Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.079.362
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Re: Battlefield 3
fila2208 kaže...
Wolf D Baštard kaže...

Najmanji problem je organizirati{#}, najveci zadovoljiti cijelu hr scenu, pa toliko kraljica noci nema u nasoj zemlji, koje bi mogle kronicnu nehebicu shebati..

ok ozbiljno sada, najveci problem je razne zelje ispuniti, dok neki forsiraju infantry drugi bi TDM, a treci Rush, e kad se su uspijemo dogovoriti oko rusha onda se netko sjeti da je squad rush super bolji od obicnog jer po njegovom obicni igraju obicni a ne skilleri{#} ecccc.

E kada se dogovori mod nastaje najveca svađa, dok TDm ekipa nema problema oko mapa, svi ostali su problematicni, nekome se riga od metroa (meni) a netko ima svoj ured tamo, nekome je bazaar kao crkva{#} a netko nece na trznicu i opet ecc

Dakle trebate se odluciti sta vas tocno zanima i sta bi ste igrali .

Evo vam prilike izjasnite se sada  ovdje i zauvijek {#}

Ne ubirem ovu podjelu...inf i rush?

Pa valjda classic i inf pa onda rush?

Po meni bi trebalo igrati bf kako je namjenjen, classic, a sad inf 5v5 i te spike zašto i to ne, ali kao drugi turnir.

Kao sto sam napomenuo u prijasnjem postu ...nije problem organizirati nego je problem se dogovoriti...

i eto fila odmah{#}..

ja sam 100% za klasik, ali masa?? treba vidjeti sta zele onih 87% krscana u rvackoj, pa manjine redom i tako dalje

Jer sto je veci izbor to je i teze izabrati, zato smo mi stariji sretnije odrasli imali smo samo  Bracu ili Seku i kraj, a sada kad dođem na policu sa cokoladama drama

http://www.pis-klan.com/
Poruka je uređivana zadnji put ned 6.1.2013 21:49 (Wolf D Baštard).
13 godina
neaktivan
Battlefield 3

Evo ljudi uploadano. Uzivajte {#}

Poruka je uređivana zadnji put ned 6.1.2013 21:54 (zdenko1991).
Moj PC  
3 6 hvala 3
16 godina
Battlefield 3

Ne znam jel bilo,nisam prije pratio thread aktivno,ali ovo treba netko isprobati i snimiti hehe

Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
protjeran
zdenko1991 kaže...

{#} a gjde je 3. Siena crosača.

Battlelog: ljudina
14 godina
Battlefield 3

-.................

Poruka je uređivana zadnji put ned 6.1.2013 22:25 (drahic).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
bmwhartge kaže...
zdenko1991 kaže...

Tu smo dobili pa nema.{#}

12 godina
neaktivan
Battlefield 3

Na kojem serveru igrate? Ako imate koji.

0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neznam12345 kaže...

Na kojem serveru igrate? Ako imate koji.

Svi se vise manje imamo pod frendovima na Battlelogu, pa kad ih vise upadne na jedan server ostali se prikljucuju.

Prije je postojao BUG server, ali nitko nije bio voljan da bude prvi, da s njim pocinje punjenje :(

Battlefield 3: [G] CyberDemonVZ
12 godina
neaktivan
Battlefield 3

ok...onda me dodajte na originu..PsihopatCRO.

0 0 hvala 0
17 godina
zdenko1991 kaže...

Po ovome si ti bio na optici a mi na isd-enu

http://www.pis-klan.com
15 godina
Wolf D Baštard kaže...
f

Kao sto sam napomenuo u prijasnjem postu ...nije problem organizirati nego je problem se dogovoriti...

i eto fila odmah{#}..

ja sam 100% za klasik, ali masa?? treba vidjeti sta zele onih 87% krscana u rvackoj, pa manjine redom i tako dalje

Jer sto je veci izbor to je i teze izabrati, zato smo mi stariji sretnije odrasli imali smo samo  Bracu ili Seku i kraj, a sada kad dođem na policu sa cokoladama drama

Nene nisi me shvatio, nisam ja shavtio tvoju podjelu na inf i na rush?

nisam ništa loše mislio, samo nisam ubra tvoju podjelu na taj način. pardoniram.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
16 godina
neaktivan
Battlefield 3

ili mozemo jednostavno 8 vs 8 infantry only... ALI... bez m16, aek, m416.... PA DA VAS VIDIM VELIKI SKILLZORI

http://www.youtube.com/heat4HD
Moj PC  
2 3 hvala 2
14 godina
protjeran
zdenko1991 kaže...
bmwhartge kaže...
zdenko1991 kaže...

Tu smo dobili pa nema.{#}

{#}slabo ste nas dobili sa RU strane.

14 godina
protjeran
Scrappy kaže...

ili mozemo jednostavno 8 vs 8 infantry only... ALI... bez m16, aek, m416.... PA DA VAS VIDIM VELIKI SKILLZORI

meni odgovara.

13 godina
Battlefield 3

kaj trebam napravit da bih otkljucao one rakete u avionu onakve tipa kaj ima viper helic(nemislim na heatseekere)..??

Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
odjavljen
tomislavivic kaže...

kaj trebam napravit da bih otkljucao one rakete u avionu onakve tipa kaj ima viper helic(nemislim na heatseekere)..??

Javna nabava! Sve po zakonu...

Freak Show Inc.
13 godina
xyan kaže...

Veceras prisustvujem prvom zasjedanju novog ZAVNOHa, komjunisti FTW!

@ Antrax: A zar nije tako skoro svaku vecer kad napunimo neki Aftermath server?

Pa zato sam i reagirao.

Zar ne bi bilo bolje da još organiziraniji i balansiraniji tako igramo?

Pod to mislim da je svaka ekipa na svom TS-u i da se pokušaju skupiti dvije podjednake ekipe pa da to bude prava tarapana odnosno war s glavom i repom.

Ovakvom organizacijom warova bi po mom mišljenju smanjili klanska prepucavanja jer, priznat ćete svi, odično tako bude kad igraju dva klana jedan protiv drugoga.

Ovako bi tu bila, recimo, tri klana s jedne strane i tri s druge pa ako bi i bilo kakvih prepucavanja, onda bi bila na osobnoj razini.

Ja sam predložio onaj raspored klanova iz razloga što smatram da još uvijek XXX i MC nije dobro miješati zajedno, a i primjećujem da su PiS, XXX i CHC u prilično dobrim odnosima.

To ne znači da bi oni uvijek igrali u tom rasporedu.

Ako timovi ne bi bili podjednaki onda bi naravno radili rošade.

Ja pišem war, a ustvari mislim da bi to prije svega bila zafrkancija i guštanje.

BTW

Vidim, dobio sam puno palčeva u gu.zicu što mi je drago, ali isto tako vidim da ima i nekolicina koji se ne slažu s mojom idejom.

Ne znam koji bi mogao biti razlog tome?

Ja prvenstveno ovo vidim kao oblik zajedničkog druženja bez svađa i prepucavanja i igranje Battlefielda onako kako bi se on uistinu trebao igrati.

[19xx] 4ntraks
15 godina
neaktivan
Skilledžija kaže...
BTW

Vidim, dobio sam puno palčeva u gu.zicu što mi je drago, ali isto tako vidim da ima i nekolicina koji se ne slažu s mojom idejom.

Haters gonna hate!

[19xx] Pr0d1gyyy ---- http://battlelog.battlefield.com/bf3/user/Pr0d1gyyy/
15 godina
Skilledžija kaže...

Pa zato sam i reagirao.

Zar ne bi bilo bolje da još organiziraniji i balansiraniji tako igramo?

Pod to mislim da je svaka ekipa na svom TS-u i da se pokušaju skupiti dvije podjednake ekipe pa da to bude prava tarapana odnosno war s glavom i repom.

Ovakvom organizacijom warova bi po mom mišljenju smanjili klanska prepucavanja jer, priznat ćete svi, odično tako bude kad igraju dva klana jedan protiv drugoga.

Ovako bi tu bila, recimo, tri klana s jedne strane i tri s druge pa ako bi i bilo kakvih prepucavanja, onda bi bila na osobnoj razini.

Ja sam predložio onaj raspored klanova iz razloga što smatram da još uvijek XXX i MC nije dobro miješati zajedno, a i primjećujem da su PiS, XXX i CHC u prilično dobrim odnosima.

To ne znači da bi oni uvijek igrali u tom rasporedu.

Ako timovi ne bi bili podjednaki onda bi naravno radili rošade.

Ja pišem war, a ustvari mislim da bi to prije svega bila zafrkancija i guštanje.

BTW

Ja prvenstveno ovo vidim kao oblik zajedničkog druženja bez svađa i prepucavanja i igranje Battlefielda onako kako bi se on uistinu trebao igrati.

Uvijek će ti bit frajera koji koriste slažem se ne slažem se botun za neko preseravanje još sad kad je anoniman tako da to ne ubiri ozbiljno

ideja je za 10 i svakako, evo u ime xxx mogu reći sa smo definitvno za, 12v12,16v16, 24v24 defintvno možemo dati igrače voljne suradnje sa drugim klanovima kako bi se svi zabavili i ako je moguće naučili još nešto novo jedni od drugih.

Pikni temu na bhcr ili kako se već zove pa da vidimo kako da se to složi.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
14 godina
protjeran
Battlefield 3

dobra je ideja, ali jako je tesko cesto skupiti toliki broj igraca. Mozda se ispije odigrati jedanput u pola godine 16 vs 16 a da sve bude balansirano kako treba. kada je bio bug-ov server nije se mogao napuniti, bude par domacih igraca 10-11 a ovo stranci. jako tesko. kazem mozda 2x godisnje se uspije organizirati.

btw. 

evo jedan inside turnir na esl-u od jucerasnje PiS ekipe sa lan partya. protivnke cete prepoznati{#} mapa nije sveto trojstvo, puska nije m16

Poruka je uređivana zadnji put pon 7.1.2013 0:55 (bmwhartge).
Moj PC  
6 4 hvala 3
15 godina
bmwhartge kaže...

dobra je ideja, ali jako je tesko cesto skupiti toliki broj igraca. Mozda se ispije odigrati jedanput u pola godine 16 vs 16 a da sve bude balansirano kako treba. kada je bio bug-ov server nije se mogao napuniti, bude par domacih igraca 10-11 a ovo stranci. jako tesko. kazem mozda 2x godisnje se uspije organizirati.

btw. 

evo jedan inside turnir na esl-u od jucerasnje PiS ekipe sa lan partya. protivnke cete prepoznati{#} mapa nije sveto trojstvo, puska nije m16

Ma ne vjerujem...pa xxx server je znao bit prepun jedna strana pis chc onda druga strana g xxx hr...

dalo bi se ložit jedan vikend, onako match, da se čut između klanova i da svaki klan da 4-5 igrača da se složi meč.

Mslim da nije problem, već je problem što se nikom sa tim neda imat posla...svi vele netko drugi će to...

15 godina
neaktivan
bmwhartge kaže...

btw. 

bas mi je drago sto si snimio, meni bilo zao kaj nisam snimanje ukljucio... partijica je bila odlicna i moras priznat da nas niste lako dobili, radi tog si i ubacio muziku da se necuje kako pi.zdite :P.. ja sam prezadovoljan s tim da je Clapu i Shadowu ovo bio prvi Versus ako se ne varam.. glavno da nas niste posramili i da ste padali ko kruške ;)... sto se tice ESL-a poceli smo malo aktivnije igrat i  ne ide nam loše za sad.. lagano skupljamo ekipu za alfa squad i nadam se jos kojem Versusu :)...

ps. nas je turnir i dalje bolji :P...

Battlelog: Mily_Vanily
15 godina
neaktivan
bmwhartge kaže...

Čestitam na pobjedi, ipak ste utreniraniji. Nama će isto trebat malo vremena da uhvatimo ruku i složimo neke ekipe pošto se tek uigravamo u ESL, al očekujem da će bit još ovako zanimljivih partija.

Pozdrav od CROG.ovca ;)

Prodajem Origin account sa Battlefield BC2 deluxe edition i BF3 + Back to Karkand. Cijena 250kn, Više info preko privatne poruke!
17 godina
avast4000 kaže...
bmwhartge kaže...

bas mi je drago sto si snimio, meni bilo zao kaj nisam snimanje ukljucio... partijica je bila odlicna i moras priznat da nas niste lako dobili, radi tog si i ubacio muziku da se necuje kako pi.zdite :P.. ja sam prezadovoljan s tim da je Clapu i Shadowu ovo bio prvi Versus ako se ne varam.. glavno da nas niste posramili i da ste padali ko kruške ;)... sto se tice ESL-a poceli smo malo aktivnije igrat i  ne ide nam loše za sad.. lagano skupljamo ekipu za alfa squad i nadam se jos kojem Versusu :)...

ps. nas je turnir i dalje bolji :P...

Bilo bi dobro da se što više klanova pa i pojedinačnih igrača uključi u ESL premda tamo mjerilo kvalitete i nije uvijek samo igra{#} ali je dobra vježba. Za versuse vam ne treba ekipa možete i sami udarati.

Evo jedna koja je počela s M16 a kako je završila... kom se da gledati neka uživa{#}

Stranica od BCHR je ponovo online. Napravi svoj profil tamo i postaj filmove, slikice, nađi klan.

www.battlefieldhr.com

http://www.battlefieldhr.com/bfhr-social/382cromystiq/profile

http://www.battlefieldhr.com/bfhr-social/videos/382cromystiq

http://www.battlefieldhr.com/bfhr-social/photos/382cromystiq

Poruka je uređivana zadnji put pon 7.1.2013 2:32 (CroMystiq).
16 godina
neaktivan
Kako uopće početi igrati ESL,recimo ja sam vuk samotnjak bez klana?!
Jel postoji na stranicama random ekipe koja traži nekog za squad? Btw,ne znam niti koja je stranica.
Da li se mečevi moraju snimati ili vi to snimate zbog vlastite arhive? Ako se mora onda sam u banani…
Mečevi su mi uvijek bili zanimljiviji za igrati od publica zbog napetosti :D
17 godina
Arabarran kaže...
Kako uopće početi igrati ESL,recimo ja sam vuk samotnjak bez klana?!
Jel postoji na stranicama random ekipe koja traži nekog za squad? Btw,ne znam niti koja je stranica.
Da li se mečevi moraju snimati ili vi to snimate zbog vlastite arhive? Ako se mora onda sam u banani…
Mečevi su mi uvijek bili zanimljiviji za igrati od publica zbog napetosti :D

http://www.esl.eu

nemoraš snimati...

ima rendom ekipa...

evo vodič za početnike

http://www.esl.eu/hr/beginner_guide/

{#}

12 godina
neaktivan
Battlefield 3

Koju klasu najviše igrate i s kojim oružjem? Možete me dodati http://battlelog.battlefield.com/bf3/soldier/PsihopatCRO/stats/807673845/

22 Medic
9 Engineer
4 Support
4 Recon

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

da bilo bi dobro kada bi organizirali neko međusobno napucavanje,što nas je više to bolje.

pošto nemam klana niti sam u klanovskim spikama, eto javljam se ako nekom zafali igrač ,slobodno me pozovite nije bed.

što se tiče esl-a.

ako netko mislim igrat ,a da nema ekipu neka mi se javi na PP ,jer mi je solo postalo predosadno ,a i ovi stranci su me počeli živcirat,

dok mu nekaj kažem na engleskom ,a on frenči ili švabo to postaje znanstvena fantastika.

Battlelog CRO_ZeNGe
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Battlefield 3

Dakle glasanje je za sada ovakvo  Infantry 12 Klasični 13...dakle dva turnira?Prijedlozi!

Hoceno Klasicni po Clan Base pravilima ili?

http://www.pis-klan.com/

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice