Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.081.083
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: Battlefield 3
Zero2 kaže...
drakula789 kaže...
drakula789 kaže...

Ima li netko vremena da mi objasni sve modove :D

Bump

http://battlefield.wikia.com/wiki/Battlefield_3

{#} Kako da uzmem onog famasa iz qoutera?

Posto imam premium zasto si nemogu stavit da mi famas bude prvo oruzje?Inace sam drugi lvl. :D

Poruka je uređivana zadnji put uto 8.1.2013 11:02 (drakula789).
17 godina
odjavljen
ATiGamer kaže...

evo arabarran i ja smo maloprije razvalili partizane, gg {#}

da 5 vs 4 i 5 vs 3

Poruka je uređivana zadnji put uto 8.1.2013 10:58 (M4X).
13 godina
drakula789 kaže...

Posto imam premium zasto si nemogu stavit da mi famas bude prvo oruzje?Inace sam drugi lvl. :D

Jesi ga uopce otkljucao?

Nego, ljudima gore koji su ti pomogli si mogao kliknuti Hvala ispod poruke.

Battlefield 3: [G] CyberDemonVZ
17 godina
CyberDemonVZ kaže...
drakula789 kaže...

Jesi ga uopce otkljucao?

S obzirom da imaš Premium, znači i Back to Karkand, onda moraš napraviti 10 Heal-ova i 10 Revive-ova (za to prvo trebaš otključati defibrilator, za koji trebaš 4000 bodova kao assault), kao Assault, naravno, onda ga dobiješ.

Komentar na video, koji n00b, pada mu B zastava, ima ekipu na minimapi a on mirne duše ode dalje...

Poruka je uređivana zadnji put uto 8.1.2013 11:13 (TomoR).
13 godina
neaktivan
Battlefield 3

Svaka cast ljudi sto Vas sve veci broj okusava igrati esl....naucit cete bolje pucati i igrati timski pa ce se to odraziti i na public....kada poslje jedno 100 tinjak versusa dodjete na public padat ce Vam ljudi kao misevi{#}...jedan savjet:nemojte kao na publicu bezglavo rushat,jako morate paziti na zvukove,i kom se da svakako pogledajte ove bolje ekipe kako se krecu i koje pozicije drze evo par meceva sa dreamhacka:https://www.youtube.com/user/TheWinghaven/videos?flow=grid&view=0

Moj PC  
9 0 hvala 4
13 godina
neaktivan
TomoR kaže...
CyberDemonVZ kaže...
drakula789 kaže...

Jesi ga uopce otkljucao?

S obzirom da imaš Premium, znači i Back to Karkand, onda moraš napraviti 10 Heal-ova i 10 Revive-ova (za to prvo trebaš otključati defibrilator, za koji trebaš 4000 bodova kao assault), kao Assault, naravno, onda ga dobiješ.

Komentar na video, koji n00b, pada mu B zastava, ima ekipu na minimapi a on mirne duše ode dalje...

Imam ja to vec :D

Pitanje:Kako ga oziviti s tim?

13 godina
drakula789 kaže...

Imam ja to vec :D

Pitanje:Kako ga oziviti s tim?

Nemas nikog od frendova da ti ima BF3? Pa s nekim igras i leijpo si na Skypeu u chatu, ili TeamSpeak...

Ovako ces jako dugo otkrivati stvari ako ces morati pitati za svaku.

Kad imas Deploy scrren, prije nego nastanes, odaberes da si Assault, dolje desno pod oruzja odaberes da imas Defibrilator.

I kad nastanes odskrolas kotacicem na misu  o njega (ili tipka 3 ili 4, ja imam na misu, pa se vise ni ne sjecam) i kad si iznad mrtvog vojnika oznacenog s ikonom samo kliknes pucanje.

I onda ces ga ozivjeti.

17 godina
odjavljen
Battlefield 3

Za esl se ne dobiju bodovi kao kad ideš na public?

Freak Show Inc.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

ma sve je to super taj esl i to sve ,ali šta mi vrijedi kad ekipa ima puno bolje veze i točno "osjetim" da kasnim pola sekunde-sekundu , i od svojih par esl mečeva to sam svaki put doživio.

ali nema veze ,ja ću sad malo pojačat to igranje esl-a jer me public probija u zadnje vrijeme i nemam volje za igrat pa dam frendu da igra,a i nekak mi je postalo zanimljivije gledat njega neg da ja igram.{#}

Battlelog CRO_ZeNGe
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Friday kaže...

Za esl se ne dobiju bodovi kao kad ideš na public?

ne ,to je unranked

Battlelog CRO_ZeNGe
17 godina
odjavljen
ZeNGe_CRO-mt kaže...

ma sve je to super taj esl i to sve ,ali šta mi vrijedi kad ekipa ima puno bolje veze i točno "osjetim" da kasnim pola sekunde-sekundu , i od svojih par esl mečeva to sam svaki put doživio.

ali nema veze ,ja ću sad malo pojačat to igranje esl-a jer me public probija u zadnje vrijeme i nemam volje za igrat pa dam frendu da igra,a i nekak mi je postalo zanimljivije gledat njega neg da ja igram.{#}

Pa nisi na mjesecu da kasniš sekundu čovječe...

Freak Show Inc.
14 godina
protjeran
Battlefield 3

Spoji se ja sinoc na server, kasd ono odma me kicka cim sam se spawno.

hack hack
Battlelog: ljudina
Poruka je uređivana zadnji put uto 8.1.2013 12:25 (bmwhartge).
Moj PC  
4 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Friday kaže...
ZeNGe_CRO-mt kaže...

Pa nisi na mjesecu da kasniš sekundu čovječe...

znam da je to tak teško možda za skužit ali evo danas ću snimit jedan match i uploadat ga (tj stavit preko noći da se uploada valjda do jutra bude gotov {#})

pa ćeš vidjet.

i baš ću ih odigrat par komada i stavit onaj di imam najgori score {#}

što se tiče snimanja sa mirilisom,

jučer odigram jednu tdm nabrzaka koristim bolt sniper, fakat fino padaju i to sve ,i čim uključim action da snima moji metci kasne.

jel ima veze šta sam stavio na 30 fps-a?

jer deadmaus ima i5 i drži na 30

zdenko dok je imao amd-a držao je na 25 koliko se sječam da je govorio.

ili je to do toga da snimam na drugu particiju?action mi je na c: a ja snimam na e

c mi ima nekih 15 gb slobodno ,a e 100 tinjak,

možda je do toga?

Battlelog CRO_ZeNGe
14 godina
neaktivan
bmwhartge kaže...

kaj si ti još na win 98 ?{#}

a i kaj imaš tolko toga popaljeno a kukaš non stop nekaj za net?

Battlelog CRO_ZeNGe
17 godina
odjavljen
ZeNGe_CRO-mt kaže...
bmwhartge kaže...

Ikone troše resurse...

Freak Show Inc.
14 godina
protjeran
Battlefield 3

ma 7-ica, ali nepatim ja na te dide mide aero i to, ovak mi je lakse citati tekst.

Battlelog: ljudina
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
bmwhartge kaže...

ma 7-ica, ali nepatim ja na te dide mide aero i to, ovak mi je lakse citati tekst.

Da, sa aerom izgleda ovako:

Freak Show Inc.
13 godina
ZeNGe_CRO-mt kaže...

što se tiče snimanja sa mirilisom,

jučer odigram jednu tdm nabrzaka koristim bolt sniper, fakat fino padaju i to sve ,i čim uključim action da snima moji metci kasne.

jel ima veze šta sam stavio na 30 fps-a?

jer deadmaus ima i5 i drži na 30

Kao sto sam rekao neki dan, svaki komp se drugacije ponasa sa alatima za snimanje!

Probaj ih nekoliko.

A kao drugo, oni vjerojatno snimaju na toliko FPS-a, a nemaju lock na toliko FPS-a!

Na koliko snimas bi trebal biti potpuno nebitno za samu igru.

A FPS lock iskljuci ako ne znas sto radi, pogotovo ako si ga stavio na 30 ili 25 :)

14 godina
neaktivan
CyberDemonVZ kaže...

Kao sto sam rekao neki dan, svaki komp se drugacije ponasa sa alatima za snimanje!

Probaj ih nekoliko.

A kao drugo, oni vjerojatno snimaju na toliko FPS-a, a nemaju lock na toliko FPS-a!

Na koliko snimas bi trebal biti potpuno nebitno za samu igru.

A FPS lock iskljuci ako ne znas sto radi, pogotovo ako si ga stavio na 30 ili 25 :)

misliš u actionu ili samoj igri?jer u igri niti neznam kako lockat fps niti sam ikad probavao ,ali trebao bi.

Battlelog CRO_ZeNGe
13 godina
bmwhartge kaže...

Samo update cheata i rjeseno.

13 godina
ZeNGe_CRO-mt kaže...

misliš u actionu ili samoj igri?jer u igri niti neznam kako lockat fps niti sam ikad probavao ,ali trebao bi.

U programu. Ili driverima.

Ne u igri.

Isprobaj dxtory ili MSI afterburner pa pogledaj dal je ista situacija i s njima.

17 godina
bmwhartge kaže...

I to će ti biti na svakom serveru koji je na metabans spojen - jer si na nekom serveru dobio ban koji streama na metabans.

Što se tiče Mirilisa, i meni uzima od resursa na mojem AMD-u, ponekad i dosta, ali najčešće samo par FPS. Ovisi od mape do mape i koliko se CPU već sam od sebe muči. Primam donacije za i5 {#}

16 godina
neaktivan
M4X kaže...
ATiGamer kaže...

evo arabarran i ja smo maloprije razvalili partizane, gg {#}

da 5 vs 4 i 5 vs 3

Nope! SS uzet nakon partije,a netko je odmah stisnuo quit i nema ga na listi.

15 godina
ZeNGe_CRO-mt kaže...
bmwhartge kaže...

Ja sam isto iskljućio apsolutno sve od tih naprednih aero fora. Malo mi je igra fludinija, i gledam memory pa znam nekad u idle imat oko 450-500 rama što je super jer sam prije u idle imao preko 800-900. Puno sam  toga ''optimizirao'' i dobio malo na igri.

Tako da, lako vama sa puno rama, ali ako želite maksimum, morate se igrati malo sa vašim sistemom.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
13 godina
Battlefield 3

Drago mi je što sve više naših igrača odluči probati esl 5vs5 igrati. Čak i oni koji do sada nisu nikad igrali esl, su nakon 2 ili 3 partije skontali da se treba pripaziti i odmah je sve bolje, i što je najbitnije, sviđa im se. Kako kaže Hrca, poslije ESLa, Public je dosta lakši za igrati (naravno na serverima gdje je obična ekipa).

Nadam se samo da će BCH liga nekako startati sa radom uskoro pa da će se sve više naših igrača uključivati u timove i prašiti naveliko.

Dama_The_Crow
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
fila2208 kaže...

Ja sam isto iskljućio apsolutno sve od tih naprednih aero fora. Malo mi je igra fludinija, i gledam memory pa znam nekad u idle imat oko 450-500 rama što je super jer sam prije u idle imao preko 800-900. Puno sam  toga ''optimizirao'' i dobio malo na igri.

Tako da, lako vama sa puno rama, ali ako želite maksimum, morate se igrati malo sa vašim sistemom.

pa to je nekih 300 rama,pa to je dosta!!

di se to isključuje?

možda je pitanje glupo i prelagano ali ja nisam neki tip koji se kuži u takve stvari ,

ja samo upalim komp,upalim igru i piči.

i to sam jednu jedinu igru ,a to je bf3 {#}

Battlelog CRO_ZeNGe
Poruka je uređivana zadnji put uto 8.1.2013 13:51 (ZeNGe_CRO-mt).
17 godina
ZeNGe_CRO-mt kaže...
fila2208 kaže...

pa to je nekih 300 rama,pa to je dosta!!

di se to isključuje?

možda je pitanje glupo i prelagano ali ja nisam neki tip koji se kuži u takve stvari ,

ja samo upalim komp,upalim igru i piči.

i to sam jednu jedinu igru ,a to je bf3 {#}

Desni klik na BF3.exe, Properties, pa stavi kvačicu na ovo crveno - isključit će ti Aero samo u BF3 (da, znam da je Diablo exe, ali to je samo primjer).

17 godina

Ma Hrca je n00b i cheater, nije on za BF3, rodjen je za telemarketing - dokazao nam je to na LANu kako suvereno vlada na TSu i to bezicno :)

Poruka je uređivana zadnji put uto 8.1.2013 14:02 (Basta).
14 godina
neaktivan
TomoR kaže...

Desni klik na BF3.exe, Properties, pa stavi kvačicu na ovo crveno - isključit će ti Aero samo u BF3 (da, znam da je Diablo exe, ali to je samo primjer).

i to "pomaže"??

pa to nebi nikad našao :)

mada ovo i meni izbacuje nakon nekog vremena igranja bf3-a.

http://www.overclock.net/t/1153510/why-does-bf3-constantly-force-windows-to-change-the-aero-theme

znaći to je do toga aera?? sad baš malo istražujem....

Battlelog CRO_ZeNGe
Poruka je uređivana zadnji put uto 8.1.2013 14:06 (ZeNGe_CRO-mt).
12 godina
neaktivan
Basta kaže...

Ma Hrca je n00b i cheater, nije on za BF3, rodjen je za telemarketing - dokazao nam je to na LANu kako suvereno vlada na TSu i to bezicno :)

meni je odavao dojam  senior supervisora sa tim sluskama i mic-om kako hoda po sobi i mrmlja si nes u bradu (Ts-) a pitam se sta je pricao dok je piskio u wc-u ( naravno sa slusalicama)

http://www.pis-klan.com/
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice