Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.079.362
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Battlefield 3

@ Kendo-Nisi u pravu.

Ako znas,nije nikakav problem imat 30-0. Pogotovo sa Thunderboltom ili Frogfot-om koji tenkove rijese u pola preleta.

Da imas WH u jetu,neznam koliko ce ti znacit,kad ionako iz jeta pospotaš pola mape.

Aimbot-Jednom sam dozivo da me aimboter ubio sa jetom  i to na nacin da je bio na drugom kraju Firestorma i taman sam se okrenuo prema njemu-njegovom smjeru i ubio me-hedara. Nije ni jet unistio nego samo hedara odmah.

Isto tako nakon toga sam ga srusio u jetu,i lik je padao padobranom,ja sam letio oko njega jer sam ga htio dokrajcit,i u okretu jednom mi je dao hedaru sa G36C dok je padao padobranom. Ocito da ocitije nemoze bit.

Tako da,nisi u pravu sta se tice tog prikrivanja itd,jer nemozes nista puno vise napravit kad si u jetu sa aimom.

Par puta smo Heat i ja letili na rushu zajedno,u razlicitim timovima,i rekli,ajd,necemo se sad ubijat da vidimo sta mozemo svako za sebe napravit,jer je bilo puno ticketa.

Rezultat- Ja cca 45-3 on 47-2,primjerice...

Ja sam recimo jucer imao 30-0 sa jetom.

Moj PC  
2 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Re: Battlefield 3
drahic kaže...

sve je to oke, kada ti imaš neke razvijene strategije i znas kako letiti avionom... jučer da je bilo koji malo bolji pilot nebi imao bas tako dobar score

ja kad sam poceo igrati bf3 do 560h igranja, ja sam govorio da nikad necu uci u jet jer je uzasno kako me lako skidaju drugi itd.

i onda mi je jedan dan dopiz*ilo to sve i jednostavno sam otisao na youtube, odgledao par kvalitetnih tutoriala i kroz  10-20h sam naučio ne samo osnovne, vec i naprednije stvari (kontrola brzine tokom skretanja, looping i ostali trikovi koji pomazi pri dogfightu i ostalom)

ovaj air superiority jedva čekam, pogotovo ak bumo skupa letili u teamu, jedino ak nebude stalno crashanja

btw. battlefortress 3 {#}

http://www.youtube.com/heat4HD
13 godina
neaktivan
Friday kaže...
zdenko1991 kaže...
fila2208 kaže...

Lol sad situacije na eslu.

Na jednoj strani ja vještica dark, miagi i henka. Preko corona mistik osra i bado i neki tototot.

Prvo mene izbaci čim počnemo, kika me punkbuster lol. Vratim se, ispadne miagi, pa vještica pa svi naši, ja ostanem, pa onda malo po malo jedan po jedan izbaci i pis preko, mi njih u rejp pa ispadnemo mi svi lol Ludimo na ts, kika nas radi kao config filea i md5 tool nešto..

veli mistik da ugasimo komandu za lock fps...kasnije probao, valjda je to bilo to.

UGL: ako vas kika punk bez razloga maknite komandu za lock fpsa, možda je do toga, ili je samo random punkbuster preseravanje, bilo kako bilo usrao sam se kad sam vidio punkbuster kick.

reko wtf radi čega sad :(

Kika vas zbog .cfg faila tocnije.

Čekaj, bez obzira šta je u njemu? Ja imam samo prikaz fps i lock.

Da. Nije bitno sta je unutra.

14 godina
Basta kaže...

Ja ga ionako necu igrat posto sam tudum za letenje...

Tak sam i ja. Sve fino krene...odličan početak. Spawn. Afterburner..uzljetanje...pogled desno (to sam pokupil od druga Šinoksa)..okret desno....kamera vani.....BUM...sprči me prvi (jet, heli, igla...) koji me vidi..

Nekaj poput ovog:

You should never underestimate the predictability of stupidity
Poruka je uređivana zadnji put pet 8.3.2013 10:44 (Zero2).
15 godina
zdenko1991 kaže...
f

nezz maknuo sam kasnije lock fpsa i nije kikalo.

ALi nemrem vjerovat da je sad počelo i za to srat. Pa radi tog configa imam donekle stabilan fps. Ako to budem morao micat mogu se yebat onda.

lol ali sinoć parodija sve nas je kickalo svakih 2 min, njih pa nas njih pa nas, pardoija od meča.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
17 godina
odjavljen
zdenko1991 kaže...

Da. Nije bitno sta je unutra.

Kakva retardacija {#}

Freak Show Inc.
13 godina
neaktivan
Zero2 kaže...
Soldier977 kaže...

Ko je pobijedio {#}

Po ovome kaj sam pročital PB :)

Upravo tako. Glasali smo NR jer nas je manje više svih kickalo barem jednom.

Sljedeću rundu nas je opet kickalo, i onda smo izbrisali user.cfg i bilo je sve ok. Ne znam jel to neka greška ili su stvarno uveli da se ne smije imat user.cfg?

17 godina
fila2208 kaže...
zdenko1991 kaže...
f

nezz maknuo sam kasnije lock fpsa i nije kikalo.

ALi nemrem vjerovat da je sad počelo i za to srat. Pa radi tog configa imam donekle stabilan fps. Ako to budem morao micat mogu se yebat onda.

lol ali sinoć parodija sve nas je kickalo svakih 2 min, njih pa nas njih pa nas, pardoija od meča.

OK, je'l kicka PB ili Wire? Znam da je ovo kod vas vezano za ESL, i ja imam samo FPS lock u .cfg, pa na Publicu ne izbacuje ništa, pa nekako imam dojam da je to do wire-a.

17 godina
odjavljen
TomoR kaže...

OK, je'l kicka PB ili Wire? Znam da je ovo kod vas vezano za ESL, i ja imam samo FPS lock u .cfg, pa na Publicu ne izbacuje ništa, pa nekako imam dojam da je to do wire-a.

Da, mene na publicu itso nije nikada kickalo, to onaj wire yebeni sere...

Freak Show Inc.
14 godina
Scrappy kaže...
drahic kaže...

sve je to oke, kada ti imaš neke razvijene strategije i znas kako letiti avionom... jučer da je bilo koji malo bolji pilot nebi imao bas tako dobar score

ja kad sam poceo igrati bf3 do 560h igranja, ja sam govorio da nikad necu uci u jet jer je uzasno kako me lako skidaju drugi itd.

i onda mi je jedan dan dopiz*ilo to sve i jednostavno sam otisao na youtube, odgledao par kvalitetnih tutoriala i kroz  10-20h sam naučio ne samo osnovne, vec i naprednije stvari (kontrola brzine tokom skretanja, looping i ostali trikovi koji pomazi pri dogfightu i ostalom)

ovaj air superiority jedva čekam, pogotovo ak bumo skupa letili u teamu, jedino ak nebude stalno crashanja

btw. battlefortress 3 {#}

Slazem se.

Ako je netko bolji,naravno da necu imat ni pozitivu.

Ali govorim o 'skrivanju' cheata. Itd..

17 godina
neaktivan
Battlefield 3

Ma to su priče, ak zbog cfg ne kicka na publicu neće ni na ESL-u. Pa nema PB dve verzije, ovisno o tome gdje igraš.

Ovi gore su prikriveni čiteri pa im je bed reći. :)

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR
Poruka je uređivana zadnji put pet 8.3.2013 10:59 (Danny_HR).

14 0 hvala 1
17 godina
Friday kaže...
TomoR kaže...

Da, mene na publicu itso nije nikada kickalo, to onaj wire yebeni sere...

Eh da, meni prvih 5 mečeva nije završio report dok nije dobio sve moguće i nemoguće admin i FW ovlasti... Pa je naravno bio loss i -30 bodova.

Morao sam koristiti neku nebuloznu metodu da uopće proradi... Jedan od glavnih razloga što odustah od ESL-a

15 godina
drahic kaže...

@ Kendo-Nisi u pravu.

Jesam i dobro vidim razliku između dobrog pilota i čitera. I nemoj miješati rush sa clasicom. Na firestormu imaš protiv sebe stacionarni AA, mobilni AA, dva aviona, heli, plus razne igle ,stingeri jevelini, tenkovi. Kad tu napraviš rezultate sa 50 kilova i samo dvije ili tri smrti bez pomagala onda si ne samo dobar nago perfektan pilot jeta.

K4lim3ro
14 godina
Kendo kaže...
drahic kaže...

@ Kendo-Nisi u pravu.

Jesam i dobro vidim razliku između dobrog pilota i čitera. I nemoj miješati rush sa clasicom. Na firestormu imaš protiv sebe stacionarni AA, mobilni AA, dva aviona, heli, plus razne igle ,stingeri jevelini, tenkovi. Kad tu napraviš rezultate sa 50 kilova i samo dvije ili tri smrti bez pomagala onda si ne samo dobar nago perfektan pilot jeta.

.

17 godina
Kendo kaže...
drahic kaže...

@ Kendo-Nisi u pravu.

Gle, ja sam ispodprosječan pilot jeta, i to me nije sram priznati.

Ali na Publicu se uglavnom desi slijedeće - kada se dobri piloti "nanjuše" prebace se na istu stranu i nitko im onda ne može baciti kontru... Jer im je dosadno vrtit se jedan oko drugog. Štoviše, ako je jedan "zakon" pilot na kontra strani, ili mu otprilike možeš parirati, bilo tko u njegovom timu mu dođe ko wingman i dokrajči te...

Da ne bi imali preveliki otpor još se onda u 60-70% situacija desi da ako se želiš spawnati u jet on već gorucka na pisti...

Eh, a kad onda dođe lik koji me dokrajči jednim burstom dok trčim između zaklona, ili redovno ispuca iz helija gunnera i pilota (a heli još na bar 80%), onda ne možeš pomisliti da nije aimbotter...

13 godina
neaktivan
TomoR kaže...

Ne sjećam se točno poruke kod kicka, ali nešto s PBom je bilo sigurno. To je jučer kasno - negdje iza 23 počelo, prije toga smo igrali 2-3 meča preko ESLa normalno i nije bilo nikakvih problema.

15 godina
TomoR kaže...
f

Ne znam, mene evo sinoć, sve radilo dok nismo u meč ušli, bam odmah izbaci. Noge mi se odrezale, reko omg zašto?

Kasnije vidim ispadaju svi, bilo mi lakše reko nije do mene.

Ali nezz...valjda je samo na eslu...ne znam,

Danny_HR kaže...

Ma to su priče, ak zbog cfg ne kicka na publicu neće ni na ESL-u. Pa nema PB dve verzije, ovisno o tome gdje igraš.

Ovi gore su prikriveni čiteri pa im je bed reći. :)

Ako sam ja čiter, onda se kvaliteta čitova dobrano spustila. :)
Ne znam danny, evo kikalo nas je sinoć u dva meča par puta, i to ne samo mene, već sve, uz miagiju i henku pa čak i čovjeka koji server drži.
Nekad je uzbacilo you are dcon from ea online, nekad pb kick. Ne znam šta se dešava :(

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
Poruka je uređivana zadnji put pet 8.3.2013 11:12 (fila2208).
14 godina
neaktivan
drahic kaže...

@ Kendo-Nisi u pravu.

Ako znas,nije nikakav problem imat 30-0. Pogotovo sa Thunderboltom ili Frogfot-om koji tenkove rijese u pola preleta.

Da imas WH u jetu,neznam koliko ce ti znacit,kad ionako iz jeta pospotaš pola mape.

Aimbot-Jednom sam dozivo da me aimboter ubio sa jetom  i to na nacin da je bio na drugom kraju Firestorma i taman sam se okrenuo prema njemu-njegovom smjeru i ubio me-hedara. Nije ni jet unistio nego samo hedara odmah.

Isto tako nakon toga sam ga srusio u jetu,i lik je padao padobranom,ja sam letio oko njega jer sam ga htio dokrajcit,i u okretu jednom mi je dao hedaru sa G36C dok je padao padobranom. Ocito da ocitije nemoze bit.

Tako da,nisi u pravu sta se tice tog prikrivanja itd,jer nemozes nista puno vise napravit kad si u jetu sa aimom.

Par puta smo Heat i ja letili na rushu zajedno,u razlicitim timovima,i rekli,ajd,necemo se sad ubijat da vidimo sta mozemo svako za sebe napravit,jer je bilo puno ticketa.

Rezultat- Ja cca 45-3 on 47-2,primjerice...

Da nisam osjetio na svojoj kozi aimbot iz jeta ne bi vjerovao, najprije je imao cudne kilove ali nista cudno bas za jet kao sto kazes. Da bi trecu se rundu frajer se raspistoljio i ubijao sve sto  je se spawnalo.

http://g.bf3stats.com/pc/xcpZmxzk/53COP-ceco.png
17 godina
Arabarran kaže...

Evo,ja i Joka jućer naletili na očitog aimbotera,mada se po statsima i nebi reklo. Naime,ubijao nas je iz tenka sa gunner mijesta dok smo mi letjeli u heliću. Nije uništavao helić,samo nam je lijepio hs-ove.

http://battlelog.battlefield.com/bf3/soldier/REAL-WAR-GAME/stats/695647325/

Ma nije lik čiter nego Joka i ti imate "velke" glavurde {#}

::: peace 0n earth :::
14 godina
wiz4rd kaže...
Arabarran kaže...

Evo,ja i Joka jućer naletili na očitog aimbotera,mada se po statsima i nebi reklo. Naime,ubijao nas je iz tenka sa gunner mijesta dok smo mi letjeli u heliću. Nije uništavao helić,samo nam je lijepio hs-ove.

http://battlelog.battlefield.com/bf3/soldier/REAL-WAR-GAME/stats/695647325/

Ma nije lik čiter nego Joka i ti imate "velke" glavurde {#}

Glave su im tak velike da im istovremeno može 5 ljudi tbag raditi. 

{#}

Poruka je uređivana zadnji put pet 8.3.2013 11:37 (Zero2).
13 godina
Battlefield 3

Jedva čekam air superiority :)

@Dado8543

Ima da se šoramo kod B cepelina ;D

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
Skilledžija kaže...

Jedva čekam air superiority :)

@Dado8543

Ima da se šoramo kod B cepelina ;D

@Bedrenica

Svakako!!

17 godina
odjavljen
Battlefield 3

Jel se netko čuo s ljudinom? Baš fali ona doza njegovog... koji god K je uopće pisao. Ali fali...

Freak Show Inc.

13 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

a kaj je to jučer bilo? sve sam propustio {#}

Battlelog CRO_ZeNGe
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
ZeNGe_CRO-mt kaže...

Ljudina popusio ban i ne moze na ESl itd.

http://g.bf3stats.com/pc/xcpZmxzk/53COP-ceco.png
14 godina
neaktivan
ceco22 kaže...
ZeNGe_CRO-mt kaže...

Ljudina popusio ban i ne moze na ESl itd.

dobro kaj popušio sam ga bio i ja radi onog šugavog wire-a.

pa za tjedan dana će opet moć igrat

Battlelog CRO_ZeNGe
13 godina
ZeNGe_CRO-mt kaže...

Samo što je on popušio ban zbog aimbota.

EDIT

Mislim na mudonju

EDIT2

Pardon, mudinu

[19xx] 4ntraks
Poruka je uređivana zadnji put pet 8.3.2013 13:15 (Skilledžija).
14 godina
Battlefield 3

^^

Zajebavas ili ?

Pa jel iskocio na PBu ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Skilledžija kaže...
ZeNGe_CRO-mt kaže...

Samo što je on popušio ban zbog aimbota.

LOL ???

pa kaj ga je pb ili wire benao?

Battlelog CRO_ZeNGe
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Culi smo se preko battleloga, rekao je da hoce rundu bacit, tolko dugo dok mi se igra ne zgadi :'( 

Uglavnom ziv je rofl

Moj PC  
2 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice