Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.080.125
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Re: Battlefield 3
OmO kaže...

BF3 je odlicna igra ali ipak ima mane. Ima dosta bugs u igri kao naprimjer dok igras cesto ti dode da ne mozes gadati u glavu jer je recoil previse velik,

da, inače puške u stvarnosti nemaju recoil al bf3 je glupa igra koja je implementirala to... onda slobodno odi na CoD gdje se iz hipa skida preko mape... bye {#}

http://www.youtube.com/heat4HD
14 godina
neaktivan
@Maxon ne branim ja novi MoHW.. I sam govorim da Warfighter ima velike mane poput voipa, prebacivanja i trenutnog biranja buddya, mjenjanja osnovnih postavki servera. Ali mi je opet ljepsa i bolja MP igra od BO 2.. Pa nije uspjela privuci velik broj igraca.. Dok tko ima prvi BO i MW prakticki ne treba nove COD nastavke.. I da uvedu novi engine ,a ne naprave neki veci odmak u gameplayu i ostanu na jednom te istom sami ce sebe pokopati... Najveca prijetnja su im free 2 play naslovi koji postaju sve kvalitetniji.. Uzmi samo Warface od Cryteka..
http://g.bf3stats.com/pc/xcpZmxzk/53COP-ceco.png
14 godina
neaktivan
ceco22 kaže...
@Maxon ne branim ja novi MoHW.. I sam govorim da Warfighter ima velike mane poput voipa, prebacivanja i trenutnog biranja buddya, mjenjanja osnovnih postavki servera. Ali mi je opet ljepsa i bolja MP igra od BO 2.. Pa nije uspjela privuci velik broj igraca.. Dok tko ima prvi BO i MW prakticki ne treba nove COD nastavke.. I da uvedu novi engine ,a ne naprave neki veci odmak u gameplayu i ostanu na jednom te istom sami ce sebe pokopati... Najveca prijetnja su im free 2 play naslovi koji postaju sve kvalitetniji.. Uzmi samo Warface od Cryteka..

vidio sam da je Mistiq snimio neki klip od 11min i cini mi se vizualno OK. Puske kao da nemaju recoil i spor je gameplay...ali to mi izgleda kao neki rush mode sta je on u beti igrao, ne postoji neki conquest mod ili nesto takvo. Ima li killcam?

Poruka je uređivana zadnji put ned 27.1.2013 21:02 (xyan).
17 godina
OmO kaže...

Ima dosta bugs u igri kao naprimjer dok igras cesto ti dode da ne mozes gadati u glavu jer je recoil previse velik,

Prokleti programeri, pa kakvu su to igru napravili!?!?!?

{#}

15 godina
neaktivan
bmwhartge kaže...

sta se mene tice ja bio jos povecao recoil svih pusaka ali da se smanji fucking spread metaka.

U potpunosti se slažen.

Fr4nk_Horrig4n
14 godina
neaktivan

Dobro je TomoR rekao, nisam mslio recoil nego RBS (Random bullet spread) slucajno sam to zamijenio. Moja greska ljudi. Desava se sta ces.

MasterFreak
13 godina
neaktivan
OmO kaže...

Dobro je TomoR rekao, nisam mslio recoil nego RBS (Random bullet spread) slucajno sam to zamijenio. Moja greska ljudi. Desava se sta ces.

Molim te, prebaci se u planetside 2 temu. Hvala.

14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Xyan, igra je jako zabavna. Kao neki hibrid CoD, MoH, BF, pa cak i CS. Dobro sama igra je u beti pa ima mana, ali graficki jako ljepa. Imas betu, pa se prijavi.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Battlefield 3

Najdraza puska mi je m16. Nju volim upravljati sa misem( razer imperator 2012 4g) kojega slucajno prodajem. Najdrazi side arm - magnum

Moj PC  
0 9 hvala 0
17 godina
odjavljen
zdenko1991 kaže...

Najdraza puska mi je m16. Nju volim upravljati sa misem( razer imperator 2012 4g) kojega slucajno prodajem. Najdrazi side arm - magnum

Freak Show Inc.
15 godina
Battlefield 3

Evo odigrali jedan super war sa ekipom CHC-a. Mali problemi i nesporazum sa početka, ali eto valjda je na kraju sve bilo ok.

Nadajmo se još takvih mečeva i još više zabave. bazzar je bio ludnica, ali moram priznat da je Firestorm bio bio neizvjesniji.

Ispirke određenim ljudima za chat war...pas grize kad je isprovociran :)

eto do sljedećeg puta, pozdrav i hvala od cijele ekipe xXx!

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
Moj PC  
8 4 hvala 4
13 godina
Battlefield 3

Također , hvala ekipi CHC-a na super waru. Nadam se da opet brzo igramo.

Dama_The_Crow
Moj PC  
6 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Friday kaže...
zdenko1991 kaže...

Citaj izmedu redaka... Mini oglas je ovo...

13 godina
neaktivan
Soldier977 kaže...

Bilo je odlično, morat ćemo to ponoviti. Bili ste bolji taktički i svaka čast, zasluženo ste pobijedili. Vidi se iskustvo. Drugi put ćemo se bolje organizirati pa će valjda biti neizvjesnije. Šteta zbog nesporazuma i isprike isto u ime klana za pisanje u chatu pojedinaca,

opomenuti su. Jbg tako je u ratu pa ćemo si valjda oprostiti.{#} U svakom slučaju sve super, možda da drugi put druge mape probamo.

15 godina
neaktivan
zdenko1991 kaže...

{#}{#}{#}  a ljepo sam ti reko neeeee razer igrackice kupovat....   {#}

Battlelog: xXxtream_mau5
Poruka je uređivana zadnji put ned 27.1.2013 23:51 (berto).
17 godina
odjavljen
zdenko1991 kaže...
Friday kaže...
zdenko1991 kaže...

Znam, zato sam i stavio onu sliku. To je prvi isfurao danny i bilo je fora, sad više nije. Ali ajd, popravljaš se {#}

Freak Show Inc.
17 godina
odjavljen
D4RKR1DE kaže...
Soldier977 kaže...

Bilo je odlično, morat ćemo to ponoviti. Bili ste bolji taktički i svaka čast, zasluženo ste pobijedili. Vidi se iskustvo. Drugi put ćemo se bolje organizirati pa će valjda biti neizvjesnije. Šteta zbog nesporazuma i isprike isto u ime klana za pisanje u chatu pojedinaca,

opomenuti su. Jbg tako je u ratu pa ćemo si valjda oprostiti.{#} U svakom slučaju sve super, možda da drugi put druge mape probamo.

Bilo je spominjanja mama, ili?

Freak Show Inc.
15 godina
D4RKR1DE kaže...
Soldier977 kaže...

Naravno sve je to u žaru borbe, velim nesporazum i yebiga. Sve u svemu, nadajmo se još mečeva.

Dogovorit ćemo i mape i vrijeme pa oept zašpilamo.

Posebno hvala BLEKSTENi na slotovima na našem serveru da možemo odigrat, dakle gg blek.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
14 godina
neaktivan
D4RKR1DE kaže...

Takodjer se prikljucujem cestitkama!!

Želim paranormalnu ženu(da ima para i da je normalna):)
13 godina
Battlefield 3

bit ce i video sa war-a....te se ovim putem i ja zahvaljujem CHC-ovcima na war-u, slotovima na serveru i zabavi.... {#}

do idućeg susreta na bojištu... {#}

My BF3 Battlelog: xXxtreme_Master, my YouTube channel: http://www.youtube.com/user/MasterChurner
Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina
Battlefield 3

Imam namjeru naručiti u base host-u cd key ali me zanima jedno...

Tamo postoji "obični" cd key koji košta 135 kn i postoji premium cd key od 235 kn.

Koja je razlika između ta dva cd key-a?

Tu sam i kad misliš da nisam!!
Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
Friday kaže...
zdenko1991 kaže...
Friday kaže...
zdenko1991 kaže...

Znam, zato sam i stavio onu sliku. To je prvi isfurao danny i bilo je fora, sad više nije. Ali ajd, popravljaš se {#}

Nije on, nego ja sa procom, ali ajde popravljas se...

14 godina
neaktivan
Bump
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Moj PC  
14 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

http://www.twitch.tv/ish1noxi/b/361375939 streamao je shinox jucer,ostalo je sejvano na twitchu mu to,ugl njegov pov je dosadan jer se ja i on obadvije runde dogfightamo {#}

battlelog:KICKASS_HR

0 4 hvala 0
15 godina
kurt kaže...

http://www.twitch.tv/ish1noxi/b/361375939 streamao je shinox jucer,ostalo je sejvano na twitchu mu to,ugl njegov pov je dosadan jer se ja i on obadvije runde dogfightamo {#}

Fora si se ramao na početku.

17 godina
odjavljen
zdenko1991 kaže...

najbolji miš je death ader stari 3500dpi,najbolji senzor,nisam ga imao prilike isprobat ali njega svi hvale tj. senzor njegov kad je riječ o brzim fps igrama

17 godina
Znas da je najbolji, a nikad ga nisi probao?
Zakon! :)

16 godina
neaktivan
fila2208 kaže...
kurt kaže...

a da ne govorim o stalnom bailoutanju koju on naziva ''taktikom''

http://www.youtube.com/heat4HD
15 godina
Scrappy kaže...
fila2208 kaže...
kurt kaže...

a da ne govorim o stalnom bailoutanju koju on naziva ''taktikom''

Pa dobro, i to je vrsta taktike...on nije morao npr. izać iz disableanog jeta, on je mogao dalje letjeti, ali on iskoči i onda leti padobranom i gađa sa rpg avion.
Jadan shinox imao samo 8kdr radi toga :( 

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice