Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.065.091
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Battlefield 3

Novi Patch:

• Smanjuju utjecaj supressa na aim, 
  • poboljšavaju net code (nema više umiranja iza zaklona), 
  • nerfaju M16, 
  • popravljaju bug kada iglom pogodiš heli a ono malo zadimi ko da ulje uđe u motor, 
  • hitreg poboljšavaju tako da nema više "the one who standing still", 
  • integriraju esl unutar battleloga, 
  • kickanje wajnera automatski bez prijave, 
  • poboljšavaju zaštitu protiv cheatera (više nema šanse biti cheater, automatska prijava policiji ide od DICE-a)
  •  i bezbroj toga još....
Dama_The_Crow
Moj PC  
16 0 hvala 4
17 godina
Re: Battlefield 3
Javio se na twiteru piratov frend iz Dice-a, navodna ekskluziva. Soldier upgrade sa airman camo za M16 stize u 12.-om mjesecu ove godine! Wooohooo!
13 godina
neaktivan
Soldier977 kaže...

Novi Patch:

• nerfaju M16 

ovo bu zanimljivo  {#}

Battlelog: 8string
16 godina
neaktivan
Soldier977 kaže...

Novi Patch:

• Smanjuju utjecaj supressa na aim, 
  • poboljšavaju net code (nema više umiranja iza zaklona), 
  • nerfaju M16, 
  • popravljaju bug kada iglom pogodiš heli a ono malo zadimi ko da ulje uđe u motor, 
  • hitreg poboljšavaju tako da nema više "the one who standing still", 
  • integriraju esl unutar battleloga, 
  • kickanje wajnera automatski bez prijave, 
  • poboljšavaju zaštitu protiv cheatera (više nema šanse biti cheater, automatska prijava policiji ide od DICE-a)
  •  i bezbroj toga još....

kad sam počeo čitat fakat sam zabrijao da će bit to u patchu, al kad sam pročitao malo niže sve mi bilo jasno {#}

btw.

http://www.youtube.com/heat4HD
14 godina
neaktivan
cronux kaže...
Soldier977 kaže...

Novi Patch:

• nerfaju M16 

ovo bu zanimljivo {#}

Ostaje mi g3a3 i aek ^^, m416...

I ne znam, m4a1 se ne razlikuje toliko od m16 u igri po statsima, ali u igri ima vidljivo slabiji performance. ocito da ti silni sitni nerfovi se nakupe

http://symthic.com/bf3-weapon-comparison#10-18-02-02

17 godina
odjavljen
Battlefield 3

Evo proradilo je ali koji je ovo qurac?

Freak Show Inc.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

battlefield3.exe inject aimobt.dll...

battlefied3.exe inject BF3whv2.0.dll.....

battlefield3.exe loading inject...

Pfff.. znamo kaj je to....{#} {#} 

Moj PC  
9 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Battlefield 3

@xyan - jučer sam nakon dugo vremena ponovo igrao sa 416-icom, ajme kolki recoil  {#}

i dalje se držim aek-a. kakav je scar-l?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
cronux kaže...

@xyan - jučer sam nakon dugo vremena ponovo igrao sa 416-icom, ajme kolki recoil {#}

mada ce ti reci da je odlican, meni se nekako cini kao da ima suplje metke ^^ ali svakako nije za baciti, mozda za neki medium to long range...

17 godina
odjavljen
drahic kaže...

battlefield3.exe inject aimobt.dll...

battlefied3.exe inject BF3whv2.0.dll.....

battlefield3.exe loading inject...

Pfff.. znamo kaj je to....{#} {#} 

Ma nije to, skinuo sam si nek programčić i od onda mi se obavezno otvara konzola, ne znam koji K...

'bf3.exe' (Managed (v4.0.30319)): Loaded 'C:\Windows\Microsoft.Net\assembly\GAC_MSIL\SMDiagnostics\v4.0_4.0.0.0__b77a5c561934e089\SMDiagnostics.dll', Skipped loading symbols. Module is optimized and the debugger option 'Just My Code' is enabled.
'bf3.exe' (Managed (v4.0.30319)): Loaded 'C:\Windows\Microsoft.Net\assembly\GAC_MSIL\System.ServiceModel.Channels\v4.0_4.0.0.0__31bf3856ad364e35\System.ServiceModel.Channels.dll', Skipped loading symbols. Module is optimized and the debugger option 'Just My Code' is enabled.
'bf3.exe' (Managed (v4.0.30319)): Loaded 'C:\Windows\Microsoft.Net\assembly\GAC_MSIL\System.ServiceModel.Web\v4.0_4.0.0.0__31bf3856ad364e35\System.ServiceModel.Web.dll', Skipped loading symbols. Module is optimized and the debugger option 'Just My Code' is enabled.
'bf3.exe' (Managed (v4.0.30319)): Loaded 'C:\Windows\Microsoft.Net\assembly\GAC_MSIL\System.IdentityModel\v4.0_4.0.0.0__b77a5c561934e089\System.IdentityModel.dll', Skipped loading symbols. Module is optimized and the debugger option 'Just My Code' is enabled.
'bf3.exe' (Managed (v4.0.30319)): Loaded 'C:\Windows\Microsoft.Net\assembly\GAC_MSIL\Microsoft.VisualStudio.Diagnostics.ServiceModelSink\v4.0_4.0.0.0__b03f5f7f11d50a3a\Microsoft.VisualStudio.Diagnostics.ServiceModelSink.dll'
The thread '<No Name>' (0x1a54) has exited with code 0 (0x0).
The thread '<No Name>' (0x1874) has exited with code 0 (0x0).
The thread '<No Name>' (0x1818) has exited with code 0 (0x0).
'bf3.exe' (Managed (v4.0.30319)): Loaded 'Microsoft.GeneratedCode'
A first chance exception of type 'InjectEntryPointNotFoundException' occurred in mscorlib.dll
The thread '<No Name>' (0x1a34) has exited with code 0 (0x0).
The thread '<No Name>' (0x18b4) has exited with code 0 (0x0).
The thread '<No Name>' (0x10f0) has exited with code 0 (0x0).
The thread '<No Name>' (0x16b0) has exited with code 0 (0x0).
A first chance exception of type 'System.ServiceModel.InjectEntryPointNotFoundException' occurred in mscorlib.dll
A first chance exception of type 'System.ServiceModel.InjectEntryPointNotFoundException' occurred in mscorlib.dll
'bf3.exe' (Managed (v4.0.30319)): Loaded 'C:\Windows\assembly\GAC_MSIL\Microsoft.VisualStudio.Debugger.Runtime\11.0.0.0__b03f5f7f11d50a3a\Microsoft.VisualStudio.Debugger.Runtime.dll'
The program '[6476] bf3.exe: Program Trace' has exited with code 0 (0x0).
The program '[6476] bf3.exe: Managed (v4.0.30319)' has exited with code -1 (0xffffffff).

Freak Show Inc.
13 godina
cronux kaže...

@xyan - jučer sam nakon dugo vremena ponovo igrao sa 416-icom, ajme kolki recoil {#}

416 naspram AEK-a ima recoil 0 - da nisi ti pobrkao malo puške?

Ili sam ja toliki pro i reguliram recoil pa više ni ne primjećujem to?

[19xx] 4ntraks
13 godina
Skilledžija kaže...
cronux kaže...

Da. M416 ima nepostojeći recoil. Čak bi se drznuo reći da je u dosta segmenata bolja od M16.

Dama_The_Crow
13 godina
neaktivan
Skilledžija kaže...
cronux kaže...

@xyan - jučer sam nakon dugo vremena ponovo igrao sa 416-icom, ajme kolki recoil  {#}

mora da si pro  {#}

aek usmjerim u protivnika i bok, bez neke kompenzacije recoil-a (moguće da zato jer ne koristim nikakvu optiku gore). m16a3 mi je novo otkriće i samo radi reload-a mi je super, a 416 - ne znam, kao što rekoh, nisam dugo igrao s njime. bum danas mal skinul prašinu s njega da vidim točno kaj je kaj {#}

17 godina
odjavljen
Soldier977 kaže...

Čak bi se drznuo reći da je u dosta segmenata bolja od M16.

Drzniče {#}

Freak Show Inc.
13 godina
Soldier977 kaže...

Da. M416 ima nepostojeći recoil. Čak bi se drznuo reći da je u dosta segmenata bolja od M16.

Ja jučer nakon dugo vremena uzeo FAMAS jednu rundu na kanalima da ga probam.

Koja je to mrcina od puške, samo me ubi reload.

A recoil na FAMAS-u je jebachki - ta puška u punom smislu te riječi ima recoil ;)

Al zato na blizu po trojica padaju iz hipa bez frke :)

[19xx] 4ntraks
13 godina
neaktivan
Battlefield 3

probao sam FAMAS, to se čudo isprazni brže nego ZET-ov tramvaj kada uđe kontrolor  {#}

20 0 hvala 0
14 godina
cronux kaže...

Scar je odlična puška ali zahtjeva totalnu promjenu playstylea. Dakle nema rush prsa o prsa i te spike. On je više za preciznu paljbu sa daljih pozicija. Problem mu je sporost pa ekipa stigne pobjeć jer ne može puno dmg dati u malom vremenu.

Ako igraš sa aekom možda će ti scar l bit loš jer je spor pa ćeš nerijteko prestat pucat a lik dalje trči.

Porbaj ali velim treba se naviknuti, ali kad se navikneš onda boguje.

cronux kaže...

aek usmjerim u protivnika i bok, bez neke kompenzacije recoil-a (moguće da zato jer ne koristim nikakvu optiku gore). m16a3 mi je novo otkriće i samo radi reload-a mi je super, a 416 - ne znam, kao što rekoh, nisam dugo igrao s njime. bum danas mal skinul prašinu s njega da vidim točno kaj je kaj {#}

AEK je laser, ti samo pogledaš nekog i klikneš lik pada, ne ttreba ni kompenzirati puno, famas je još luđi šta se toga tiče, samo klik i pada ali onda reload ajme majko.
moj prijedlog ti je onda f2000 jer je malo sporiji od aeka ali za manje mape dušu dao radi svog hipfire konusa koji je manji od nekih pušaka.
btw. koja puška ima najveći recoil u igri? Scar H? M240b? m60?
Sinoć m60 na kanalima, i sad uletim uza nekog bloka kad ono 2 recona, medic i engi kampaju,. ratattatatatattarrtartartar cijeli spremink u njjih oni se dižu revaju ja samo prašim...
rambo feeling achieved.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
Poruka je uređivana zadnji put uto 15.1.2013 11:32 (fila2208).
13 godina
cronux kaže...

mora da si pro {#}

aek usmjerim u protivnika i bok, bez neke kompenzacije recoil-a (moguće da zato jer ne koristim nikakvu optiku gore). m16a3 mi je novo otkriće i samo radi reload-a mi je super, a 416 - ne znam, kao što rekoh, nisam dugo igrao s njime. bum danas mal skinul prašinu s njega da vidim točno kaj je kaj {#}

Ti očito ne izlaziš s Kanala pošto ne znaš kako se AEK ponaša na daljinu - bez uvrede pošto i sam volim Kanale ;)

AEK ima takav recoil da na 50 m bez kompenzacije ne možeš kuću pogoditi, kamoli protivnika.

[19xx] 4ntraks
17 godina
odjavljen
Battlefield 3

Mene je jučer maus izludio sa FAMAS-om. Moram i ja malo probati da vidim...

Freak Show Inc.

0 0 hvala 0
13 godina
Friday kaže...

Maus je čiter tako da nije ni čudo :)

Ozbiljno, FAMAS je luda puška, ali recoil + reload + luđačko trošenje metaka je čini takvom da rijetki igraju s njom.

[19xx] 4ntraks
13 godina
Friday kaže...

Famas: supressor, red dot, foregrip i deeeriiiii...  nisam mogao vjerovati kako padaju........ Doduše reload {#}

Dama_The_Crow
17 godina
odjavljen
Soldier977 kaže...
Friday kaže...

Famas: supressor, red dot, foregrip i deeeriiiii...  nisam mogao vjerovati kako padaju........ Doduše reload {#}

Mislim da je upravo takav setup imao...

Freak Show Inc.
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Ja sam prije patcha koristio Famas stalno. (U to kratko vrijeme koliko je bio dobar oko 3500killova)

Tada.. Tada je bio bolji nego m16. Brz reload,puno manji recoil.. Ufff.. Kako je samo dobar bio...

Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Skilledžija kaže...
cronux kaže...

mora da si pro  {#}

Ti očito ne izlaziš s Kanala pošto ne znaš kako se AEK ponaša na daljinu - bez uvrede pošto i sam volim Kanale ;)

AEK ima takav recoil da na 50 m bez kompenzacije ne možeš kuću pogoditi, kamoli protivnika.

hahaha, skoro -> Kanali su vaše TD brije i to po novome igram jer mi je zanimljivo igrati sa domaćima  {#}

Dok nisam otkril ekipu s BUG foruma isključivo sam igrao HC conquest i AEK mi je i dalje majka za to (barem za urbane mape). Moguće jer je na HC-u 60% startni health pa neprijatelji lakše padaju, al i na daljinu mogu raditi dobar damage {#}

Poruka je uređivana zadnji put uto 15.1.2013 11:42 (cronux).
13 godina
Soldier977 kaže...
Friday kaže...

Mislim da sam ja jučer igrao sa flash supressorom + grip + cobra - isto dobro ;)

[19xx] 4ntraks
14 godina
Skilledžija kaže...
Friday kaže...

Maus je čiter tako da nije ni čudo :)

Ozbiljno, FAMAS je luda puška, ali recoil + reload + luđačko trošenje metaka je čini takvom da rijetki igraju s njom.

Snjom moraš unaprijed razmišljati di ćeš trčati i di možeš stati za reload. Ovo od 25 metaka ju je uništilo jako.

5metaka više je jedan kill više i taj nerf ju je syebao jako.

Napravili su glupost spojivši famasove modele njih 3 u jedan samo iskombinirali postavke.

Trebao je bit kao na početku 30 metaka, 1000rpm i recoil i reload kakav je sad i bok.

I btw. otkida rame, ali ja mu stavim heavy barrel, još brže ruši.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
Poruka je uređivana zadnji put uto 15.1.2013 11:42 (fila2208).
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Nije loše malo s vremena na vrijeme baciti oko na symthic.com i malu analizu napraviti s cime sad igrate i s cime bi mogli igrati ^^

http://symthic.com/

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
xyan kaže...

Nije loše malo s vremena na vrijeme baciti oko na symthic.com i malu analizu napraviti s cime sad igrate i s cime bi mogli igrati ^^

http://symthic.com/

Ili odmah uzeti M16 pa ne moraš ništa gledati... {#}

Freak Show Inc.
17 godina
odjavljen
Battlefield 3

famas je dobar samo recoil ogroman i reload...valjda najbrže ispucava,m416 vrlo dobar,scar-h i scar-l isto dobri,aug vrlo dobar,an-94 još najbolji po meni

sa aekom nisam dugo igrao tako da neznam

Moj PC  
2 2 hvala 2
13 godina
neaktivan
Battlefield 3

ja sam ponovo krenuo malo sa supportom igrat i M27 mi je zakon {#}

2 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice