...iznimno niska rezolucija, colorblind mode (pretpostavljam da nije daltonist) i sad, nezz jel ima neki color injector, ali ne bi me začudilo. Zašto niska reza? možda čovjek ima kantu od kompa (sumnjam da se konfa s I5 može smatrat kantom) Niska reza čini protivničke igrače, a i njihov hitbox većim, stoga je našim njubekima s m16 puno lakše vidjeti i pogoditi nekoga, tako da to sve ulazi u onu sivu zonu varanja ili bar game abusea. ...
Mislim da bi svi više voljeli igrati na 1080p rezi, jer se puno bolje vidi, ako bi komp dopustio, pa i Zdenko i ostali esl igrači. Šta će ti takva reza ako ti je onda FPS 30. Smanjenjem rezolucije ekipa jednostavno želi povećati fluidnost igre i ništa više. Ja igram na full HD i high detalji, ali samo zato jer mi je fps lock na 120 i tu se negdje vrti. Da mi je slabiji komp, i ja bi oborio rezu. Znam šta pričam jer sam probao sve, od smanjenja reze, detalja, ... i nabolje mi je na max detaljima koji mi dopuštaju da igram iznad 85 FPS-a. To da je hitbox veći na manjoj rezi, možeš pričati maloj djeci.
I ne znam što se žestiš na to kako neko koristi nešto što je platio? Opusti se i uživaj.