Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.080.421
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Re: Battlefield 3
CptJackDaniels kaže...

...iznimno niska rezolucija, colorblind mode (pretpostavljam da nije daltonist) i sad, nezz jel ima neki color injector, ali ne bi me začudilo. Zašto niska reza? možda čovjek ima kantu od kompa (sumnjam da se konfa s  I5 može smatrat kantom) Niska reza čini protivničke igrače, a i njihov hitbox većim, stoga je našim njubekima s m16 puno lakše vidjeti i pogoditi nekoga, tako da to sve ulazi u onu sivu zonu varanja ili bar game abusea. ...

Mislim da bi svi više voljeli igrati na 1080p rezi, jer se puno bolje vidi, ako bi komp dopustio, pa i Zdenko i ostali esl igrači. Šta će ti takva reza ako ti je onda FPS 30. Smanjenjem rezolucije ekipa jednostavno želi povećati fluidnost igre i ništa više. Ja igram na full HD i high detalji, ali samo zato jer mi je fps lock na 120 i tu se negdje vrti. Da mi je slabiji komp, i ja bi oborio rezu. Znam šta pričam jer sam probao sve, od smanjenja reze, detalja, ... i nabolje mi je na max detaljima koji mi dopuštaju da igram iznad 85 FPS-a. To da je hitbox veći na manjoj rezi, možeš pričati maloj djeci.

I ne znam što se žestiš na to kako neko koristi nešto što je platio? Opusti se i uživaj.

Dama_The_Crow
12 godina
neaktivan
Tonči kaže...

A da, samo zaboravljaš da bismo onda slobodno mogli i zaboraviti na BF3 kakav jest. Uvedimo krvarenje, šok, bol, nesvjesticu, glavobolju, strah, ugasimo respawn... Na kraju, velika većina ovdje ne bi bila sposobna igrati igru. Bilo je i realnijih igara (Rainbow Six serijal) koji je igrao mnogo, mnogo manji broj igrača. Što se tiče toga, koliko znam (opet se čini da igramo drugačiju igru), hardcore mod igre ide dosta blizu, tako da ti se, kad si ranjen, ekran zasivi, vid zamuti, boje ne razlikuješ... Tako stvar i trajno stoji ako se ne izliječiš ili crkneš. Dovoljno za arkadu ovog tipa. Igraj HC pa će biti realnije, samo što većina tih pro igrača, kako ih ti zoveš, ne trpi baš dobro da nemaju šansu okrenuti se i uzvratiti paljbu s obzirom da ugl. trče k'o muhe bez glave.

I nemoj kenjati po CoD-u i sl. igrama, jer po onome o čemu govoriš nije lošija igra. Brža je, traži brže reflekse, a time i veću preciznost. Besmisleno je reći da je igrač Call of Dutyja lošiji, jer bi se BF3 igrač lošije snašao u CoD-u, nego obrnuto. Ionako rijetki igraju BF(3) u squadu i korištenjem mozga, a većina opet bilo kakvu upotrebu mozga i taktike prozivaju - kampiranjem. Zapravo, ja bih upravo CoD mod igre Search & Destroy volio vidjeti u BF3 Close Quatersu ili možda i Hostage rescue iz Rainbow Sixa, gdje moraš spašavati i civile-taoce.

Takvi game modovi bi bili super jer bi zahtijevali timsku igru, veći taktički  izazov i ne bi bilo run&gun. Da je DICE dopustio pravljenje user modova (nešto kao Alpha project za bf2, ACE za Armu), kvaliteta ove igre s pojedinim modovima bi skočila višestruko. Imaju odličan engine i umjesto da se približavaju realizmu kao Arma, oni više naginju arkadi, jer eto, tržište je veće i treba platiti novi Ferrari. Imaju potencijal napraviti najbolju igru ikad (sam si naveo hrpu mogućnosti koje bi mogli implementirati), ali odlučili su se za pare. 

He who dares, wins
13 godina
neaktivan
Battlefield 3

op op, našel sam si battle report. čekaut d akjureci  {#} (moj prvi pozitivni pothvat s jet-om)

http://battlelog.battlefield.com/bf3/en/battlereport/show/53010589/1/371738815/

Battlelog: 8string

3 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

top jet na bazzaru???

8 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
TheMrCro123 kaže...

top jet na bazzaru???

mozda je admin promjenio mapu prije isteka runde pa su ostali scorovi. Barem moje objasnjenje.

I cptJackDaniels, kad si Zdenko i ja poslijepartije gledamo statistike i raspravljamo, obicno lomim scouter, prikazano ovdje 

I samo da ti kazem da se prosjecno odstupanje od prosjeka krace moze zapisati, i zvati, standardna devijacija, ali ni ne kuzim koga zelis impresionirati osnovama osnove deskriptivne statistike...

16 godina
neaktivan
Battlefield 3

I tako ja lagano čitam zadnjih 4-5 stranica od jučer i danas i koliko samo 1 retardirana osoba može nas*at i uyebat stvari pa sramota...

ontopic: Lijep pozdrav svim Bug momcima koji su nam omogučili i onako se odlučno skupili i bacili s nama 'trening', svaka čast momci odlični ste..

malo da i prokomentiram runde, 1 runda na khargu je odlično prošla, jedino je bio nesporazum da se mogu-nemogu koristit oba jeta ali skontali smo prekasno jbg... 2 runda na khargu je malo razočaravajuća (barem za mene) bila, darko i ja smo u heliju imali dosta problema jer je heli 2 put sam od sebe eksplodirao (nije TV uopce niti ispaljivan) i tu smo več dosta vremena izgubili (2x60sec) radi respawna... a i rundu smo počeli tako da nismo nas 3 letača niti znali da je live {#} i pohvale bugovcima dobro ste nas izguzili tu rundu {#}

nadalje bazzar ko bazzar, ako ništa barem nas tu ide, koliko toliko koda smo svi rođeni tamo... ovim putem šaljem pozdrave Čovjeku iz Grma, znat će on zašto {#}

anyways.. jako sam se zabavio jučer, ovdje dolazi do izraza timska igra i sve ostalo za što je bazirana ova igra, a ovaj Astrin komentar na prošloj stranici me rasplako skoro {#}

nadam se da bude još kakvih fun warova opet organiziranih, heli squad ready for action...

http://www.youtube.com/heat4HD
Moj PC  
5 0 hvala 2
17 godina
odjavljen
xyan kaže...

I samo da ti kazem da se prosjecno odstupanje od prosjeka krace moze zapisati, i zvati, standardna devijacija

Ljubi te deda {#}

Vidiš da se isplatilo učiti!

Freak Show Inc.
13 godina
protjeran
Battlefield 3

Ko zna s vegasom, zanima me kako da stavim da nema onih crnih crta na yt, lijevo i desno, tj kako da promijenit aspect ratio, snimam na 1440x900.

http://www.youtube.com/user/Megatr0nHR?feature=mhee
Poruka je uređivana zadnji put pon 14.1.2013 13:43 (MARKOcVp).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Scrappy kaže...

I tako ja lagano čitam zadnjih 4-5 stranica od jučer i danas i koliko samo 1 retardirana osoba može nas*at i uyebat stvari pa sramota...

ontopic: Lijep pozdrav svim Bug momcima koji su nam omogučili i onako se odlučno skupili i bacili s nama 'trening', svaka čast momci odlični ste..

malo da i prokomentiram runde, 1 runda na khargu je odlično prošla, jedino je bio nesporazum da se mogu-nemogu koristit oba jeta ali skontali smo prekasno jbg

To moramo za drugi puta definirati. Mi smo shvatili da 2 jeta nemogu biti u zraku istovremeno tako da mi kad smo skršili jedan (naš igrač se kataplutirao) tek onda je drugi poletio. Fora je da je trebalo vremena ovom prvom da se skrši pa je izgledalo da su 2 u zraku ali upravljalo se samo jednim.

Uglavnom u drugoj rundi smo letili jeepom :)

You should never underestimate the predictability of stupidity
14 godina
neaktivan
Friday kaže...
xyan kaže...

I samo da ti kazem da se prosjecno odstupanje od prosjeka krace moze zapisati, i zvati, standardna devijacija

Ljubi te deda {#}

Vidiš da se isplatilo učiti!

jest da trenutno koristim deskriptivnu analizu, i preporuceno mi je da se ne sluzim inferencijalnom statistikom jer, jednostavno nema potrebe. A sve do sad sam se inferencijalnom bavio ^^

15 godina
neaktivan
CptJackDaniels kaže...

Takvi game modovi bi bili super jer bi zahtijevali timsku igru, veći taktički   izazov i ne bi bilo run&gun.

lol pa supresion je ubacen u igru ne radi realizma nego da bi se smanjila razlika izmedu jako dobrih i losijih igraca, da i njubovi koj neznaju gadat imali sansu ubit nekog na racun toga da ti poremete aim supressom, da toga nema razlika izmedu vrhunskih i slabijih igraca bi bila prevelika i dogadalo bi se da jedan lik sa aimom i refleksima kao u ovom videu dolje isprazni 64 slotni server u 2 min sta bi odvaratilo jako puno novih igraca od igre...

Battlelog nick: d3aDmau5_CRO
Poruka je uređivana zadnji put pon 14.1.2013 14:17 (berto).
16 godina
odjavljen
berto kaže...

lol pa supresion je ubacen u igru ne radi realizma nego da bi se smanjila razlika izmedu jako dobrih i losijih igraca, da i njubovi koj neznaju gadat imali sansu ubit nekog na racun toga da ti poremete aim supressom...

Da, tko ti je rekao da je to razlog?

Kritičar u egzilu i sigurnosti emigracije
14 godina
neaktivan
Tonči kaže...
berto kaže...

lol pa supresion je ubacen u igru ne radi realizma nego da bi se smanjila razlika izmedu jako dobrih i losijih igraca, da i njubovi koj neznaju gadat imali sansu ubit nekog na racun toga da ti poremete aim supressom...

cini se sasvim logicnim, pogotovo zbog implementacije sistema suppresiona 2. patchom u ozujku 2012. Do tada suppresion sistem je bio dobar, zamutio ti je vid, vidno polje, kako god to nazivali, no nije utjecao na aim. To je cisti kriminal, jer to random trzanje puske pod suppresionom je cista glupost, i vise ti sreca znaci nego ikakav skill da bi se izvukao pobjedonosno iz te situacije.

17 godina
neaktivan
Battlefield 3

Ja mislim da je supression u ovom obliku u kojem postoji u Battlefieldu 3 nešto najbolje što se FPS žanru dogodilo.

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR

8 4 hvala 3
16 godina
odjavljen
xyan kaže...
Tonči kaže...
berto kaže...

cini se sasvim logicnim, pogotovo zbog implementacije sistema suppresiona 2. patchom u ozujku 2012. Do tada suppresion sistem je bio dobar, zamutio ti je vid, vidno polje, kako god to nazivali, no nije utjecao na aim. To je cisti kriminal, jer to random trzanje puske pod suppresionom je cista glupost, i vise ti sreca znaci nego ikakav skill da bi se izvukao pobjedonosno iz te situacije.

Pa i nije baš logično. Cijeli BF serijal je okrenut ka dobrom balansu realnog i arkade. Suppression je tu da bi se simulirao realan efekt straha, panike i sl. Također, cijeli efekt daje svrhu Support klasi, koja je bez toga posve beskorisna kao i LMG oružja, čija svrha i jest upravo suppression. To je inače posve legitimna, očekivana i normalna taktika u stvarnom ratovanju. Nedavno si mogao kupiti i video igru kojoj je to bila glavna fora (suppression kao takav). To "random trzanje puške" nije glupost, jer je i realno kod visokih otkucaja srca (strah, panika i sl.) u stvarnosti...

Ideja da to služi olakšavanju "njubarama" je besmislena.

Kritičar u egzilu i sigurnosti emigracije
13 godina
Zero2 kaže...

To moramo za drugi puta definirati. Mi smo shvatili da 2 jeta nemogu biti u zraku istovremeno tako da mi kad smo skršili jedan (naš igrač se kataplutirao) tek onda je drugi poletio. Fora je da je trebalo vremena ovom prvom da se skrši pa je izgledalo da su 2 u zraku ali upravljalo se samo jednim.

Uglavnom u drugoj rundi smo letili jeepom :)

Nismo ni mi bili sigurni oko ovih stvari. Kako sam ja shvatio, jedan jet u zraku i to je to. Zabuna je nastala na početku kada smo mi vidjeli dva u zraku, ali to je vjerojatno ono vrijeme što kažeš dok nije pao prvi. Kasnije, se Shinox malo zabunio jer je mislio da treba čekati da vam se spawna prvi avion 60ak sec, a ne da može pilot odmah uletiti u drugi, koji Shinox također nije htio na pisti uništavati jer je mislio da se to kao ne smije. Ali u biti na eslu-u nije zabranjen spawn rape.

Dama_The_Crow
13 godina
MARKOcVp kaže...

Ko zna s vegasom, zanima me kako da stavim da nema onih crnih crta na yt, lijevo i desno, tj kako da promijenit aspect ratio, snimam na 1440x900.

Ja sam se mucio s pravim postavkama s Premiere Pro i na kraju je najkvalitetnije rjesenje da ti snimas kako mozes, a Youtube nek prikazuje u svojih 16:9.

Makar imao crne crte ili gore-dolje ili lijevo-desno.

Jedino radis nesto krivo, ako je cijeli video okruzen crnim, ili je dio odrezan, ili dio stoji van ekrana.

Slijedi {#}

Kad vec pisem da pitam video znalce:

Jucer sam snimao igru protiv xXx i kasnije sam skuzi da je snimka u formatu kojeg mi novi Premiere Pro ne moze otvoriti.

MJPG u AVI kontejneru.

Isprobao sam nekoliko free codeca, ali nista.

Jedini koji radi je ovaj za 20 funti

http://www.morgan-multimedia.com/morgan/php/products.php?sProductId=4&sProductSub=downloads

Ima ko kakvu ideju s cim da probam pa da sredim video?

Battlefield 3: [G] CyberDemonVZ
14 godina
neaktivan
Tonči kaže...
xyan kaže...

Pa i nije baš logično. Cijeli BF serijal je okrenut ka dobrom balansu realnog i arkade. Suppression je tu da bi se simulirao realan efekt straha, panike i sl. Također, cijeli efekt daje svrhu Support klasi, koja je bez toga posve beskorisna kao i LMG oružja, čija svrha i jest upravo suppression. To je inače posve legitimna, očekivana i normalna taktika u stvarnom ratovanju. Nedavno si mogao kupiti i video igru kojoj je to bila glavna fora (suppression kao takav). To "random trzanje puške" nije glupost, jer je i realno kod visokih otkucaja srca (strah, panika i sl.) u stvarnosti...

Slazem se sa svime, ali suppresion model koristen do ožujka mi se puno vise svidjao. Zapravo, da se ispravim. Nije ni ovaj suppresion model los, da pace, podnosljiv je. Nepodnosljivo je to da taj suppresion model ima utjecaj na damage metaka. To je notorna glupost moj Tonci i preko toga ne prelazim...

15 godina
neaktivan
Tonči kaže...
berto kaže...

Ja sam reko  {#}

Danny_HR kaže...

Ja mislim da je supression u ovom obliku u kojem postoji u Battlefieldu 3 nešto najbolje što se FPS žanru dogodilo.

Ok blur, ok jaci recoli, ali da iako ja kontroliram jaci recoil i zblurano mi sve, metci nestaju i random skrecu za 90 stupnjeva 2 metra nakon sta su izasli iz cijevi{#} supresion moze imati utjecaja na onog tko puca, a ne na pusku...

Poruka je uređivana zadnji put pon 14.1.2013 14:30 (berto).
17 godina
neaktivan
xyan kaže...

Nepodnosljivo je to da taj suppresion model ima utjecaj na damage metaka.

Nema. Gdje si to pročitao?

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR
13 godina
Danny_HR kaže...
xyan kaže...

Nepodnosljivo je to da taj suppresion model ima utjecaj na damage metaka.

Nema. Gdje si to pročitao?

Maus mu je rekao :P

[19xx] 4ntraks
17 godina
neaktivan
Battlefield 3

Xyan možda si pomiješao sa supressorom.

Supression ne utječe na damage, nego blura vid, povećava spread i recoil i zaustavlja automatsku regeneraciju healtha. Nikakvog drugog utjecaja na igrača ni oružje nema.

5 0 hvala 1
12 godina
neaktivan
Tonči kaže...
xyan kaže...

Evo što kaže stvarni svijet, a ne Rambo filmovi. 

In a report by Colonel Hays Park to the USMC, he quotes statistics from the US military records regarding the consumption of ammunition in recent wars.

"In World War II, the United States and its allies expended 25,000 rounds of ammunition to kill a single enemy soldier. In the Korean War, the ammunition expenditure had increased four fold to 100,00 rounds per soldier. In the Vietnam War, that figure had doubled to 200,000 rounds of ammunition for the death of a single enemy soldier."

Suppression je bio još od 2.svjetskog rata temeljna odrednica svake taktike. To što neki smatraju da bi pod pravom kišom metaka oni mogli bez problema kontrolirat oružje je najveća glupost ikada. To je ono što razlikuje BF3 od ostalih igara.

He who dares, wins
15 godina
neaktivan
CyberDemonVZ kaže...

Slijedi {#}

Kad vec pisem da pitam video znalce:

Jucer sam snimao igru protiv xXx i kasnije sam skuzi da je snimka u formatu kojeg mi novi Premiere Pro ne moze otvoriti.

MJPG u AVI kontejneru.

http://www.morgan-multimedia.com/morgan/php/products.php?sProductId=4&sProductSub=downloads

si probao virtualdub-om konvertirati pa onda u premiere...

Poruka je uređivana zadnji put pon 14.1.2013 14:35 (berto).
14 godina
protjeran
CptJackDaniels kaže...

Nije me bilo par dana na forumu pa da uzmem priliku dok pada snijeg da se osvrnem na prijašnje događaje i repliciram ESL BF3 uber pro igračima tipa zdenko, xyan i sl, da ih usmjerim zašto oni zapravo trebaju odmah obrisati windows32 folder (diže fps u BF3 za 1000000000%) . UPOZORENJE! WOT u najavi. 

1. M-fakin-16a3 - od svih oružja koja igra nudi, koja su najljepše dizajnirana od svih igara i svako posebno na svoj način, vi odabirete baš to. Ako pogledamo statistike, M16a3 ima isti DMG kao i ostale Assault puške, ali najbrži metak (650m7s), 800 rpm, nepostojeć recoil s gripom i HB, reload od 1.8 sec! Znači, ne samo da ćete moći ispaliti više metaka, većom brzinom i preciznošću, nego ćete to moći raditi puno češće. Čak postoje serveri koji brane M16, jer je očigledno DICE napravio od njega God Gun (M26 MASS s HB, anyone?) Vidjevši da npr. Zdenkec ima skoro 60k killova s M16, a i činjenicom da na bilo kojem serveru gdje su infranty mape, svaki lik s lvl 100 koristi M16, ne može se čovjek ne zapitati, a zašto? Zato što nemaju dovoljno vještine koristiti bilo što drugo. Pravi Pro treba znati koristit sve, od oružja do vozila, a to su Frankie, JackFrags, LevelCap i sl. 

2.pogledajte zdenkecov video

primjećujete nešto? iznimno niska rezolucija, colorblind mode (pretpostavljam da nije daltonist) i sad, nezz jel ima neki color injector, ali ne bi me začudilo. Zašto niska reza? možda čovjek ima kantu od kompa (sumnjam da se konfa s  I5 može smatrat kantom) Niska reza čini protivničke igrače, a i njihov hitbox većim, stoga je našim njubekima s m16 puno lakše vidjeti i pogoditi nekoga, tako da to sve ulazi u onu sivu zonu varanja ili bar game abusea.  Jednu od najljepših igara oni moraju gledati kao da je došla s NES-a, pa dođe ti žao. čak i da prdac pustim. Ali to sve žrtvuju kako bi mogli igrat kompetitivnije, jer ne mogu nikako drugačije pogoditi protivnika.

3. Statistike - "Ali ja sam pro igrač, imam Score per minute preko 1500 i bla bla" reče zdenkec dok mu stari trpa u pak, pritom slijedeći dan napustivši ga kad je vidio kakav mu je sin n00b. Stastike u BF3 znače goli {#}. Imaš spm preko 1500? pa da vidimo kako ja koji imam 60h sati igre, spm od 500+ i smatram se casual igračem mogu dobiti takav score. Odigrao sam 7 partija Metro conq zadnjih par dana koristeći različita oružja (osim M16 na kojem imam samo 400 killova jer nisam imap ništa drugo na početku), na nativnoj rezi od 1680x1050. i vidi rezultata! kada sam izračunao prosjek od tih 7 partija, procječni SPM mi je bio 1358 s prosječnim odstupanjem od prosjeka za 89 bodova. BF3 ti daje bodovoe za doslovno sve, a pogotovo Assaulterima koji ne samo da mogu healanjem dobiti hrpu bodova, nego i s revivom. pogotovo na mapama tipa metro gdje ima hrpa ranjenih i mrtvih. zatim hrpa ribbona koja se dobije od toga i raznoraznih medalja od 10k bodova za skoro sve. i recimo da stalno igrate takve mape (Bazzar, Canals, Seine i Metro) kroz vrijeme će taj score jednostavno narasti do tih proporcija. Je li to mjerilo skilla? Naravno da ne, jer biti neka score wh*re koja uz sve opisane pomoći dobija visoke scorove zahvaljujući darežljivosti igre ima manje smisla nego da xyan-u osobnoj pod spolom piše M.

4. Način igre - gledajući par videa na kojima zdenkec boy igra ( i u tolikoj mjeri skrnavi engleski jezik da profesor na Oxfordu pije Gastal koliko mu je mučno), i uzimajući u obzir njegove savjeti koji je dao Fridayu prije par stranica, mogu komotno zaključiti: "OMG WTF CAMPER BUNNY HOPPER N00B". zdenkov savjet o tome kako ne treba pucati ako nisi siguran u kill jer ćeš si popravit acc, padaju u vodu kad vidite da on s 30 metara hip firea na lika, isprazni spremnik na jadni štand na bazzaru i sl. Timska igra je na 0, Fridayev pristup je bolji, imaš metke, iskoristi ih. Puno ćeš više koristiti timu nego li gledajući stalno u jedna te ista vrata Suppresion koji je veliki dio ove igre, odlazi neiskorišten jer ima li boljeg osjećaja nego li kad staviš 200 metaka na SAW, spusitš bipod i šišaš paljbu dok tvoji frednovi idu plantati bombu na rushu---o da, vi ne igrate rush, pardon.. DICE je zeznuo što nije napravio da kad te metak pogodi, osim što ti se malo vid promjeni, budeš i supressan, jerbo faking metak te je pogodio. to bi uvelike smanjilo situacije u kojima se frajer okrene i spiči te dok si rekao keks. Ovo kako vi na ESL-u igrate, to nije BF3, žao mi je, ali vi igrate MW3 ili BLOPs2. DICE je to napravio kako bi preuzeo publiku od CODa i vidimo da je u tome uspio.

TL;DR verzija: ne budi ljendrov i pročitaj.

Ako ima koja spelling greška, fakat mi je prerano da provjeravam.  edit: nikako se naviknut na novi YT, evo pravi video.

P.S. Pozdrav za zdenka od moje "cure"

Meni se cini da tebi treba dobar psihijatar. Dam ti ja preporuku od moga. Vidis kakao je meni pomogao, prije sam bio seronja kao ti, dobro i sada sam ali ne toliki kao ti. ti si me nadmasio odmah u startu. 

Evo kaze psihijatar da su takvi slucajevi ipak neizljecivi ali da vrijedi probati, ali da se nenadamo poboljsanju.{#}

Battlelog: ljudina
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

imamo Đekija koji je u nekim problemima , uletio ,dignuo na noge moderatore, {#} već mi se sviđa{#},

i da Tonči....pa kaj ti nisi čiter?

@fila respekt

i slažem se sa Dany boyovim zadnjim postom u potpunosti.

Battlelog CRO_ZeNGe
Poruka je uređivana zadnji put pon 14.1.2013 14:41 (ZeNGe_CRO-mt).
Moj PC  
1 2 hvala 0
15 godina
neaktivan
CptJackDaniels kaže...
Tonči kaže...

Evo što kaže stvarni svijet, a ne Rambo filmovi.

In a report by Colonel Hays Park to the USMC, he quotes statistics from the US military records regarding the consumption of ammunition in recent wars.

"In World War II, the United States and its allies expended 25,000 rounds of ammunition to kill a single enemy soldier. In the Korean War, the ammunition expenditure had increased four fold to 100,00 rounds per soldier. In the Vietnam War, that figure had doubled to 200,000 rounds of ammunition for the death of a single enemy soldier."

Suppression je bio još od 2.svjetskog rata temeljna odrednica svake taktike. To što neki smatraju da bi pod pravom kišom metaka oni mogli bez problema kontrolirat oružje je najveća glupost ikada. To je ono što razlikuje BF3 od ostalih igara.

znaci na 64 slotnom serveru trebalo bi biti mozda 2 killa po partiji ako ima dovoljno supportova da bacaju ammo kutijice iz guzice...

Ovo je igrica, a ne simulacija, oces simulaciju imas armu... to sta tebe boli kad pocnes sprejat po nekome sa leda a on se stigne okrenut i uvalit ti headshot tvoj problem...

Poruka je uređivana zadnji put pon 14.1.2013 14:40 (berto).
15 godina
berto kaže...
CptJackDaniels kaže...

Takvi game modovi bi bili super jer bi zahtijevali timsku igru, veći taktički   izazov i ne bi bilo run&gun.

lol pa supresion je ubacen u igru ne radi realizma nego da bi se smanjila razlika izmedu jako dobrih i losijih igraca, da i njubovi koj neznaju gadat imali sansu ubit nekog na racun toga da ti poremete aim supressom, da toga nema razlika izmedu vrhunskih i slabijih igraca bi bila prevelika i dogadalo bi se da jedan lik sa aimom i refleksima kao u ovom videu dolje isprazni 64 slotni server u 2 min sta bi odvaratilo jako puno novih igraca od igre...

Između ostalog da, ali i da doda taktički element igri. nisam jednom pucao po trafici na metru a dama išao okolo flankat, dok je supran dama prođe i prasne mu šamar.

Ugl. supression je dobro smišljen ali trebalo se malo još proradit na njemu.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
Poruka je uređivana zadnji put pon 14.1.2013 14:42 (fila2208).
13 godina
berto kaže...

si probao virtualdub-om konvertirati pa onda u premiere...

Hvala na prijedlogu!

Da, VirtualDub je vec u pripremi, ali ja bi to vrlo rado odradio bez dodatnih prekodiravanja - smanjenje kvalitete i duplanje svih fajlova mi ne zvuci privlacno.

Battlefield 3: [G] CyberDemonVZ
15 godina
neaktivan
fila2208 kaže...
berto kaže...
CptJackDaniels kaže...

Između ostalog da, ali i da doda taktički element igri. nisam jednom pucao po trafici na metru a dama išao okolo flankat, dok je supran dama prođe i prasne mu šamar.

Ugl. supression je dobro smišljen ali trebalo se malo još proradit na njemu.

ma definitivno, neka se blura, neka je recoil jaci, ali da metci nestaju i zaokrecu za 90 stupnjeva 2 metra nakon sta su izasli iz cijevi ne...

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice