Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.079.101
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: Battlefield 3
Wolf D Baštard kaže...

Dakle glasanje je za sada ovakvo  Infantry 12 Klasični 13...dakle dva turnira?Prijedlozi!

Hoceno Klasicni po Clan Base pravilima ili?

Pa ovisno koliko igrača će se skupiti. Ako se skupi dovoljan broj zašto ne peglati CQ bez ikakvih pravila. Bitno je samo da se dogovori jel će organizacija ići preko lige ili ovdje na Bug-u. 

You should never underestimate the predictability of stupidity
12 godina
neaktivan
Zero2 kaže...
Wolf D Baštard kaže...

Dakle glasanje je za sada ovakvo  Infantry 12 Klasični 13...dakle dva turnira?Prijedlozi!

Pa ovisno koliko igrača će se skupiti. Ako se skupi dovoljan broj zašto ne peglati CQ bez ikakvih pravila. Bitno je samo da se dogovori jel će organizacija ići preko lige ili ovdje na Bug-u. 

Pa u tom slucaju netrebamo nis organizirati nego se veceras naci na vecem serveru i igrati..ali to mi je mao glupavo, to je standardni public {#}

za sada nece preko lige mislim ali preko communityja da!!

http://www.pis-klan.com/
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Jucer sam od stanovnitog mističnog gospodina čuo jednu dobru ideju...Istok vs Zapad vs Sjever vs Jug, ili mix ekipe Istok+Sjever vs Zapad i Jug i tako :D Sad na kraju ispada da samo u Vž i okolici mozemo skupiti jednu jako dobru i jaku ekipu za Classic :D

Moj PC  
2 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
xyan kaže...

Jucer sam od stanovnitog mističnog gospodina čuo jednu dobru ideju...Istok vs Zapad vs Sjever vs Jug, ili mix ekipe Istok+Sjever vs Zapad i Jug i tako :D Sad na kraju ispada da samo u Vž i okolici mozemo skupiti jednu jako dobru i jaku ekipu za Classic :D

To bi bila najbolja ideja, definitivno!

Samo je problem što su ovi južnjaci čiteri, a ni istočnjaci ne zaostaju. :)

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR
14 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...
xyan kaže...

To bi bila najbolja ideja, definitivno!

Samo je problem što su ovi južnjaci čiteri, a ni istočnjaci ne zaostaju. :)

Hej, mi imamo Zdenka :D

14 godina
neaktivan
Battlefield 3

znaći ZG protiv ostatka lijepe naše pošto nas purgere baš ne vole {#}

Battlelog CRO_ZeNGe
Moj PC  
4 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Battlefield 3

danas otvorim novi BUG i vidim na prvoj stranici sliku BF-ovaca sa foruma koju je slikal Danny  {#}

{#}

Battlelog: 8string

11 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Battlefield 3

Ja igram Medica s M16A3. Ako ćete igrati dns na nekom serveru, slobodno postate link ovdje pa da se ekipa skupi i počnemo s napucavanjem {#}

0 2 hvala 0
17 godina
neaktivan
cronux kaže...

danas otvorim novi BUG i vidim na prvoj stranici sliku BF-ovaca sa foruma koju je slikal Danny {#}

{#}

Je, pa mora se zabilježit adekvatno.

Kad stigne BF4 ponavljamo.

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR
13 godina
cronux kaže...

danas otvorim novi BUG i vidim na prvoj stranici sliku BF-ovaca sa foruma koju je slikal Danny {#}

{#}

Jel s nickovima slika?

Aj skenirajte za nas koji nemamo novaca za časopis :)

| ORIGIN: CR0_VandaL | STEAM: vandalzd | TDU2: VaandaL | Social Club: vandal_zd | Play withSIX/DayZ mod: VandaL | RaceNET: VandaLzd
15 godina
Arabarran kaže...
Kako uopće početi igrati ESL,recimo ja sam vuk samotnjak bez klana?!
Jel postoji na stranicama random ekipe koja traži nekog za squad? Btw,ne znam niti koja je stranica.
Da li se mečevi moraju snimati ili vi to snimate zbog vlastite arhive? Ako se mora onda sam u banani…
Mečevi su mi uvijek bili zanimljiviji za igrati od publica zbog napetosti :D

Ara, vjeruj mi ako nemoš imat preko 30 stabilnih fps nemoj ni ići tamo. Yebeno je teško igrat protiv nekih frajera,,,on te na teheranu skida sa 400 metara bez probelma sa m16. dakle m16 god gun skida i preko kilometra yebote.

Moraš se samo regat, skinut i instlirat wire koji pališ svaki put kad želiš igrati, spojiš se timu ako imaš ako ne ide play vs. on traži igru i samo stisneš ready i start with anticheat i odeš u batttlelog i kao update izađe mactzh, klikneš i join. u igri escape i set ready i halaš

sretno

Wolf D Baštard kaže...

PA nebi trebalo pretjerat sa pravilima, naravno no killcam i neke zabranjene stvari i to,ali ne pretjerat.
xyan kaže...

Odlična ideja, ajde uzmi kartu hr i podjeli je crtama da znamo ko di spada :)
16v16 ili?

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
17 godina
VandaL.pr! kaže...
cronux kaže...

{#}

Jel s nickovima slika?

Aj skenirajte za nas koji nemamo novaca za časopis :)

Nema nickova.

Slika je jako mala, u dnu stranice.

Ne isplati se skenirati.

Otprilike veličine kao ovdje:

http://www.bug.hr/forum/post/pc-igre/battlefield-3/3357160.aspx

Jedna od većih varijanta slike (valjda još uvijek), ovdje:

http://www.zaslike.com/files/5s3tg4fqob4ifc853f5.jpg

Poruka je uređivana zadnji put pon 7.1.2013 12:26 (TomoR).
15 godina
neaktivan
bmwhartge kaže...

evo jedan inside turnir na esl-u od jucerasnje PiS ekipe sa lan partya. protivnke cete prepoznati{#} mapa nije sveto trojstvo, puska nije m16

Nejasno mi je kako tebi ljudi padaju sa AEK-ON. Ja sa tin nadaleko slona nemogu pogodit, ti pod supression-om ubiš ki od šale...

Fr4nk_Horrig4n
15 godina
Hedrick kaže...
bmwhartge kaže...

evo jedan inside turnir na esl-u od jucerasnje PiS ekipe sa lan partya. protivnke cete prepoznati{#} mapa nije sveto trojstvo, puska nije m16

Nejasno mi je kako tebi ljudi padaju sa AEK-ON. Ja sa tin nadaleko slona nemogu pogodit, ti pod supression-om ubiš ki od šale...

Ma kako ne, aek je laser, samo okreni cijev od sebe, uperi u narančasti trokutić i klikni, lik mora past....sad veće udaljenosti znaju bit malo problematične...ali sve close to medium pada jednim rafalom.

Jedino me dugačak reload izluđuje.

probaj ga rds

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
14 godina
protjeran
avast4000 kaže...
bmwhartge kaže...

dobra je ideja, ali jako je tesko cesto skupiti toliki broj igraca. Mozda se ispije odigrati jedanput u pola godine 16 vs 16 a da sve bude balansirano kako treba. kada je bio bug-ov server nije se mogao napuniti, bude par domacih igraca 10-11 a ovo stranci. jako tesko. kazem mozda 2x godisnje se uspije organizirati.

btw. 

bas mi je drago sto si snimio, meni bilo zao kaj nisam snimanje ukljucio... partijica je bila odlicna i moras priznat da nas niste lako dobili, radi tog si i ubacio muziku da se necuje kako pi.zdite :P.. ja sam prezadovoljan s tim da je Clapu i Shadowu ovo bio prvi Versus ako se ne varam.. glavno da nas niste posramili i da ste padali ko kruške ;)... sto se tice ESL-a poceli smo malo aktivnije igrat i  ne ide nam loše za sad.. lagano skupljamo ekipu za alfa squad i nadam se jos kojem Versusu :)...

ps. nas je turnir i dalje bolji :P...

nisam zato isklucio zvuk, nego sam presao namirilis action a on mi nesto nakaradno snimi zvuk ja se derem ko manijak a ostale i i igru uopce necujes, zato sam ubacio zvuk kao i nasvom predhodnom videu.

Battlelog: ljudina
Poruka je uređivana zadnji put pon 7.1.2013 12:40 (bmwhartge).
15 godina
neaktivan
bmwhartge kaže...
avast4000 kaže...
bmwhartge kaže...

dobra je ideja, ali jako je tesko cesto skupiti toliki broj igraca. Mozda se ispije odigrati jedanput u pola godine 16 vs 16 a da sve bude balansirano kako treba. kada je bio bug-ov server nije se mogao napuniti, bude par domacih igraca 10-11 a ovo stranci. jako tesko. kazem mozda 2x godisnje se uspije organizirati.

btw. 

bas mi je drago sto si snimio, meni bilo zao kaj nisam snimanje ukljucio... partijica je bila odlicna i moras priznat da nas niste lako dobili, radi tog si i ubacio muziku da se necuje kako pi.zdite :P.. ja sam prezadovoljan s tim da je Clapu i Shadowu ovo bio prvi Versus ako se ne varam.. glavno da nas niste posramili i da ste padali ko kruške ;)... sto se tice ESL-a poceli smo malo aktivnije igrat i  ne ide nam loše za sad.. lagano skupljamo ekipu za alfa squad i nadam se jos kojem Versusu :)...

ps. nas je turnir i dalje bolji :P...

nisam zato isklucio zvuk, nego sam presao namirilis action a on mi nesto nakaradno snimi zvuk ja se derem ko manijak a ostale i i igru uopce necujes, zato sam ubacio zvuk kao i nasvom predhodnom videu.

ma okaj, šalim se ja.. nezz jesi probo, ja sam na jutubu naso tutorial za X264vfw codec preko Dxtory-a i radi odlicno.. fps mi ostane isti a videa budu, puno, puno kraca skoro koda su rendana i odlcine kvalitete.. evo imam jedan video sniman na 1280/1024 rezi 30min samo 10gb i jos nije rendano + dxtory koristi procese od grafe, a procesor ostane netaknut, tako da najmanje utjece na FPS, igra mi je lockana na 75 FPS, a on snima na 30... 

prema ovom linku sam ja sebi sredio i sve sljaka ok.. zvuk od mic-a se cuje tek kad video ubacis u vegas, al radi odlicno... instalacija codeca je malko drugacija od obicnog i zbog toga ga dosta slabo i koriste... 

Battlelog: Mily_Vanily
Poruka je uređivana zadnji put pon 7.1.2013 13:16 (avast4000).
12 godina
neaktivan
xyan kaže...

16v16 ili?

ja imam dilemu, ja sam Istrijan{#} a zivim u Slavoniji{#}, pa je problem slican  kao Jakov FaK, Ivan Rakitic i Joe Šimunic...

http://www.pis-klan.com/
17 godina
neaktivan
Idi onome tko više plati. A nekako mislim da će te Slavonci dobrim kulenom, špekom i ostalim delicijama lako pridobiti pod svoje. Znam da mene bi. :)
17 godina
odjavljen
Battlefield 3

gotov doubleXP{#}

Moj PC  
2 1 hvala 2
14 godina
neaktivan
Wolf D Baštard kaže...
xyan kaže...

16v16 ili?

ja imam dilemu, ja sam Istrijan{#} a zivim u Slavoniji{#}, pa je problem slican  kao Jakov FaK, Ivan Rakitic i Joe Šimunic...

Isti problem, okrenutog polariteta kao Darkride :D ma meni ionako govore da sam Slovenac XD

17 godina
odjavljen
bmwhartge kaže...

Šta bi tek bilo da mistik snima {#}

Freak Show Inc.
13 godina
protjeran
Battlefield 3

Ukoji format je najbolje rendat video za youtube, danas uploadam svoj prvi video od 8minuta, bf3 trolanje?

Hvala. Snimao frapsom, radio sa sony vegasom 11 pro, sada zauzima jako puno pa koji bi format to najbolje smanjio.

Plačem na sprovodima, povoljno!
Poruka je uređivana zadnji put pon 7.1.2013 13:07 (MARKOcVp).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
MARKOcVp kaže...

Ukoji format je najbolje rendat video za youtube, danas uploadam svoj prvi video od 8minuta, bf3 trolanje?

Hvala. Snimao frapsom, radio sa sony vegasom 11 pro, sada zauzima jako puno pa koji bi format to najbolje smanjio.

ha ovisi... najjednostavnije ti je preko Vegas Pro-a, i uredit i rendat.. upises na YT trazlici, vegas render settings battlefield 3 i tamo si odaberi koji ti se najvise svidja ;)

15 godina
neaktivan
Battlefield 3
@ljudina. Samo iskljuci opciju da ti snima mikrofon i svi ce se cut normalno samo nece bit tvojeg glasa, ja uvjek tako snimam jer bolje da se necuje sta ja pricam xD
Battlelog nick: d3aDmau5_CRO
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
berto kaže...
@ljudina. Samo iskljuci opciju da ti snima mikrofon i svi ce se cut normalno samo nece bit tvojeg glasa, ja uvjek tako snimam jer bolje da se necuje sta ja pricam xD

hehe.. preko dxtorya mos odabrat vise kanala za snimanje zvuka, preko nekih coceda se odma cuje i mic i zvucnici, a na nekima tek kad ih ubacis u Vegas...

15 godina
neaktivan
avast4000 kaže...
berto kaže...

hehe.. preko dxtorya mos odabrat vise kanala za snimanje zvuka, preko nekih coceda se odma cuje i mic i zvucnici, a na nekima tek kad ih ubacis u Vegas...

ma od svega sta sam probao mirillis mi je najbolji, nema pada fps-a, jednostavan, video ne zauzima previse mjesta (25min cca 12gb), i najbolje od svega instaliras ga i snimas a netrebam se zaj**avati trazenjem i isprobavanjem codeca i podesavanjem da bi mi radio kako treba

Battlelog nick: d3aDmau5_CRO
13 godina
neaktivan
berto kaže...
avast4000 kaže...
berto kaže...

ma od svega sta sam probao mirillis mi je najbolji, nema pada fps-a, jednostavan, video ne zauzima previse mjesta (25min cca 12gb), i najbolje od svega instaliras ga i snimas a netrebam se zaj**avati trazenjem i isprobavanjem codeca i podesavanjem da bi mi radio kako treba

A igra radi isto sa njime i bez njega.

17 godina
neaktivan
Battlefield 3

Malo sam se poigrao Afterburnerom i mogu reć da rula. Definitivno jako dobra alternativa bilo kojem softveru za snimanje.

Pad FPS-a nemam, mogu posebno podešavati FPS za snimanje i FPS za prikaz na ekranu dok se snima, kvalitetu videa u postotcima, rezoluciju itd.

3 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...

Malo sam se poigrao Afterburnerom i mogu reć da rula. Definitivno jako dobra alternativa bilo kojem softveru za snimanje.

Pad FPS-a nemam, mogu posebno podešavati FPS za snimanje i FPS za prikaz na ekranu dok se snima, kvalitetu videa u postotcima, rezoluciju itd.

Je stoji. Ali meni nije imao udar samo kad sam jako smanjio kvalitetu videa. I racunaj da u actionu nemoras nista sam sta je ljencinama (kao meni) veliki plus, i jos sa actionom mozes direktno uplodat na youtube.

13 godina
protjeran
Battlefield 3
Jel kad rendam s vegasom, da imem na rend as?
Plačem na sprovodima, povoljno!
Moj PC  
1 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice