliš da treba više skilla za ubit sa slugom nego sa M16? {#}

battlelog: xXxtreme_BushMan
Poruka je uređivana zadnji put pon 11.3.2013 10:26 (nick54312).
13 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...

Koliko god me ekipa godinama uvjeravala da virtualni surround ne drži vodu, da su to marketinški trikovi i sl, zbog čega sam Draženovu (Co7) kupnju Megalodona često sprdavao, mogu reći da sam bio skroz u krivu, kao i svi bednici koji su me uvjeravali da je stereo najbolji izbor.

Probao sam Megalodona i Logi G35 i mogu reći da je razlika u odnosu na stereo HS nebo i zemlja. Ne da se kuži razlika nego je brutalno očita. Sam doživljaj okoline je vrhunski i mislim da danas idem po novi HS. Svježe kupljeni GameCom 380 sam već prodao i mislim da ću danas ubosti G35.

Razmišljao sam o Megalodonu zbog nevjerojatne udobnosti, nikad nisam nešto tako udobno imao na glavi, ali odlučio na G35 zbog navodno boljeg surrounda. U većini testova ima nešto bolje ocjene, ali to je tak relativno, gotovo svi daju drugačije primjedbe na svaki HS.

Ukratko, rulat ću vas još bolje.

Ja bi uzeo Plantronics Gamecom 780, imaju virtualni zvuk i stereo. Jedini problem je što imaju samo usb. Inače udobnost je ista kao ko 380. Isprobao sam G35 i čine mi se dobre, no Plantronics Gamecom 780 je jeftiniji i ima virtualni zvuk.

Kalko1212 ingame
Poruka je uređivana zadnji put pon 11.3.2013 10:33 (kalko1212).
17 godina
neaktivan
nick54312 kaže...

Imao sam kod sebe doma Gamecom 777, G35 i te Grado u isto vrijeme i dobar stereo pobijeđuje u svakom pogledu (osim šta nema svoj mikrofon).. G35 su po meni najlošije i ne valjaju 600kn da me hebeš.

Probao sam audiofilske sluške koje su nedvojbeno bolje onima koji imaju sluha. Ja nemam. Ja ne prepoznajem dubinu tonova, toplinu i ostale pi*darije koje ekipa koja uživa u glazbi vrhunskoj glazbi prepoznaje, osim toga slušam glazbu sa streamova/youtubea/loših mp3-ca, tako da mi je ukupni dojam bio bolji s bilo kojim surround HS-om.

Osim toga, da bih iskoristio potencijal dobrih stereo sluški treba mi i dobra zvučna kartica, a kako imam specifične potrebe (trebam odvojeni line-in i mic jack), praktičnije i jeftinije mi je koristiti ovu od ploče za to.

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR
Poruka je uređivana zadnji put pon 11.3.2013 10:35 (Danny_HR).
17 godina
neaktivan
kalko1212 kaže...

Ja bi uzeo Plantronics Gamecom 780, imaju virtualni zvuk i stereo. Jedini problem je što imaju samo usb. Inače udobnost je ista kao ko 380. Isprobao sam G35 i čine mi se dobre, no Plantronics Gamecom 780 je jeftiniji i ima virtualni zvuk.

Premale su mi uške na 380/780. Da su ih ostavili onakvima kakve su bile na 377/777 uzeo bih njih.

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR
12 godina
neaktivan
nick54312 kaže...
CptJackDaniels kaže...

jao nemoj da te zdenko i ostali esl proovi čuju, počet će 6 stranica flame wara. inače, slug je dvosjekli mač i treba 100 puta više skilla za ubit nekog. ako gađaš iz hipa, možeš fulat lika na 1 m, premda ti je cijeli krug unutar frajer. dok ti repetiraš opet, možda si i mrtav.Ali nekad, kad te use*e i zaredaš par killova za redom, imaš osjećaj kao da loviš patke.

Ozbiljno misliš da treba više skilla za ubit sa slugom nego sa M16? {#}

Naravno da da. sa slugom MORAŠ pogoditi prvi put ako je blizu, jer možda nećeš dobiti second chance. Moraš se ić bliže neprijateljima  jer na medium i dalje treba 2 ili više slugova, osim heddare. Sa M16 je dovoljno naciljati u protivnikovom generalnom smjeru i Enemy killed +100.

He who dares, wins
13 godina
CptJackDaniels kaže...

Sa M16 je dovoljno naciljati u protivnikovom generalnom smjeru i Enemy killed +100.

{#}

Dama_The_Crow
14 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...

Premale su mi uške na 380/780. Da su ih ostavili onakvima kakve su bile na 377/777 uzeo bih njih.

pa veće su na 780 sluške i puno su udobnije,a o zvuku da ne pričam...

Battlelog CRO_ZeNGe
14 godina
neaktivan
CptJackDaniels kaže...

Naravno da da. sa slugom MORAŠ pogoditi prvi put ako je blizu, jer možda nećeš dobiti second chance. Moraš se ić bliže neprijateljima  jer na medium i dalje treba 2 ili više slugova, osim heddare. Sa M16 je dovoljno naciljati u protivnikovom generalnom smjeru i Enemy killed +100.

Nemamo ništa od toga da sad tu do sutra raspravljamo, danas 21:00, naš (xXx-ov) server, obojca snimamo. Ja stojim ti me ubijaš, najrpije sa slugom pa sa M16..

Ovo za šta ti pričaš je public, na eslu je skroz drugačije..

17 godina
neaktivan
ZeNGe_CRO-mt kaže...
Danny_HR kaže...

Si siguran? Meni izgledaju identične veličine.

14 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...
ZeNGe_CRO-mt kaže...
Danny_HR kaže...

veće su i udobnije....probaj ih ako ti ih netko u trgovini želi izvaditi iz kutije....

Battlelog CRO_ZeNGe
14 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...

S obzirom na tvoje prepoznavanje veličina,cisto sumnjam da si u pravu,jer tako si isto govorio za kitu da ti je 25,pa je na kraju ispalo da je to 2,5cm.{#} {#}

Slušaj druge. {#}

P.s.-Nema nam Friday-a... {#}

12 godina
neaktivan
nick54312 kaže...

Nemamo ništa od toga da sad tu do sutra raspravljamo, danas 21:00, naš (xXx-ov) server, obojca snimamo. Ja stojim ti me ubijaš, najrpije sa slugom pa sa M16..

ti to ozbiljno? šta postoji Battlefield 3 ESL edition sa drukčijim oružjima? šta imaš snimat, ako je na blizinu i pogodim te sa slugom, gledaš respawn screen, u suprotnom ja gledam. netko je prije napisao dobro da kad si supressan, tvoje šanse da pogodiš nešt sa slugom postaju ravne nula. slug vs m16, ko da ideš uspoređivat nož za mazat nutellu i BFG iz doom 2. 

He who dares, wins
17 godina
odjavljen
drahic kaže...

P.s.-Nema nam Friday-a... {#}

Freak Show Inc.
17 godina
neaktivan
Battlefield 3

Kalkić, ajde molim te ako još imaš svoj stari Plantronics HS usporedi mi veličinu uški s ovim 780.

Slikni ak možeš.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Hocemo LIVE STREAM !!!{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
CptJackDaniels kaže...

ti to ozbiljno? šta postoji Battlefield 3 ESL edition sa drukčijim oružjima? šta imaš snimat, ako je na blizinu i pogodim te sa slugom, gledaš respawn screen, u suprotnom ja gledam. netko je prije napisao dobro da kad si supressan, tvoje šanse da pogodiš nešt sa slugom postaju ravne nula. slug vs m16, ko da ideš uspoređivat nož za mazat nutellu i BFG iz doom 2. 

A još ti kažem da ne možemo raspravljat kad nikad esl nisi igrao.. Snimali bi valjda da drugi vide..

Jaoo, pa nema veze sa drukčijim oružjima nego sa postavljanjem..

17 godina
odjavljen
drahic kaže...

Hocemo LIVE STREAM !!!{#}

I pivo!!! {#}

Freak Show Inc.
17 godina
odjavljen
nick54312 kaže...
CptJackDaniels kaže...

A još ti kažem da ne možemo raspravljat kad nikad esl nisi igrao.. Snimali bi valjda da drugi vide..

Jaoo, pa nema veze sa drukčijim oružjima nego sa postavljanjem..

Najlakše definitivno padaju kad pucaš iz džipa! Provjereno! {#}

Freak Show Inc.
14 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...
nick54312 kaže...

Imao sam kod sebe doma Gamecom 777, G35 i te Grado u isto vrijeme i dobar stereo pobijeđuje u svakom pogledu (osim šta nema svoj mikrofon).. G35 su po meni najlošije i ne valjaju 600kn da me hebeš.

Probao sam audiofilske sluške koje su nedvojbeno bolje onima koji imaju sluha. Ja nemam. Ja ne prepoznajem dubinu tonova, toplinu i ostale pi*darije koje ekipa koja uživa u glazbi vrhunskoj glazbi prepoznaje, osim toga slušam glazbu sa streamova/youtubea/loših mp3-ca, tako da mi je ukupni dojam bio bolji s bilo kojim surround HS-om.

Osim toga, da bih iskoristio potencijal dobrih stereo sluški treba mi i dobra zvučna kartica, a kako imam specifične potrebe (trebam odvojeni line-in i mic jack), praktičnije i jeftinije mi je koristiti ovu od ploče za to.

Isprobao si ih u igri ili samo sa glazbom? Ja sam mislio na zvuk iz bfa (stereo vs virtualni 7.1).

Tu si upravu, ali mogu ti rec da je zvuk i na zvučnoj od matične bolji od recimo zvuka sa G35 sluški.

14 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...

Kalkić, ajde molim te ako još imaš svoj stari Plantronics HS usporedi mi veličinu uški s ovim 780.

Slikni ak možeš.

Mogu ti ja poslikat kad dodem s posla.

Imam ja doma i 380 i 780.

Pa cemo vidjet razliku jer si me sad zatekao kao wtf pa jesu vece ili nisu ali sve mi se cini da jesu,glomaznije su.

Battlelog CRO_ZeNGe
17 godina
neaktivan
ZeNGe_CRO-mt kaže...
Danny_HR kaže...

Slikni ak možeš.

Pa cemo vidjet razliku jer si me sad zatekao kao wtf pa jesu vece ili nisu ali sve mi se cini da jesu,glomaznije su.

Radijus uški me zanima. 380 su mi knap, volio bih da je nešto veće.

16 godina
Danny_HR kaže...

Slikni ak možeš.

Da se nadovežem na temu, imam Gamecom 777 i 7.1 efekt je odličan.

Što se tiče veličine školjki ili kako bi se to zvalo, super su veličine.

Govorim iz iskustva jer imam glavu i pol a samim time i uši :D

Tako da mi trebaju što veće, a 777 su odličan model za cijenu i kvalitetu. 

Par puta su imale (nenamjeran) crash test, rade savršeno, majk nema greške, ne hvata ništa osim glasa govornika/pjevača/narikače kad se ispravno postavi.

Usporedba sa rukom Usporedba sa rukom
U nedostatku bolje usporedbe, evo jedna sa g500 (bolje nego mojom glavom hehe) U nedostatku bolje usporedbe, evo jedna sa g500 (bolje nego mojom glavom hehe)
zvučna zvučna
BF3 nick: mrxa [CROG]
Poruka je uređivana zadnji put pon 11.3.2013 11:47 (mrxa1).
15 godina
neaktivan

Pozdrav!

Jeli se igra šta? Ste spremni da dođemo ja i IvoRadic malo u kontrolu? :)

Battlefield 3: [G]Diretore_BB
17 godina
odjavljen
mabencic kaže...

Jeli se igra šta?

Igra rokenrol cela jugoslavija...

Freak Show Inc.
15 godina
Danny_HR kaže...

Koliko god me ekipa godinama uvjeravala da virtualni surround ne drži vodu, da su to marketinški trikovi i sl, zbog čega sam Draženovu (Co7) kupnju Megalodona često sprdavao, mogu reći da sam bio skroz u krivu, kao i svi bednici koji su me uvjeravali da je stereo najbolji izbor.

... razlika u odnosu na stereo HS nebo i zemlja. Ne da se kuži razlika nego je brutalno očita. Sam doživljaj okoline je vrhunski i ...

ovo što si napisao drži vodu i kod mene

prije sam igrao na bratom stereo sluškama od 200 kn i mogu reći da je bilo odlično, ali nakon kupnje svojih SS 7H pao sam na dupe kad sam zaigrao BF sa 7.1 zvukom, i tako bilo koju igru sa 5.1 zvukom

je da su slušalice stereo, i da je 7.1 virtualni na zvučnoj od SS-a, ali dva 50mm drivera u njima u savršeni za stvaranje atmosfere, ovo što je kolega napisao da se čuje rpg dok profućka kraj glave i recimo vožnja u heliju kad onako sve od elisa dumi, uzljetanje i kruženje oko zemlje, zvukovi pušaka, eksplozije, jednostavno totalno drugačija stvar i pozicioniranje je pun k bolje

isto tako je i u drugim igrama, recimo u Dead Space-u se okrećem više nego ikad i svaki zvuk me trzne

u vožnjama tipa DiRT 3, u zavoju točno čuješ koji ti kotač proklizao i baca kamenje

nije niti najmanje žao što sm dao 600 kn za njih, iako sam bio skeptičan što dajem tolike pare za slušalice

92% tinejđera sluša turbo folk, pop, rap ili tehno. Ja ne!!!!
13 godina
neaktivan
CptJackDaniels kaže...
nick54312 kaže...

Daj decko ne lupetaj gluposti. Slug je op do bola, i to govorim kao korisnig istog. Pa jel normalno da ja na versus 4 od 5 ljudi ubijem sa slugom. A di one shot headsboti iza ticketa itd itd. Op je do bola, i maknut je sa razlogom, iako je meni kao korisniku istoga zao... Spoji se na mene kad igram metro sa slugom, pa vidi jel op ili nije.

13 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...
ZeNGe_CRO-mt kaže...
Danny_HR kaže...

Slikni ak možeš.

Radijus uški me zanima. 380 su mi knap, volio bih da je nešto veće.

Ja nisam imao Plantronics, imao sam Creative Labs Fatal1ty sada imam Plantronics Game com 780. Inače ne mogu ih poslikati jer ih je stara bacila. 

Kalko1212 ingame
13 godina
neaktivan
Battlefield 3
Jbg Danny pa ja ti imam 780 mogao si ih isprobat kad smo bili u Os na lanu...imo sam prije g930 koje su duplo skuplje i totalno logitechovo smece...780 su zakon sto se tice zvuka,udobnosti i mic je vrhunski
Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Battlefield 3

Ja imam Gamecom 780 i mogu ga samo hvaliti.

U Bf3 treba staviti home cinema i iskljuciti opciju enhance stereo (posto je to namijenjeno za virtualizaciju surrounda na stereo sluskama).

Doduse malo smeta kada se upali virtual dolby, svi na TS zvuce kao da smo se nasli u spilji, ali mislim da se to moze srediti (nisam probao) u TS na Playback->Mono sound expansion, treba vjerojatno staviti na center speaker ili sta vec..probam kasnije pa vam javim (kada bude ljudi na TS)

Pozdrav,Calinjos (BF3 ingame: calinjos)
Moj PC  
2 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
Battlefield 3

780 su mi bile prvi izbor, ali me ždere što mi je 380 na knap. Ako su pol centimetra dulje uške to bi bilo to. Probat ću ih danas kad budem u dućanu, pa ako pašu uzmem njih. Ako ne, G35 će rulat.

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice