Hehe, krenio novi ban wave...
Izgleda da je kolega Nexus uhvacen s prstima u pekmezu i podamfao bananu.
Meni je uvijek bio sumnjiv, nemoguce je ubijao!
dobar fotošop.....
Skoro sam popušio, al zajeb je što si stavio [XO]. Klan tagove ne prikazuje. Inače thumbs up. :)
Po prvi put ukucam sebe na čit-o-metru i moram priznati da sam razočaran i pomalo uvrijeđen - 0.1%, pa baš sam njubara
Nexus je čiter!
...i pirat isto!
Pa strašno kakva si ti kamperčina,svako malo sam te našao kako čučiš u nekom čošku.
Srećom vidim preko zida pa sam se pripremio.
Srećom vidim preko zida pa sam se pripremio.
Opaa, wallhack muthafucka, jeli!?
Bus dobio drugi put kamperu jedan, gangbang style
Steta sta nisi ostao onu zadnju,sve sam ih pohaxao pa su onda svi kukali ko Dado
Prošlo je čak 2 sata od zadnjeg posta. Sigurno ste svi već mrtvi - nema drugog objašnjenja...
Po prvi put ukucam sebe na čit-o-metru i moram priznati da sam razočaran i pomalo uvrijeđen - 0.1%, pa baš sam njubara
Ma nisi, bolje 0.1 nego 0.0...
Skoro sam popušio, al zajeb je što si stavio [XO]. Klan tagove ne prikazuje. Inače thumbs up. :)
A i ruski IP je isto super
Steta sta nisi ostao onu zadnju,sve sam ih pohaxao pa su onda svi kukali ko Dado
Ne kakaj kemperu doktorski, samo ti crosshair viri iz kuta! Šatafakapnjub! Jel tak Antraks?
Šatafakapnjub!
Registrirati!
Prošlo je 12min od prošlog posta sigurno ste u igri ;)
Ne kakaj kemperu doktorski, samo ti crosshair viri iz kuta! Šatafakapnjub! Jel tak Antraks?
GGC-a nam više nema. Al navodno su 4ntraks i maggotmeister preuzeli cijelu bazu podataka od GGC-a. Oni ce nas ovdje na forumu upozoriti ko je sve čiter. Tako da brige nema.
Prošlo je 12min od prošlog posta sigurno ste u igri ;)
Ne, ja sam kuhao ručak djeci.
Zelio bi nabavit BF3 original, za igrat online. Di ima jeftino za nabavit kupit, ili da netko prodaje. Javite se u PM.
Mislim da je "u ducanu" najjeftinije G2Play
Ali cijene skacu +-40 kuna! Pa pricekaj kad ce biti oko 110 kuna. Ili manje.
Ja sam uzeo kad je bilo 95kn.
Ovo je samo osnovna verzija igre.
Ako zelis sve dodatke jos treba uzeti Premium.
Ili ako odma zelis igru + sve dodatke mozes uzeti Premum Edition.
P.S. makar je ovo gore na linku samo osnovna verzija igre, do sad svi koji su napisali iskustva pisu da se unutra dobije i prvi DLC - Back to Karkand.
Zelio bi nabavit BF3 original, za igrat online. Di ima jeftino za nabavit kupit, ili da netko prodaje. Javite se u PM.
Ovdje ti je trenutno najjeftiniji; 10€ i dobiješ i Back to Karkand
http://www.kinguin.net/battlefield-series/battlefield-3-ea-origin-key.html
GGC-a nam više nema. Al navodno su 4ntraks i maggotmeister preuzeli cijelu bazu podataka od GGC-a. Oni ce nas ovdje na forumu upozoriti ko je sve čiter. Tako da brige nema.
Šatafakapnjubovi!
Maggot ih detektira, a ja ih analiziram.
Jedini problem je što nam nitko ne vjeruje
Ovdje ti je trenutno najjeftiniji; 10€ i dobiješ i Back to Karkand
http://www.kinguin.net/battlefield-series/battlefield-3-ea-origin-key.html
Ooo, hvala na ovome!
Pretrazuje online ducane i ispise po cijeni. Odlicno!
Dobro su pale cijene, zato ima toliko pocetnika po serverima. Bas sam se pitao razlog :)
http://battlelog.battlefield.com/bf3/soldier/soundarcade/stats/354562591/
ja sam mislio da su nasi PROzori nolajferi...
Ovaj nije nolajfer, ovaj ima PROBLEM... 14 mjeseci u prosjeku cca 6 sati dnevno. Problem bratko, problem...
Ovaj nije nolajfer, ovaj ima PROBLEM... 14 mjeseci u prosjeku cca 6 sati dnevno. Problem bratko, problem...
Imao sam klan mejta u BF2 koji je imao prosjek 8 sati na dan. Bio je prvi na svijetu po broju odigranih sati i broju bodova i tako 3 godine. Prestao je igrati kad su mu haxnuli acc. Zvao se ErwinRommel. :)
Drugi frend je imao 12-ak sati dnevno, al na tom su računu igrala trojica.
Imao sam klan mejta u BF2 koji je imao prosjek 8 sati na dan. Bio je prvi na svijetu po broju odigranih sati i broju bodova i tako 3 godine. Prestao je igrati kad su mu haxnuli acc. Zvao se ErwinRommel. :)
Drugi frend je imao 12-ak sati dnevno, al na tom su računu igrala trojica.
Ja tu ne vidim brojke, samo problem(e). Dunno, mozda ti je frend Erwin bio na Ritalinu nakon dijagnoze ADDa? Jbga, shatro sam odrasliji i stariji nego pred 15 godina pa više gledam svijet očima čovjeka koji mora uloviti/zaraditi doručak/ručak/večeru; ali ovo je sve samo ne "u granicama normale". Pokušavam zamislit ovog austrijanca kako 6-8 flipa burgere u Mcu i onda malo odmora jos jedno 6-8 sati na BFu. Taj da mu haknu account se odmah ritualno spaljuje ili baca sa 16. kata.
Ali vratimo se na pocetak. Problem bratko, problem...
lik ima 2532 sata u battlefield-u...
nemam riječi
Taj da mu haknu account se odmah ritualno spaljuje ili baca sa 16. kata.
Kad malo bolje razmislim, nakon što su mu haknuli account nije se javljao. Drugi kompa iz klana, koji je živio u istom gradu, nam je rekao da više neće igrati i da prelazi na neku drugu igru. Od Erwina nikad više ni traga ni glasa.
Taj da mu haknu account se odmah ritualno spaljuje ili baca sa 16. kata.
Kad malo bolje razmislim, nakon što su mu haknuli account nije se javljao. Drugi kompa iz klana, koji je živio u istom gradu, nam je rekao da više neće igrati i da prelazi na neku drugu igru. Od Erwina nikad više ni traga ni glasa.
jesi pratio crnu kroniku tih dana :P... btw. Pig ne daj nam se tako lako :)
A i ruski IP je isto super
Ma nisam sitnicario u tih par minuta dok sam pio kavu prije posla, pa vidis da je i ruska zastava :)
Hihi, cry m0ar! :)
Pohax0rirao sam te sam tak, isli su killovi na tebi ko djeca u skolu
Javi se npr. zdenkecu na instrukcije :p
i, da. Steta sta nisam igrao BF2, ali financije nisu dozvoljavale...Cini mi se puno bolja minimapa, i puno korisnija nego u BF3...
najbolja mini mapa u zadnjih par godina je ona u MOHW.. da bf3 ima takvu mapu ......
It's hard to be the king...
Samo za opasku, pod pretpostavkom da ovaj acc koristi jedna ljudska jedinka... Ovo nije problem, ovo je GameTillIDie ili ti ga propuštanje žešće zahebane terapije zadnjih 14 mjeseci.
And I present you with the King/Queen/whatever... http://battlelog.battlefield.com/bf3/user/mihmei/ ~8 sati dnevno, svaki dan, od kada je izašla igra... Fakin' m16 n00b!!!!!!