Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.062.889
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Battlefield 3

Dajte ekipa, pa nećemo valjda 2000-tu stranicu napisati sa svađama. DAjte nešto drugo, nešto konstruktivno, vezano barem približno uz temu a da nisu osobna prepucavanja i reprize marisol sapunice...........

ON TOPIC:

Mene zanima dali je Pirat dosegao najveći nivo pro-a,  postoji li nešto iznad toga i ako postoji što to točno je {#}

BF3 Battlelog: pijana_carapa
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: Battlefield 3
Ne postoji, nedavno je i nebeske besmrtnike prestigao i sad je gotovo.
Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR
14 godina
Danny_HR kaže...
Ne postoji, nedavno je i nebeske besmrtnike prestigao i sad je gotovo.

{#}

BF3 Battlelog: pijana_carapa
15 godina
neaktivan

@Luda Vjestica

To sto sam ja izasao iz CHC-a mislim da ne iteresuje ostale. Ali posto je Dark u svom javnom nastupu imao nesto da kaze na moj racun onda je red i da se odgovori. A ti dobro znas da ja ne provociram prvi vec da se mozda malo lakse primam na provokacije. 

Tacno je da sam na battelogu isao pisat prije i makao sam sve jer me Zona zamolio da to uradim. Zelio sam da vjerujem da na stvari gledam pogresno i zelio sam se ubijediti da ipak pretjerujem. Ipak posle tri mjeseca sam ukapirao da su stvari i gore nego sto sam mislio. 

Greska CHC-a je sto ti i Dark imate 2 glasa kada se oko necega odlucuje. Blek se skoro nista ne ukljucuje a Dark svoga misljenja nema. Dakle u sustini tvoje misljenje se najvise vrednuje. 

I uvijek kada budem u nekom klanu i kada neko napise "CHC lows" ili slicno ja cu da mu odgovorim. Meni je bitnije da mu odvorim nego da dobijemo taj mec. Na kraju krajeva ja sam musko. Ne umijem ja da "zamotavam" kao ti, ti si ipak zensko.

Ja sam izasao jer vise ne mogu slusati vase smarajuce price koje mi kvare raspolozenje.

Tebi licno savjetujem da se vise bavis sobom a ne ostalima. I kao sto sam ti rekao, mozes ti da se skines gola i da okacis slike na battelog (na opste zadovoljstvo svih) ja ti nista necu reci. Ali onda ti pusti mene (u buduce ostale) da ja radim sto hocu. Ako si u skoli uciteljica u klanu nije moguce da budes. Ja imam jednu majku kuci ne treba mi druga.

Dakle manje gledaj ko je na TS-u kod PIS-ovaca, XXX-ovca. Manje gledaj njihove statistike na mecevima. Manje prati ljude na cheatometru. Sto imas od toga? Vise se bavi sobom i svojom igrom. 

Poruka je uređivana zadnji put pon 11.2.2013 22:09 (bozocv).
17 godina
neaktivan
Battlefield 3

CHC LOWS!!1!!111!

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR

13 0 hvala 1
13 godina
bozocv kaže...

mozes ti da se skines gola i da okacis slike na battelog (na opste zadovoljstvo svih)

Podržavam ovu akciju!

[19xx] 4ntraks
14 godina
neaktivan
Granzon kaže...

ON TOPIC:

Mene zanima dali je Pirat dosegao najveći nivo pro-a,  postoji li nešto iznad toga i ako postoji što to točno je {#}

Remember, remember the Fifth of November, The Gunpowder Treason and Plot, I know of no reason Why Gunpowder Treason Should ever be forgot.
13 godina
neaktivan
bozocv kaže...

Kao prvo ne znam ni sto ti uopste i odgovaram kad ti mozga nemas. Vjestica misli i za nju i za tebe. 

Da ti nisi imao onaj "javni nastup" onda ne bih ni ja ovdje nista pisao. Znali su ljudi da ja nisam vise u CHC-u i bez da ih ti obavijestis.

A to da je mene moje ponasanje izbacilo iz klana ma nemoj molim te prosipat suplju pricu. Pa sto onda ne izbacite Juku iz klana koji je oposvao svakog BF3 igraca na kugli zemaljskoj makar 3 puta. I sto mene niste izbacili iz klana? Znaci nemoj praznu pricu da pricas.

A koga ja to pratim na serverima i koga to provociram? Daj mi primjer molim te. Da vas mozda nisam provocirao posto sam izasao iz CHC-a? Ako ja vas pratim onda i vi mene pratite. Sta ces, vole ljudi igrat samnom (narocito Login i Heptik koje ovom prilikom pozdravaljam) pa se zakace na server na kojem igram a onda ostatak CHC-a dodje za njima. Ali to u tvojoj glavi izgleda kao da ja vas pratim a u stvari sam u 50% slucajeva ja bio taj koji je prvi dosao na server. Ako imam nesto protiv tebe onda nema protiv nekog drugog. Ili se ti kao lider klana mozda osjecas vlasnikom dusa svih clanova CHC-a? hahaha.

Ajde napisi sto sam to rekao a da nije istina. Ne mozes jer je sve sto sam napisao cista istina.

Sto se tice ESL-a ja sam prije ove sezone imao vise ESL meceva nego ostali clanovi CHC-a zajedno. Da, da, "niko nije htjeo igrati ESL meceve samnom" ali ste zato ti i vjestica uvijek igrali samnom.

Necu reci naravno da nisam ljudima prigovarao na ESL mecevima. Jesam im prigovarao isto kao sto su i ostali. Ali za razliku od vas ja sam ti ljudima nudio savjete i isao na prazne servere sa njima da im pokazem gdje su grijesili. Mislim da si to ipak trebao da radis ti koji si lider klana. Ali jebiga kako nekome nesto objasnit kad ni sam ne znas kako treba.

Ovog mog pisanja ne bi bilo da ti nisi imao svoj javni nastup. A kao sto si primijetio, ne dam na sebe. Pa sam ti eto odgovorio jer smatram da imam mnogo vise argumenata u ovoj diskusiji nego ti.

Samo ću još ovo reći o onda ću završiti sa tobom, sa svagda. 

1. Ti moje ograđivanje od tebe dok vrijeđaš članove drugog klana za vrijeme igre uspoređuješ sa tvojim javnim blačenjem? Nikad se nisi javio ovdje osim kad treba blatiti druge. 

2. Mi tebe pratimo? Pa non stop igraš na našem serveru i mi tebe pratimo?

3. Kad je itko ikad vidio da je Juka nešto ružno ikome napisao, kada? Juka često psuje, pa nitko nije rekao da ne smiješ psovati, samo ne smiješ vrijeđati druge, opet iskrivljuješ istinu. Nisi Juki ni do nožnih prstiju!

4. To što smo mi neki igrali s tobom esl ne znači da smo i uživali u tome.

Toliko o tvojoj "iskrenosti"

Dolaziš tu samo sa namjerom da oblatiš klan i članove klana zato što si ti naljutio, pa daj čovječe odrasti više. A sad nastavi blatiti dalje ako će ti biti lakše, ja se više neću svađati sa djecom.

13 godina
neaktivan
bozocv kaže...
....

Mi smo završili i nema apsolutno nikakve potrebe da više o ičemu raspravljamo. Želim ti sretan život!

13 godina
Battlefield 3

Ovu poruku iznad nije pisao Darkride jer on ne zna razliku između "Č" i "Ć".

Dakle, metodom dedukcije dolazimo do zaključka da bozo govori istinu.

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
22 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
D4RKR1DE kaže...

3. Kad je itko ikad vidio da je Juka nešto ružno ikome napisao, kada?

meni je napisao da imam vise srece nego pameti, mada neznam dali je to ljepo ili ruzno mislio  {#}{#}

Battlelog: xXxtream_mau5
13 godina
neaktivan
Skilledžija kaže...

Obrati pozornost na "blačenje"... Dakle ipak nisam pregledala prije postanja :(

13 godina
LudaVjestica kaže...
Skilledžija kaže...

Obrati pozornost na "blačenje"... Dakle ipak nisam pregledala prije postanja :(

To si namjerno napisala da ne bude preočito :P

[19xx] 4ntraks
13 godina
neaktivan
Skilledžija kaže...

To si namjerno napisala da ne bude preočito :P

Ja sam autohtoni stanovnik kraja u kojem živiš. Dakle, puno stvari bih napravila prije nego stavila č tamo gdje treba bit ć!

15 godina
neaktivan
D4RKR1DE kaže...
bozocv kaže...

Kao prvo ne znam ni sto ti uopste i odgovaram kad ti mozga nemas. Vjestica misli i za nju i za tebe. 

Da ti nisi imao onaj "javni nastup" onda ne bih ni ja ovdje nista pisao. Znali su ljudi da ja nisam vise u CHC-u i bez da ih ti obavijestis.

A to da je mene moje ponasanje izbacilo iz klana ma nemoj molim te prosipat suplju pricu. Pa sto onda ne izbacite Juku iz klana koji je oposvao svakog BF3 igraca na kugli zemaljskoj makar 3 puta. I sto mene niste izbacili iz klana? Znaci nemoj praznu pricu da pricas.

A koga ja to pratim na serverima i koga to provociram? Daj mi primjer molim te. Da vas mozda nisam provocirao posto sam izasao iz CHC-a? Ako ja vas pratim onda i vi mene pratite. Sta ces, vole ljudi igrat samnom (narocito Login i Heptik koje ovom prilikom pozdravaljam) pa se zakace na server na kojem igram a onda ostatak CHC-a dodje za njima. Ali to u tvojoj glavi izgleda kao da ja vas pratim a u stvari sam u 50% slucajeva ja bio taj koji je prvi dosao na server. Ako imam nesto protiv tebe onda nema protiv nekog drugog. Ili se ti kao lider klana mozda osjecas vlasnikom dusa svih clanova CHC-a? hahaha.

Ajde napisi sto sam to rekao a da nije istina. Ne mozes jer je sve sto sam napisao cista istina.

Sto se tice ESL-a ja sam prije ove sezone imao vise ESL meceva nego ostali clanovi CHC-a zajedno. Da, da, "niko nije htjeo igrati ESL meceve samnom" ali ste zato ti i vjestica uvijek igrali samnom.

Necu reci naravno da nisam ljudima prigovarao na ESL mecevima. Jesam im prigovarao isto kao sto su i ostali. Ali za razliku od vas ja sam ti ljudima nudio savjete i isao na prazne servere sa njima da im pokazem gdje su grijesili. Mislim da si to ipak trebao da radis ti koji si lider klana. Ali jebiga kako nekome nesto objasnit kad ni sam ne znas kako treba.

Ovog mog pisanja ne bi bilo da ti nisi imao svoj javni nastup. A kao sto si primijetio, ne dam na sebe. Pa sam ti eto odgovorio jer smatram da imam mnogo vise argumenata u ovoj diskusiji nego ti.

Samo ću još ovo reći o onda ću završiti sa tobom, sa svagda. 

1. Ti moje ograđivanje od tebe dok vrijeđaš članove drugog klana za vrijeme igre uspoređuješ sa tvojim javnim blačenjem? Nikad se nisi javio ovdje osim kad treba blatiti druge. 

2. Mi tebe pratimo? Pa non stop igraš na našem serveru i mi tebe pratimo?

3. Kad je itko ikad vidio da je Juka nešto ružno ikome napisao, kada? Juka često psuje, pa nitko nije rekao da ne smiješ psovati, samo ne smiješ vrijeđati druge, opet iskrivljuješ istinu. Nisi Juki ni do nožnih prstiju!

4. To što smo mi neki igrali s tobom esl ne znači da smo i uživali u tome.

Toliko o tvojoj "iskrenosti"

Dolaziš tu samo sa namjerom da oblatiš klan i članove klana zato što si ti naljutio, pa daj čovječe odrasti više. A sad nastavi blatiti dalje ako će ti biti lakše, ja se više neću svađati sa djecom.

Vidis ti meni uzimas za zlo kada ja nekome odgovorim na provokaciju u chatu a tebi dajes za pravo isto da radis. Upravo si to danas uradio a cak da te niko nije provocirao.

Pa sto ako sam non stop na vasem serveru? I vi ste nekad bili nonstop na xxx serveru. Ako tebe neviram znam da ostale clanove CHC-a ne nerviram a to znas i ti. I nisi napisao kako sam ja to provocirao vas.

Juka je totalno lud lik kojeg obozavam. A da nije nikome nista ruzno napisao hahahaha you must be fucking kidding me. Aha znaci vjijedjanje i psovanje nije isto, jebiga nisam znao.

Nemoj da sad vadim statistiku sa ESL-a, pa imamo preko 50 meceva tamo zajedno ako ne i preko 100. 

Zasto ste me zvali da igram sa vama ako niste uzivali? To jest bolje pitanje zasto ste me pitali da igrate samnom onda???

A da jebiga zaboravio sam da ti imas skriveno misljenje o svakome.

Jebiga, imao si kad da mi ga saopstis a ne to da drzis u sebi svo ovo vrjeme koje sam bio clan CHC-a.

Ne, ne dolazim ja tu sa namjerom da oblatim klan nego da oblatim tebe licno i personalno. Ti nisi CHC bogu hvala!

Poruka je uređivana zadnji put pon 11.2.2013 22:43 (bozocv).
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Vidim ja da ste se vi dosta šorali kod te zastave..

[19xx] Pr0d1gyyy ---- http://battlelog.battlefield.com/bf3/user/Pr0d1gyyy/
Moj PC  
16 0 hvala 1
17 godina
odjavljen
Battlefield 3

Nisam ništa od ovoga pročitao. Sve sam si ostavio ujutro za kavu i jedva čekam da se probudim {#}

Freak Show Inc.

13 0 hvala 0
16 godina
Battlefield 3

Joj, joj, joj,......

Dobio sam proljev od silnog nadhebavanja

[M|C] LuX_CROATIA
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Battlefield 3

Bozo iskoristili te za znanje ESL-a i onda te odbacili kada misle da su skupili dovoljno znanja.{#}

Battlelog: ljudina
Moj PC  
6 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
bmwhartge kaže...

Bozo iskoristili te za znanje ESL-a i onda te odbacili kada misle da su skupili dovoljno znanja.{#}

A zašto si ga vi ne uzmete.{#}

13 godina
neaktivan
D4RKR1DE kaže...
bmwhartge kaže...

Pa nije ovo kupi prodaj,covjek igra di hoce

Želim paranormalnu ženu(da ima para i da je normalna):)
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Ma ja cu ga pocet trenirat...

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
D4RKR1DE kaže...
bmwhartge kaže...

Koji vi?

13 godina
D4RKR1DE kaže...
bmwhartge kaže...

Ne koristi cheat.

Battlefield 3: [G] CyberDemonVZ
17 godina
neaktivan
Battlefield 3

blago li vama i na vašim životnim problemima {#}

Poruka je uređivana zadnji put pon 11.2.2013 23:29 (iggy).
Moj PC  
16 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Cek ovo sad Vjestica pise. Zar nisi rekao da se vise neces javljati?

16 godina
neaktivan
xyan kaže...

Ma ja cu ga pocet trenirat...

bolje ne {#}

http://www.youtube.com/heat4HD
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Uh,nadam se da cete nastavit do dugo u noc,da imam sta ujutro uz kavicu citati,bas kako Friday kaze. {#}

{#}

P.s.- Samo da pitam,a đe je pecat? {#}

Nego,tko je voda CHC-a? Vjestica,Dark? ko je osnovao klan?

Moj PC  
3 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Battlefield 3

Dodao me maloprije netko na battlelogu i kao bla bla bla da odem ovdje: http://tinyurl.com/c5sjojg

i unesem svoje podatke kao dobit cu nesto ovo ono... {#}

pokusava ukrast login podatke zar ne?

Who's that stumbling around in the dark? State your business or prepare to get winged!
Poruka je uređivana zadnji put uto 12.2.2013 2:21 (johnpr).

0 0 hvala 0
14 godina
Battlefield 3

Ahaha kako obožavam ovaj forum, šta se toliko flameanja dopušta, trolanja, porovociranjam dopušta.

jutros još scrappy veli kako je super čitat forum nema svađa, nema problema...i od onda krene da bi kulminiralo sa ovime.

ahah kraljevi, ali kraljevi kraljevi.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
Poruka je uređivana zadnji put uto 12.2.2013 0:52 (fila2208).
Moj PC  
4 0 hvala 1
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice