Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.080.823
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Re: Battlefield 3
fila2208 kaže...

Ahaha koje dječje fore...a sve mi je bilo jasno kad sam ti nick vidio: ono u rangu pelin boy, uber karlovačkofan, jegerboy itd.

Ajde ajde ljepi ljudima slike brzina iz studentskog doma...a doma čekaj da mater obavi poziv da možeš na dial up :)

Opa, prošli Tom & Jerry, a ti još nisi u krevetu? sram te bilo! brzo pojedi kraš express i u krpe!

He who dares, wins
15 godina
xyan kaže...

Ono mislim, ultimativni kralj benchanja veze u domu :D

Steta sta je sad nemam :(

ma daj vidi si ping, to nije uopće fora.

CptJackDaniels kaže...
fila2208 kaže...

Ahaha koje dječje fore...a sve mi je bilo jasno kad sam ti nick vidio: ono u rangu pelin boy, uber karlovačkofan, jegerboy itd.

Ajde ajde ljepi ljudima slike brzina iz studentskog doma...a doma čekaj da mater obavi poziv da možeš na dial up :)

Opa, prošli Tom & Jerry, a ti još nisi u krevetu? sram te bilo! brzo pojedi kraš express i u krpe!

Odustani.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
Poruka je uređivana zadnji put sub 5.1.2013 22:19 (fila2208).
15 godina
neaktivan
Friday kaže...

Evo par sličica da vidite kako je bilo. Ne može se prenijeti atmosfera ali mogu reći da je bilo super i da već pada dogovor o slijedećem susretu. Inače, zaključak je da optika nije ništa osobito...

Ajde aleluja vise da prestanu price i wajnanja o tome kako netko ima super hitreg i ogromnu prednost jer igra na optici...
Battlelog nick: d3aDmau5_CRO
17 godina
odjavljen
Switch kaže...

E jbg trebao sam ostati još malo pa da se i ja naslikavam! :)

Sve u svemu bilo je fenomenalno. Ekipa je za stvarno odlična i trebali bi se češće ovako naći na nekom druženju! Nažalost nisam mogao svoj komp donjeti al sam uspio isprobati par kompova od kolega pisovaca i uvjeravam vas sve je čisto! :)

I na kraju ono najvažnije: Optika je super stvar ali struja je ipak vrh! {#}

da baš će netko ako i ima čit doć sa njim na lan i hvalit se,zadržat će za sebe

15 godina
berto kaže...
Friday kaže...

Evo par sličica da vidite kako je bilo. Ne može se prenijeti atmosfera ali mogu reći da je bilo super i da već pada dogovor o slijedećem susretu. Inače, zaključak je da optika nije ništa osobito...

Ajde aleluja vise da prestanu price i wajnanja o tome kako netko ima super hitreg i ogromnu prednost jer igra na optici...

Ma daj ti vjeruješŠpelcu? Pa nož isto kolje na 5 i 105 pingu. Treba pitat nekog ko je pucao, mistika i tako to :)

špelac kissy kiss.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
Poruka je uređivana zadnji put sub 5.1.2013 22:27 (fila2208).
12 godina
neaktivan
fila2208 kaže...
Odustani.

Ti si taj koji citira post od prošle stranice.ccc. evo, counter slika, tvoja biografska.

on topic: i jel se osjetila neka razlika s optikom i bez nje? prosječan ping, lag i sl?

He who dares, wins
Poruka je uređivana zadnji put sub 5.1.2013 22:26 (CptJackDaniels).
17 godina
Meni je bilo katastrofa, svi suxaju, necu vise bikad doci!

:)
17 godina
Bemti kad pisem preko mobitela dok pijem vino i dok mi se zena oralno veseli u mom jacuzziju.... bikad = nikad
17 godina
odjavljen
fila2208 kaže...

Ma daj ti vjeruješŠpelcu? Pa nož isto kolje na 5 i 105 pingu. Treba pitat nekog ko je pucao, mistika i tako to :)

špelac kissy kiss.

Palo je stotinjak dogtagova... To je mistik zaključio - kao i ostatak ekipe. Meni je isti qurac...

Freak Show Inc.
13 godina
neaktivan
Battlefield 3

Do sutra cu uplaodat videe wara bakra i optike. Znaci nije bilo nista ozbiljno cista zeka-peka.

Moj PC  
2 4 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

A lol kako vam je wolf naduvan ko kanta 

Battlelog CRO_ZeNGe
Moj PC  
3 0 hvala 1
17 godina
Battlefield 3

Nažalost optika niš koristi bar protiv Zdenka {#}  U globalu laga nije bilo, hit reg je bio otprilike kao između pon-petak. I nije se osjetio vikend kad je net preopterećen.{#}

Druženje je bilo prvoklasno, {#} malo nas je struja drmala i u početku su nam ispadali osigurači, ali je drug Špelac sve uspješno otklonio. Pa normalno da sam cheat izbrisao prije dolaska{#}. Da ne bi bilo {#}.

Ali mislim da je bilo i dobrih i loših partija, te su se neki rezultati ponovili  kakvi se rade i doma.

http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/52565310/1/183337561/

http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/52566115/1/183337561/ 

http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/52569344/1/183337561/

A ovdje su svi buuljili u mene pa sam se spetljao

http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/52572538/1/183337561/ {#}

http://www.pis-klan.com
Poruka je uređivana zadnji put ned 6.1.2013 0:12 (CroMystiq).
Moj PC  
11 0 hvala 4
16 godina
odjavljen
Friday kaže...

Eto i sad zamisli štete, što seronje iz EA nisu omogućile i lokalne servere pa da dignete serv tu i jedan switch bez muke na par ms, a ne desetke. 

Kritičar u egzilu i sigurnosti emigracije
17 godina
odjavljen
Tonči kaže...
Friday kaže...

Eto i sad zamisli štete, što seronje iz EA nisu omogućile i lokalne servere pa da dignete serv tu i jedan switch bez muke na par ms, a ne desetke. 

Pa na prvom serveru nam je bio ping 5 ms... Skakao je do 7

Freak Show Inc.
12 godina
neaktivan
ZeNGe_CRO-mt kaže...

A lol kako vam je wolf naduvan ko kanta 

MA nije samo se tako češljam{#}

http://www.pis-klan.com/
14 godina
protjeran
berto kaže...
Friday kaže...

ma nemoj da mi pricas da je isit hit reg na optici i na bakru. na iduci susret doalzim sto posto da isprobam i ja optiku, jer ove stvari vise nisu noramlne i ozbiljno razmisljam da prestanem igrati ovu igru. 

iz svake hebene partije mogu izvuci tonu ovakvih situacija koje budu presudne.

Battlelog: ljudina
15 godina
neaktivan
bmwhartge kaže...
berto kaže...

ma nemoj da mi pricas da je isit hit reg na optici i na bakru. na iduci susret doalzim sto posto da isprobam i ja optiku, jer ove stvari vise nisu noramlne i ozbiljno razmisljam da prestanem igrati ovu igru.

{#} i sta je to u ovom videu tocno cudno??? sta bi bilo drugacije da si bio na optici??

Ovo je bila cisto tvoja pogreska...
Poruka je uređivana zadnji put ned 6.1.2013 11:12 (berto).
14 godina
neaktivan
Ljudovi moji nisu oni uspjeli rjesiti kako spada tu client side registraciju da radi posteno. Dok se god ne vrate na provjereno koliko toliko server side. Tako da mozes imat i TERA vezu ,ali ti nece previse pomoci ako ti je komp po necem malo zabrljo.
http://g.bf3stats.com/pc/xcpZmxzk/53COP-ceco.png
16 godina
neaktivan
fila2208 kaže...
CptJackDaniels kaže...
fila2208 kaže...
i na 30 fps i takav net...i opet možeš samo kleknuti...i znaš što mi možeš :)

ISSE Bože fila, kakav je to jezik? Reći ću te staroj, nećeš smjet gledat crtiće mjesec dana! 

Ontopic: skidam kape dečkima za ovaj lan party, svaka čast na organizaciji i svemu, lijepo je da se ekipa tako skupi i odigra. Treba to češće,. i potaknut što više domaće ekipe da se udruži da se upoznamo i zaigramo.

Dijete

Političar                                                        

[M|C] jokaCRO ingame
13 godina
neaktivan
bmwhartge kaže...
berto kaže...
Friday kaže...

Nema te optike na kojoj bi ovo bio kill. 

16 godina
odjavljen
Friday kaže...

Cro server očito. Ništa drugo ne bi toliko dalo. :)

Kritičar u egzilu i sigurnosti emigracije
15 godina
neaktivan
Tonči kaže...
Friday kaže...

Cro server očito. Ništa drugo ne bi toliko dalo. :)

Nemora znacit, neki dan sam sa faksa malo testirao i prema frankfurtu dobijem 105/95 Mbit i ping 6ms a prema serverima u zg 1ms xD
Poruka je uređivana zadnji put ned 6.1.2013 10:11 (berto).
17 godina
odjavljen
Battlefield 3

evo ti

http://www.speedtest.net/result/2417071595.png

i slažem se sa ljudinom,likovi samo lete,nemožeš ništa pogodit kako spada i kako naciljaš,nekad dobim kill za bezvezno pucanje u prazno

Moj PC  
2 4 hvala 2
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

A ja vjerujem da bi s optikom bolje igrao za nekih 10ak posto,nije svemoguca.Ma svatko od nas bi bolje igrao ali ne sad da bi rambo bio

Želim paranormalnu ženu(da ima para i da je normalna):)
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Pogledajte francuze kako igraju.. Na kojem god serveru igram protiv nekog iz francuske padam samo tako, tako da internet ima i te kakve veze. A imaju jeb.. internet

Moj PC  
1 5 hvala 0
17 godina
odjavljen
bmwhartge kaže...
berto kaže...
Friday kaže...

Da, sigurno ćeš doći - eno žena ti već mota kablove...

Ako ti ikad dođeš, ja ti dam 200 kn za put.

Inače, iz gotovo svih usta se jučer čulo isto: "Pa ovo je isto kao da sam kod kuće". A dečki su zapravo igrali i lošije nego kod kuće jer nam stolovi i stolice nisu pasali. A ti sada reci ako misliš da tvoji kolege pisovci nemaju pojma nego ti koji u životu nisi igrao na optici...

Freak Show Inc.
14 godina
neaktivan
Razer , ma internet ima tu najmanju ulogu.. Zna se kako vecina njih tako dobra. A mali ostatak ima onaj dio da je jednostavno bolji igrac.
http://g.bf3stats.com/pc/xcpZmxzk/53COP-ceco.png
15 godina
red_bull kaže...

Dijete

Političar                                                        

Vidi ga joka moj brat, uvijek uzme minutu da proštudira moj post i pokuša me strolati. Ahha kralj si brate, skidam kapu ajde, i sretna ti nova godina prijatelju da mi uvijek budeš blizu i komentiraš svaki post. Kad bude neki seljedeći meeting baš bi se trebali naći, šta kažeš?

ontopic: osobno sam dobio dojam da optika nije sad neki strašan boost. Da, možda se koji metak bolje zalijepi, i možeš parirat nekom njemcu sa 5 ping, ali da ćeš sad imat 110-2 nećeš.

Naravno nisam probao, te bih volio, ali tako sam i očekivao kad sam spamao fridaya da mi kaže dojmove.

Igra sama po sebi ima previše upitnih situacija koje ni optika ne može riješit.

14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Kao sto je i Ceco rekao, najveci problem ove igre je client hitreg, a tu ti nikakva optika ne pomaze. Dovoljan je i posten ADSL, za svaku igru

Moj PC  
3 0 hvala 1
15 godina
xyan kaže...

Kao sto je i Ceco rekao, najveci problem ove igre je client hitreg, a tu ti nikakva optika ne pomaze. Dovoljan je i posten ADSL, za svaku igru

Najveći od ostalih problema, slažem se.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice