Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.072.801
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Pa ako imaš tako dobrog pilota na suprotnoj strani je taktika, jer ti taj pilot ostavi ostalu pješadiju i tenkove na miru dok ga ti zabavljaš. Ili se ne slažeš?

Moj PC  
5 1 hvala 2
15 godina
Re: Battlefield 3
ARazer kaže...

Pa ako imaš tako dobrog pilota na suprotnoj strani je taktika, jer ti taj pilot ostavi ostalu pješadiju i tenkove na miru dok ga ti zabavljaš. Ili se ne slažeš?

Stvarno mislim da igrač poput šinoxa ne pada na te fore. Stigao je i meni pomoći u tenku i sve.

Naravno da jet mora bit dobar da se fajta sa drugim da jet nebi bacao rejp, ali najbitnija je suradnja jeta i helija, bez nje ništa.

btw. nisam tebe ubra da si igra? Ja još svojima vičem, oni imaju dobrog heli pilota pazite se ...a kad ono ništa.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Ne kažem da on pada na te fore ali definitivno mu je prioritet zrak a tek onda tlo. On vam čini 60+% tima, jer bez takvog pilota si frula. Nisam bio doma pa nisam igrao, došao sam tek kasnije kad se već bazzar igrao ja mislim. Bit če još prilika {#}

Moj PC  
2 1 hvala 1
13 godina
neaktivan
Scrappy kaže...
fila2208 kaže...
kurt kaže...

http://www.twitch.tv/ish1noxi/b/361375939 streamao je shinox jucer,ostalo je sejvano na twitchu mu to,ugl njegov pov je dosadan jer se ja i on obadvije runde dogfightamo {#}

Fora si se ramao na početku.

a da ne govorim o stalnom bailoutanju koju on naziva ''taktikom''

Za one koji sporije shvačaju, taktika je bila držati ishinoxa cijelo vrijeme zauzetim u zraku, i dečki su to sasvim dobro odradili. 

edit: eto razer me prestigao:)

Poruka je uređivana zadnji put pon 28.1.2013 11:26 (D4RKR1DE).
17 godina
odjavljen
Basta kaže...
Znas da je najbolji, a nikad ga nisi probao?
Zakon! :)

pa nisam ali sam čuo puno priča da ima najbolji senzor i da je još uvijek prvi izbor profesionalcima u bf i cod igrama,većini paše i njegova ergonomija

14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Pice.....njubare....skilzori.....prozori.......BUG's finest je spreman.

Pljuce nauljene....ćune napete....guze spremne!!

Ček lista:

Server: nemamo

Omiljena mapa: nemamo

Fixni broj igrača: nemamo

Wining strik: nemamo

Imamo:

Svi potencijalni izazivači na PP

cyaaaaa

You should never underestimate the predictability of stupidity
Moj PC  
14 0 hvala 2
17 godina
Battlefield 3

Famasoid gripoideus laseroid: checkoid {#}

Priznajem - već 3 dana i 9 sati nisam taknuo eM-(sve-u)-šesnajst, iako me ponekad uhvati neutaživa želja i bestijalni poriv, borim se koliko mogu. Apstinencijska kriza nema morala i skrupula, stalno je tu iza ugla, vabi me i nutka mi M16, ali nekako se uspjevam oduprijeti i ustrajati. Ne znam da li cu pokleknuti, ali nekako guram... Dragi Lastane, jesam li dobro izabrao?

{#}

Moj PC  
8 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

ajde hebote više m16a3 na tdm kanalima ,

ima 100 različitih oružja

Battlelog CRO_ZeNGe
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
ZeNGe_CRO-mt kaže...

Ja igram zadnjih dana sa m16 na kanalima i svi mi viču noob a nitko ne konta da sam tek počeo koristiti tu pušku (tek par service starova) {#}

Freak Show Inc.
15 godina
ARazer kaže...

Ne kažem da on pada na te fore ali definitivno mu je prioritet zrak a tek onda tlo. On vam čini 60+% tima, jer bez takvog pilota si frula. Nisam bio doma pa nisam igrao, došao sam tek kasnije kad se već bazzar igrao ja mislim. Bit če još prilika {#}

Pa logično je, jet prvo riješi zrak pa onda sije po tlu.

Ne 60%, on nam čini 95% tima, 4% heli, a mi prašinari smo samo reklama. Zapravo se mi potajno zovemo xtreamshinox croteam, nisi znao?

AIR SAM, dakle heli i jet moraju nosit 50% tima, ako ne nose, onda tim gubi.

D4RKR1DE kaže...

Za one koji sporije shvačaju, taktika je bila držati ishinoxa cijelo vrijeme zauzetim u zraku, i dečki su to sasvim dobro odradili. 

edit: eto razer me prestigao:)

Sry ali ne vidim kako bail out može dulje držati shinoxa u zraku. Bailoutaš se i onda dok se suicidaš još pa dočekaš da se spawnaš...dotad shinox napravi run po bazi i riješi avion.

Ali da, prilično je bio zauzet zrakom, to je istina...

Zero2 kaže...

Pice.....njubare....skilzori.....prozori.......BUG's finest je spreman.

Pljuce nauljene....ćune napete....guze spremne!!

Haha legendo, ajde čut ćemo se sad koji dan :)

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
Poruka je uređivana zadnji put pon 28.1.2013 12:22 (fila2208).
14 godina
neaktivan
Friday kaže...
ZeNGe_CRO-mt kaže...

Ja igram zadnjih dana sa m16 na kanalima i svi mi viču noob a nitko ne konta da sam tek počeo koristiti tu pušku (tek par service starova) {#}

ajde hvala bogu da si se maknuo od njuberske saige pa makar to bio pomak na m16a3

Battlelog CRO_ZeNGe
17 godina
odjavljen
ZeNGe_CRO-mt kaže...

na kanalima tdm se stvarno da igrat sa svim oružjima

14 godina
neaktivan
Battlefield 3

zasto sam bailao?cilj mi je bio zadrzati shinoxa,u waru nema pravila kao npr. baserape,pa sam se ja suicidao da se cim brze vratim u drugi avion prije nego mi ga on unisti...ako bailam on ce jos ici za mojim avionom,a to mi ustedi dragocjene sekunde (vidite da je pomoglo nekoliko puta)

BTW nisam bailao nego sam stisnuo esc i suicidao se,to inace ne radim na pubu,pa nisam š*pak,uostalom koga briga za K/D ratio i score u waru?

battlelog:KICKASS_HR
Poruka je uređivana zadnji put pon 28.1.2013 12:26 (kurt).

3 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
ZeNGe_CRO-mt kaže...
Friday kaže...
ZeNGe_CRO-mt kaže...

ajde hvala bogu da si se maknuo od njuberske saige pa makar to bio pomak na m16a3

Brate mili pa ne igram sa saigom već 4-5 mjeseci...

Freak Show Inc.
14 godina
neaktivan
M4X kaže...
ZeNGe_CRO-mt kaže...

da ,dobro je jučer bilo ali su me kickali radi c4 {#}

ali čovječe kanali 64 igrača je veliko kampersko gnijezdo ,di nema mjesta ovakvima poput mene koji praktički ne skidaju prst sa spinta ,znaći puun gas kolji-gazi-rejapaj ,

samo ekipa čuči na hrpici krpetina medica i ne miču se cijelu partiju od jedne pozicije i m16 u rukama,odvratno

Battlelog CRO_ZeNGe
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

a i to bailanje je retardirano ,

mene ako netko skida u jetu ja ne bailam ,nek me čovjek ubije ako je bolji -bolji je,zaslužio je taj kill,šta sad....

Battlelog CRO_ZeNGe
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
ZeNGe_CRO-mt kaže...

a i to bailanje je retardirano ,

mene ako netko skida u jetu ja ne bailam ,nek me čovjek ubije ako je bolji -bolji je,zaslužio je taj kill,šta sad....

da smo u pubu ne bi ni ja bailao,ali daj citaj,cim se brze vratim u drugi avion to bolje,jer kad on mene skine ide mi unistit drugi avion,a ovako ga ne stigne,dok se meni opet respawna avion u kojem me unistio vec ce nam porejpati cijeli tim

14 godina
neaktivan
Battlefield 3

ma ja kažem opčenito za bailanje ,ne u tvom slučaju,da sam mislio na tebe citirao bi te {#}

Battlelog CRO_ZeNGe
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Battlefield 3

Nezz i dalje ne kužim zaš bi shinox išao za disanim avionom, ne ide on za kill, on ide za disable i onda ide bazu riješit. Po meni je možda još jače ostat u avionu do samog kraja ili letjet što dalje od baze tako da on dulje mora dolazit do baze ili tako nešto..

no dobro nebitno, bit će još warova pa ćeš probati još takitka. Samo ram nije bio ok onaj :(

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
ZeNGe_CRO-mt kaže...
M4X kaže...
ZeNGe_CRO-mt kaže...

da ,dobro je jučer bilo ali su me kickali radi c4 {#}

šta si iz zraka bacao c4? ja uopće neznam igrat s c4,sa shutgunom sam prije jako malo igrao na kanalima i nije mi išlo,valjda treba prilagodba

a ova tvoja taktika da samo trčim,nož i to kod mene i ne pali,uvijek me netko skine iz daljine

ja potpuno zaboravim da imam nož a za pištolj se sjetim isto rijetko i to većinom kad ispraznim sve na  primarnom,i dosta često reloadam...da bih bio još bolji treba tu još puno vježbe,80% sam na kanalima tdm 64 igrača najbolji ili u prvih 3 ali može još to mislim dosta bolje

zapravo zavisi i od ekipe s kojom igraš a većina zapravo te neće dignut,koliko samo puta ja znam dignut i odmah poginut

kod kanala  uvijek naletiš na drugačiju taktiku,nekad svi furaju snajpere,m16,c4 za onog rambo asig.,pa pečenke itd., vide da ih ubijaš sa npr. aekom i onda odmah pohrle i oni na aeka

13 godina
ARazer kaže...

Pilot je vrlo bitan sa samog stanovišta da "zabavlja" protivničkog pilota ili heli ekipu tako da ovi ne mogu djelovati prema Zemlji. Kada je to ispunjeno, kao što mi imamo sa Shinoxom, onda je sve na pješadiji i tenkovima.

Dama_The_Crow
14 godina
neaktivan
fila2208 kaže...

Nezz i dalje ne kužim zaš bi shinox išao za disanim avionom, ne ide on za kill, on ide za disable i onda ide bazu riješit. Po meni je možda još jače ostat u avionu do samog kraja ili letjet što dalje od baze tako da on dulje mora dolazit do baze ili tako nešto..

no dobro nebitno, bit će još warova pa ćeš probati još takitka. Samo ram nije bio ok onaj :(

nezz,pitaj ga zasto je isao

ovo podebljano:heh,da ja krenem ravnom putanjom dalje od baze opet bi me skinuo

17 godina
odjavljen
Soldier977 kaže...
ARazer kaže...

Pilot je vrlo bitan sa samog stanovišta da "zabavlja" protivničkog pilota ili heli ekipu tako da ovi ne mogu djelovati prema Zemlji. Kada je to ispunjeno, kao što mi imamo sa Shinoxom, onda je sve na pješadiji i tenkovima.

dobro ste sredili chc,pomislio sam da su bolji od vas ali nisu

14 godina
neaktivan
M4X kaže...

šta si iz zraka bacao c4? ja uopće neznam igrat s c4,sa shutgunom sam prije jako malo igrao na kanalima i nije mi išlo,valjda treba prilagodba

a ova tvoja taktika da samo trčim,nož i to kod mene i ne pali,uvijek me netko skine iz daljine

ja potpuno zaboravim da imam nož a za pištolj se sjetim isto rijetko i to većinom kad ispraznim sve na  primarnom,i dosta često reloadam...da bih bio još bolji treba tu još puno vježbe,80% sam na kanalima tdm 64 igrača najbolji ili u prvih 3 ali može još to mislim dosta bolje

zapravo zavisi i od ekipe s kojom igraš a većina zapravo te neće dignut,koliko samo puta ja znam dignut i odmah poginut

kod kanala  uvijek naletiš na drugačiju taktiku,nekad svi furaju snajpere,m16,c4 za onog rambo asig.,pa pečenke itd., vide da ih ubijaš sa npr. aekom i onda odmah pohrle i oni na aeka

nisam iz zraka nego onako mučki iza leđa {#} i taman me prije kraja par ticketa kickaju šu*ci.

mogu reć da je pdw-r bomba! staviš laser i ubica samo takva,čak i na daleko ide bez beda.

ali kako ne igraš sa nožem ili pištoljem?? pa bez toga mi se niti neda igrat :)

ee zato tebi max treba razer naga {#} , i pištać ti je na dohvat ruke ,dok ovako sa scrolom prebacuješ onda i razumiješ zašto pištač slabo koristiš

Battlelog CRO_ZeNGe
16 godina
neaktivan
Battlefield 3

to je u redu ali mislim da su avioni malo prejaki (OP za pro skilzore)

pogotovo u borbi sa attack helli-ima.Prvise metaka mogu podnjeti i od gunnera a i previse raketa od pilota.Ako se mene pita trebali bi to malo popravit.Ako nist drugo povecati dammage helić vs gejvijončić

[M|C] jokaCRO ingame
Moj PC  
6 5 hvala 0
15 godina
Battlefield 3

Dajte mi preporuku gdje da kupim cd key i po mogućnosti link.

Tu sam i kad misliš da nisam!!
Poruka je uređivana zadnji put pon 28.1.2013 12:59 (Nisam Ja,Nisi Ti).
Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
odjavljen
M4X kaže...

Pa nećeš trčati kao kreten po otvorenom ako znaš da ima snajpera na vlaku/kranu (kran i nije toliki problem zapravo). Imaš gro mjesta među kontejnerima za ubijati protivničke igrače.

Nož ti jednostavno dođe kao refleks nakon nekog vremena - ni ne razmišljaš o njemu. A to da se pištolja sjetiš rijetko to ti je stvarno problem jer pištolj je vrlo često slamka spasa. Inače, ako ti trebaju instrukcije za nož - pomoći ću ti, samo pošalji invite na server {#}

Freak Show Inc.
14 godina
neaktivan
Soldier977 kaže...

O tome ja pričam.

M4X kaže...

dobro ste sredili chc,pomislio sam da su bolji od vas ali nisu

Drži se kanala, ti nemaš s čim mislit

Poruka je uređivana zadnji put pon 28.1.2013 13:03 (ARazer).
17 godina
odjavljen
ZeNGe_CRO-mt kaže...

nisam iz zraka nego onako mučki iza leđa {#} i taman me prije kraja par ticketa kickaju šu*ci.

mogu reć da je pdw-r bomba! staviš laser i ubica samo takva,čak i na daleko ide bez beda.

ali kako ne igraš sa nožem ili pištoljem?? pa bez toga mi se niti neda igrat :)

ee zato tebi max treba razer naga {#} , i pištać ti je na dohvat ruke ,dok ovako sa scrolom prebacuješ onda i razumiješ zašto pištač slabo koristiš

čekaj to je bilo na ovom serveru,piše ti no c4/sniper/shutguns,kako im uspiješ uopće doć iza leđa,sve radim sa scrolom i tipkovnicom,medic bacim sa tipkovnicom a pištolj sa scrolom

Poruka je uređivana zadnji put pon 28.1.2013 13:06 (M4X).
17 godina
odjavljen
ARazer kaže...

nisam ti ja kriv šta ste izgubili ako si iz chc,koliko znam vi iz chc stalno nešto vježbate pa opet ništa

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice