Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.079.239
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
protjeran
Re: Battlefield 3
zdenko1991 kaže...
MARKOcVp kaže...

A cuj, svako gleda sto mu je zanimljivo, tebe niko netjera da gledas.

Aj ti napravi 3killa na 1200m zaredom, pa mi se javi, ali nemozes jer vjerojatno igras samo s M16 {#}{#}

5vs5 je ko da COD igras, meni se to nesvida i nikad tako necu igrat, kome se svida neka igra.

Jedno je kill na 1200m, a drugo spawn rape na 1200 metara. Ja radim i nemam vremena cubit na brdu i gledat sa scopom na spawn. Sorry ali meni je veci gust metro sam sa m16, ili 5v5 sa svojim deckima. Ali imas pravo spawn rape na 1200 je ipak cisto olicenje zabave. (gubljenje vremena zdravom razumu, sorry). Sretno na novom videu, ja cu ipak rade pogledat anderzela. (agresive reacona)

Hvala! :D Tesko je napraviti kill sa 1200m da nije u bazu, jer je mapa premala za to.

Kada im sve uzmemo, jedino preostaje da ih u bazi ubijamo {#}. Na GOM-u to tako uvijek zavrsi, Rusi dominiraju i imaju sve objective, a ove jadnike se rejpa na brodu sa svime mogucim {#}.

MOJ YOU TUBE CHANNEL: http://www.youtube.com/user/Megatr0nHR?feature=mhee
Poruka je uređivana zadnji put čet 7.3.2013 18:58 (MARKOcVp).
15 godina
LudaVjestica kaže...
fila2208 kaže...
...

Shvaćam neke ljude ovdje, jednostavno casual pucaju i to je to, neda im se živcirat po 5v5, i sve 5. Samo mi je blesavo jer je bilo toliko te ekipe tu, i toliko ih i igra taj esl, a sad nemamo ni 10 ekipa.

Malo strpljenja... Krenulo se s registracijama tek ovaj tjedan ustvari, nisu prošla nikakva 2 tjedna koje je netko spomenuo. Koliko ja znam trebalo bi se još barem nekoliko ekipa registrirat - CHC će sigurno dat još jednu ekipu. Vjerujem da će MC prijavit barem jednu ekipu. Ne znam što je s CROGom, ali oni isto igraju ESL pa vjerujem da će se i oni prijavit. Treba ljudima i dat malo vremena, nama koji smo tu svaki dan se čini da su se već svi trebali prijavit, ali ustvari ima još vremena.

Ma očekivao sam bar više priče po forumu i strke oko toga....ali ništa,...zato sam razočaran.

Ne noebitno nećemo o tome ovjde više.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Jučer uplatio key kojeg sam naručio na Eplati. 
Još nema keya. Imam razloga za brigu?
Kad će mi isporučit? Na fejsu ne odgovaraju, a bome ni na emailu na poruke. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
xXxBartmanxXx kaže...

Ja sam uzimao u njih nekoliko keyeva i svi bi mi dosli u roku od 24h nakon uplate

No matter how far we are, we're always looking at the same sky
14 godina
neaktivan
TheAtomicMiner kaže...
xXxBartmanxXx kaže...

Ja sam uzimao u njih nekoliko keyeva i svi bi mi dosli u roku od 24h nakon uplate

Evo već prošlo cca. 30h i ne odgovaraju na poruke..

13 godina
protjeran
xXxBartmanxXx kaže...
TheAtomicMiner kaže...
xXxBartmanxXx kaže...

http://www.facebook.com/key4game?fref=ts / u budué tu kupuj, lik je super, ja sve kod njega kupujem

14 godina
neaktivan
MARKOcVp kaže...
xXxBartmanxXx kaže...
TheAtomicMiner kaže...
xXxBartmanxXx kaže...

http://www.facebook.com/key4game?fref=ts / u budué tu kupuj, lik je super, ja sve kod njega kupujem

Zanima me šta sad napraviti, jel će mi ovi opće isporučiti to?? Mogu nekako novac dobiti natrag?
Ako ih može molim vas netko kontaktirati i reči neka isporuče narudžbu broj 985.
HVALA!  

13 godina
protjeran
xXxBartmanxXx kaže...

Zanima me šta sad napraviti, jel će mi ovi opće isporučiti to?? Mogu nekako novac dobiti natrag?
Ako ih može molim vas netko kontaktirati i reči neka isporuče narudžbu broj 985.
HVALA!  

Pa sigurno ces dobit, smao sto vjerojatno nemaju zalihe pa cekaju da njima dobaljac isporuci, presitni su da bi kupovali zalihe.

14 godina
neaktivan
MARKOcVp kaže...
xXxBartmanxXx kaže...

HVALA!  

Pa sigurno ces dobit, smao sto vjerojatno nemaju zalihe pa cekaju da njima dobaljac isporuci, presitni su da bi kupovali zalihe.

A postoji neko objašnjenje zašto mi ne odgovaraju?

13 godina
protjeran
xXxBartmanxXx kaže...
MARKOcVp kaže...
xXxBartmanxXx kaže...

HVALA!  

to neznam

14 godina
neaktivan
MARKOcVp kaže...
xXxBartmanxXx kaže...
MARKOcVp kaže...
xXxBartmanxXx kaže...

HVALA!  

to neznam

Možeš im ti poslati email, molim te? 
Ne mogu čekati taj BF3 haha. 

13 godina
neaktivan
Battlefield 3

key ti sigurno neće doći brže ako ovdje sa glupostima spamas. bit će kad bude!

9 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
xXxBartmanxXx kaže...
TheAtomicMiner kaže...
xXxBartmanxXx kaže...

meni je doslo nakon 24 sata,a mom frendu nakon 48,pricekaj jos malo

battlelog:KICKASS_HR
16 godina
neaktivan
Battlefield 3

End Game review od Jacka

i malo smijeha

http://www.youtube.com/heat4HD
Moj PC  
2 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
Friday kaže...

Ma ne, mislio si na uredništvo buga...

{#}

Battlelog CRO_ZeNGe
Poruka je uređivana zadnji put pet 8.3.2013 0:21 (ZeNGe_CRO-mt).
17 godina
neaktivan
Battlefield 3

super vojnici imaju jos jednog true primary weapon mastera {#}

Battlelog: LateralusX

6 7 hvala 1
17 godina
Scrappy kaže...

End Game review od Jacka

Ko sto sam i rekao - smece ko AK :)

15 godina
Battlefield 3

Lol sad situacije na eslu.

Na jednoj strani ja vještica dark, miagi i henka. Preko corona mistik osra i bado i neki tototot.

Prvo mene izbaci čim počnemo, kika me punkbuster lol. Vratim se, ispadne miagi, pa vještica pa svi naši, ja ostanem, pa onda malo po malo jedan po jedan izbaci i pis preko, mi njih u rejp pa ispadnemo mi svi lol Ludimo na ts, kika nas radi kao config filea i md5 tool nešto..

veli mistik da ugasimo komandu za lock fps...kasnije probao, valjda je to bilo to.

UGL: ako vas kika punk bez razloga maknite komandu za lock fpsa, možda je do toga, ili je samo random punkbuster preseravanje, bilo kako bilo usrao sam se kad sam vidio punkbuster kick.

reko wtf radi čega sad :(

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
Moj PC  
2 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Battlefield 3

Barem je Jack uvijek bio realan...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Battlefield 3

Imam osjećaj da su nekako sfušarili endgame da to riješe pa idu dalje...onaj jedan dio je identičan kao na firestormu lol.

Ugl. izgleda solidno, samo nadam se da nisu tako prevlike mape, da i na 32 igrača može bit solidan meč.

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
fila2208 kaže...

Na jednoj strani ja vještica dark, miagi i henka. Preko corona mistik osra i bado i neki tototot.

Prvo mene izbaci čim počnemo, kika me punkbuster lol. Vratim se, ispadne miagi, pa vještica pa svi naši, ja ostanem, pa onda malo po malo jedan po jedan izbaci i pis preko, mi njih u rejp pa ispadnemo mi svi lol Ludimo na ts, kika nas radi kao config filea i md5 tool nešto..

veli mistik da ugasimo komandu za lock fps...kasnije probao, valjda je to bilo to.

UGL: ako vas kika punk bez razloga maknite komandu za lock fpsa, možda je do toga, ili je samo random punkbuster preseravanje, bilo kako bilo usrao sam se kad sam vidio punkbuster kick.

Kika vas zbog .cfg faila tocnije.

17 godina
odjavljen
zdenko1991 kaže...
fila2208 kaže...

Kika vas zbog .cfg faila tocnije.

Čekaj, bez obzira šta je u njemu? Ja imam samo prikaz fps i lock.

Freak Show Inc.
13 godina
neaktivan
Basta kaže...
Scrappy kaže...

End Game review od Jacka

Ko sto sam i rekao - smece ko AK :)

ako išta bar je taj er supirijoriti dobra šansa za ekipu kaj inače ne lete s đžetovima (tipa ja) da se mal ispraxaju :)

Battlelog: 8string
13 godina
fila2208 kaže...

Ko je pobijedio {#}

Dama_The_Crow
14 godina
Soldier977 kaže...
fila2208 kaže...

Ko je pobijedio {#}

Po ovome kaj sam pročital PB :)

You should never underestimate the predictability of stupidity
15 godina
cronux kaže...

ako išta bar je taj er supirijoriti dobra šansa za ekipu kaj inače ne lete s đžetovima (tipa ja) da se mal ispraxaju :)

Teško da će to biti zanimljiv mod za neiskusne pilote ... Neki dan je netko spomenuo da je snajper dobro oružje za prikrivanje aimbota, a ja mislim da je jet i heli još bolji. Neki dan gledam tipa kako dominira zrakom sa jetom i mislim dobar pilot, kad sljedeća situacija: Firestorm kod B zastave u kamenjaru nas nekoliko prašinara i doletava jet. Puca po tipu koji je udaljen od mene dvadesetak metara i već je tako blizu da vidiš pilota, ubije njega i jet u milisekundi skrene za 30 stupnjeva i ubije i mene a praktički je bio već iznad zgrade na B. Tipičan primjer aimbota na djelu.

Pa ti sad uči letjeti sa takvim protivnicima a ima ih dosta. 

K4lim3ro
17 godina
odjavljen
Zero2 kaže...
Soldier977 kaže...
fila2208 kaže...

Ko je pobijedio {#}

Po ovome kaj sam pročital PB :)

pb pobijedi jedino ako ne nadogradiš čit

17 godina
Air superiority ce biti zivi drlog.
Ja ga ionako necu igrat posto sam tudum za letenje, a piloti cega izbjegavat zato sto ce biti krdo krumpiranja...
16 godina
neaktivan
Battlefield 3

Evo,ja i Joka jućer naletili na očitog aimbotera,mada se po statsima i nebi reklo. Naime,ubijao nas je iz tenka sa gunner mijesta dok smo mi letjeli u heliću. Nije uništavao helić,samo nam je lijepio hs-ove.

http://battlelog.battlefield.com/bf3/soldier/REAL-WAR-GAME/stats/695647325/

Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Kendo kaže...
cronux kaže...

Teško da će to biti zanimljiv mod za neiskusne pilote ... Neki dan je netko spomenuo da je snajper dobro oružje za prikrivanje aimbota, a ja mislim da je jet i heli još bolji. Neki dan gledam tipa kako dominira zrakom sa jetom i mislim dobar pilot, kad sljedeća situacija: Firestorm kod B zastave u kamenjaru nas nekoliko prašinara i doletava jet. Puca po tipu koji je udaljen od mene dvadesetak metara i već je tako blizu da vidiš pilota, ubije njega i jet u milisekundi skrene za 30 stupnjeva i ubije i mene a praktički je bio već iznad zgrade na B. Tipičan primjer aimbota na djelu.

Pa ti sad uči letjeti sa takvim protivnicima a ima ih dosta.

bez obzira na to meni je i dalje strano letit u kombinaciji sa tipkovnicom i mišem, za sada su svi moji letovi bili isključivo preko tipkovnice jer mi je bilo lakše, s ovim bum se bar mal spraksal i to samim time kaj bum non stop u jet-u (a ne čekati 5min da se prvo jet spawn-a na conquestu, a i kad se napokon stvori netko je već kempal na njemu pa uleti čim se spawna itd.)

Battlelog: 8string
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice