Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.199.762
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Re: Battlefield 3
Basta kaže...

Cyber, 5+ za koristenje "onog" weapona :)

{#} High recoil FTW! (RoF necu spominjati jer onda vise ne zvuci PRO)

Steta sto me jucer prebacilo protiv vas {#}

Svi ostali igraci u tom timu, zbrojeno, skoro su imali manje killova od tebe {#}

A rundu prije me s jednog server admin banao jer sam ga priklao nozicem.

A poruka je bila legendarna: Banned - baserape {#}

Pa taman posla da stojim pokraj njega, nisam ja kriv sto je bio na putu do prva zastave {#}

Battlefield 3: [G] CyberDemonVZ
14 godina
neaktivan
fila2208 kaže...
ceco22 kaže...

...ali opet su tu rušenja igre, ona propanja za koja im je trebao mjesec dana, nemoguće gasit voip, nemoguće igrat sa buddyem...

yebga nijedna igra nije cijepljena protiv rzanih gluposti. Da je malo bolje moh odigrao mogao je bit vrhunski, ovako je zaboravljen brzo.

Moguce je igrat sa buddyem, samo ne u istoj rundi (glupo jer je to ocita konzola) .. ovo ostalo su popravili vec nakon dva tjedna.. Ali da su dali malo truda i najvaznije MASTE ta je igra mogla biti prvi FPS iza bf3... pa zamisli samo da sva ona vozila u igri mozes korstiti kao u npr. BF... a da ih moras zaradit svojim postupcima u igri.. 

http://g.bf3stats.com/pc/xcpZmxzk/53COP-ceco.png
17 godina
neaktivan
Battlefield 3
Battlelog: LateralusX
Poruka je uređivana zadnji put čet 31.1.2013 15:17 (Lateralus).

9 1 hvala 3
13 godina
neaktivan
Lateralus kaže...

{#}

Battlelog: 8string
17 godina
Battlefield 3

A za Premiume je vani i Air Superiority teaser:

http://battlelog.battlefield.com/bf3/premium/video/2013-01-31%2014:00:00/

Moj PC  
1 0 hvala 2
17 godina
neaktivan
zdenko1991 kaže...

Ja te se ne sjecam? Ti si???

Nisi bio aktualan dok je Desh žario i palio virtualnim bojištima.

Ne vrti se BF zajednica oko tebe, znaš...

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR
Poruka je uređivana zadnji put čet 31.1.2013 15:20 (Danny_HR).
15 godina
Battlefield 3

Bojim se da bi ovaj ctf mogao trajati koliko i scavenger i gunmaster...prva 3 dana :)

Air superiority fora, ali ne za mene, već za letače..a tko zna možda i oprobam da skupim killove na jetu za assigment. ugl. sve u svemu, simpatično.

Mene iznova impresionra kako na tom filmiću igra predivno izgleda i lijepo radi.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
Lateralus kaže...

Hvala! Prije se ovdje pojave informacije nego stignem klikat refresh na battlefield stranici {#}

Evo opet, tako je ocito da postoji battle-recorder! Pogle kakve sve snimke imaju iz igre! Oko vozila, iznad vozila, sa strane.

Ali ne, to je samo za njih, da bi mogli stavljati lijepe reklamice "kupite Premium" {#}

17 godina
odjavljen
zdenko1991 kaže...

Freak Show Inc.
14 godina
neaktivan
fila2208 kaže...

Bojim se da bi ovaj ctf mogao trajati koliko i scavenger i gunmaster...prva 3 dana :)

Air superiority fora, ali ne za mene, već za letače..a tko zna možda i oprobam da skupim killove na jetu za assigment. ugl. sve u svemu, simpatično.

Mene iznova impresionra kako na tom filmiću igra predivno izgleda i lijepo radi.

kod mene igra ne radi nista gore.. a Scavanger je jos aktualan kao i gunmaster.. samo sto je odavno poznato da ljudi trce na metro i kanale....

16 godina
moderator
CyberDemonVZ kaže...
Evo opet, tako je ocito da postoji battle-recorder! Pogle kakve sve snimke imaju iz igre! Oko vozila, iznad vozila, sa strane.

Ali ne, to je samo za njih, da bi mogli stavljati lijepe reklamice "kupite Premium" {#}

Da nam daju sve to u bf3 onda na bagra nebi imala ništa novo za ponuditi u bf 4,5,6,7,8,9....

سمندری ڈاکو
15 godina
ceco22 kaže...
fila2208 kaže...

kod mene igra ne radi nista gore.. a Scavanger je jos aktualan kao i gunmaster.. samo sto je odavno poznato da ljudi trce na metro i kanale....

Kod tebe ne, ali kod mene da, zato mi je tako impresivno.

Je aktualan je, vidim prepuni su serveri...a na domaćoj ekipi vidim da nitko ne igra scav još otkako je izašao aftermath...gunmaster sam neki dan vidio jednog frenda pa pitam što, on veli ma medalja ajde bježi dosadno je

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Znam da video BF3 video ali pjesma je za nekoga iz ove teme :D

Na koga vas podsjeca? xD

Battlelog: D-Ki11a
Poruka je uređivana zadnji put čet 31.1.2013 16:16 (Legendic1911).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
CyberDemonVZ kaže...

{#} High recoil FTW! (RoF necu spominjati jer onda vise ne zvuci PRO)

Steta sto me jucer prebacilo protiv vas {#}

Svi ostali igraci u tom timu, zbrojeno, skoro su imali manje killova od tebe {#}

A rundu prije me s jednog server admin banao jer sam ga priklao nozicem.

A poruka je bila legendarna: Banned - baserape {#}

Pa taman posla da stojim pokraj njega, nisam ja kriv sto je bio na putu do prva zastave {#}

Da, još ja pitam na TS kak da si odjednom na drugoj strani i onda skužio da te balansiralo...

Je, žešća borba sa recoilom, ali gušt kada pwnas nekog s tim, pogotovo kad mu isfuraš lucky head-shot preko pola mape {#}

Fora je i što prešvajsaš AEK njubare na blizinu, hehe :p

Klasični n00b admin, ništ čudno...

14 godina
neaktivan
Battlefield 3

pa imas hrpu ekipe koja gura gun master... tom i butcher su redovni na gun master serverima... Nije navala kao prvog dana, ali su igrani i to dosta. I gunmaster i scavanger su jedni od najzabavniji modova.. 

Moj PC  
1 2 hvala 0
15 godina
neaktivan
Legendic1911 kaže...

Na koga vas podsjeca? xD

Iskreno, na jednog lika kojeg ti ne znas, Anarkyja, za njega je ovaj na kojeg ti referiras gospodin ^^

16 godina
drahic kaže...
desh kaže...

Pozz borci i suborci! Nije me bilo neko vrijeme, morao sam zaraditi nesto novaca, pa vas nisam dugo citao. VI NISTE NORMALNI! Nadrobili ste oko 400 stranica u 3 i po mjeseca koliko sam bio na brodu. Ma o cemu ste toliko pisali? Znam da je izasao novi dlc i da je dobar ali stvarno, 400 stranica? Nesto mi govori da je pao neki h4x0r, zadnja dva puta se to desilo, prvo Neno onda Dr. mcdonald, ko je sada???

Danny i Pirat isto.

Pič.ketine su izdale cijeli Bug forum. To se nedavno dogodilo. Imaju jos do 1.2. moderatore i to je to. Nakon toga ce ih prvo dečki iz klana napunit odozada,pa onda ide ostatak. Jer,oni su ipak bili stalno s njima.

jaooo ti mi se javljaš, veliki survivor skiLlzZor {#}

fila2208 kaže...

je pa to ti je švedska optika i hitreg... di su šveđani naspram francuza pff {#}

http://www.youtube.com/heat4HD
15 godina
neaktivan
xyan kaže...
Legendic1911 kaže...

Na koga vas podsjeca? xD

Iskreno, na jednog lika kojeg ti ne znas, Anarkyja, za njega je ovaj na kojeg ti referiras gospodin ^^

Hah ne znam ga da, ali mislim da znam na koga mislis. Jel to onaj : brate na "A" su, kako me je ubio brate, daj da se spawnam brate itd. ?

Battlelog: D-Ki11a
15 godina
neaktivan
Legendic1911 kaže...

Hah ne znam ga da, ali mislim da znam na koga mislis. Jel to onaj : brate na "A" su, kako me je ubio brate, daj da se spawnam brate itd. ?

{#}da{#}

13 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...
zdenko1991 kaže...

Nisi bio aktualan dok je Desh žario i palio virtualnim bojištima.

Ne vrti se BF zajednica oko tebe, znaš...

Pitao sam za bf3 ime, u cemu je problem?

Ovo drugo, nisam ja sam sebe prozvao cheaterom, uostalom di se zajednica vrti  oko mene, ovo je igra covjece, mislim da ljudi imaju pametnijeg posla.

I pitaanje. Dali su tebe maltretirali u skoli?, posto vidim da konstantno zelis ispasti pametan. 

P.s. Znam da cu sad dobit neki ultra filozofski odgovor, ali probaj odgovrit.

Poruka je uređivana zadnji put čet 31.1.2013 17:09 (zdenko1991).
13 godina
Battlefield 3

Je netko prebrojao koliko je aviona istovremeno u zraku na Air superiority modu?

I ovaj capture the flag, sto vam pada na pamet kad jedan motor lovi drugi?

Meni C4 bacan s onog ispred {#}

Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
CyberDemonVZ kaže...

Je netko prebrojao koliko je aviona istovremeno u zraku na Air superiority modu?

I ovaj capture the flag, sto vam pada na pamet kad jedan motor lovi drugi?

Meni C4 bacan s onog ispred {#}

mine ^^ ak mu pogodis putanju, pukne odmah, c4 je spor, treba baciti pa aktivirati...jedino ako su na vecoj udaljenosti, onda apsolutno c4 dolazi u obzir

13 godina
neaktivan
bik kaže...
zdenko1991 kaže...

ako je on na forumu 4god a ti 11mj tko se koga treba sjecati? ;)

Kakve to veze ima? Znaci neznas ni ti. ;)

17 godina
zdenko1991 kaže...
bik kaže...
zdenko1991 kaže...

Veteran je veteran pa makar bio i na forumu.

13 godina
neaktivan
Promatrač kaže...
zdenko1991 kaže...
bik kaže...
zdenko1991 kaže...

Veteran je veteran pa makar bio i na forumu.

O moj boze. Znaci nitko nezna tko je lik. Top secret...

17 godina
odjavljen
zdenko1991 kaže...

O moj boze. Znaci nitko nezna tko je lik. Top secret...

Svi znamo ali ti ne želimo reći!

Freak Show Inc.
14 godina
protjeran
Battlefield 3

jel zna netko zasto kad mi je ukljucen aero thema u windowsima i kada igram igru nakon 5min mi izbaci poruku kao da je komjuter spor i pita dali da prebacim na windows basic temu, a imam 8gb rama?

Battlelog: ljudina
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
bmwhartge kaže...

jel zna netko zasto kad mi je ukljucen aero thema u windowsima i kada igram igru nakon 5min mi izbaci poruku kao da je komjuter spor i pita dali da prebacim na windows basic temu, a imam 8gb rama?

To se i meni događa, al ne često, možda 1-2 tjedno. Kad sam imao stariji computer događalo se češče.

17 godina
odjavljen
Battlefield 3

Meni se nije događalo nikada do zadnje reinstalacije windowsa. Od onda ko sumanuto - par puta dnevno!

Freak Show Inc.

1 0 hvala 0
14 godina
bmwhartge kaže...

Je li ti se to događa samo od sebe dok igraš ili back tab-aš u windowse da pogledaš nešto pa se vratiš u igru...jer se meni samo tada znalo događati pa sam znao stalno stiskati ''keep the current scheme ,don't ask again''.

A i skužio sam da mi Aftermath ima neki mikrolag pa sam lijepo stavio da se ugasi Aero kad ulazim u igru i začudo nemam više mikrolaga,pa ti je možda bolje i to ugasiti.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice