Najmanji problem je organizirati, najveci zadovoljiti cijelu hr scenu, pa toliko kraljica noci nema u nasoj zemlji, koje bi mogle kronicnu nehebicu shebati..
ok ozbiljno sada, najveci problem je razne zelje ispuniti, dok neki forsiraju infantry drugi bi TDM, a treci Rush, e kad se su uspijemo dogovoriti oko rusha onda se netko sjeti da je squad rush super bolji od obicnog jer po njegovom obicni igraju obicni a ne skilleri ecccc.
E kada se dogovori mod nastaje najveca svađa, dok TDm ekipa nema problema oko mapa, svi ostali su problematicni, nekome se riga od metroa (meni) a netko ima svoj ured tamo, nekome je bazaar kao crkva a netko nece na trznicu i opet ecc
Dakle trebate se odluciti sta vas tocno zanima i sta bi ste igrali .
Evo vam prilike izjasnite se sada ovdje i zauvijek
Ne ubirem ovu podjelu...inf i rush?
Pa valjda classic i inf pa onda rush?
Po meni bi trebalo igrati bf kako je namjenjen, classic, a sad inf 5v5 i te spike zašto i to ne, ali kao drugi turnir.
Kao sto sam napomenuo u prijasnjem postu ...nije problem organizirati nego je problem se dogovoriti...
i eto fila odmah..
ja sam 100% za klasik, ali masa?? treba vidjeti sta zele onih 87% krscana u rvackoj, pa manjine redom i tako dalje
Jer sto je veci izbor to je i teze izabrati, zato smo mi stariji sretnije odrasli imali smo samo Bracu ili Seku i kraj, a sada kad dođem na policu sa cokoladama drama