Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.081.012
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

ja sam dobio prvu četvorku sixFinnsa, i naravno mec nije bio odigran jer je u sekundi ws-Lux, aka pichka, NR stavio

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Battlefield 3

Bilo je dobro! Volim mečeve jer mi je to puno napetije,igrao sam davnih dana AAO,to su bile partije {#} na modemu i celeronu 1.7Ghz.

Pušili smo u jedno vrijeme 94:150~ i onda se okrenulo,jedan od njih me malo upućivao kamo da idem i šta da pokrivam i kratko vrijeme bio sa mnom u squadu.

Drugačije se igra,nema zaletavanja i spamanja jer je FF on,to mi malo fali jer sam najviše igrao AAO di je FF po difoltu ON i nema respawna,tako da...

Nastavljam dalje igrati za svoj gušt,fućkaš rezu {#}

Moj PC  
4 0 hvala 0
13 godina
Re: Battlefield 3
xyan kaže...

ja sam dobio prvu četvorku sixFinnsa, i naravno mec nije bio odigran jer je u sekundi ws-Lux, aka pichka, NR stavio

Derpe

Dama_The_Crow
16 godina
neaktivan
Soldier977 kaže...
Arabarran kaže...

A moj ti, ta prva dvojica u tvom timu su, ako ne najjači igrači današnjice, onda vrlo blizu {#} Pa kako nećeš pobijediti {#} 

kaj dite zna kaj je 400kg...zeme pa nosi {#}

xyan kaže...
Arabarran kaže...

dobis 2icu koji spadaju u jedne od najboljih igraca na ESLu i kazes im da su pederi. nadam se da si im u chat rekao sta ih ide ^^

hehhe,nisam ih štedio,kao što rekoh,kaj dite zna...

Btw,di se na esl stranici vide partije koje si odigrao,tj. neka statistika pobjeda i poraza?

14 godina
neaktivan
Arabarran kaže...
Soldier977 kaže...
Arabarran kaže...

A moj ti, ta prva dvojica u tvom timu su, ako ne najjači igrači današnjice, onda vrlo blizu {#} Pa kako nećeš pobijediti {#} 

kaj dite zna kaj je 400kg...zeme pa nosi {#}

xyan kaže...
Arabarran kaže...

dobis 2icu koji spadaju u jedne od najboljih igraca na ESLu i kazes im da su pederi. nadam se da si im u chat rekao sta ih ide ^^

hehhe,nisam ih štedio,kao što rekoh,kaj dite zna...

Btw,di se na esl stranici vide partije koje si odigrao,tj. neka statistika pobjeda i poraza?

ukupna statistika sezone ti je na profilu pod vs placements a imas na dnu show all matches i tam su ti svi izlistani, pa svakog pojedinacno mos vidit tko je imao anticheat, kako je glasao i koliko je bodova dobio

15 godina
neaktivan
Battlefield 3

evo jedan jednostavni video i tutorial vezan za ESL, registraciju, koristenje ESL WIRE-a i jos par osnovnih stvari prilikom prvog pokretanja Versusa na ESL-u... 

video je snimit za potrebe platoona da nemoram svima pojasnjavat pojedinacno pa cu ga i vamo zaljepit posto vidim da ima dosta ljudi zainteresirano.. 

nije ništ ekstra al se nadam da ce vam pomoc.. pozz

Battlelog: Mily_Vanily
Moj PC  
2 0 hvala 2
15 godina
Battlefield 3

Kad se ta statistika reseta ili nešto da se ne sramotim sa svojom trenutnom.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

bia bi red da i ja pocnem malo tu pisat  :P

evo i ja zadnja 2 dana pokusavam taj esl igrat al da ga je"bajes to skida ko ludo. od 15 paritija imam 4 pobjede . mozda bi i bilo bolje da nisam vuk samotnjak ali dobro je :) ide sve lakse i lakse

kada odes nazad na public razlika je ono nebo i zemlja doslovce uf 

edit: i ako ima netko da nema isto s kim igrat a njubek je kao ja nek se javi da skupa gubimo :P

Poruka je uređivana zadnji put uto 8.1.2013 1:03 (live4cro).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
fila2208 kaže...

Igraj sa mnom,ja sam ti faca. Dvije partije 100%-tni učinak ;)

14 godina
protjeran
fila2208 kaže...

nemas se sta sramotiit. sve je to normalno, treba igrati i sam i svakako pa makar izgubio 10partija zaredom, puno bolje je igrati na esl-u jer sve vise si popravljas aim i sve vise poboljsavas refelkse.

Battlelog: ljudina
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

evo arabarran i ja smo maloprije razvalili partizane, gg {#}

Moj PC  
7 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
ATiGamer kaže...

evo arabarran i ja smo maloprije razvalili partizane, gg {#}

To su ovi Siera pArtizani 

15 godina
neaktivan
xyan kaže...

je, 4 igraca iz postave i imali su jos nekog nijemca, lvl100 u timu. mislio sam da lagano pusimo na pocetku al iznenadili su me decki teamplayom, svaka cast {#}

14 godina
neaktivan
ATiGamer kaže...
xyan kaže...

je, 4 igraca iz postave i imali su jos nekog nijemca, lvl100 u timu. mislio sam da lagano pusimo na pocetku al iznenadili su me decki teamplayom, svaka cast {#}

nekidan sam igrao sa Michiganom i Minionom iz CROGa, i jos neki random lik je bio. Prvo nas 5. se nije ni spojio na server, i nakon isteka vremena smo startali, bas smo htjeli igrat. Manje vise je nas troje Hrvata igralo, ovaj se zafrkavao, al se pribrao kasnije i uzeo assaulta, bas je lik timski igrao. 150 ticketa smo dobili party od 5 igraca, s time da je meni pukla veza na sredini matcha ^^

14 godina
neaktivan
Battlefield 3

ova teheran highway je meni uzas mapa za esl -.- fufufufufuf mrzim

0 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
live4cro kaže...

ova teheran highway je meni uzas mapa za esl -.- fufufufufuf mrzim

vrcini nas noobova jest ^^ ali je mozda najpravednije dizajnirana mapa od ovih u rotaciji. nijedna strana nema bas prednost, podjednake su sanse.

15 godina
neaktivan
xyan kaže...

vrcini nas noobova jest ^^ ali je mozda najpravednije dizajnirana mapa od ovih u rotaciji. nijedna strana nema bas prednost, podjednake su sanse.

a i nije bas, US uvijek prvi uzmu zastavu a ak se znaju postavit onda je mogu drzat dost dugo

16 godina
neaktivan
Battlefield 3

Imam osjećaj da je hitreg na esl-u u većoj banani nego na publicu. Tako sam imao 5-6 čistih situacija di sam napravio sačekušu i prvi opalio po hedari i lik me hladno rokne jednim rafalom. čak mi se to desilo jednom sa M240B na nogarima...pa ona tako na nogarima skida sa jednim kratkim rafalom bez beda i radi ogroman supres,a lik me tako hladno ubije kao da ja nisam ni pucao u njega...

Jel ima kakav tim za SQRush ili ako netko želi igrati da napravimo jedan?'

Poruka je uređivana zadnji put uto 8.1.2013 1:50 (Arabarran).
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
ATiGamer kaže...
xyan kaže...

a i nije bas, US uvijek prvi uzmu zastavu a ak se znaju postavit onda je mogu drzat dost dugo

Ali kao sto Obi-Wan kaze Anakinu na kraju fighta, I have the higher ground, tako i RU side na Teheranu :D al pravednija od Damavanda i Siene jest

15 godina
neaktivan
Arabarran kaže...

Imam osjećaj da je hitreg na esl-u u većoj banani nego na publicu. Tako sam imao 5-6 čistih situacija di sam napravio sačekušu i prvi opalio po hedari i lik me hladno rokne jednim rafalom. čak mi se to desilo jednom sa M240B na nogarima...pa ona tako na nogarima skida sa jednim kratkim rafalom bez beda i radi ogroman supres,a lik me tako hladno ubije kao da ja nisam ni pucao u njega...

vjerojatno neki headglitcher, njih ima na esl ko govana {#}

14 godina
protjeran
ATiGamer kaže...
xyan kaže...

kada se postave u headglitch da mu siske vire, i kada kao predator ili punisher iliti universovci(gadaju sa pola mape u roku 1 sec padnes mrtav. cit ili skill nemam pojma) gadaju preciznoscu olimpijskog strijelca proci ces na b ili a do iduce nove godine.

Poruka je uređivana zadnji put uto 8.1.2013 1:49 (bmwhartge).
15 godina
neaktivan
xyan kaže...

Ali kao sto Obi-Wan kaze Anakinu na kraju fighta, I have the higher ground, tako i RU side na Teheranu :D al pravednija od Damavanda i Siene jest

jos mi se najpravedniji cini bazaar, tu nijedna strane nije u posebnoj prednosti, mozda US mrvicu zbog kuhinje

bmwhartge kaže...

kada se postave u headglitch da mu siske vire, i kada kao predator ili punisher iliti universovci(gadaju sa pola mape u roku 1 sec padnes mrtav. cit ili skill nemam pojma) gadaju preciznoscu olimpijskog strijelca proci ces na b ili a do iduce nove godine.

a da jbg gađaju nenormalno a kad ti hoces njih ubit onda vidis samo trokutic iznad glave

14 godina
protjeran
Arabarran kaže...

ako si stajao iza nekoga kamen ekipa vec zna sa kojih se mjesta glitcha i pucaju prefire ako skuze da je netko tamo. vecinom se headglitcheve rijesava rexom ili magnumom. 

sada u poljskoj ima neki veliki lan paty 18-20. 1. bas me zanima dali ce universovci doci, ako nedodu citercine su 100% kao sto je epsilon rekao. jedino onaj silver je cist, a kada je netko rekao zasto silver neigra sa njima odgovor je bio da nije dovoljno dobar. ono wtf ako silver nije igracina nego tko je onda od onih isusovaca.

Poruka je uređivana zadnji put uto 8.1.2013 1:59 (bmwhartge).
14 godina
neaktivan
Arabarran kaže...

.

ja sam zainteresiran,samo trebam jos puno vjezbe jer ovakvim igranjem s menom nebi dogurali daleko

edit: i jos jednom se ispricavam sto sam ovako uletio u temu al sad me zajebaje anti cheat

kaze da nije ukljucen i nemogu igrat a ukljucen je 

probo sam gasit ga i palit al nista

Poruka je uređivana zadnji put uto 8.1.2013 2:26 (live4cro).
17 godina
live4cro kaže...
Arabarran kaže...

.

ja sam zainteresiran,samo trebam jos puno vjezbe jer ovakvim igranjem s menom nebi dogurali daleko

edit: i jos jednom se ispricavam sto sam ovako uletio u temu al sad me zajebaje anti cheat

kaze da nije ukljucen i nemogu igrat a ukljucen je 

probo sam gasit ga i palit al nista

Budi siguran da si ga propustio kroz Firewall, ako treba daj Wire-u i admin ovlasti.

14 godina
Battlefield 3

Jucerasnji trening izmedu xXx i xXx je bio pravi LOL.

Igrali Dama,Deadmau5,Kiki,Ja,DMesar Vs. Chuky,Nick,Switch,Calinjos,Đukac..

Bazzar/vode nas 12-2 u ticketima,,mi drzimo njihov A,oni nas C i borba na B. {#}

I tako oni drzali B,i mi im poceli spustat B,mi na 2 ticketa oni na 12 i pucamo medusobno.Nekog naseg ubiju i onak gledas ticket padne na 1,zastava stane,dignemo ga,digne se ticket,zastava se opet dize... :)

Kiki se mice sa strane jer vise nema ammo i nema kaj..Mi ostali nastavljamo rokat po njima,i dignemo B,i jos po njima,i ticketi pocnu padat..4-3-2...i nekog naseg roknu,ja njihvog i zabijeli se ekran,i neznas ko je pobijedio {#}  i dobijemo YOUR TEAM WON.

Uhhhh .. kakvo olaksanje..{#}  Njesra je,jer igras protiv svojih i koristite istu taktiku koliko toliko da se ne 'otkrijes' i puno teze je syebat ih...

Anyway.. GG guys. {#}

Keep up the good work !

Moj PC  
10 0 hvala 1
13 godina
protjeran
Battlefield 3

Evo dobar je sad video, tavrsilo ono krvavo uredivanje

Plačem na sprovodima, povoljno!
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
drakula789 kaže...

Ima li netko vremena da mi objasni sve modove :D

Bump

14 godina
drakula789 kaže...
drakula789 kaže...

Ima li netko vremena da mi objasni sve modove :D

Bump

http://battlefield.wikia.com/wiki/Battlefield_3

You should never underestimate the predictability of stupidity
15 godina
neaktivan
bmwhartge kaže...
ATiGamer kaže...
xyan kaže...

al nemos vjerovat kakih sve cudaka ima... ma 100% ima pun klinac chetera, al je puno bolje od publica.. mi jucer 4 zaredom izvucemo onaj Ch4os Gaming Squad.. imaju dosta jake igrace , medju njima je i onaj kreten Preesure sto je peti na ESL-u.. mislim da smo 2 izgubili, jednu dobili i jedna otkazana jer netko nije doso.. sve runde su bile ono 20-30 tiketa razlike, samo sto me uvjek nasekira taj Preesure lik jer je dosadan i arogantan do jaja, a sto je najbolnije nije neki igrac... to su bile ok runde i onda dobijemo neke svabe, koji su maltene tek krenili i mi se obradujemo aj ove cemo pomest na Teheranu.. likovi su nas tako izmeli da je to strašno.. neki Kalle Anke nemoze promasit da ga jebes... pise da je Trusted (premda si na ESL-u trusted member ako platis par evra) al mi smrdi do jaja.. mislim odigras par rundi sa likovima koji su dosta dobri al ih ipak mos ubit i sve i onda naletiš na takve hibride da se zapitaš di ovaj svijet ide.. al jbg kad naucis i takve ubijat onda si bog i batina..

Battlelog: Mily_Vanily
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice